Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Çok sağol canım benim.. Hamilelikte olabiliyor bunlar.. Ben kendime geldiğimde ölçtüm 8-5 ti.. Demek ki o an nasıl düşmüştü ki..
Ben ona yordum yani.. İnanılmaz başım döndü.. Pa dan farklıydı yani.. Gerçektende tansiyon düşmesi gibiydi..

İlk hamileliğimde yaşamamıştım böyle şeyler.. Şimdi zorlanıyorum yaa.. Ya pa geliyor.. O gelmezse tansiyon..
O da olmadı çarpıntı.. Allah'ım korusun beterinden..

amiinnn nilcim amiinnn biran önce o günler gelsin walla... sen ilacı hala yarım mı içiyosun??

fıstıklarım günaydınnnnn??? bebişler ve sizler nasılsınız bakalım??? ben kızımı özledim yaa ayın 24 ü gelsede gitsek doktora... iyi haberlerle sizlere geri dönsek:KK16:

fıstıklarım günaydınnnnn??? bebişler ve sizler nasılsınız bakalım??? ben kızımı özledim yaa ayın 24 ü gelsede gitsek doktora... iyi haberlerle sizlere geri dönsek:KK16:

günaydin herkese,

insallah duygucugum.kizin iyidir allahin izniyle.fark ettinmi biz seninle nerdeyse ayni haftalardayiz :)) gel besik kertmesi yapalim :KK33:

benimde bu cuma üniversite hastanesinde büyük ultrasonum var.bakalim hayirlisi.onlarin aletleri doktorumunkinde daha iyi,gelismis.

günaydin herkese,

insallah duygucugum.kizin iyidir allahin izniyle.fark ettinmi biz seninle nerdeyse ayni haftalardayiz :)) gel besik kertmesi yapalim :KK33:

benimde bu cuma üniversite hastanesinde büyük ultrasonum var.bakalim hayirlisi.onlarin aletleri doktorumunkinde daha iyi,gelismis.

evet tatlım farkındayım adayda hemen hemen bizimle beraber... istermisin üçümüzde aynı gün doğuralım:KK1: inşallah hayırlı haberler alırız nisancım ya ben cuma günü izinliyim çok şükür dinlenicem... muhakkak hastaneden döner dönmez yaz dualarım seninle ve oğluşunla iyi haberlerini beklicez cnm...

Günaydın Arkadaşlar...
Ben güne çarpıntıyla başladım.Kalbim çok yorgun sanki bir tuhaf atıyor neden böyle oldu sabah sabah...

Günaydın Arkadaşlar...
Ben güne çarpıntıyla başladım.Kalbim çok yorgun sanki bir tuhaf atıyor neden böyle oldu sabah sabah...

tatlım günaydın çok geçmiş olsun...
efrahcım ilaç almıyorken bende sabahları dişlerim kenetlenmiş halde ellerimi yumruk apmış halde kalkıyordum, doktorum bilinç altına yerleşen bir hastalık bu uykuda bile kasıyormuşuz kendimizi farketmeden... sürekli tetikte ve huzursuz uyuduğumuz için normal canım sabah çarpıntın zaten bu ataklar en çok sabahları ve gece tutarmış:KK47: dinlenmeye çalış cnm tekrar geçmiş olsun...

tatlım günaydın çok geçmiş olsun...
efrahcım ilaç almıyorken bende sabahları dişlerim kenetlenmiş halde ellerimi yumruk apmış halde kalkıyordum, doktorum bilinç altına yerleşen bir hastalık bu uykuda bile kasıyormuşuz kendimizi farketmeden... sürekli tetikte ve huzursuz uyuduğumuz için normal canım sabah çarpıntın zaten bu ataklar en çok sabahları ve gece tutarmış:KK47: dinlenmeye çalış cnm tekrar geçmiş olsun...

moralim çok bozuk ya tamam dinleniorum...

Günaydın Arkadaşlar...

efrahcigim, bitkisel caylarla denesen.ben bazen faydasini görüyorum. sizin aktarlariniz var ne güzel.her otu bulma sansiniz var.be hazir aliyorum burda.gebelikte sakincali olmayan, sakinlestrici bazi otlar tavsiye edebilirim;

- melisa
- şerbetçiotu
- kediotu kökü
- çarkıfelek
-papatya
-lavanta
bunlarin karisimlari cay olarak günde 2-3 defa icilebilr.arastir yada doktorua sor.bir zarari yok bu otlarin.ben kullaniyorum.özellikle aksamlari bende huzursuz oluyorum,carpinti,sikinti,daralma,durdugum yerde duramama.caylar biraz yardim ediyor.

merhaba.. ben geldim..
Valla efrah, bende bugünlerde pek iyi değilim.. Birden ani olarak tansiyonum düşüyor..
Bayılmanın eşiğinden dönüyorum ama o an nefesim kesiliyor.. Şiddetli bir kusma ihtiyacı..
Ama pa ya çok benziyor.. Beni çok korkutuyor.. Pa da bunlarla birlikte birden çarpıntı da başlıyor ya..
Bunda çarpıntı olmadı şükür.. Sadece mahvetti bıraktı beni.. Ama çok korktum.. Bu 2 oldu..
O an hemen tansiyonumu ölçtüm büyük tansiyonum 8 olmuş.. Küçük 5.. Herhalde ondan dedim ben..

Hemen her gün uğrayıp okuyorum sizi.. Hepimizde sorunlar var.. Aslında en rahat olmamız gereken aylardayız..
Rabb'im yardım etsin.. Hızla geçsin günler. Kendimizi bebişlerimizi koklarkenki zamanlarda bulalım çabucak...

benimki her zaman 8-5 cnm genelde normal halii:)

aynen bende çok özledimm.bende 28 temmuzda gidicem kısmetsee.çok uzun gelioo
Günaydın Arkadaşlar...
cnm senin terapin ne zaman.yakınlarda gidicekmisin.gidersen rahatlarsın.
efrahcigim, bitkisel caylarla denesen.ben bazen faydasini görüyorum. sizin aktarlariniz var ne güzel.her otu bulma sansiniz var.be hazir aliyorum burda.gebelikte sakincali olmayan, sakinlestrici bazi otlar tavsiye edebilirim;

- melisa
- şerbetçiotu
- kediotu kökü
- çarkıfelek
-papatya
-lavanta
bunlarin karisimlari cay olarak günde 2-3 defa icilebilr.arastir yada doktorua sor.bir zarari yok bu otlarin.ben kullaniyorum.özellikle aksamlari bende huzursuz oluyorum,carpinti,sikinti,daralma,durdugum yerde duramama.caylar biraz yardim ediyor.

karıştırmadan tek tek içilmezmi cnm bende sadace melisa var şu an.

geri sayım başlasın artık 10 9 8 7 6..................0 bebiş gelsin.77 gün var çizelgeme göree:)benim nefes darlığı devamm.:)

amiinnn nilcim amiinnn biran önce o günler gelsin walla... sen ilacı hala yarım mı içiyosun??

Canım geçen araştırmaya gittim ya ben. Bana dedi ki; evde işlerini yapabiliyor musun şu an.. "Evet" dedim bende.. "Eğer şlerini yapabilecek derecedeysen, bu ilaçla hamileliğini bitir " dedi.. 20 ye geçirmedi beni.. Bende geçmedim.. Ama her an aklımda.. Biliyorum, anlıyorum yetmiyor bu ilaç dozu bana.. Sanırım ben doğurur doğurmaz artırırım bu ilacı.. Hemde 2-3 katına..

Aa benimde 25 inde ayrıntılı ultrasonum var.. Çok sıkıcı oluyor diyorlar kızlar.. Sıkıcı mı gereçekten.. 45 dk. sürüyormuş ve sen hiçbirşey anlamadığın için sıkılıyormuşsun..

Günaydın Arkadaşlar...

Sen ilaç kullanmıyor mısın efrah.. Beloc'u hamilelikte senin- benim durumumdakilere rahatlıkla veriyorlar.. İlaç kullanıyorsanda ilacın işe yaarmıyor belli.. Bence ilaç kullan, ya da ilacını değiştir.. Rahatlarsın, emin ol..

geri sayım başlasın artık 10 9 8 7 6..................0 bebiş gelsin.77 gün var çizelgeme göree:)benim nefes darlığı devamm.:)

Oyyy oyy bende şu 77 günleri görebilecek miyim acaba? Aranızda en son doğuracak benim galiba.. Ve eminim 2 aydan sonra burada yapayalnız kalacaım ben...:KK14:

moralim çok bozuk ya tamam dinleniorum...

oyyy kıyamam yaaa sıkma canını yavrum az kaldı bak sık dişini bu kadar dayandın bebişlerimizi kucağımıza aldığımızda hepsi geçicek Allahın izniyle....

tatlım yaklaştıkça nefes darlığı hepimizde olucak bebişler baskı yapıyor içerde birazda psikolojik tabii... sık dişini annesi az kaldı sayılı gün 77 gün yazdığına bakma sen 60 gün sonra gelir onlar kız bebekler 40 haftayı doldurmuyor!!!

Canım geçen araştırmaya gittim ya ben. Bana dedi ki; evde işlerini yapabiliyor musun şu an.. "Evet" dedim bende.. "Eğer şlerini yapabilecek derecedeysen, bu ilaçla hamileliğini bitir " dedi.. 20 ye geçirmedi beni.. Bende geçmedim.. Ama her an aklımda.. Biliyorum, anlıyorum yetmiyor bu ilaç dozu bana.. Sanırım ben doğurur doğurmaz artırırım bu ilacı.. Hemde 2-3 katına..

ne demek istemiş acaba nilcim... yanii iş yapıcak gücü hissediyorsan artırma dozu demek mi istemiş... neyse tatlım iyi dayandın 0 dozla çünkü bizim ilacın etkin dozu 20 mg ben 1 kere düşürdüm aman Allah ım başa sardı resmen:KK43:(( yaaa nil inşallah bebişlerimize zarar vermiyordur bu ilaç heee....

Aa benimde 25 inde ayrıntılı ultrasonum var.. Çok sıkıcı oluyor diyorlar kızlar.. Sıkıcı mı gereçekten.. 45 dk. sürüyormuş ve sen hiçbirşey anlamadığın için sıkılıyormuşsun..

tatlım hiçte sıkılmazsın doktor sana anlata analata bakıyor bebişinin herşeyini görüyorsun renklide gösteriyor vakit çabuk geçiyor ayrıntılıda...

Oyyy oyy bende şu 77 günleri görebilecek miyim acaba? Aranızda en son doğuracak benim galiba.. Ve eminim 2 aydan sonra burada yapayalnız kalacaım ben...:KK14:

hayııııııııııırrrrrrrrrrr kalmayacaksın söz bak fırsat buldukça hepimiz destek olucaz sana aşk olsun yalnız bırakır mıyız yavrum hem bizim doğum hikayelerimizden cesaret alıp giriceksin Allah ın izniyle doğuma gör bak...

Sen ilaç kullanmıyor mısın efrah.. Beloc'u hamilelikte senin- benim durumumdakilere rahatlıkla veriyorlar.. İlaç kullanıyorsanda ilacın işe yaarmıyor belli.. Bence ilaç kullan, ya da ilacını değiştir.. Rahatlarsın, emin ol..

Merhaba Nil sen Belok mu kullaniyorsun? Bana bu ilaci ilk dogumumdan sora preeklemsi dolayisiyla yüksek tansiyon icin vermislerdi.sezeryandan hemen sonra.günde 2x 95mg aldim tam 8 ay, sonra dozu azaltarak biraktim.tansiyonu birden asiri düsürmüyor.zaten benimki gebelik tansiyonu oldugu icin zamanla normale döndü cok sükür.ama nabzim o zamanda dogumdan sonra dahil simdi oldugu cok yüksekti.hep yüzün üzerinde ama hep.Belok nabzi asagi cekiyor.gercekten kullandigim dönem nabzim 85-90 di duruma göre.ama panik atak ve korkulara bir faydasi yok bu ilacin, o anlamda bi ise yaramadi bende.ne yazikki extra atimlarada iyi gelmedi.yani extra atimlar ilaci kullandigim dönemdede devam etti.bu ilac gebelikte ve emzirirken en cok tavsiye edilen güvenilir ilacmis.zarari yokmus bebise sanirim.Ama nefes darligima panik atagima bir faydasini görememistim o zamanlar.

valla Allah yardımcımız olsun bu mübarek günler hürmetinee.hepimiz dayanılmaz anlar yaşıyoruz.tez zamanda şifa bulalım inşallah.bu hastalık çok büyük bi imtihan sağsağlim hamileliğimizi tamamlayıp hayırlısıyla doğum yapsaydık.:KK43:((

valla Allah yardımcımız olsun bu mübarek günler hürmetinee.hepimiz dayanılmaz anlar yaşıyoruz.tez zamanda şifa bulalım inşallah.bu hastalık çok büyük bi imtihan sağsağlim hamileliğimizi tamamlayıp hayırlısıyla doğum yapsaydık.:KK43:((

aminnnn canım benim ammmmiiiinnnn Rabbim mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine sesimizi duysun inşallah... tamamlicaz aday inşallah bu kadar zaman geçti şunun şurasında 2 ay falan kaldı oda geçicek Allah ın izniyle inşallah...

aminnnn canım benim ammmmiiiinnnn Rabbim mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine sesimizi duysun inşallah... tamamlicaz aday inşallah bu kadar zaman geçti şunun şurasında 2 ay falan kaldı oda geçicek Allah ın izniyle inşallah...

amin cnm inşallah.gün geçtikçe zorlaşıyor:KK43:

X