Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

kızlaaaarrrr günaydınnnn..... bebişlerimizle beraber ataksız bol huzurlu haftalar olsun inşallah hepimize:KK16:

Sürüdeki siyah koyun benmiyim bacilar.benim oglum olacak.ilkimde oglan 22 aylik allah bagislarsa.Gelinadaylarim hazir desenize bol bol.sec begen al :)

oyy kıyamayaız biz ona annesi sağlıkla gelsin oğluşumuzda inş...

kızlaaaarrrr günaydınnnn..... bebişlerimizle beraber ataksız bol huzurlu haftalar olsun inşallah hepimize:KK16:

günaydın cnm amin herkese bol huzurlu haftalar..

bugün kimse yok buralarda.Nerdesiniz kizlar?Hastane valizimi hazirladim sayilir.cocuk odasini düzenlemem lazim.yeni bebise yer acmaliyim.is cok ama dermanim yok.hemen carpintim basliyor.yorulmaya gelemiyorum hic.

bugün kimse yok buralarda.Nerdesiniz kizlar?Hastane valizimi hazirladim sayilir.cocuk odasini düzenlemem lazim.yeni bebise yer acmaliyim.is cok ama dermanim yok.hemen carpintim basliyor.yorulmaya gelemiyorum hic.

tatlım yormadan yap kendini yavaş yavaş... acele etme...
bu arada ben burdayım hep ama sizlerden ses çıkmıyor hanımlar...

sanırım bugün yine sabahlıycam.derin nefes alıorum gitmio içimee boğulcam.(((

oyyy yavrum yaaa kıyamam sana nedir bu nefes darlığı sendekiiii hay Allah ım yaaa... naneli bişeyler atsan ağzına bir ferahlık verir tatlım en azından...

aman çarpıntı gelmesinde yat dinlen..

sanırım bugün yine sabahlıycam.derin nefes alıorum gitmio içimee boğulcam.(((

kuzum ya uykusuzluk da panik bozukluk yapıor o da nefes darlığı..acaip bir zincir ya doktoramı sorsan acaba orada psikiyatr yoktu değilmi :KK50:

tatlım yormadan yap kendini yavaş yavaş... acele etme...
bu arada ben burdayım hep ama sizlerden ses çıkmıyor hanımlar...

oyyy yavrum yaaa kıyamam sana nedir bu nefes darlığı sendekiiii hay Allah ım yaaa... naneli bişeyler atsan ağzına bir ferahlık verir tatlım en azından...

bilmemki cnm panik psikolojikmi başka şeyden dolayımı doktora gitmektende bıktım.ne olcaksa olsun artık

kuzum ya uykusuzluk da panik bozukluk yapıor o da nefes darlığı..acaip bir zincir ya doktoramı sorsan acaba orada psikiyatr yoktu değilmi :KK50:

cnm normalde uykusuzluk gibi bi problemim yok da böyle daraltı olunca uyuyamıyorum.psikiatr var ama bana psikolog lazım.psikiatr yarım yamalak dinlicek ilaç yazıcak.ee bende hamileyim almicamm.şurda iki buçuk ay kalmış.ben zaten ilaca alışana kadar bir ay geçer.bakalım Allah yardımcımız olsunnn

Ben burdayim valla.herzamanki gibi.bugün hava serin burda cok sükür .sicak ve basik olunca dayanamiyorum.vantilatörü aciyorum hemen oda iyi degil tabi cok.kizlar kimler sezeryan yaptiracak ben haric kesin olarak.benim dogum kanalim dar.ilkide sezeryandi.baska kimler var?panik bozuklukta normal dogum mümkünmü acaba?catim dar olmasada cesaret edebilirmiydim bilmiyorum.

ataksiz güzel bir gün diliyorum

Ben burdayim valla.herzamanki gibi.bugün hava serin burda cok sükür .sicak ve basik olunca dayanamiyorum.vantilatörü aciyorum hemen oda iyi degil tabi cok.kizlar kimler sezeryan yaptiracak ben haric kesin olarak.benim dogum kanalim dar.ilkide sezeryandi.baska kimler var?panik bozuklukta normal dogum mümkünmü acaba?catim dar olmasada cesaret edebilirmiydim bilmiyorum.

mümkün cnm burda rukiye vardıya o normal yaptı.duygu ile efrahta sezeryan yapcak onlarınkide zorunlu.ne güzel seçme seçeneginiz yokk.kafanız karışmıyo.hepiniznki zorunlu:)benim normal görünüyo.hangisine katlanabilirim bilmiorum.normalmi sezeryanmı Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin artık.bakalım daha çatı muayenesi felan var.belkide dar çıkar kim bilir:)

kızlar bugün yinee sakin burası nazarmı degdi bize acabaa:)

ben burdayım kuşum ama kimsecikleri göremeyince kendi kendimede konuşamıyorum:KK1:

amin cnm sanada ataksız günler olsun inşallah... panik ataklı olupta normal doğum yapan var cnm bu sıcaklarda bizi mahfediyor ne yazık ki:KK43:(

mümkün cnm burda rukiye vardıya o normal yaptı.duygu ile efrahta sezeryan yapcak onlarınkide zorunlu.ne güzel seçme seçeneginiz yokk.kafanız karışmıyo.hepiniznki zorunlu:)benim normal görünüyo.hangisine katlanabilirim bilmiorum.normalmi sezeryanmı Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin artık.bakalım daha çatı muayenesi felan var.belkide dar çıkar kim bilir:)

amin tatlım hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun sezeryan deriz bir bakmışız bebişlerimiz süpriz yapar... normal deriz bir problem olur sezeryana alırlar hakkımızda hayırlısı tatlım dediğin gibi walla.. ayyy çok iğrenç birşey o çatı muayenesi benim canım yandı kastım gerçi herhalde ondan acıdı:KK43:((

bnm zorunlu sezeryan cnm ama rabbim biliyor sebebini de verdi ama vermeseydi de yapamazdım normal bu halde...

ben burdayım kuşum ama kimsecikleri göremeyince kendi kendimede konuşamıyorum:KK1:

amin cnm sanada ataksız günler olsun inşallah... panik ataklı olupta normal doğum yapan var cnm bu sıcaklarda bizi mahfediyor ne yazık ki:KK43:(

amin tatlım hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun sezeryan deriz bir bakmışız bebişlerimiz süpriz yapar... normal deriz bir problem olur sezeryana alırlar hakkımızda hayırlısı tatlım dediğin gibi walla.. ayyy çok iğrenç birşey o çatı muayenesi benim canım yandı kastım gerçi herhalde ondan acıdı:KK43:((

ewet cnm belli olmazz.bana ilk başlarda bi kere alttan bakılmıştı.bebegin suyunu kontrol etmek için doktor iki parmagıyla baktı. hiç acımadı içerde balon varmış gibi yumuşak bişey hissettim.
çatı muayeneside böyle bişeymi bilmiorum.:)ama gebelikten önce bi kere akıntı sebebiyle gitmiştim alttan ultrasonla baktı.smear testi için bir parça aldı sanırım.yara vardı.o zaman acımışta.ama kastıgım içindi sanırım..doktor abartma dedi sen evli bir bayansın.dedi yani bu sopa gibi şey acıtmaz o kadar demek istedi sanırım:)

X