- 17 Ocak 2012
- 1.565
- 295
ohhh sefanız olsun kuzum uyuyun
off patlıcam sıkıldım birii zamanı ileriii sarsın.aralık ayında olalım biz doğurmuşuz bebişler kucaktaageçmior günlerr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohhh sefanız olsun kuzum uyuyun
off patlıcam sıkıldım birii zamanı ileriii sarsın.aralık ayında olalım biz doğurmuşuz bebişler kucaktaageçmior günlerr
benim eşim gelince kendi topluo saolsun çünkü bir de bnm eşim aşağıda olduğu için iş yasağım var..
bana iş falan yasaklamadı doktorum sadece cin..liği yasakladı birde çok yorma kendini dedi...
banada öyle diordu 30 a gelince yatış dedi artık...
bana iş falan yasaklamadı doktorum sadece cin..liği yasakladı birde çok yorma kendini dedi...
ayyy aynen walla biran önce doğsunlar sağa sağlim atlatalım bebişlerimizde bizde:)) işteyim hala patlicam sıcaktan... bu arada Aralık tada mayalılara göre kıyamet geliyor biz doğumdan sonrada ona takarız
bana yasaklamadı ama ben korkuorum bebişe bişey olur die.valla eşim hakkını helal etsin.baya uzun zaman oldu:)))
aman korkma cnm mayalıların üstüne kopar o kıyamet:)kimse bilemez ne zaman kopcagını.geçen aralıktada öyle bişeyler vardı.her sene bişii uyduruyolar
kızlar rukiye nasıl acaba?? lohusalığı nasıl geçiyor bebişi sarılıktı umarım ikiside çok iyidir... bebişten fırsat bulamıyor kız tabii haklı olarak...
inşallah cnm ahhhh ahhhhhhhh bizde biz sagsaglim doğursaydık.bu psikolojiylle 2 buçuk ay daha çekicezz valla duyguu.efrahın biraz daha az kalmışş:)
evet tatlım sormaa biz senle aynı zamanda doğurucaz sanırım:)) atlatıcaz bir şekilde be tatlım bu kadar zaman nasıl geçtiyse kalan zamanda öyle geçicek Allah ın izniyle... birbirimizden kopmak yok ama ona göre
inşallah cnm yeni başlık açarız.hamişlikten çıkınca.aynı gün doğuma gidiyomuşuz bidee.sen orda panik olursun ben burda birbirimize destek oluruz.
açarız walla ne kadar güzel olur ben hastanede eşimin telinden girerim yazarım size iyi olursam tabi inşallah... ne güzel olur aynı gün doğuma gidermişiz gerçekten:)) ayy iyi ki varsınız yaaa
sende iyiki varsın cnm.ben hastaneden gelince yazarım anca.telde netim yok.inşallah iyii oluruzda yazarız dediğin gibi bir hafta içinde yazmazsam zaten bilinki ayy neyse orasını sölemeye dilim varmıoo:)
söyleme zaten böyle seyler adaycigim.allahin izniyle bebeklerimizi sag salim kucagimiza aliriz ve yine burda yazariz.bebegini düsün,sen iyi olmazsan ona kim bakar.bak ben yakinda iki tanesiyle ugrasacagim.en büyük korkum onlarin ortada kalmasi.Allahima dua ederken Allahim yavrularim icin bana saglik ver diyorum. Insallah hersey yoluna girer.
doğru sen epey öndesin benden 30. haftam dolduğunda kontrole çağırdı belki banada söyler ondan sonrası içinn.. ayyy efraahhh senin çok az kalmış mutlu sona Allah ın izniyle...
aman korkma cnm mayalıların üstüne kopar o kıyamet:)kimse bilemez ne zaman kopcagını.geçen aralıktada öyle bişeyler vardı.her sene bişii uyduruyolar
evet ya bayramdan sonra alırız dedi ama inş ozamana kdr sancım gelmez...
koptum gene mayaların üerine kopar kıyamet
Eşime dedim doğru düzgün hamişlik fotom yok bi foto çekinelim dedim çıktık terasa makineyi ayarladım çekiliyoruz ikimiz ayyy ağlıcaktım belki eşim bı fotolara yalnız bakmak zorunda kalcak die psikolojimize bak ya
biz öyleyiz iyi şeyler düşünürken bilee psikolojimiz bozluyo:)o yüzden bebişimin elbiselerini bile yıkayıp yerleştirmiorum.elim varmıo.kız bize bişey olursa evlenirler demii (Allah korusun.ayyy bi doğursaydık kafayı yemeden:)
walla evlenirler miden bi girersem bir daha çıkamıcam adaycım...
amin hayırlısından alalım elmze bebeklerimizi de onlar bzm mucizemiz olsun birda pa ma unutalım artık çıkaralım hayatlarımızdan inş....
inşallah cnm .ayy senşn bayramdan sonra demek doğum.az kalmış.gerçi aramızda üç dört hafta var ama çok varmış gibi gelio.ayy sıcaklık çöktüü çok sıcakk.senin bebiştemi kızdı.duygununki kız benimki kız.