Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
angelnrcn lütfen bana yardımcı olurmusunuz depresyon ilacı kullananın hamile kalmaya hakkı yokmu?
venegis kullanıyorum etken maddesi Venlafaksin siz hamileyken hepmi kullandınız ilaçları yoksa son aylardamı bebek doğdumu sağlıklımı?ne olur yardım edin özelden yazamıyorum 50 mesajdan sonra hakkım varmış...
allah sizden razı olsun bebeğim olsun çok istiyorum ama psikiyatır ilaçlar zararlı dedi devlet hastanesine gittim 1 yıl çocuk yapma dedi ben çok üzüldüm....
merhaba canım yeni evleniceksin sanırım mutluluklar dilerim sana bu tür özel konuları pek eşinin ailesi ilede paylaşma sana tavsiyem ben 7 yıllık evliyim canım kavgalı bir ailede büyüdüm ve bunlar beni etkiledi hasas bir yapım vardı duygusal biriyimdir evlenince ilk eşimin ailesi ilede sorunlar yaşamıştım şimdi iyiyim çok şükür fakat depresyon beni yakaladı bayağıdır ilaç kullanıyorum ilaç kullanırken hamile kaldım canım doğum doktorum ve psikiyatristime ayr ayrı sordum kullanabilirmiyim diye ve sakıncası olmadığını kullanabileceyimi söylediler ve bebişim 24 aylık sağlıklı çok şükür ilaçlar sayesinde sakin bir hamilelik geçirdim ben ilacımı asla kesmeyi düşünmüyorum canım ben sağlıklı olursam bebişe iyi bir anne aşime iyi bir eş olurum sana gelince senin yaşadığın yerde umarım iyi doktorlar vardır gerçi genç kızsın ama yinede doktorunla açıkça konuşmalısın ssknın psikiyatristine gidebilirsin ben evlenicem bebekte düşünüyoruz hamileykende kullanabileceyim bir antidepresan verebilirmisiniz demelisin bu konularda çekinmek olmaz bazı anti depresanlar zararsız benim kullandığım efeksör gibi fulsac- prozac- paxil gibi sana zarasız bir antidepresan verecektir canım istersen özeldende yazabilirsin yine bir sıkıntın olursa buradayım:1hug:
burda bebeğim 24 aylık demişsin doğdumu bebek yukardaki mesajı okudum bebişim 24 aylık sağlıklı demişsin acaba 24 haftalıkmı demek istedin canım?
merhaba ben yeni katıldım aranıza.29 haftalık hamileyim.
angelncrn bende okb titizlik hastasıyım.hamile kalmadan önceanafranil kullanıyordum.hamile kaldığımı öğrenince bıraktım.son bir aydır gene hastalığım tekrarlamaya başladı.bi türlü kafamdan düşünceleri atamıyorum.geçen hafta psikiyatriste gittim.lustral önerdi.ama daha kullanmaya başlamadım.sen ne kullanıyorsun?acaba başka doktoramı gitsem diyorum o ne önerecek.doğuma kadar ve doğumdan sonra dayanabilirmiyim diye düşünüyorum.ama bazen çok zorlanıyorum ilaç kullanmaktanda korkuyorum.
angelncrn bugün psikiyatır ve doğum doktoru ile görüştüm ikiside antidepresanlar zararlı dedi benim içtiğim ilaç seninki ile aynıymış sen hamileliğin ilk 3 ayında kullandınmı?doktor dediki 3 aydan sonra alabilirsin...?cevap verirsen çok sevinirim...
arkadaşım yazını okudum aynı şeyleri bende yaşıyorum ama ila kullanmaktanda korkuyorum hem bebeğim için hem kendim için 8 yıl öncede yaşadım bu rahatsızlığı ilaç yan etkileri beni çok kötü etkilemişti yine aynı şeyleri yaşama fikri bile beni huzursuz edio ama bu şekildede hayattan soyutlandım hiç bir zevk almıyorum bebeğimin farkına varamıyorum halbüki onu çok seviyorum ama bu illet yerleşti benim asıl merak ettiğim anksiyetenin vermiş old. olur olmaz düşünceler sürekli beyninin anki bir kumanda gibi yönetilio olması ilaçla bittimi yani saanki ben tekmişimde kimse benim gibi dğlmş gibi gelio bana cvbn bekliyorum arkadaşım hatta hepinizden