Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

merhaba;topiği yeni buldum,
bende 29 haftalık hamileyim ve 3 senedir panik atakla uğraşıyorum,bilmeden hamileliğimin ilk 6 haftasında yarım paxil kullandım,çok şükür testlerde ve ayrıntılda birşey çıkmadı,
Allah ın izniyle az kaldı bebişimi kucağıma almaya,
panik atağım hamileliğim boyunca hiç tekrarlamadı ama stresli bir hamilelik geçiriyorum,bu sefer bebekle ilgili kendimle ilgili şeyler kafamı kurcalamaya başladı,acaba doğum nasıl olacak,bebeğim sağlıklı olacak mı,ya hasta olursam,ya bana birşey olursa ,ya bebeğimi göremezsem,....
off yaaa çok zor geçiyor...

canım sen bunları kafana takma hayırlısıyla çok güzel bir doğum geçirip çok tatlı bebişini kucağına alacaksın hep böyle düşünki olumlu olsun herşeyin:)))hamileliğinde panik atak yaşamaman bana umut oldu bak şimdi...bol bol gez dolaş bebişine ciciler al bebek sitelerine gir kafanı dağıtacak bir uğraş bul kendine ama sakın kötü şeyler düşünme canım:))

canım sen bunları kafana takma hayırlısıyla çok güzel bir doğum geçirip çok tatlı bebişini kucağına alacaksın hep böyle düşünki olumlu olsun herşeyin:)))hamileliğinde panik atak yaşamaman bana umut oldu bak şimdi...bol bol gez dolaş bebişine ciciler al bebek sitelerine gir kafanı dağıtacak bir uğraş bul kendine ama sakın kötü şeyler düşünme canım:))

sağol canım bende öyle yapmaya çalışıyorum ama bazen sıkılıyorum devamlı kendimi telkin etmekten;birden karamsarlığa kapılıyorum;inşallah o da geçecek zamanla,

geçecek canım bebeğini kucağına alınca bütün bu sıkıntılar geçecek inşallah:)))

merhaba arkadaşlar;bende yeni üye oldum ve sizlerin arasına katıldım 18 haftalık gebeyim 3 yıldır panik atağım var ilaç kullanıyordum zaten psikiyatriste ve doğum doktoruma danıştım ve efexörü kullanmaya devam edebileceyimi söyledi ama doğumdan sora emzirirken kullanılmazmış bende kullanmak istemiyordum ama iyi bir anne olabilmek için ruh sağlığınında yerinde olması gerek diye düşündüm bebeğe faydalı olabilmek için sizin düşüncelerinizide bekliyorum

Merhaba bende efexor kullanıyorum. Doktorun hamilelikte kaç mg kullanmana izin verdi ? Ben hamile değilim ama istiyorum kısmet olursa efexoru 5 senedir kullanıyorum.

Merhaba bende efexor kullanıyorum. Doktorun hamilelikte kaç mg kullanmana izin verdi ? Ben hamile değilim ama istiyorum kısmet olursa efexoru 5 senedir kullanıyorum.

75 lik kullanıyorum canım daha önce cipralex 20 lik kullanıyordum 3 4 senedir sıkıntılarım geçmiyordu başka psikiyatriste gittim efeksörle değiştirdi 6 7 aydır bunu kullanıyorum sana iyi geldimi bu ilaç

Ben 75likte kullandım ama şuan 150 mg kullanıyorum bana çok iyi geldi. resmen hayatımı kurtardı diyorum efexor için. bebeğe bir sakıncası yokmuymuş? 9ay boyunca kullanabiliniyormu?

Ben 75likte kullandım ama şuan 150 mg kullanıyorum bana çok iyi geldi. resmen hayatımı kurtardı diyorum efexor için. bebeğe bir sakıncası yokmuymuş? 9ay boyunca kullanabiliniyormu?

merhaba canım seni çok iyi anlıyorum ben hamile kalmak istiyordum 6 sene sonra allaha şükür kalabildim tedavisiz ama ilaç kullanıyordum efexör bırakmak istemiyordum çünki eski depresyonlu halime dönmek istemiyordum doğum doktoruma ve psikiyatriste sordum hamilelikte sakıncası yok dedi hamile kalırsan eğer her iki doktorunada sor yorumlar farklı olurmu bilemiyorum ama emzirirken sakıncalıymış eğer süt vermek istersen kesersin ilacı ama kullanırsan aptamil mamalardan verebilirsin. bu arada 75 lik ne kadar süre kullandın doktar neden 150 ye çıkardı acaba benimde çıkarmam gerekirmi

75liğin dozu düşük geldi bana 150 ye çıkardı 150lilik kullanınca dahada iyi oldum. ama hamilelikte yinede 150 kullanmam nede olsa iki katı fazla. eğer hamile kalırsam ve bebeğime bişey olursa ilacı kullandığım için vicdan azabı çekerim öyle olmasa bile ondan bilirim.. off off geçmiyo bu lanet hastalık :KK43: Yinede şükür diyorum napayım. Allah'ın verdiğine boynumuz kıldan ince. Daha beterinden korusun Rabbim.

arkadaşlar 3 yıldır panik atak hastasıyım.. ve 28 .şubat saat 19:51 de normal doğumla oğlumu kucağıma aldım ve inanın sabah 6 dan akşama kadar son 2 saati çok sancılı bir süreç geçirdim aklıma panik atak olduğum hiç gelmedi bile.. oysaki çok heyecalanırım nasıl yapıcam diye korkuyodum ama herşey çok güzel geçti.. sağlıkla oğlumu kucağıma aldım.. hiç korkmayın herşey çok güzel oluyor..yaşadığım duyguları anlatamam.. darısı sizlerin başına..

arkadaşlar bende de panik atak sorunu var suan 7haftalık hamıle olmama ragmen burnumdan aldıgım nefes yetmıyor habıre derın derın agzımdan almak zorunda kalıyorum odalar havasızmıs gıbı gelıyo darlanıyorum...Dogumdan da bıraz korkyorum acıkcası dusundukce paranoya yapıyorum dogum hazırlık kursu bulsam gıtmeyı dusunuyorum valla :KK43:((

arkadaşlar 3 yıldır panik atak hastasıyım.. ve 28 .şubat saat 19:51 de normal doğumla oğlumu kucağıma aldım ve inanın sabah 6 dan akşama kadar son 2 saati çok sancılı bir süreç geçirdim aklıma panik atak olduğum hiç gelmedi bile.. oysaki çok heyecalanırım nasıl yapıcam diye korkuyodum ama herşey çok güzel geçti.. sağlıkla oğlumu kucağıma aldım.. hiç korkmayın herşey çok güzel oluyor..yaşadığım duyguları anlatamam.. darısı sizlerin başına..

içimi çok rahatlattın.bende doğumda naparım nasıl dayanırım ya atak gelirse sancıylamı uğraşıcam ataklamı.kalbim hızla çarpmaya başladığında bi de ıkınmam gerekecek o zaman dayanabilecekmiyim hep bunları düşüyorum çok tedirginim.bu arada reses seninki nasıl geçiyor.az kalmış olmalı doğumuna doğum yapınca bana haber et lütfen çok merak ediyorum.

arkadaşlar bende de panik atak sorunu var suan 7haftalık hamıle olmama ragmen burnumdan aldıgım nefes yetmıyor habıre derın derın agzımdan almak zorunda kalıyorum odalar havasızmıs gıbı gelıyo darlanıyorum...Dogumdan da bıraz korkyorum acıkcası dusundukce paranoya yapıyorum dogum hazırlık kursu bulsam gıtmeyı dusunuyorum valla :KK43:((

sende de mi aynı sorunn...

tebrik ederim.inşallah.

Allah bizede kolay doğum nasip etsin inşallah;
bende korkuyorum,ya ıkınamazsam,ya çarpıntım çok olursa bebek sıkıntıya girerse...
sezeryandanda korkuyorum,,,Allah hepimizin yardımcısı olsun,
Beyhude80 sen de Mayıs annesi olacaksın değil mi?ne kadar kaldı doğumuna?

Allah bizede kolay doğum nasip etsin inşallah;
bende korkuyorum,ya ıkınamazsam,ya çarpıntım çok olursa bebek sıkıntıya girerse...
sezeryandanda korkuyorum,,,Allah hepimizin yardımcısı olsun,
Beyhude80 sen de Mayıs annesi olacaksın değil mi?ne kadar kaldı doğumuna?

seninde çoğu gitmiş azı kalmış bak.bri şey olmaz allahın izni ile.endişelerin var gibi.dr. görüş normal doğumda ısrarmı ediyorsun.

seninde çoğu gitmiş azı kalmış bak.bri şey olmaz allahın izni ile.endişelerin var gibi.dr. görüş normal doğumda ısrarmı ediyorsun.

normal doğumda ısrar etmiyorum ama sezeryan bana daha ürkütücü geliyor,,,2 şeklindende korkuyorum daha doğrus,Allah hepimizin yardımcısı olsun...

75liğin dozu düşük geldi bana 150 ye çıkardı 150lilik kullanınca dahada iyi oldum. ama hamilelikte yinede 150 kullanmam nede olsa iki katı fazla. eğer hamile kalırsam ve bebeğime bişey olursa ilacı kullandığım için vicdan azabı çekerim öyle olmasa bile ondan bilirim.. off off geçmiyo bu lanet hastalık :KK43: Yinede şükür diyorum napayım. Allah'ın verdiğine boynumuz kıldan ince. Daha beterinden korusun Rabbim.

arkadaşım bende xanax artı anafranil kullanıyorum 1 aydır
2 daha devam etmem gerekiyo çok zor bi depresyon dönemi atlattım 1 boş gebelik birde kimyasal gebeliğim oldu geçen sene...
benimde içimi kemiren ya bu ilaçları kullanırken gebe kalırsam
bişey olurmu evladıma diye..
psikiyatr dediğine göre hayır olmaz diyo ama genede içimi kemirmiyo değil...
ilaç kullanıp sağlıklı doğum yapan arkadaşlar bize lütfen destek olun yazın bişeyler
hepinize sevgiler :))

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım .25 haftalık hamileyim bu tarihe kadar her hangi bi sorunum yoktu fakat şu son beş gündür öksürüğüm ve ateşlenmem oluyor doktora gittim bana antibiyorik verdi largopen ama ben antibiyotik olduğu için tedirgin oldum.aslen doktoruma güveniyorum fakat sizlerle de paylaşmak istedim.yardımçı olursanız sevinirim antibiyotiğe henüz başlamadım sevgtiyle kalınnnn:)))))

X