Bu hastalığın en ii tedavisi ilaç değil FARKINDALIKTIR...Ben bu şekilde yendim bu hastalığı. Çok lanet bir hastalıktır. Genç yaşlı ayırt etmez stres sıkındtı vs. gördüğü yere yerleşiverir hemen. Beni öss ye hazırlanırken yakaladı 2 sene bırakmadı. Sınava hazırlandığım için çok fazla ilaç kullanamadım. Aldığım ilaç beni ot gibi yapıordu. Ne okuduğumu anlıyodum ne yazdığımı ne dinlediğimi. Öncelikle bunun farkına vardım: İLAÇ HAYATIMI OLUMSUZ YÖNDE ETKİLİYORDU. Ama ilaçsızda ataklarım artıyordu. İlacın artılarını ve eksilerini önüme koydum. Baktım eksileri çok bıraktım. Sonrada şunun farkına vardım: İLAÇSIZDA YAPILABİLİYORMUŞ. Sadece sizin değil çevrenizdekilerinde yaşadıklarınızın ve sorunlarınızın farkına varması lazım. Ataklarım beni genellikle yapamadığım işler karşısında yakalıyordu. Yine birgün atak geçirirken şunun farkına vardım: HERŞEYİ YAPABİLECEK GÜCE SAHİBİM. Derin bir nefes aldım ve yarım bıraktığım işime devam ettim hiçte zor olmadı. En son atak geçirdiğimde eşimde etkilendi. Beni o halde görünce eli ayağı tutmadı yığıldı kaldı olduğu yere. Son olarak şunun farkına vardım: BEN ATAK GEÇİRİRKEN ÇEVREMDEKİLERDE BUNDAN ETKİLENİYOR. EĞER BEN YIKILIRSAM ONLARI KİM KALDIRACAK. EĞER BEN PES EDERSEM ONLAR NASIL KALDIKLARI YERDEN DEVAM EDİCEK...
Tekrar söylüyorum bu hastalığın en etkili tedavisi FARKINDALIKTIR.
sen çok