Kızlar bana yardım edin ne olur hamileliğimin 33. Haftasındayım hamile kaldığımda panik atak tedavisi görüyordum hamile kalınxa ilacı bıraktım bir iki hafta içinde aşırı baş dönmelerim başladı evden çıkamaz oldum işe gidemedim çıldırmak üzereydim 18. Haftaya kadar dayandım sonra ilaç başladık ama çok geçirmedi hala ayakta zor duruyorum başım dönüyor şimdi bide mide yanması eklendi hayattan soğudum beveğimin keyfini çıkaramıyorum hergün ağlıyorum ayrıca doğumdanda korkuyorum ya çıktığımda öok başım dönerse sıcak basarsa diye düşünceler içerisindeyim doğumdan sonra emzirmem gerek ama böle olursam tedavide olmam gerek anlıcağınız sıyırmak üzereyim![]()
Merhaba.
Ben de bu şekilde bi hamilelik yaşadım. Aynı baş dönmeleri, eve hapsolmalar, ışıktan, sesten aşırı rahatsız olma durumu vs... Miden muhtemelen bebek yüzünden yanıyodur. Rennie duo içebilirsin. Doğumdan sonra yavaş yavaş her şey normale dönüyor. Baş dönmen de geçecek. Ben neredeyse tuvalete bile zor gidiyordum. Yavaş yavaş geçti doğumdan sonra çok şükür. Ama tabi doğumu yaptın, bıçak gibi kesilmez belirtiler. Çünkü şu an hormonların değişti hamilelik yüzünden. Doğum yaptıktan sonra da eski haline dönmesi için biraz zaman lazım. Biraz daha sabır. İnşallah geçecek hepsi.