kayrela sen kaç haftalıksın ilaç ne kullanıyorsun...
15 haftaligim lustral 50 mg ve nervium verdi doktorum yrin basliycam..senin doktorun neler dedi riskler ile ilgili ? Genel tutumu nasil?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kayrela sen kaç haftalıksın ilaç ne kullanıyorsun...
ya bu msjlar kimden kime yazılıyor anlamadım lütfen yazılarda kime yazdığınızı yazarsanız...![]()
sevgili domestikus sen ne kadar ilaç kullanıyordun, benm okb var hamilellikte resmen 100 katına çıktı sürekli kriz atak titreme sürekli ağlama intihar düşüncesihamilelikten önce böyle değildim, önce sadece fulsac kullanmaya başladım yetmedi krizlere
doktor bide anafranil verdi
ahhhh çok zor çokkkkkk kendimi zehirlediğim yetmezmiş gibi masum bebeğide zehirliyorum
((
Dün ikili test ve ayrıntılı ultrason içn Prof. Dr. Recep Has'a gittik. Benim için bebeğimin sağlıgından sonra en önemlisi ilaç konusunda bu işin erbabından kesin bir bilgi almaktı. Prozac ve Lustral ismini verdiğimde 12. Haftadan sonra bu iki ilaçtan istediğimi kullanabileceğimi söyledi. Ve hemen bugun ilaca başladım. Allah'a şükür karşıma kendi bilgisinden emin olan bir doktor çıkardı. Bebeğimin gelişimi tamam ve bir sıkıntısı olmadıgı için gönül rahatlığı ile kullanabileceğimi söyledi. İnşallah kurtulurum Rabb'inin ve ilaçların yardımı ile.![]()
Iyiyim teşekkür ederim arkadadim sen nasılsın. 19 haftalik mi hamilesin
15 haftaligim lustral 50 mg ve nervium verdi doktorum yrin basliycam..senin doktorun neler dedi riskler ile ilgili ? Genel tutumu nasil?
evet cnm sen kaç haftalıksın nasıl gidiyor
mrb arkadsım gecmıs olsun ınsallah dıkkatımı cektı nervıum yesıl recete ve bagımlılık yapan bır ılac( xa.. turu) bu tur ılaclar hamılelıktede verılıormuymus? bılgılendırırenız sevınırım..
Bende 20 haftaligim. Idare etmeye çalışıyorum. İnşallah daha iyi olacagim
inşallh ilaç kullanıyormusun şuan..
Evet yaklaşık 2 haftadir lustral kullanıyorum. Sen kullaniyor musun
Bende bulantim ve uykusuzlugum icin largactil kullaniyorum 12,5 mgevet 1 haftadır lustral 25 mg uyku için largactil 25 mg birde solian damla 25 mg drum kullan dedi napalım artık allaha emanet..
Bende bulantim ve uykusuzlugum icin largactil kullaniyorum 12,5 mg
peki largactili devamlımı kullanacaksın yoksa uyuyamadığındamı..
Biraktim 2 gun tekrar kusmaya basladim drum kullan bir sakincasi yok dedi. Sen hangi sehirdesin dr kim
ben eskişehir deyim bi psikiyarti uzm verdi ilaçları peki sen..
Bende izmirdeyim.
ne güzel bende birgün izmire yerleşeceğim inşallh esşimim memleketi sayılır burada şimdilik mecbur kalıyoruz iş dolayısıyla görüşürz inşllh..