• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

sevgili domestikus sen ne kadar ilaç kullanıyordun, benm okb var hamilellikte resmen 100 katına çıktı sürekli kriz atak titreme sürekli ağlama intihar düşüncesi:( hamilelikten önce böyle değildim, önce sadece fulsac kullanmaya başladım yetmedi krizlere:( doktor bide anafranil verdi:( ahhhh çok zor çokkkkkk kendimi zehirlediğim yetmezmiş gibi masum bebeğide zehirliyorum:(((

Sude merhba nasil oldun? İlac ise yaradi
Mi?

Dün ikili test ve ayrıntılı ultrason içn Prof. Dr. Recep Has'a gittik. Benim için bebeğimin sağlıgından sonra en önemlisi ilaç konusunda bu işin erbabından kesin bir bilgi almaktı. Prozac ve Lustral ismini verdiğimde 12. Haftadan sonra bu iki ilaçtan istediğimi kullanabileceğimi söyledi. Ve hemen bugun ilaca başladım. Allah'a şükür karşıma kendi bilgisinden emin olan bir doktor çıkardı. Bebeğimin gelişimi tamam ve bir sıkıntısı olmadıgı için gönül rahatlığı ile kullanabileceğimi söyledi. İnşallah kurtulurum Rabb'inin ve ilaçların yardımı ile. :46:

Sen nasilsin cnm? Hangi ilaca basladin? Etkisini gordun mu?

Arkadaşlar hafif derecede bu hastalıgı yaşayanlar ne olur bu hastalıgın ustune gidın ben 18 haftalık hamileyim hamile kalmadan önce çok hafif yasiyodum baş dönmelerini eşim sunu yapalim diyodu ben basim dönuyo gidemem yapamam diye kendimi eve kapadım hamile kaldım lustral kullanıyordum hemen bıraktım 13. haftada dunyam dondu simdi yatıyorum keşke o zamanlardaki gıbı dönse diyorum. Simdi cipralex kullanıyorum

15 haftaligim lustral 50 mg ve nervium verdi doktorum yrin basliycam..senin doktorun neler dedi riskler ile ilgili ? Genel tutumu nasil?

mrb arkadsım gecmıs olsun ınsallah dıkkatımı cektı nervıum yesıl recete ve bagımlılık yapan bır ılac( xa.. turu) bu tur ılaclar hamılelıktede verılıormuymus? bılgılendırırenız sevınırım..

mrb arkadsım gecmıs olsun ınsallah dıkkatımı cektı nervıum yesıl recete ve bagımlılık yapan bır ılac( xa.. turu) bu tur ılaclar hamılelıktede verılıormuymus? bılgılendırırenız sevınırım..

dr dan dr a değişiyor kimisi b grubu ilaç vermezken kimisi d grubu ilaç veriyor çık işin içinden çıkabilirsen..

Back