Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Duygucum bak bende plesenta pervia var doktor benim yüzüme sen" saatli bombasın" dedi..düşün...
Sıkı takibe alır gerekeni yapar gerektiğinde müdahale eder bizim elimizde olan şeyler değil bunlar sağ salim alıcaz bebeklerimizi kucağımıza kendini üzüp bebişimizi strese sokma kuzum olabilir böyle şeyler..

aday yaa iyi ki varsınız walla o kadar moral oluyor ki sizden duyduklarım yalnız olmadığımı görüp mutlu oluyorum walla... ne kadar rahat olmaya çalışırsam çalışıyim ilaç kullandığım için hep 1 soru işareti oluyor içimde istemeden walla aday bizde şöyle cesur cesur hamileliğimizin tadını çıkarsak sanki dünyada bir biz doğurucaz walla yaa amaaaannn((( inşallah canım benim yaaa inşallah bebişlerimizi hepimiz sağa sağlim alırız kucağımıza ve senin dediğin gibi layığıyla annelik yapabiliriz inşallah onlara... ama ben çok inanıyorum onlar sağlıklı şekilde dünyaya bir gelsin biz çok iyi olucaz eminim Allah ın izniyle....desteğin için çok teşekkür ederim canım...

bu arada bendede biraz kansızlık var canım ilaç kullanıyorum takma kafana bizim kanı minik afacanlar çekiyor ya normalmiş

o ne tatlım yaa... çok geçmiş olsun ilk defa duydum(( ayy efrah walla moral oldun bana Allah razı olsun amiiinnn canım amiiinn inşallah bütün hamileler sağa sağlim alsın bebişlerini kucağına inşallah.......

sen de bana çok moral olmuştun kuzum tabi destek olucaz böyle böyle atlatıcaz bu durumu..
Plesenta pervia yani bebeğin eşi normalde bebeğin üstünde olur yani sizin mide kısmında bende bebek plesentanın üzerinde.Doğum yolum tamamen plesenta yani eşi ile kapalı..Normal doğum yapamıorum ve doktor yanında kan bulundur ameliyetta dedi...Herşeyde vardır bi hayır çok şükür tıbbın çok ilerlediği bir dönemdeyiz derdimiz varsa dermanımız da vardır elbet..Bi saatten sonra kendimizi önce Allah'a sonrada doktorlara bırakmak zorundayız onlar bizim gibi neler görüolar nelere müdahale ediolar..Biz de çıkıcaz bi şekilde düze inş...

ayyy canım benimmm yaaa inşallah... ben biraz internetten baktım düzelebiliyormuş biliyor musun hamilelik ilerledikçe... inşallah seninkide düzelir canım yaa... çok çok geçmiş olsun tekrar... aynen doğru söylüyorsun artık herşeye müdahale ediliyor Allah ın izniyle... senin bu çarpıntılarına oda sebep oluyodur hee istemeden içten içe takıyorsun işte( Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

7 aya kadar çıkma ihtimali varmış cnm benim geçmiş yerleşmiş tamamen hayırlısı olsun zaten normal doğum yapacak yapıda bi insan değilimki ayrıca sadece onu mu bu dünyada uçan kuşa kadar takabilirim ben kafama öle bi yapım var benim kaçmaz yani...

sende iyiki varsın cnm.Allahın izniyle bugünlerde geçicek.ya etrafımda millete bakıorum benle hamile olanlar bebiş eşyalarını nerdeyse tamamlamış ama ben erken diorum ya alırsam bişey olursa hemen erkenden almim onun bile tadını çıkaramıorum yani.ama bebişimi kucagıma aldıgım günü hayal edince o bana destek oluyor işte belkide hepimizi ayakta tutan şey bu yoksa hamileliği kaldıramazdık.benimde yanıma ananem gelicek azcık can sıkıntım geçer belki doğuma kadar bırakmıcam onu:)annemin yerini tutmasada idare eder:)

kansızlıgıma aile hekimim ilaç yazmadı doktoruna göster dedi tahlil sonuçlarını ayın 25inde kısmetse kontrolümüz.

sende sıkma canını cnm hep olumlu düşün.(söyleyene bak dimi:))

Allah yardımcın olsun cnm plesanta kaçıncı haftadan beri var birde ultrasondan tesbit edilebiliyormu.bende çok korkuorum her gittigimde kötü haber alırım die.Allah korusun bizleri ve bebişlerimizi.hiç bişey korktuğumuz gibi olmasın inşallah ilerde bebişlerimizden bahsederiz burda birbirimize.

ayy efrah güldürdün beni canım ya aynen bende öyleyim walla... bende senin gibiyim tatlım sezeryan olucam kaçarı yok cesaret edemem normal doğuma bebeğimide kendimide strese sokamam walla Rabbim hayırlısını versin kuzum ya bir sağa sağlim alsak kucağımıza offf oooofff....

öyle yapmaya çalışıyorum aynen canım hep onu kucağıma alıcağım anın hayaliyle yaşıyorum adaycım... aynen walla hamilelere bakıyorumda ne kadar keyifliler bizde biran önce atlatsak diye dua ediyoruZ... benim kuzenimin 2 çocuğu var hamileliği tekrar yaşamak isterim diyo görmen lazımdı hamileyken halini(( neyse Rabbim beterinden korusun tatlım ne diyelim inşallah bizde alıcaz bebişlerimiz kucağımıza... bu arada bende yeni yeni alış verişe başladım canım aynı korkular bendede var tatlım düşüne düşüne alıyorum birşey alırken malesef işte.......

bu arada sende sıkma canını yavrum herşeyde bir hayır vardır tayyip yasayı çıkarırsa yırtarsın biz nasıl yapıcaz sezeryan o zaman bilmiyorum

bu arada sende sıkma canını yavrum herşeyde bir hayır vardır tayyip yasayı çıkarırsa yırtarsın biz nasıl yapıcaz sezeryan o zaman bilmiyorum

cnm belki yasaya panik ataklılar ile ilgilide bir madde koyarlar hee.panik ataklılara sezeryan serbest die:)

cnm belki yasaya panik ataklılar ile ilgilide bir madde koyarlar hee.panik ataklılara sezeryan serbest die:)

ayyy çok güldüm aday yaaa alemsin walla emin ol panik ataklılara özel yasa çıkar zaten bizi düşünen kim yavrum yaaaaa amaaannn....

Son düzenleme:

Canım plesenta bebeğin eşi onunla beraber oluşuyor ilk haftalarda tespit edilmişti böyle olduğu sende bundan sonra böyle bişey olma ihtimali yok korkma :) en azından bundan korkma yani yoksa bizim korkmadan yaşamamız mğmkün değilde...

Walla koymaları lazım gerçekten öyle bir madde..Benim doktorum senin çok stresli bir yapın var senle normal doğum yapamayız bebeği sıkıştırrsın dediklerimi yapamazsın demişti bana nedense hiç şaşırmamıştım "ayyy yok canım doğururum ben aslanlar gibi sizin söylediklerinizi de yaparım ne olacakmış" diyemedim tabi...

şaka bir yana bunun bir esneklik payı olucaktır muhakkak bence... mecburi durumlar var sonuçta...birde anne adayı öyle istedikten sonra özellikle özel hastanelere müdahale edemezler bence!!! hakkımızda hayırlısı kızlar ne diyelim...

kızlar çok komiğiz aslında biz he. herkes normal doğum için mücadele ediyo biz sezeryan olsun diye.bizi en iiyi biz anlarız.panik ataklı olmayan biri anlayamaz.:)ama düşünsenize hepimiz normal doğuma alınıyomuşuz ve sorunsuz normal doğurup çıkıyomuşuz.mümkün mü acaba:)

Wala rabbim ol derse olur tabi ama şu an zor görünüor:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…