Ben de BT çektirdim ve aynı korkuyu ben de yaşadım. Kontras maddeymiş. Bu bişey değil dedi hemşire kız. Su gibi bişey dedi. Bende inat had safhada. Ver içeyim o zaman dedim :)) Babacığım sağolsun kurşun önlük giyip yanıma geldi ve elimi tuttu da, doktorlar rahat bi nefes aldı :))
İlaç ve terapi puzzle gibi. Çoğunlukla ikisi de tek başına pek işe yaramıyor ve yarım kalıyor. İnşallah para düşkünü olmayan düzgün bi psikiyatr bulursun. Ben İstanbul'daki herkese kendi doktorumu öneriyorm. Çok çok memnunum. Yakında tekrar başlamayı düşünüyorum İnşallah.
İyi doktor(işinin ehli,parasal kaygı gütmeyen,iletişimi kuvvetli vs) bulmak o kadar zor ki senelerdir bu durumla yaşamak zorunda olan birisi olarak bir çok doktorla karşı karşıya geldim ve umduğumu bulabildim diyebileceğim sadece bir kaç tanedir.Benim işte bu kez doğru insanlayım dediğim 2 doktorum oldu.Birisi ben tedaviye başladıktan bir kaç ay sonra kıbrısa yerleşmiş ve tedaviyi yaarım bırakmak durumunda kaldım.Daha sonra memnun kaldığım bir doktorum oldu.onunla psikoterapi+ilaç şeklinde götürüyoduk .o da hamile kaldı ve süresiz izne ayrılınca ben yine ortada kaldım :)
Bence iyi bir doktorsa istanbulda dahi olsa onunla tedaviye başlamaya değer .mahzuru yoksa ismini alabilir miyim?