- 12 Aralık 2011
- 143
- 8
arkadaşlar bende panik atak hastasıyım ve daha önce bu konuya çok yazdım hamileyken..çok şükür bebeğimi kucağıma alabildim...ilaçla hamilelik geçirdim ve şu an hala kullanıyorum..doktorlarımın onayı var..emzirirken ve hamilelikte ilaç kullanılması pek tavsiye edilmiyor doğru..fakat kullanıldığındada çokta abartılacak bi tepki vermiyor doktorlar...önce annenin sağlığı diyorlar...eğer ilaç kullanmanız gerekiyorsa korkmadan kullanın...tabiki doktor onayıyla...lohusalıktaki annelik hüznünüde daha hafif atlatıyosunuz...hiç bitmicekmiş hiç vakit geçmicekmiş gibi geliyor hamileyken...korku geliyor geçmicekmi diye en azından ben öleydim...bi de üstüne üstük annemi kaybettim hamilelikte...aslında hiçbişi tam olarak geçmiyor sadece hafifliyor ve alışıyosunuz...ve dua tabiki....
önce can arkadaşlar....kendinizi düşünün...ilaç kullanırken etrafın dediklerine bakmayın..yaşamayan bilemez bu sıkıntıları...kulaklarınızı tıkayın ve ben iyiyim diyin...dua edin...Allah tez vakitte bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...Rabbim bütün annelere yardım etsin....
önce can arkadaşlar....kendinizi düşünün...ilaç kullanırken etrafın dediklerine bakmayın..yaşamayan bilemez bu sıkıntıları...kulaklarınızı tıkayın ve ben iyiyim diyin...dua edin...Allah tez vakitte bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...Rabbim bütün annelere yardım etsin....