- 7 Eylül 2009
- 2.612
- 23
canım benim hoşgeldin... çok çok geçmiş olsun sık dişini geçicek bu günler.... bende çok çektim hala arada safra çıkarıyorum az kaldı dayan.... tatilede muhakkak git hava değişimi çok iyi gelecektir... benim bebişe gelince 13. haftada cinsiyeti belli oldu tatlım 1-2 hafta sonrada kıpırtılarını hissetmeye başladım... şimdi tabi artık güçlenmeyede başladı resmen tekme atıyo... içini ferah tut taklım onun hareketlerini duymaya başlayınca heveste gelicek merak etme sen iyi düşünmeye çalış... iyi haberlerini bekliyorum canım dikkat et kendine... bu hastalık yok mu bu hastalık yerin dibine batsında bir daha çıkmasın.... allah ım hepimize unuttursun şu illeti en mutlu anlarımızı bile zehir ediyo bize(((((((((((((
Ayy evet batsın batsın körolasıcaa..Rabb'im yardım etsin hepimizede.. Ayy benimde belli olur mu acaba.. Doktora gittiğimde 13+3 olacağım.. Bak heyecan yaptım şimdi he.. Kıpırtılarınıda sabırsızllıkla bekliyorum bende.. Birde ben çok ağırlaştım yaa. Nasıl varya, sanki 7-8 aylık hamile gibiyim.. Zor hareket edyorum sanki.. Sizde böyle misiniz kızlar.. Birde hemen yoruluyorum.. Hemen yatmak istiyorum.. 2 aydır sürekli yatıyorum, ondan mı acaba?
benim doktorum öğrendiğimde bıraktırdı,yarın gidicem çünkü çok zor bu halde olmak,doktorun kim acaba ?
Canım benim, benim doktorum Trabzon'da.. Eğeer görüşme imkanın varsa adını vereyim..
panikduygu gittin mi canım doktora? kontrolun vardı cuma günü. bizde cumartesi gittik doktora cinsiyetimiz belli oldu teyzesi kızım olacak Rabbim nasip ederse. herşey yolunda dedi doktor. Çok şükür. Bide şu anksiyete bitse herşey yoluna girecek.
nil bulantıların için biraz daha sabret canım benim daha yeni bu hafta biraz azaldı. bende çok çektim günde 8 kez çıkardığım oluyordu. artık sadece sabah 1 kez çıkarıyorum buna şükür. biraz biraz yemek yemeye başladım. baştan beri 5 kg verdim. yavaş yavaş alırım inşallah. erkekse cinsiyet belli olabilir ama kızsa daha belli olmaz bence. Rabbim sağlıklarını versin de cinsiyet hiç önemli değil.
Aaah ah.. Bir geçse deyip duruyorum.. Hani rahatlasam, sanki günler daha çabuk geçecek.. Şu an çok bulantım olduğundan evdende çıkmıyorum.. Kimseye gitmiyorum.. Ne bileyim, iyi olsam kendimi dışarı atarım, daha çabuk geçer günler..
Ayy canıım.. Kızın mı olacak.. Ayy ne güzel yaa... Rabb'im kolaylıkla kucağınada almayı nasip etsin.. Çok güzel bir duygu yaa. Cinsiyetini öğrenmek bile güzel..
Bak yemeyede başlamışsın.. İyi iyi.. İnşaAllah daha güzel olacak herşey.. Sende kendini at dışarılara.. Baharda geldi.. Gez toz. Takam kafana hiçbirşeyi.. Ben rahatlayınca öyle yapacağım inşaAllah..