Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

canım benim hoşgeldin... çok çok geçmiş olsun sık dişini geçicek bu günler.... bende çok çektim hala arada safra çıkarıyorum az kaldı dayan.... tatilede muhakkak git hava değişimi çok iyi gelecektir... benim bebişe gelince 13. haftada cinsiyeti belli oldu tatlım 1-2 hafta sonrada kıpırtılarını hissetmeye başladım... şimdi tabi artık güçlenmeyede başladı resmen tekme atıyo... içini ferah tut taklım onun hareketlerini duymaya başlayınca heveste gelicek merak etme sen iyi düşünmeye çalış... iyi haberlerini bekliyorum canım dikkat et kendine... bu hastalık yok mu bu hastalık yerin dibine batsında bir daha çıkmasın.... allah ım hepimize unuttursun şu illeti en mutlu anlarımızı bile zehir ediyo bize:KK43:(((((((((((((

Ayy evet batsın batsın körolasıcaa..Rabb'im yardım etsin hepimizede.. Ayy benimde belli olur mu acaba.. Doktora gittiğimde 13+3 olacağım.. Bak heyecan yaptım şimdi he.. Kıpırtılarınıda sabırsızllıkla bekliyorum bende.. Birde ben çok ağırlaştım yaa. Nasıl varya, sanki 7-8 aylık hamile gibiyim.. Zor hareket edyorum sanki.. Sizde böyle misiniz kızlar.. Birde hemen yoruluyorum.. Hemen yatmak istiyorum.. 2 aydır sürekli yatıyorum, ondan mı acaba?

benim doktorum öğrendiğimde bıraktırdı,yarın gidicem çünkü çok zor bu halde olmak,doktorun kim acaba ?

Canım benim, benim doktorum Trabzon'da.. Eğeer görüşme imkanın varsa adını vereyim..

panikduygu gittin mi canım doktora? kontrolun vardı cuma günü. bizde cumartesi gittik doktora cinsiyetimiz belli oldu teyzesi kızım olacak Rabbim nasip ederse. herşey yolunda dedi doktor. Çok şükür. Bide şu anksiyete bitse herşey yoluna girecek.

nil bulantıların için biraz daha sabret canım benim daha yeni bu hafta biraz azaldı. bende çok çektim günde 8 kez çıkardığım oluyordu. artık sadece sabah 1 kez çıkarıyorum buna şükür. biraz biraz yemek yemeye başladım. baştan beri 5 kg verdim. yavaş yavaş alırım inşallah. erkekse cinsiyet belli olabilir ama kızsa daha belli olmaz bence. Rabbim sağlıklarını versin de cinsiyet hiç önemli değil.

Aaah ah.. Bir geçse deyip duruyorum.. Hani rahatlasam, sanki günler daha çabuk geçecek.. Şu an çok bulantım olduğundan evdende çıkmıyorum.. Kimseye gitmiyorum.. Ne bileyim, iyi olsam kendimi dışarı atarım, daha çabuk geçer günler..
Ayy canıım.. Kızın mı olacak.. Ayy ne güzel yaa... Rabb'im kolaylıkla kucağınada almayı nasip etsin.. Çok güzel bir duygu yaa. Cinsiyetini öğrenmek bile güzel..
Bak yemeyede başlamışsın.. İyi iyi.. İnşaAllah daha güzel olacak herşey.. Sende kendini at dışarılara.. Baharda geldi.. Gez toz. Takam kafana hiçbirşeyi.. Ben rahatlayınca öyle yapacağım inşaAllah..:KK34:

nil hani baharın sayfasında konuşmuştuk bugün hamile olduğumu öğrendim daha çok yeni. mutlu heyecanlı korku herşey var. ilaç kullanmıyorum 2 ay oldu bırakalı. daha öncede bıraktım 7 ama annem ameliyat oldu kaplten zor günler geçti yeniden başlamıştım sadece 2 ay içtim bıraktım. korkuyorum ilerleyen günler neler bekliyor ama mutluıyum. sanada geçmiş olsun bulantılar için canım ama geceçek güzel günler yakın

Aaa evet.. Hadi hayırlı olsun.. Sende katıldın aramıza.. Sık sık uğra buraya.. Bak hepimiz aynı dertteyiz.. Anlarız birbirimizi.. Dinleriz.. Tamam mı...:KK19:

Ayy evet batsın batsın körolasıcaa..Rabb'im yardım etsin hepimizede.. Ayy benimde belli olur mu acaba.. Doktora gittiğimde 13+3 olacağım.. Bak heyecan yaptım şimdi he.. Kıpırtılarınıda sabırsızllıkla bekliyorum bende.. Birde ben çok ağırlaştım yaa. Nasıl varya, sanki 7-8 aylık hamile gibiyim.. Zor hareket edyorum sanki.. Sizde böyle misiniz kızlar.. Birde hemen yoruluyorum.. Hemen yatmak istiyorum.. 2 aydır sürekli yatıyorum, ondan mı acaba?

Canım benim, benim doktorum Trabzon'da.. Eğeer görüşme imkanın varsa adını vereyim..

Aaah ah.. Bir geçse deyip duruyorum.. Hani rahatlasam, sanki günler daha çabuk geçecek.. Şu an çok bulantım olduğundan evdende çıkmıyorum.. Kimseye gitmiyorum.. Ne bileyim, iyi olsam kendimi dışarı atarım, daha çabuk geçer günler..
Ayy canıım.. Kızın mı olacak.. Ayy ne güzel yaa... Rabb'im kolaylıkla kucağınada almayı nasip etsin.. Çok güzel bir duygu yaa. Cinsiyetini öğrenmek bile güzel..
Bak yemeyede başlamışsın.. İyi iyi.. İnşaAllah daha güzel olacak herşey.. Sende kendini at dışarılara.. Baharda geldi.. Gez toz. Takam kafana hiçbirşeyi.. Ben rahatlayınca öyle yapacağım inşaAllah..:KK34:

ahh be güzelim trabzon bana çook uzak yaa :KK43: bu akşam kendi doktoruma gidicem inşallah bi çözüm yolu bulur bana..

cnm ben öle çok ağırlaşmadım ama hareketlerim yavaş yavaş kısıtlanmaya başlıyo tabii... sen birde bulantılardan yatıyoswun ya sürekli o yüzdende ağırlaşmışsındır biraz düzelince açılırsın yavaş yavaş... cinsiyetini öğrenirsen haber ver muhakkak tatlım :KK1:

umarım gelir o günlerimiz hayırlısıyla, belki bu hastalıkla baş etmemizi kolaylaştırır minikler...bende internette dolaşıp hamilelik bebeklerle ilgili şeyler okuyorum, saglıkla ilgili olanlarına pek girmiyorum kafayı takarım diye...mideme bir kurt düstü sanki...acayip midem kazınıyor...benımkı niye bulanmıyor acaba??

ayyy tatlım bulanmasın miden boşver kazınsızn yeter o bulantılar mahvediyor inşallah başlamaz... sabırsızlanmaya başladım bebeğimi kucağıma almak için ama daha 3,5-4 ay vaaarrr... eminim bize o melekler çok iyi gelecek :KK1:

ayyy tatlım bulanmasın miden boşver kazınsızn yeter o bulantılar mahvediyor inşallah başlamaz... sabırsızlanmaya başladım bebeğimi kucağıma almak için ama daha 3,5-4 ay vaaarrr... eminim bize o melekler çok iyi gelecek :KK1:

:) benımkı daha cok yeni...8 hafta bile olmadı, muhtemelen ondan bulantı yok , neyse bulantılı veya bulantısız saglıkla devam etsınde...bır ıyı yonu oldu, cok cabuk uykum gelıyor...aksamları daha guzel uyuyorum...

:) benımkı daha cok yeni...8 hafta bile olmadı, muhtemelen ondan bulantı yok , neyse bulantılı veya bulantısız saglıkla devam etsınde...bır ıyı yonu oldu, cok cabuk uykum gelıyor...aksamları daha guzel uyuyorum...

canım benim 1,5 aylıkken falan başladı bulantılar belki sende olmaz inşallah da olmaz... sen p.atak için ilaç kullanıyo musun bu arada??

herkese merhaba varmı bu aralar bu dertten muzdarip yada panik atakla doğum yapan?

canım burda herkes bu dertten muzdarip:KK43:((( ben daha doğurmadım ama hamileliğimde 5. ayımı bitirdim... yaklaşık 1,5 - 2 aydır ilaç kullanarak geçiriyorum ne yazık ki:KK43:(( sende durum nedir??

canım burda herkes bu dertten muzdarip:KK43:((( ben daha doğurmadım ama hamileliğimde 5. ayımı bitirdim... yaklaşık 1,5 - 2 aydır ilaç kullanarak geçiriyorum ne yazık ki:KK43:(( sende durum nedir??

Canım ben konu aktif değil sandım...
Ben de durum şu 2 sene panik atak tedavisi gördüm ilacım efexor idi çok faydasını gördüm...Ayrıca ilaç yanında terapi de aldım metroya sinemaya vs giremiordum..Tedavim iyi geçti çarpıntılarım azaldı uçağa bile bindim..İlacı bıraktım 1 yıl oluyor herşey yolundaydı taki 2 gün evvelsine kadar..
Şu an 24 haftalık hamileyim ve İstanbulda yaşıyorum.Eşimin işi çok yoğun benim kontrollerime gelemediği için Antalya'ya annem babamın yanına geldim.Merkezde değil köydeyiz herşey organik yolundaydı.Şeker yüklemesi için hastane araştrdım ve 1 saat mesafede bir devlet hastanesi buldum.Sabah aç karnına hastaneye vardık o kadar kalabalıktıki zaten girer girmez 1-0 çöktüm.Sıra beklerken çok şiddetli bir çarpıntı başladı o anda sıram geldi doktora girdim uzanmak istedim çarpıntın filan yok dedi nasıl yok ya kalbim ağzımdan çıkcak nefes alamıyorum kardiyoloğa git dedi onada sıra alıp bekledim girdim nabız 180.Çok yüksek normal değil ilaç verbilirim ama hamilesin dedi.Bu arada şeker yüklemem de yapıldı ve oda psiklojikmidir bilmem yüksek çıktı ve ben tamamen çöktüm çarpıntılarım çok uzun sürdü elim ayağım kesildi ölüyorum dedim..Hastaneden kendimi dışarı attım ve o gece 12ye gelene kadar kendime gelemedim sürekli ağladım ve bünye yenik düştü uyumuşum..2 gün geçti hala toparlayamadım kendimi şu içerken bile zor nefes alıyorum ve sürekli çarpıntım başlayacakmış gibi hissediyorum.Çöktüm diyebilirim çok mutsuz ve kötüyüm...Kafamdaki soru şu kalbimdemi sorun var (ki ekg temiz çıktı) yoksa ataklarımmı başladı..bu soru beni öldürecek..

Başınızı ağrıttım ama desteğinize ihtiyacım var herkese hayırlı kandiller...

Canım ben konu aktif değil sandım...
Ben de durum şu 2 sene panik atak tedavisi gördüm ilacım efexor idi çok faydasını gördüm...Ayrıca ilaç yanında terapi de aldım metroya sinemaya vs giremiordum..Tedavim iyi geçti çarpıntılarım azaldı uçağa bile bindim..İlacı bıraktım 1 yıl oluyor herşey yolundaydı taki 2 gün evvelsine kadar..
Şu an 24 haftalık hamileyim ve İstanbulda yaşıyorum.Eşimin işi çok yoğun benim kontrollerime gelemediği için Antalya'ya annem babamın yanına geldim.Merkezde değil köydeyiz herşey organik yolundaydı.Şeker yüklemesi için hastane araştrdım ve 1 saat mesafede bir devlet hastanesi buldum.Sabah aç karnına hastaneye vardık o kadar kalabalıktıki zaten girer girmez 1-0 çöktüm.Sıra beklerken çok şiddetli bir çarpıntı başladı o anda sıram geldi doktora girdim uzanmak istedim çarpıntın filan yok dedi nasıl yok ya kalbim ağzımdan çıkcak nefes alamıyorum kardiyoloğa git dedi onada sıra alıp bekledim girdim nabız 180.Çok yüksek normal değil ilaç verbilirim ama hamilesin dedi.Bu arada şeker yüklemem de yapıldı ve oda psiklojikmidir bilmem yüksek çıktı ve ben tamamen çöktüm çarpıntılarım çok uzun sürdü elim ayağım kesildi ölüyorum dedim..Hastaneden kendimi dışarı attım ve o gece 12ye gelene kadar kendime gelemedim sürekli ağladım ve bünye yenik düştü uyumuşum..2 gün geçti hala toparlayamadım kendimi şu içerken bile zor nefes alıyorum ve sürekli çarpıntım başlayacakmış gibi hissediyorum.Çöktüm diyebilirim çok mutsuz ve kötüyüm...Kafamdaki soru şu kalbimdemi sorun var (ki ekg temiz çıktı) yoksa ataklarımmı başladı..bu soru beni öldürecek..

Başınızı ağrıttım ama desteğinize ihtiyacım var herkese hayırlı kandiller...

canımmmm çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm :KK43: ekg temiz çıkmış canım yani atakların hayırlı olsun diyorum sana ne yazık ki :KK47: canım bende hamileliğimin 22. haftasındayım ve yaklaşık 2 aydır doktorum ilaca tekrar başlattı :KK17: ben duramadım ilaçsız bebeğim Rabbime emanet... doktorum içimi çok ferahlattı ama genede tedirginim kullanmasam ama o hallerim bebeğim için çok daha kötü :KK14: :KK14: :KK14: yalnız değilsin canım burda hepimiz bu durumdayız çoğumuzda ilaç kullanıyor en yakın zamanda doktoruna danış ve her zaman burda desteğe hazır olduğumu unutma..........................................

canımmmm çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm :KK43: ekg temiz çıkmış canım yani atakların hayırlı olsun diyorum sana ne yazık ki :KK47: canım bende hamileliğimin 22. haftasındayım ve yaklaşık 2 aydır doktorum ilaca tekrar başlattı :KK17: ben duramadım ilaçsız bebeğim Rabbime emanet... doktorum içimi çok ferahlattı ama genede tedirginim kullanmasam ama o hallerim bebeğim için çok daha kötü :KK14: :KK14: :KK14: yalnız değilsin canım burda hepimiz bu durumdayız çoğumuzda ilaç kullanıyor en yakın zamanda doktoruna danış ve her zaman burda desteğe hazır olduğumu unutma..........................................

duygu ne diyim Allah senden razı olsun sağlık sıhhat versin inş şu yalnız değilsin cümlen bile bi an olsun su serpti içime ...
yarın sabah 9 a randevu aldım bi klinikten istanbulda olmadığım için eski doktoruma gidemiyorum.Burada önce psikolog sonra psikiyatr göreckmiş beni ben ilaçsız baş edemiycem duygu bebeğimize bişey olmaz inş...Ekg ve kalp ultrasonu temiz çıktı ama ben emin değilim başka bişey olamazmı kalp kapakçıkları filan? 180 panik ataktanmı yani resmen sence?

duygu ne diyim Allah senden razı olsun sağlık sıhhat versin inş şu yalnız değilsin cümlen bile bi an olsun su serpti içime ...
yarın sabah 9 a randevu aldım bi klinikten istanbulda olmadığım için eski doktoruma gidemiyorum.Burada önce psikolog sonra psikiyatr göreckmiş beni ben ilaçsız baş edemiycem duygu bebeğimize bişey olmaz inş...Ekg ve kalp ultrasonu temiz çıktı ama ben emin değilim başka bişey olamazmı kalp kapakçıkları filan? 180 panik ataktanmı yani resmen sence?

canım Allah hepimizden razı olsun hepimize şifa versin inşallahhhhhhh..... daha öncede yaşadık be kuşum bu belirtileri ne zaman birşey çıktı ki kapakçık falan diyosunda bunlar ekg ye falan yansır yanii şimdi bunların atak olduğuna bile ikna edemiyorsun işte kendini dengen bozulduğu için maalesef hamilelikte insanı hassaslaştırıyor bir de ataklar binince daha kötü oluyorsun.... içini ferah tut doktorun uygun gördükten sonra ilacı bebeklerimize Allah ın izniyle hiçbirşey olmaz.... burda herkes ilaç kullanarak hamileliğini geçiriyor... ilaçlada bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alan insanlar var.... benim doktorum birçok hastam oldu bu şekilde ilaç kullandırdığım sağlıklı doğumlar yaptılar ilaç kullanmayıpta kusurlu doğum yapanda var dedi... bu zamana kadar kontrolerim temiz çıktı 1 haziranda da ayrıntılıya giricem inşallah oda temiz çıkar.... sen birde bu zamana kadar ilaç kullanmamışsın riskli dönemleri atlatmışsın yani hiç korkma.... inan senin stres yapman ilaçtan 1000 kat daha zararlı bebek ve senin için :KK14: yarın git ve hayırlı haberlerle dön haberlerini bekliyorum... olumlu düşünmeye çalış bebeğini kucağına alacağın zamanı düşün.... bende çok fena oldum 3,5 aylıkken falan birden ataklar başladı perişandım anlatamam yaniii bebeği bile aldırmayı düşündüm o derece şimdi daha iyiyim olumlu düşünmeye çalışıyorum ve bol bol dua ediyorum bundan sonra senin içinde edicem ben burdayım unutmaaaa kocaman öptüm bebişinide senide :KK54:

kızlar merhabalar öncelikle hepinize geçmiş olsun umarım bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız
bende sizlere bişey danışmak istiyorum
bende sizler gibi belirtiler ataklar yok ama içim çok sıkılıyor
sanki depresyonda gibiyim bir aydır
lütfen yardımcı olun bendeki bu durum sizce hamileliktenmi
çok sabırsız oldum bi an önce bebeğimi kucağıma alim diyorum
hiçbişey yapmak istemiyorum allahtan çalışıyorum da oyalanıyorum
benim durumumda olup rahatlatıcı bişeler kullanan varmıben mutlu olmak istiyorum ya eskisi gibi:KK50:

kızlar merhabalar öncelikle hepinize geçmiş olsun umarım bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız
bende sizlere bişey danışmak istiyorum
bende sizler gibi belirtiler ataklar yok ama içim çok sıkılıyor
sanki depresyonda gibiyim bir aydır
lütfen yardımcı olun bendeki bu durum sizce hamileliktenmi
çok sabırsız oldum bi an önce bebeğimi kucağıma alim diyorum
hiçbişey yapmak istemiyorum allahtan çalışıyorum da oyalanıyorum
benim durumumda olup rahatlatıcı bişeler kullanan varmıben mutlu olmak istiyorum ya eskisi gibi:KK50:

canım senin durumun bence hamilelikten bizim gibi olma zaten sakın aman diyim...... bütün hamilelerde bebeklerini kucağına alma sabırsızlığı var.... ama genede gevşetici birşey istiyorsan doktoruna danış en doğru ilacı o vericektir sana hamilesin kafana göre birşey alma ve bol bol dua et bence geçmiş olsun.......

canım senin durumun bence hamilelikten bizim gibi olma zaten sakın aman diyim...... Bütün hamilelerde bebeklerini kucağına alma sabırsızlığı var.... Ama genede gevşetici birşey istiyorsan doktoruna danış en doğru ilacı o vericektir sana hamilesin kafana göre birşey alma ve bol bol dua et bence geçmiş olsun.......

canım teşekkür ederim
doktorumu aradım ama ben öncedende kısa süreli bi depresyon maceram oldu
2 sene önce lustralle iki ayda iyileştim tabi tedavimi tamamladım
şimdi dr umla görüştüm ve ilerlemeden tedaviye başlıyalım dedi ve
prozak diye bi ilaçtan bahsetti
ama tabi yüzyüze görüşcez

habu arada arkadaşlar sizler için doktoruma sordum
o kadar çok bayan varmışki ilaç kullanarak bebek sahibi olan
bana örnekleri ile anlattı
korkmayın sakın
sizle iyi olunca bebeklerinizde iyi olur
sizler için bol dua edicem

canım teşekkür ederim
doktorumu aradım ama ben öncedende kısa süreli bi depresyon maceram oldu
2 sene önce lustralle iki ayda iyileştim tabi tedavimi tamamladım
şimdi dr umla görüştüm ve ilerlemeden tedaviye başlıyalım dedi ve
prozak diye bi ilaçtan bahsetti
ama tabi yüzyüze görüşcez

canım hamileliğinde epey yol katetmişsin zaten bir sakıncası olucağnı düşünmüyorum... geçmiş olsun beterin korusun allah insanın iç huzuru ve sağlığı herşeyden önemli.. ben yaklaşık 2 aydır ilaç kullanıyorum umarım bebişime zarar vermez dua etmekten başka çarem yok :KK17:

habu arada arkadaşlar sizler için doktoruma sordum
o kadar çok bayan varmışki ilaç kullanarak bebek sahibi olan
bana örnekleri ile anlattı
korkmayın sakın
sizle iyi olunca bebeklerinizde iyi olur
sizler için bol dua edicem

canım benim sağol bende senin için dua edicem geçicek bu günler Allah ın izniyle arada uğra buralara:KK54:

canım benim sağol bende senin için dua edicem geçicek bu günler Allah ın izniyle arada uğra buralara:KK54:

kesinlikle uğrarım canım
mutlaka geçecek ben 2 sene önce antalyanın en iyi psiyatrına gittim
onun hep dediği bişi vardı
hala arada görüşürüz
doğru tedaviyle bu hastalık geçer
sonra çağırsanda gelmez sadece azcık korkutur gider zamanla oda yorulur
canım umarım tez zamanda kurtulursun
BENİM Bİ ARKADAŞIM PANİK ATAK TEDAVİSİ GÖRDÜ VE TAMAMEN İYİLEŞTİ
HEMDE İLAÇSIZ OFELYA THOMASA GİTTİ 1 SEANS VE CD LER DİNLEDİ
ŞU AN ÇOK İYİ
CD LERİNDEN ALABİLİRSİN
ETKİLİ OLDUĞUNU SÖYLÜYORLAR BEN DÜŞÜNÜYORUM DEPRESYON CD LERİNİ ALMAYI BAKALIM