- 17 Nisan 2012
- 971
- 1
yok cnm istanbuldaa degilim evlenmeden önce istanbulda yaşıyodum ama şimdi malesef başka ildeyim ve en yakın özel hastane 1buçuk saati buluyo anlıcan doktor seçenegim pek fazla yok benim doktoruma gidenler memnun genel olarak iyide işte bizim gibi panik ataklılara birazda psikolojik olarak rahatlatcak doktor lazım.istanbulda çok fazla seçenek var şanslısın bu konuda:)amann daha 4 ay var düşündükçe daralıyo insan hayırlısı bakalım şu illet hastalık tamamen bizi bırakıp gitsin artık bebişlerimiz bize şans getirsin bu hastalık yüzünden hamileliğimizin tadına bile varamıyoruz.
ahhh canım walla düşüncelerime tercüman oldun aynen insanın içindeki hevesi öldürüyor resmen bu illet daha var tatlım ya düşünmemeye çalış ben öle yapmaya çalışıyorum yoksa doğum korkusuyla birleşiyor ataklar o zaman hiç çıkılımıyor işin içinden doktorunla açık açık konuşursunuz oda yardımcı olur herhalde senin sağlığında çok önemli çünkü... umarım herşey isteğin gibi olur canım ya ne diyim.................................. ama dertleşmek istersen ben sık sık buralardayım.