Amin, Allah razı olsun hepimize inşallah.. Hamilelik döneminde dr. önermedi tabi doğal olarak dimi, sen ilaç kullandın mı peki, kullandıysan kaçıncı ayında başladın.
Kızlar merhaba!
Ben de aranıza yeni katılıyorum, henüz 1 ay 1 haftalık hamileyim. Yıllardır panik atak hastasıyım, aynı zamanda tiroit hastasıyım ve ilaç kullanıyorum hamile kaldıgımı ögrendigimde yarım içtigim ilacımı bir anda korkuyla kestim, özellikle akşamları panik atak yasıyorum ve arkasından hemen midem bozuluyo ve ishal oluyorum,bütün gün bas dönmesi yasıyorum acaba bunların hepsi hamilelikle mi ilgili henüz 1 ay 1 haftayken bebek, bu şekilde şeyler yogun hissetmem normal mi kendimi çok aciz hissediyorum =((
evet öyle insan yaşadığını hissettiğini sadece kendisi biliyo.. ve karşı tarafada bunu anlatmak çok zor. Peki arkadaşlar sizde yiyeceklere karşı tiksinti oldu mu, ben de 8. hafta da iyice kendini hissettirdi kusma çok az şimdiye kadar 3 ya da 4 kez falan oldu ama yemeklere karşı tiksinti var sulu yemek asla yiyemiyorum, hep kuru gıdalar.. iştahım yok.. ne zaman geçer bu iştahsızlık ve tiksinti ?
evet öyle insan yaşadığını hissettiğini sadece kendisi biliyo.. ve karşı tarafada bunu anlatmak çok zor. Peki arkadaşlar sizde yiyeceklere karşı tiksinti oldu mu, ben de 8. hafta da iyice kendini hissettirdi kusma çok az şimdiye kadar 3 ya da 4 kez falan oldu ama yemeklere karşı tiksinti var sulu yemek asla yiyemiyorum, hep kuru gıdalar.. iştahım yok.. ne zaman geçer bu iştahsızlık ve tiksinti ?
Arkadaşlar selam,
14 haftalık hamileyim.hamile olduğumu öğrendiğim zaman tofranil içiyordum onu bıraktım.iyiydim bu haftaya kadar.ama artık dayanamıyorum galiba ilaca tekrar başlayacağım.bakalım psikiyatristim hangi ilacı önerecek.bugün kadın doğumcumu aradım.ilaç olayını söyledim,önermeyiz pek ama psikiyatristin diyorsa kullanabilirsin dedi.ne olur bana yardım edin,fikirlerinize ihtiyacım var.ama yaşam kalitemde oldukça düştü.
Ben bebegi ogrendigimde 4,5 haftalikti bi kac gun sonra baslayan bulanti ve kusmalarim 14. Haftada kesildi ben evden bile tiksinmistim kimseye tarif edemedigim bi koku vardi yemegi birak su bile kokuyordu bende hep peynir ekmek bisküvi meyve gibi seylerle gecirdim ogunleri ustelik ben hergun mutlaka kusuyordum ve aşıri hAlsizlik oluyordu ama 3 ay bittikten sonra hepsi gecti ve istahim acildi deli gibi bi ara simdi 35. Haftama girdim ve istahim cok degil sende kafana takma gececek insallah
Arkadaşlar selam,
14 haftalık hamileyim.hamile olduğumu öğrendiğim zaman tofranil içiyordum onu bıraktım.iyiydim bu haftaya kadar.ama artık dayanamıyorum galiba ilaca tekrar başlayacağım.bakalım psikiyatristim hangi ilacı önerecek.bugün kadın doğumcumu aradım.ilaç olayını söyledim,önermeyiz pek ama psikiyatristin diyorsa kullanabilirsin dedi.ne olur bana yardım edin,fikirlerinize ihtiyacım var.ama yaşam kalitemde oldukça düştü.
Aynen mutfak ve mutfağı oluşturan teçhizatlardan bile soğudum artık.. İnşallah benim de geçer, iştahımın açılmasını ama fazlasıyla açılmasını herşeyi yiyebilmeyi herşeye aşermeyi çok istiyorum :))) inşallah ben de o günleri görürümmm tez vakitte inşallah...
arkadaslar ya pan'gm gecti bogazlarim sis simdide cok rahatsz ediyo kizark bogazm dok 375mg antibiyotkle gargara verdi gecmedi ya napcm bilmym zaten herseyn kotusunu dusunuym benm gibi yasayanlr varmi simdide kbb cikcm bakym limon 'ctm ihlamur fayda etmedi zaten takintilym bogazm kuruyo takiym simdi bunu ya banada yardm edn
Kızlar canım sıkıldı az önce kullandığım ilacın anne sütüne tamamen geçtiğini okudum.. Reçetesinde de öyle yazıyor ilacımı değiştirmem gerekebilir doğumdan sonra.. Hatta doğumdan önce doktoruma gitmem gerekicek sanırım.. Artık eşime nasıl söylerim bilmiyorum birşey demez ama çok masraf yaptık 300 milyon doktorumun muayenesi...
Zaten bebeğime bir etkisi olmuşmudur diye çok kafama takıyorum Allahımmm sağ sağlim doğsun kızım..
Dün doktor randuavumuz vardı bu arada 2500gr olmuş kızım.. Çok şükür herşeyi iyi dedi.. Benim kilo almama çok kızdı toplamda 20 kilo aldım ve ödem başladı..doğum için haziran sonu dedi..
Kızlar canım sıkıldı az önce kullandığım ilacın anne sütüne tamamen geçtiğini okudum.. Reçetesinde de öyle yazıyor ilacımı değiştirmem gerekebilir doğumdan sonra.. Hatta doğumdan önce doktoruma gitmem gerekicek sanırım.. Artık eşime nasıl söylerim bilmiyorum birşey demez ama çok masraf yaptık 300 milyon doktorumun muayenesi...
Zaten bebeğime bir etkisi olmuşmudur diye çok kafama takıyorum Allahımmm sağ sağlim doğsun kızım..
Dün doktor randuavumuz vardı bu arada 2500gr olmuş kızım.. Çok şükür herşeyi iyi dedi.. Benim kilo almama çok kızdı toplamda 20 kilo aldım ve ödem başladı..doğum için haziran sonu dedi..
y bide ben hamilelik takvimini olusturamdm bilgilermi yazdm ama olmadi nasil yapmm gerekyo bilgilendrrmisnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?