tesekkür ederim cevabın için rabbim bizleride kurtarsın bide benimki pa degil sanırım doktorların çoğu bunun gebelik hormonuyla oluştuğunu söylüyor bilinç altında yatan doğum korkusuyla yani yaygın anksiyete benim en büyük derdim uykusuzluk basımı gece gündüz yastığa koyduğumda 10dk gecmden yataktan kalkmak istiyorum bişey kalbimi avucunda sıkıyor gibi hepbilmiyorum zaman gecmıyor gibi 1aydır annemdeyim evime gidemiyorum yalnız kalmamak için cuma hem psikiyatr hemde doğum doktorumla konuşacagım bakalım hakkımızda hayırlısı olsun canım sen şimdi nasılsın bebege alıştınmı iyice bende oda var bakabilecekmiyim kabullenecekmiyim hergün sevdiğim yolunu beklediğim babasıyla ninniler söylediğim kuzum simdi yabancının cocugu gibi olduu
doktorlardan sonra yazarım size ama benim doktor bildiğim kadarıyla genel anestezi yapmıyo onuda konuşcam bakalım
Rica ederim.
Hamilelik sebebiyle de sıkışırsın. Doktorun söylemiştir. Soluna yat ve başının altına yüksek yastıklar koy. O kalp sıkışması kan basıncının artması, bebeğin ağırlaşmasıyla da alakalı. O kadar da üzme kendini.
Hamilelikten önce psikiyatra gidiyordum. Aynısını doktoruma sordum. Sizce ben iyi bir anne olabilecek miyim? Bebeğe alışabilecek miyim? Gerçekten bebek istiyor muyum? Doktorumun dediği şuydu; çok iyi bir anne olursun. Hele bi bebeği kucağına al, kokusunu duy da bak bakalım istiyor musun istemiyor musun? :) Bebeğim 28 gün hastanede kaldı erken doğduğu için. Gayet rahattım evde. Sonra bi gün akşamüstü bebeğime orda nasıl bakıyolardır diye bi başladım ağlamaya.... Saatlerce :) Eve geldi, söylemesi ayıp gaz çıkaramıyor. Çünkü küçük. Ikınamıyor. Zorlandıkça ağlıyor o ağlıyor ben ağlıyorum. Sorun ne? Bebek gaz çıkaramıyor :)
Düşüncelerin, kaygıların çok çok normal. Hatta buna dair rüya da görebilirsin. Korkma sakın. Bebeğim boğulacak diye de korkma. Allah onu o kadar mükemmel bir şekilde koruyor ki! Çok şükür.
Doktor niye genel anestezi yapamıyormuş ki?