Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba ben yeni üye oldm aynı rahatszlıkları bende yasıyorm hamılelıgm cok zor gecıyo napıcm bılmyrm banada yardım edın
Gecmis olsun. Aramiza hos geldin. Normalde ilac kullaniyomuydun. Hepimiz ayniyz bak goruyosun uzulme ama lutfen ihmal etme bir an once git durumunu anlat, hamileliginin basindan itibarenmi yasiyosun canim ya.
Aramıza hoş geldin,hayırlı olsun bebeğin.Ben de 14 haftalık hamileyim herkes gibî ben de zor zamanlar geçiriyorum.Kadın doğumcum ilaç kullanmayı önermiyor ama kullanacaksan 16. Haftadan sonra kullan dedi.
ben bu zamana kadar ılac kullanmadan geldm 16 haftalık olcm salı gunu korkuym bebege bısey olur dıye ama cok kötüym hep aglıyrm genelde ben yaz aylarnda unutydm ama şimdi aklımdan cıkmıyo ıyıydm ben aslında ısteyerk hamıle kaldm testı gördm düşüne düşüne kendimi mahvettm nasıl dogum yapcm dıye allah hepımızn yardımcısı olsn bırtek allaha sıgnıyrm yalvaryrm
Evet kullaniyorum canim benim. Of biliyorum cok zor ama bak biz bir suru kisi boyleyiz. Gecmisteki yazilarimizi okursan ne demek istdgm daha iyi anlarsin ama bak sen surekli atak gecirdgn icin bu seni cok bunaltir. Ben eminimki dr sana uygun bir ilac verecektir. Bazen kendimi savasa uyanir gibi hissediyorum. Bu gun ne yapsam diye kendimi o komsudan bu komsuya senin bir kizin benimde bir oglum var 2bucuk yasinda. Biz kizlarla surekli yaziyoruz birbirimz sende yaz olurmu paylasalim zor anlarini yanliz gecirme.
Bir an önce bir psikiyatırla görüşürsen daha iyi olacağına inanıyorum.İlaç konusunda da için rahatlayacaktır.Allah hepimîze şifa versin.Burada sıkıntılarımızı paylaştıkta da sıkıntılarımız azalsın inşallah.
tesekkurler 5senedr cekıyorm ama söyle 2 3 ay kullanyrm ıyı oluyrm sonra hep ıyıym dıye bıraktm cevremdekıler hep kendı kendıne yen ılaclara bagımlı olma dedıler mılletı dınledm hala cekıyorm herkese önerm tedavısını yarm bırakmasn dok pasıflora verdı pek faydası olmuyo kabus gıbı yatıym kalkym hep aynı dusunceler panıkten gögsüme agrı gırıyo kalbm yerınden cıkck gıbı kalp krızı gecırym sanym hayata adapte olamrm hep beynm sorguluyo hıc bıseydn tat alamyrm en kısa zamanda gıdcm dok hamıleyken ılac kullanan varmı yardımcı olurmusnz
evt ya kimseyi dinlememek lazım ben dınledm ben mahvoldum artık dınlemcm ama bebegm ıcn korkuym ılac kullanrsam bısey olur dıye sız kullandınzmı genelde bende hep doluym kımseye bellı etmemeye calısym esıme akrabalara ama ben yasıym doluym ıyıce sonra aglamaya baslym esıme gecıcek ıns bır kızm var sımdıkıde erkek cınsyetnı duyunca bıle sevınemedm normalde sevınmem lazm allah yardımcımz olsnYazmadan duramadım...
O ilaca bağımlı olma diyenler var ya, kendi kendine yapıyosun diyenler, başım ağrıyınca ilaç içmiyorum diyenler... Hah işte onları dinlememek lazım.
Ben deli miyim ki durup dururken atak geçirmek isteyeyim? Yani şunu kabul edebilirim; atak geçirtecek durumlardan uzak durarak ve telkinle bi nebze kendimizi rahatlatabiliriz ama (sanırım yazdım bu örneği) endorfine sen salgılanma, adrenaline az salgılan, serotonine dibine kadar salgılan filan diye söz geçirebilir miyiz? Bunun bir vesvese ya da kuruntu olduğunu söyleyen hanımlara mesela, diyin ki bu ay adet olma. Madem kendi kendime ben bu panik atağı yenebilirim, hormonlarıma söz geçirebilirim, o zaman sen de hormonlarına söz geçir ve bu ay adet olma. İşin iç yüzünü bilmeden fikir yürütüyorlar ya, odunla kovalamak istiyorum.
Bi lafım vardır, çok kullanırım: Akşam olunca herkes kendi evine gider. Kimse gelip de benim derdimi dinlemez. En kral arkadaş, en yakın akraba olsa da herkesin bi yaşantısı var. O yüzden, bıraksınlar bu kendi kendine yapıyosun laflarını. Evet şayet ben kendi kendime yapıyorsam, kendi kendime de ilaç içmeyi seçtim. Onlar yaşarsa da (istemem tabi kimsenin başına gelmesini) içmesinler ilaç filan. Gitmesinler doktora. Allah'ın verdiği derde, Allah'ın verdiği akılla çözüm bulmasınlar. Kadere razı gelmeyi elini kolunu bağlayıp oturmak sansınlar...
Burda Nasrettin Hoca misali damdan düşen çok insan var. O yüzden herkes birbirinin halini anlıyor. Mesela Burdan biri bana şu ilacı içme zararlıymış dese onu dinlerim, fikrini alırım. Ama dışardan panik ataksız biri bunu derse sebebini sorar, muhtemelen de abuk subuk bi gerekçesi olduğu için de dinlemem....
**Baya bi doluymuşum meğerse :)) Herkese sükunet, sağlık ve sağduyu dilerim. Allah hepimizin yardımcısı olsun (Amin)
evt ya kimseyi dinlememek lazım ben dınledm ben mahvoldum artık dınlemcm ama bebegm ıcn korkuym ılac kullanrsam bısey olur dıye sız kullandınzmı genelde bende hep doluym kımseye bellı etmemeye calısym esıme akrabalara ama ben yasıym doluym ıyıce sonra aglamaya baslym esıme gecıcek ıns bır kızm var sımdıkıde erkek cınsyetnı duyunca bıle sevınemedm normalde sevınmem lazm allah yardımcımz olsn
Hayırlı olsun bebeğiniz. Evet 18. haftadan sonra ilaca başladım, doğum yaptım, süt veriyorum ve ilaca devam ediyorum. Niye belli etmemeye çalışıyorsun ki? Belli et ne olacak? Yeter ki eşinle aran iyi olsun gerisi önemli değil.
Melelcim bende ogumdayken ddogum ani aklima geldgnd oturur aglardim. Ama cok dua ederdim o an geldgnde ne old anlamadan bitsin die. Rabbim kuvvet veriyo canim benim hic korkma zaten uyusturuluysn hic bisey hissetmiceksin ben heyecanlandim biraz o anda uyku hali vermislerdi. Uyandgmda dogum yapmisim mutlluluktan aglamistim ama o an okadar kisaki anlamiyosun bile zaten agrinda old ameliyattan sonra hemen ignelerle geciriliyo dogumu normal dusunuyosan ondada sancisiz dogum yapan arkadasim var, cok rahat old soyluyo. Domestikus arkadasimizi dusun yanlis hatirlamiyosam hastane doktor fobisi yuzunden cinsiyetini ogrenmeye gidememis ama oda ayni seyi soyluo o an rabbim yardim edio. Tabi bende hala o ani dusundgmde heyecanlanyrm ama cok dua edelim rabbim yardimcimiz olacak insallah o anda ve her zaman bu konuyls ilgili kafana takilan ne varsa yardimci olurum sana hic korkma arkadasim rabbim yardim edio.
esımle aram cok ıyı ama nebılym herkesı sorunumla bunALtmak istemym süeklı sikayet etmk istemym bide bişey sorcm ya aksm ben netten baktm hamilelıkte antıdepresan kullanımına cok kötü seyler yazıyo korktum ya psıkıyatrı bebege etkısı konusunda ne dedı bu konuda bılgısı olanlr yazsn lutfennn
Melelcim bende ogumdayken ddogum ani aklima geldgnd oturur aglardim. Ama cok dua ederdim o an geldgnde ne old anlamadan bitsin die. Rabbim kuvvet veriyo canim benim hic korkma zaten uyusturuluysn hic bisey hissetmiceksin ben heyecanlandim biraz o anda uyku hali vermislerdi. Uyandgmda dogum yapmisim mutlluluktan aglamistim ama o an okadar kisaki anlamiyosun bile zaten agrinda old ameliyattan sonra hemen ignelerle geciriliyo dogumu normal dusunuyosan ondada sancisiz dogum yapan arkadasim var, cok rahat old soyluyo. Domestikus arkadasimizi dusun yanlis hatirlamiyosam hastane doktor fobisi yuzunden cinsiyetini ogrenmeye gidememis ama oda ayni seyi soyluo o an rabbim yardim edio. Tabi bende hala o ani dusundgmde heyecanlanyrm ama cok dua edelim rabbim yardimcimiz olacak insallah o anda ve her zaman bu konuyls ilgili kafana takilan ne varsa yardimci olurum sana hic korkma arkadasim rabbim yardim edio.