• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Atarax da ativan tarzinda bir ilac degilmi. Zaten haftanin 3 gunu ativan kullaniyorum demistinya melis niye bu tarz bir ilac verdi. 2sini demi aliyosun melis

Atarax C grubudur ve genelde stres kaynaklı kaşıntı gibi durumlar için verilir. Gevşetici özelliği vardır. Bana da önce Atarax vermişti doktorum.

Son düzenleme:
Sagol canim cvb icin. Bende birazdan acile gidicem esimi bekliyorum. Malum rutin agrilarim basim agriyo migdem bulaniyo. Halsiz bitkin bir sekilde yatiyorum sabahtan beri. Hepsi icin ilac aliyrm ama bazen kesmio. Serum taktirmayi dusunuyrm insallah rahatlarim bu arda melek ii olmana cok yurekten sevindim arkadasim masallah suphanlah hep boyle devam eder rabbimin izniyle insallah.

ne ilaç verdi sana pskiytr ? 8. haftadan itibaren ilaç alıyorum yazmışsın çok erken demedi mi sana jinekolog ?

Canım ben efexor kullanıyorum 75mg.. Erken diyemediler çok kötüydüm çünkü.. Erken olduğunu biliyordum ama kullanmaktan başka çarem kalmadı aldırmaktansa bebeğimi kullanmayı tercih ettim.. İki doktorumunda onayı ile başladım..

Fuja sizde iyi olucaksınız Allahın izniyle görüceksin.. Rabbim sabredenlerle beraberdir.. Sabır arkadaşlar.. Zor ama sabır..

MAALESEF HAMİLE DEĞİLİM KIZLARRRRRRR :50:BUGÜN ULTRASONLA BAKTIRDIM KAN TAHLİLİ YAPTIRDIM HİRBİRŞEY ÇIKMADI BELİRTİLER DEVAM EDİYOR DEDİM AMA DRUM BEBEK YOK AMA TERS Bİ DURUMDA YOK DEDİ ŞÜKÜR :26:HALEN KASIK AĞRISI DEVAM EDİYOR VEE GÖĞÜSTEDE DEĞİŞMELER VAR HAYIRLISI ARTIK İNŞALLAH KISA ZAMANDA İSTEYEN HERKESE RABBİM NASİP ETSİN TABİ BENDE DAHİL :emir_bebek:

Kizlar aranizda kasinti sorunu yasayan varmi. Ben bu aralar surekli elim kolum,sirtim karnim kasiniyo. Rahatsiz edio.

Eltininki gecmismiydi. Yani tahlil falan ysptirdimi sebebi neydi

Hamileliği süresince kaşındı. Sonra geçti. Bi ilaç kullandığını hatırlamıyorum. Önceki hamileliğinde de olmuş. Öyle demişti.

GEBELİKTE (HAMİLELİKTE) KAŞINTI NEDEN OLUR?

Şurdan kısa bilgi edinebilirsin. Muhtemelen cilt gerilmesi, çatlaması gibi bi sebebi vardır. Ama yine de doktora söylemekte fayda var. Geçmiş olsun.

Kızlar nasılsınız? Bahar geldi havalar ısınmaya başladı depresyon zamanı biraz sanırım bu zamanlar..
Nasıl geçiyor hamilelikleriniz daha iyi misiniz? Beni sorarsanız idare ediyorum işte..
Arada iç sıkıntılarım korkularım oluyor ama idare ediyorum karnım çok büyüdü çok kilo aldım..
Ve nefes darlığımda var biraz..
Sizler iyisinizdir umarım..

Gunaydin kizlar. Evet haklisin melek mevsim gecisleri fena yapiyo insani. Ben su an acildeyim yani dr acilde serum taktirmami onerdi. Cok halsizim migde bulantim var kendimi yastiktan kaldiramiyorum. Haliyle cok fazla yiyemiyorumda. Malum ataklarimda yanliz birakmylr. Umarim hepimiz iyilesirz kizlar bir an once rabbimin izniyle

Gunaydin kizlar. Evet haklisin melek mevsim gecisleri fena yapiyo insani. Ben su an acildeyim yani dr acilde serum taktirmami onerdi. Cok halsizim migde bulantim var kendimi yastiktan kaldiramiyorum. Haliyle cok fazla yiyemiyorumda. Malum ataklarimda yanliz birakmylr. Umarim hepimiz iyilesirz kizlar bir an once rabbimin izniyle

Geçmiş olsun canım yaa.. Hamilelikten mi oluyor bu halsizliğin bulantıların? Kaç haftan bitti? Hamilelik takvimi yapta senide takip edelim kaç haftalık olduğunu... İlaçlarına devam ediyormsun? İnşallah biran önce iyi olursun canım..

Ben 11 haftalik hamileyim melekcim. Ben oglumdada boyleydim. Hatta bulantilarm dahada kotuydu nerdeyse. ama genelde hamilelikte bitkinlik halsizlik normal ama migde bulantisi yasamayan insan,cok halsizlik yasamaz cok fazla duzenli yiyebldg icin send olmadi sanirim melek aman aman hic olmasin

Geçmiş olsun. Doktor bana da önermişti serumu da, ben korkudan taktırmamıştım. Stres yüzünden bebek de etkileniyormuş. Bir de vitamin, demir ve folik asit hapları da bulantı yapabiliyormuş aklınızda bulunsun.

Sagol. zaten cok bulanti yaptg icin folik asitde icmiyorum. Serumun icine bulanti, icin dramamin kattilar. Nerdeyse daha kotu oldum. Carpinti huzursuzluk yapti bende yan etkilerindede yazio zaten. Ama herkezde ayni olmuyomus hele su ates basmalari sinir edio beni ama zahmetsiz rahmet olmazmis ne yapalim elimizden geldgnc sabredicz. Rabbimizin izniyle insallah.

Gunaydin kizlar umarim hepiniz cok iyisinizdir. Bu arada melis ne zamandr yazmadin. Nasilsin dr gidicektin sayfani actignd yazarsan memnun olurum.

Sagol. zaten cok bulanti yaptg icin folik asitde icmiyorum. Serumun icine bulanti, icin dramamin kattilar. Nerdeyse daha kotu oldum. Carpinti huzursuzluk yapti bende yan etkilerindede yazio zaten. Ama herkezde ayni olmuyomus hele su ates basmalari sinir edio beni ama zahmetsiz rahmet olmazmis ne yapalim elimizden geldgnc sabredicz. Rabbimizin izniyle insallah.

merhaba ben yeni üye oldm aynı rahatszlıkları bende yasıyorm hamılelıgm cok zor gecıyo napıcm bılmyrm banada yardım edın

merhaba ben yeni üye oldm aynı rahatszlıkları bende yasıyorm hamılelıgm cok zor gecıyo napıcm bılmyrm banada yardım edın

bırtane 6 yasında kızm var kızmn dogumndn sonra yakalandm hep arm bıraktm tedavılerı babamdada var benm o kurtuldu ama ben kurtulamyrm sımdı isteyerek kaldm ama testı görür görmz dogum korkusuyla YENIDEN BASLadı sımdı 4 aylık olcm ama basa cıkamym artk cok kötüym dr pasıflora verdı bazen içym ama bıfaydası olmuyo offffff ya napcm bılmym

bırtane 6 yasında kızm var kızmn dogumndn sonra yakalandm hep arm bıraktm tedavılerı babamdada var benm o kurtuldu ama ben kurtulamyrm sımdı isteyerek kaldm ama testı görür görmz dogum korkusuyla YENIDEN BASLadı sımdı 4 aylık olcm ama basa cıkamym artk cok kötüym dr pasıflora verdı bazen içym ama bıfaydası olmuyo offffff ya napcm bılmym

Hoşgeldin. Allah tamamına erdirsin.

Ben de panik ataklıyım. Burda hemen herkes hamileyken ilaç kullandı-kullanıyor.Ben de kullandım.Psikiyatra gittin mi? hamileyken kullanabileceğin ilaçlar var. Bir de daha önce de yazmıştım, normalde işe yarayan doz hamileyken az gelebiliyor. Korkma ve sakin ol. Yalnız değilsin.

Back