rıvotral dedıgın damla yada pasıflora gıbı bıtkıselmı yoksa daha agırmı ya bısey sorcm ılac kullanırken psıkıyatra yada dogumcunuz bebege etkısı nedır ne degldr bılgılendırıyomu ben daha gıtmedm gıdınce bende sorcm ama yanı gercekten bebege hıc bır zararı dokunmayan ılac var mı bılgınız varsa yardımcı olurmusunz yada sakınlestırıcı olarak kullandıgınz caylar var mı ben hamıle kalmadan önce melisa cayı içiydm fayda edıyodu hamılelıkte dusuk rıskı varmıs ama cok mecbura kalınca 1 -2 kere içtm dayanamadm kendımı sakınlestıremedm allahtan bısey olmadı
e
Rivotril D grubu bir ilaçtır. Gebelikte kullanılan antidepresanlar genelde C grubudur. A ve B grubu ilaçlar hamilelikte kullanılır ama bu grupta antidepresan yok bildiğim kadarıyla. C grubu ilaçlar kar-zarar hesabı yapılarak verilir. D e X grubu ilaçlar hamilelikte tercih edilmez. Benim psikiyatrım bitkisel olmasına rağmen içinde alkol var diye Passiflora'yı önermemişti. Bitkisel ilaçlar da hamilelikte zararlı olabiliyor. Doktor izin vermezse kullanmayın. Özellikle adaçayı ve melissa.