Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada ne kadar zaman old ativana baslayali arkadasim. Dr ne dicek acaba insallah rahatlaticak bir ilac verir.
1.5 ay olmuştur sanırım atıvan... Ama mecbur kalınırsa biraz risk alarak ilaçta verılebılır dedi ama once diğer yontemlerı deneyelım dedi... Ilk terapi soyledı hamılelık boyunca,başka bbir terapiste 3 kere gıttım baktım hep aynı bant başa sarıyor bıraktım, çünkü bunları konuşmak sureklı korkularımdan bahsetmek beni üzdü ve yordu beni rahatlatmatı hiç... Benım bır arkdaşımın arkdşı paksil kullanmış ama yurtdışından gelıyormuş hamıleler kullanabılıyormuş...ve kullanmışta herhangi bir sorun olmamış...bu da konuşacaklarım arasında
canım meraba rabbim kolaylık versin bayağı bir kısmını atlatmışsın ne güzel darısı başımıza bende bayağı bir belirti var 2 kez evde kendim test yaptım negatifti ama erken davranmışım sanırım çünkü regliden sonra testlerde belli oluomus su sıralar regli olmam gerekiyodu ama olmadım haftaya kan tahlilide yaptırabilirim açıkcası bekleyişteyim senin nasıl geçiyor hamilelik inşallah bundan sonra iyi geçer
Ilaci kendi insiyatifinlemi kullanysn arkadasim pskytrsmd sicak bakmio dedigin icin merak ettim. Ne zamandr iciysn
merhaba,
bende de panik atak var uzun süredir paxera 30 mg lik kullanıyordum. biraz rahatlamıştım. şimdi gebelik süreci başladığı için ilacı bırakmak zorunda kaldım. doktoruma gittiğimde 3 aydan sonra başka ilaca başlarız dedi ama çok tedirginim. hamilelik boyunca ilaç kullansam bile emizirirken ilaç kullanmak istemiyorum. ama kendimi kontrol de edemiyorum. atak başladığı andan vücudum komle benek benek oluyor ve çarpıntım yüzünden ayakta duramıyorum. şu an için en korktuğum şey doğum . normal doğumdan inanılmaz korkuyorum. nasıl olacak bilmiyorum .hakkımızda hayırlısı
Evet hamileyken kullandığım ilaçlara devam ediyorum. Bunlar benim hamilelik öncesi içtiğim ilaçlar değil. Daha rahatım artık. Ama sosyal hayata henüz hazır değilim. İlaçların değişik olmasının yanında, evde kalmaya alıştığım için zolanıyorum biraz.
ilaçsız hamilelik geçiren var mı