bende yapamıycam ilaçsız malesefdoktor bakalım ne verecek, kadın doğumcum madem bu şekildesin pskiyatriye gorun ve uygun ilaç bakalım dedi...
Evet hamileyken kullandığım ilaçlara devam ediyorum. Bunlar benim hamilelik öncesi içtiğim ilaçlar değil. Daha rahatım artık. Ama sosyal hayata henüz hazır değilim. İlaçların değişik olmasının yanında, evde kalmaya alıştığım için zolanıyorum biraz.
Canım hakkında hayırlısı olsun.. Ne yapalım bizimde kaderimiz de bu varmış..
Geçen epilepsi hastalarının forumunu okudum onlarda ilaç kullanmak zorunda hamileyken..
Bir sürü hasta var ilaç kullanmak zorunda olan kalp, böbrek, Timör, sara hastaları var
Bizimde kullanmamız gerekiyorsa hamileykende kullanmaktan başka ne yapabiliriz ki..
Sonuçtan bizide haberdar et... Yalnız olmadığını da unutma canım..
sğl cnm bakalım ne olacak kullanmak ıstemezdım bende ama nasıl geçer böyle bu kadar sıkıntıyla hiç sosyal hayatım kalmadı ;(
daha once yazmışmıydın bulamadım yazını sen ilaç kullanarak hamılelık geçirdin mi ve doğum yaptınmı. şu an ne durumdasın ?
Sunu merak ettim arkadasim. Yani evdeyken yani kolu komsu problem yok ama. Disari ciktigindami tekrar ayni seyleri yasiyosun. Dogumdan sonra gecmesini nasil yorumluyosun. Bide sunu cok merak ettim zor bir hamilelik yasamissin tekrar ilerde dusunurmsn. Benimde 2. Hamileligim 1. Cok korktgm icin dusunmydm ama hamd olsun rabbim verdi cunku istdgm biseydi. Ve kimseyi korkutmak istemem ama sunu bilinki rabbim yardim edio bi sekilde gecio. Insallah saglikli bebeklerimizi sagkikli bir sekilde kucagimiza almak nasip olur
Zaten en buyuk zorluklari atlatmissin. Cok onemli iyi bir noktayada gelmissin geriside gelir rabbimin izniyle insallah
Merhaba,ben daha önce hamilelikte dideral kullandığını okumuştum, bende bu ilacı gun içinde kullanıyorum, merak ettiğim doktor bu ilaca ne kadar izin veriyor hamilelikte..
Merhaba.
Dideral'i 25. ya da 23. haftadan sonra kullandım. Bi gece çok çarpıntım oldu. Doğum yaptığım hastanedeki nöbetçi kadın doğumcu 1 tane içebilir demiş. Ama ben genelde yarım içtim. Şimdi de yarım içiyorum.
Anladım, tesekkur ederim, umarım hamileliğin ilk haftalarında da kullanılabiliyordur lakin bu ilac olmadan günlük hayatım çok zor...
Pskytrs ne zaman gidiceksin melis sakinlestirici aldigin gun nasil oluyosun. Insallah bebeginin ve senin sagligin icin en uygun en hayirli ilaci kullanmaya baslarsin arkadasim. Gelismelerden haberdar edersen sevinirim hep dualarim zamanla birbirimize artik daha iyiye gidiyoruz diye yazilar yazdigimizi dusunerek dua ediyorum. Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah.
Melis hakkında hayırlısı olsun sakın canını sıkma..
Hamileliğin tadını çıkaramamak çok zor ben şimdi çıkarabiliyorum Rabbim utandırmasın..
Ve malesef bunun farkındayım ki ilacın etkisi çok büyük iyi olmamda...
Doktorunun sonra ne ilaç yazdığını ve gelişmeleri bizimle paylaş lütfen..
Atarax da ativan tarzinda bir ilac degilmi. Zaten haftanin 3 gunu ativan kullaniyorum demistinya melis niye bu tarz bir ilac verdi. 2sini demi aliyosun melis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?