Kizlar benim birde bir topluluga girmeye kalksam boynum kafam titriyo bazen yanliz kalincada oluyo boyle olan varmi aranizda
Normalde yillar once yasadgm bir durum boyun titremem derken ilk hamileligimde psikloljik problemler yasadm ama boyle bir titremem yoktu ben zaten elimden geleni yapmaya calisiyorum
Evet arkadaşlar,daha yeni psikiyatristen geldim.Paxil hamileler için ağır ilaç ve yan etkileri fazla dedi.3 aydan sonra bebeğe az geçen ve bebeğe yan etkileri az olan 2 ilaç verdi.Paxilin yerine rahat kullanabilirsin dedi.2 hafta sonra tekrar gelmemi istedi.Paxili şu an itibariyle bıraktım..İnşallah bunlar hemen etki eder bana...
Kizlar bugun cuma ezan ve sela arasi cok salavat getirenin dilekleri kabul olunur buyurmus cok dua edelim birde cuma gunu dualarin kabul old bir saat varmis bu saate denk gelsin dularimiz hepimizin insallah
Evet arkadaşlar,daha yeni psikiyatristen geldim.Paxil hamileler için ağır ilaç ve yan etkileri fazla dedi.3 aydan sonra bebeğe az geçen ve bebeğe yan etkileri az olan 2 ilaç verdi.Paxilin yerine rahat kullanabilirsin dedi.2 hafta sonra tekrar gelmemi istedi.Paxili şu an itibariyle bıraktım..İnşallah bunlar hemen etki eder bana...
Sabahları tok karnına günde selectra 25 mg 1 tane,günde 3 defa 3 damla norodol kullan dedi.Selectra bana iyi gelir mi bilmiyorum ben hep paxil kullandım.
Yazilarini okumustum duygu insallah bizim icinde oyle olur cok zor durumdayiz insallah bizlerde iyilesiriz
Ne guzel bebegin hareketlendgn gore 5. Ayinda falan olmalisin az kaldi insallah kizlar bu arada hergun 700 defa estagfrullah cekince gozunuze cok gelmesin tesbihi 7 defa donuyosunuz 20 dk falan aliyo terapi gibi her gun cekildgnd icinizde rahatlama dileklerimiz kabul olup gunahlarimiz dokuluyomus zamanla sabirla asicaz insallah canim benim rabbim yardimcin olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?