Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Yaklaşık bir haftadır tedirgin günler geçirdim.Bebeğimin sağlık bakanlığına giden topuk kanında tsh hormon oranı yüksek çıkmış.Aile hekimi aradı haber verdi.Doğum yaptığım hastaneyi aradık, ordaki hemşire "bizdeki numunede sorun yok" dedi.Tekrar kan verdik, henüz doktora göstermedik ama anladığımız kadarıyla çok şükür sorun yok.

Öyle mi olurdu, böyle mi olurdu diye düşünmenin sonu yok.Anestezi zarar verebilir, ona bakarsak dışarı çıktığımızda (Allah korusun) yürürken başımıza ne gelicek bilmiyoruz.Allah hayırlı yazılar yazmış olsun yeter ki.Kaderimizin önüne geçemeyiz ki.Böyle kura kura kendimize zarar veriyoruz.

Yazmıştım, ben de sezeryan oldum.Narkoz almaktan ben de korktum ama tecrübeme dayanarak söylüyorum, hiç bişey hissetmiyorsunuz. :) Uyanınca sayıklarım diye de korkmuştum.Tam aksine o kadar güzel ayıldım ki çok şükür.Sadece hemşire beni uyandırmak için biraz yüksek sesle seslendiğinde "uykum var tam ayılamadım bağırma" dedim. Sonrasında uykudan uyanır gibi uyandım.(Maşallah bana :) )İnşallah sezeryan olacak herkes bu kadar güzel geçirir doğumunu.

domestikus ins bizimde sezeryan olursaj kolay gecer hersey Allah hakkimizda guzel seyler kismrmet eder

Herkeze hayirli cumalar saglikli gunler artik kimse ugramiyor buraya pek

Merhaba arkadaşlar.. Nasılsınız iyidir herkes umarım...
Domestikus çok geçmiş olsun canım Allah evlatlarımıza sağlık versin çok şükür iyiymiş yavrun..
Bende dün gece hastanede yattım kızlar.. Dün sabah suyum geldi eşofmanımı ıslattı..
Doktor hastaneye yatırdı.. 2 serum 1 düşük önleyici iğne 2 antibiyotik 2 kere kan aldılar vajinal fitil verdiler...
Her dakika takip ettiler.. Ama çok şükür ne bebekte ne de suyunda bir problem gözükmedi..
Çok kötü mantar olmuşum ondan kaynaklanabilirmiş.. Çok korktum gerçekten..
Bir daha da olmadı çok şükür.. yorucu ve stresli bir geceydi Allah beterinden korusun...

Haydaaaaa çok çok geçmiş olsun.Nasıl öyle hastalandın? Üşüttün mü kendini? Ateş basmaları olabilir.Ona aldanıp ince giyinme sakın.İnşallah bundan sonra da herşey yolunda gider.İyi dileklerin için teşekkür ederim.

melekcim gecmis olsun dikkat et kendine bol bol sivi al canimcim Allah tekrar yasatmasin

Kızlar merhaba bugün ayrıntılı ultrasona girdim canım çok sıkkın... Bebeğin herşeyi çok iyi ve normal seyrinde izlendi hiç bir yerinde bir sorun görülmedi.. Ancak kordon bağında 3 damar olması gerekirken bizim 2 damar varmış.. Doktorum içimi kararttı.. Gelişim geriliğinden tutunda kromozom bozukluğu riskine kadar herşey olabilirmiş ve çok sık takip gerektiriyormuş gerekirse aminosentez bile olabilir dedi başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen.. Allahımm yardım etsinn.. ((

caniiiiiim melek Rabbim yar ve yardimcin olsun kotu dusunme ne olursun hic birsey olmayacak Allahin izniyle ozelde yaptiiyorsan bir tavsiye devltletteki kadin dogum hastahanesine git ozelde cins seyler cikaranlarda cok test icin

melekk insallahh bisey cikmazz,Allahhh büyükk...baska birr doktora mi giztsen aceba belki farkli bisey söyleyen olurr,hem doktorlar hep en olumsuzunu söylerler insana,bu güne kadar yaptirdigin testlerin sonucu hep iyi cikmisti.benim kuzenimdede böyle bi problem olmustu,aminyosentez yapildi,bir problem cikmadi,oglu simdi 6 yasinda...yüregini karartma,Allahin gücü herseye kadir...cok giremiyorum malum iki kücük cocukla ama inann hep duamdasinizzz...insallahh hep iy<i haberler duyarizz birbirimizdennn...

Her harfine katiliorum kafami duvrlara cok vurdum needen sadece doguma odaklandim die..sonrasi bana da zor geldi ama kimseyi korkutmak isteemiorum..
Melek cok gecmis olsun.bence hersey gayeet yolunda icinin rahat etmesi icin durumdan bahsetmeden ayrintiliyi bi baskasinda yaptir

slm kızlar ,size bişey sormak istiyorum,benim tansiyonum evde 7-11 çıkarken doktor ölçünce 8-12 bazende 9-14 çıkıyor ,idrarda protein takibi yaptırıyorum çok şükür kaçak çıkmıyor ama doktorun yanında yüksek çıkması strese sokuyor beni,sizde de olan var mı?şimdi korkum ya sezeryan öncesindede yükselirse o zaman ne olacak?p.tesi randevum var beni şimdiden tansiyon sonucu strese soktu bile ..

Üzme kendini.Doktor her riski söylemek zorunda.Mesleki olarak buna mecbur.Düşünsene, bir ilaç içiyoruz ama bir sayfa yan etkisi yazıyor.O ilacı içiyoruz diye, o yan etkileri yaşıyor muyuz? Hayır. Ama o etkiler yazılmak zorunda. Doktor sana riskleri söylemiş ama yaşayacaksın diye bişey yok.Sen şimdi sakin olmalısın ki bebeğine daha çok oksijen gitsin.Sitede bu konula ilgili başlık var.Maşallah bebeklerini sağ salim doğuranlar çoğunlukta.Sana tavsiyem iyi örnekleri oku, kötülere bakma.Annem "derdi çağırma" derdi.Derdi çağırma.En önemlisi tevekkül et.Kabul et.Bebeğin için ne yapabilirsin fikir al doktorlardan.Mesajını dün gece okudum ama cevap yazamamıştım.Bütün gece bebekle, doktorla uğraştım rüyamda.Ben de etkilendim.Kafama bir sürü soru üşüştü.

Allah korktuğumuz yerlere uğratmasın.Herkes için hayırlısını nasip etsin.İnşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın.

Kızlar çok teşekkür ederim..
Domestikus desteğin için ve bizi hiç yalnız bırakmadığın için gerçekten çok sağol...
Allah beterinden korusun diyorum iyi örnekleri okudum hep içim az da olsa rahatladı ama aklımın bir köşesinden çıkmıyor hiç..
Bu kadar sıkıntı çektikten sonra Rabbim yavrumu korusun artık yolu yarıladım..
Ne testlerde ne organlarında hiç bir sıkıntı yokmuş organlarda sorunda olabilirdi bu kötü birşey değil diyorum hep içimden
Bunda da bir hayır olduğunu düşünüyorum inşallah meleğim iyi olur..
Artık Allah'a sığınıp beslenmeme dikkat etmekten başka yapacak birşey yok...

Melek canim cok gecmis olsun. Bebegin icinde hic endiselenme canim hicbirsey olmaz allahin izniyle sen icini ferah tut bende ayni sekilde baska bi hastanede tekrar yaptirmani tavsiye ederim canim. Dua edelim hicbirsey olmaz insallah sag salim kurtulursunuz kucuk meleginle.

Rica ederim.Fırsat buldukça yazıyorum.İnsan bazen karanlıklar içinde hissediyor kendini.Bi ses arıyor.Biri bişey desin de, ne olursa olsun diyor.Ben de bunu çok hissettiğim için elimden geleni yapmaya çalışıyorum.Evet bak organları sağlammış.Suyun da var.Çok şükür.Gerisi Allah'a emanet.İnşallah iyi haberler alırsın, İnşallah hamileliğinin kalanını güzel geçirirsin.Bebeğin de sana tekmeleriyle destek verecek.O zaman daha güçlü hissedeceksin.

Kızlar bu durumdan dolayı sanırım ataklarım çok kötü geri döndü
Depresyonum arttı.. Kalbimin çarpıntısı neredeyse hiç durmadı bugün halbuki iyiye gidiyordum
İçime taş oturdu sanki nefes aldırmıyor bana.. Stres yapmamam lazımmış nasıl yapmıyayım
Doktoruma çok öfkeleniyorum bazen benim durumumu biliyor halbuki bana bunu daha ortada birşey yokken söylememeliydi...
Yani olumsuz konuşmamalıydı...
Başka doktora gitmeye korkuyorum ya o da başka birşey söylerse diye...

melekcim içini ferah tut,ALLAH ın izniyle bebegin sağ salim dogacak.doktor her riski söylemek zzorunda öyle düşün.bak yolu yarılamışsın hiç bir problem yok eminim bundan sonrasındada olmaz,sana tavsiyem fırsat buldukça özellikle yemeklerden sonra sol tarafına yat bebege kan akışı fazla olsun ben hep öyle yapıyorum..stres yapma her kötü şey stresle geliyor zaten..gönlün ferah olsun ki bebeginde ferah olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…