Kızlarrr nasılsınız? Nerelerdesiniz?
Ben bir iyi bir kötü idare ediyorum...
haberleri izlemiyorum normalde ama bu akşam Aslı Hünel'i gördüm
Benimde başıma gelir diye sardı bir telaş sanırım
Ooooff ooofff...
domestikus ins bizimde sezeryan olursaj kolay gecer hersey Allah hakkimizda guzel seyler kismrmet eder
Herkeze hayirli cumalar saglikli gunler artik kimse ugramiyor buraya pek
Merhaba arkadaşlar.. Nasılsınız iyidir herkes umarım...
Domestikus çok geçmiş olsun canım Allah evlatlarımıza sağlık versin çok şükür iyiymiş yavrun..
Bende dün gece hastanede yattım kızlar.. Dün sabah suyum geldi eşofmanımı ıslattı..
Doktor hastaneye yatırdı.. 2 serum 1 düşük önleyici iğne 2 antibiyotik 2 kere kan aldılar vajinal fitil verdiler...
Her dakika takip ettiler.. Ama çok şükür ne bebekte ne de suyunda bir problem gözükmedi..
Çok kötü mantar olmuşum ondan kaynaklanabilirmiş.. Çok korktum gerçekten..
Bir daha da olmadı çok şükür.. yorucu ve stresli bir geceydi Allah beterinden korusun...
Kızlar merhaba bugün ayrıntılı ultrasona girdim canım çok sıkkın... Bebeğin herşeyi çok iyi ve normal seyrinde izlendi hiç bir yerinde bir sorun görülmedi.. Ancak kordon bağında 3 damar olması gerekirken bizim 2 damar varmış.. Doktorum içimi kararttı.. Gelişim geriliğinden tutunda kromozom bozukluğu riskine kadar herşey olabilirmiş ve çok sık takip gerektiriyormuş gerekirse aminosentez bile olabilir dedi başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen.. Allahımm yardım etsinn..((
Her harfine katiliorum kafami duvrlara cok vurdum needen sadece doguma odaklandim die..sonrasi bana da zor geldi ama kimseyi korkutmak isteemiorum..Melek ben ayniyim canim ya ne zaman gecer bilmiyorum efrah inan canim kis olmasina ragmen o terlememi anlatamam pijamami gectim yorgan islaniyor ama bunalimimdan terliyorum o dusunceler terletiyor cok zor gercekten gecermi eski halime donermiyim bilmiyorum tum hamilelere tavsiyem kendimizi hep doguma adapte ediyoruz ama depresyon olursa sonrasi daha zor hic korkmayin dogum oyle yada boyle en fazla iki gunde bitiyor ama depresyon gun gectikce bitmek yerine artiyor ben hep dogum olunca hepsi bitecek diye hazirladim kendimi belkide ondan oldu ilac almaktada gec kaldim suan cok zordayim hele sabahlari ruh halim cok kotu dusunceler beni boguyor allahim yardimcimiz olsun ben gibi kotu bi logusalik yasayipta atlatan iyi olan varmi beni iyi olamam korkusu gun gun dahada sariyor.
Kızlar merhaba bugün ayrıntılı ultrasona girdim canım çok sıkkın... Bebeğin herşeyi çok iyi ve normal seyrinde izlendi hiç bir yerinde bir sorun görülmedi.. Ancak kordon bağında 3 damar olması gerekirken bizim 2 damar varmış.. Doktorum içimi kararttı.. Gelişim geriliğinden tutunda kromozom bozukluğu riskine kadar herşey olabilirmiş ve çok sık takip gerektiriyormuş gerekirse aminosentez bile olabilir dedi başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen.. Allahımm yardım etsinn..((
Kızlar çok teşekkür ederim..
Domestikus desteğin için ve bizi hiç yalnız bırakmadığın için gerçekten çok sağol...
Allah beterinden korusun diyorum iyi örnekleri okudum hep içim az da olsa rahatladı ama aklımın bir köşesinden çıkmıyor hiç..
Bu kadar sıkıntı çektikten sonra Rabbim yavrumu korusun artık yolu yarıladım..
Ne testlerde ne organlarında hiç bir sıkıntı yokmuş organlarda sorunda olabilirdi bu kötü birşey değil diyorum hep içimden
Bunda da bir hayır olduğunu düşünüyorum inşallah meleğim iyi olur..
Artık Allah'a sığınıp beslenmeme dikkat etmekten başka yapacak birşey yok...
Kızlar bu durumdan dolayı sanırım ataklarım çok kötü geri döndü
Depresyonum arttı.. Kalbimin çarpıntısı neredeyse hiç durmadı bugün halbuki iyiye gidiyordum
İçime taş oturdu sanki nefes aldırmıyor bana.. Stres yapmamam lazımmış nasıl yapmıyayım
Doktoruma çok öfkeleniyorum bazen benim durumumu biliyor halbuki bana bunu daha ortada birşey yokken söylememeliydi...
Yani olumsuz konuşmamalıydı...
Başka doktora gitmeye korkuyorum ya o da başka birşey söylerse diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?