arkadaslar meraba,bende yeni düstüm araniza,aslinda uzun zamandir okuyordum ama bir türlü girip yazamadimbende 31 haftalik hamileyim ve ne yazikki ayni kaderi paylasiyoruz..ama insan ayni seyleri yasadigi bska insanlarin varoldugunu bilince sanki daha da rahatliyor...bende ikinci bebegime hamileyim,bir kizim var 2,5 yasinda.tahmin edersinizki onunla hersey dahada zor (( ilk hamileligimde de sikintilarim olmustu ama sanki bunu daha bi agir geciriyorum...aslinda dogum sonrasi benim icin dahada zor olmustu...bunda cok erken basladi,insallah sonumuz hayir olur...simdilik ii gecelrrr
arkadaslar meraba,bende yeni düstüm araniza,aslinda uzun zamandir okuyordum ama bir türlü girip yazamadimbende 31 haftalik hamileyim ve ne yazikki ayni kaderi paylasiyoruz..ama insan ayni seyleri yasadigi bska insanlarin varoldugunu bilince sanki daha da rahatliyor...bende ikinci bebegime hamileyim,bir kizim var 2,5 yasinda.tahmin edersinizki onunla hersey dahada zor (( ilk hamileligimde de sikintilarim olmustu ama sanki bunu daha bi agir geciriyorum...aslinda dogum sonrasi benim icin dahada zor olmustu...bunda cok erken basladi,insallah sonumuz hayir olur...simdilik ii gecelrrr
Hoşgeldin canım geçmiş olsun... Ne zaman başladı? Hamileliğin bayağı ilerlemiş az kalmış bebişine kavuşmana...
Gülcüm yapacak birşey yok belki doğumdan sonra değişiriz.. Aramadığımız insanlarla da görüşebiliriz.. Yaşamadan anlamaları imkansız...
Ben bugün sabah doktora gittim fiziğe sağ bacağım çok kötüydü dün gece kasılıp kaldı yerimden kalkamadım.. Sağımdan soluma dönemedim...
Hala topallıyorum üstüne tam basamıyorum çok zor yürüyorum.. Doktor kas sertleşmesi dedi.. Sıcak tutucakmışım.. Hareketler verdi...
Gitmişken bebişide gördüm iyi çok şükür.. Fasulye kadar olmuş dedi doktor.. :))
Psikolojim çok daha iyi kızlar en azından bebeğe alışmaya başladım senaryolar bitmedi tabi ama aklımdan çıkarmaya çalışıyorum...
Psikolojim iyi olsunda ağrı çekmeye razıyım...
Benden haberler bu kadar...
Hosgeldin canim aramiza. Hamilelik bitmis neredeyse senindw .
hosbulduk :) benim uzun zaman oldu aslinda pa´larim baslayali,tam gecti derken evlenip,almanyaya geldim,sonrasi yalnizlik,sikinti,zor günler derken tekrar basladi,tekrar tedaviye basladik ilk kizima amile kalinca birakmak zorunda kaldim ilaclarimi,ilk hamileligim simdikine göre daha rahatti,en azindan ilgilenmem gereken kimse yoktu esimde anliyordu,ama simdi daha zordogum sonrasi ataklar siddetlendi tabi,zor günlerdii,ne yazikki sadece 1 hafta emzirebildim kizimi,saglikli anne saglikli bebek dediler,burda ilacta vermiyorlar,ne hamilelikte,ne emzirme döneminde...ama buna ragmen normal,epidural dogum yaptim,belki sizlere bi ümit olur....
simdide az kaldi gercekten,dogumdan cok,sonrasi beni daha cok endiselendiyor,ne esimin ailesi burda ne de benim,ayni seyleri tekrar yasamak bide iki cocukla,bunlari düsüne düsüne ataklarim artti,bide üstüne anksiyete eklendisimdi ayda bi doktorumla görüsüyoruzz ama ay nasil geciyor ben biliyorumm....bakalim nasill olacakk...
hosbulduk :) benim uzun zaman oldu aslinda pa´larim baslayali,tam gecti derken evlenip,almanyaya geldim,sonrasi yalnizlik,sikinti,zor günler derken tekrar basladi,tekrar tedaviye basladik ilk kizima amile kalinca birakmak zorunda kaldim ilaclarimi,ilk hamileligim simdikine göre daha rahatti,en azindan ilgilenmem gereken kimse yoktu esimde anliyordu,ama simdi daha zordogum sonrasi ataklar siddetlendi tabi,zor günlerdii,ne yazikki sadece 1 hafta emzirebildim kizimi,saglikli anne saglikli bebek dediler,burda ilacta vermiyorlar,ne hamilelikte,ne emzirme döneminde...ama buna ragmen normal,epidural dogum yaptim,belki sizlere bi ümit olur....
simdide az kaldi gercekten,dogumdan cok,sonrasi beni daha cok endiselendiyor,ne esimin ailesi burda ne de benim,ayni seyleri tekrar yasamak bide iki cocukla,bunlari düsüne düsüne ataklarim artti,bide üstüne anksiyete eklendisimdi ayda bi doktorumla görüsüyoruzz ama ay nasil geciyor ben biliyorumm....bakalim nasill olacakk...
Hoşgeldin canım geçmiş olsun... Ne zaman başladı? Hamileliğin bayağı ilerlemiş az kalmış bebişine kavuşmana...
Gülcüm yapacak birşey yok belki doğumdan sonra değişiriz.. Aramadığımız insanlarla da görüşebiliriz.. Yaşamadan anlamaları imkansız...
Ben bugün sabah doktora gittim fiziğe sağ bacağım çok kötüydü dün gece kasılıp kaldı yerimden kalkamadım.. Sağımdan soluma dönemedim...
Hala topallıyorum üstüne tam basamıyorum çok zor yürüyorum.. Doktor kas sertleşmesi dedi.. Sıcak tutucakmışım.. Hareketler verdi...
Gitmişken bebişide gördüm iyi çok şükür.. Fasulye kadar olmuş dedi doktor.. :))
Psikolojim çok daha iyi kızlar en azından bebeğe alışmaya başladım senaryolar bitmedi tabi ama aklımdan çıkarmaya çalışıyorum...
Psikolojim iyi olsunda ağrı çekmeye razıyım...
Benden haberler bu kadar...
melekçim geçmiş olsun.tez zamanda toparlarsın inşallah.iyi olmana çok sevindim.böyle böyle geçecek günler.bir bakmışsın ki doğuma gidiyorsun ve bebeğin kucağında.allah yardımcımız olsun canım.
Canımmm çok sağol bugünüme binlerce kez şükür hiç geçmeyecek sanıyor insan işkence hiç bitmeyecek sanıyor... Ama dayandım bugünü gördüm çok şükür
Sen nasılsın?? Nasıl geçiyor evde günler?
Canım benim ya.. Neden doğumdan sonra kötüleştin ki ilk hamileliğinde belki bunda böyle olmaz( Bizde doğum sonrasından korkuyoruz şahsen ben korkuyorum..
O doktorla görüşene kadar geçen sürenin ne zor olduğunu çok iyi bilirim.. Keşke ailenden biri yanında olsaydı belki rahat olurdun biraz daha...
Aslında şimdi başlatsalar ilaç tedavisine daha iyi olurdun burda olsaydın kesin başlartırlardı tedaviye...
Sabretmekten başka yapacak birşey yk malesef kii...
Böyle durumlar da diyorum ben Allah'a en yakın olduğum zaman diye çünkü öyle zor ve çaresiz hissediyorsun ki kendini..
Korkular korkuları arttıyor malesef ki...
Ama sıkıldıkça buraya yaz iyi geliyor ben burası sayesinde aştım çok şeyi...
hoşgeldin canım.umarım kendini burda daha iyi hissedersin.çünkü benzer şeyleri yaşıyoruz.evet az kalmış ama şimdiye kadar neler yaşadın sadece sen ve biz biliriz.dışardan konuşmak çok kolay başkalarına göre.
aynı kaygıları ben de yaşıyorum.ama artık şunu söylüyorum.allah dağına göre kar verirmiş.altından kalmayacağımız zorluklar vermesin rabbim.hepsi geçecek.bak burdaki herkes kör topal ilerliyor.bir iyiyiz bir kötü.ama geçecek.önce buna inanalım.gerisi gelecek........
dogum sonrasi gercekten daha zor oluyor sankibelkide ailemden kimse yok destek olabilecek,hastaneden eve geliyosun bi bebek bi sen,esim mecbur ise gitmek zorundaydi,bana bisey olsa bebek nolcak diye inan dahada kötü olmustum,ama hamd olsun ilaclarima baslayinca,iki haftada falan sakinlesmistim,bide kizim cok agliyorduu,inanilmazz,uykusuzluk,yorgunluk,gece gündüzz,bayaa zordu...
türkiyede ilac cok kolay veriyorlar heralde,burda mümkün degil dediler bana psikoterapi yapilir,zor ama bebegin icin katlanmalisin diyorlar hep
bundada Allah büyükk...nasil olacak bilmiyorum,ayin 20nde psklgda randevum var,ama sanki ben baya bi kötülestimm,hamilelik ilerledikce,sanki dahada kötülesiyorum,halsizlik,kas agrilarim,midemdeki sürekli sikinti,carpintii,uykusuzlukk.... ve daha devamii....insani panikletmek icin yetiyorr.....
insallah paylastikcaa azalacakk dertlerimizz....
dogum sonrasi gercekten daha zor oluyor sankibelkide ailemden kimse yok destek olabilecek,hastaneden eve geliyosun bi bebek bi sen,esim mecbur ise gitmek zorundaydi,bana bisey olsa bebek nolcak diye inan dahada kötü olmustum,ama hamd olsun ilaclarima baslayinca,iki haftada falan sakinlesmistim,bide kizim cok agliyorduu,inanilmazz,uykusuzluk,yorgunluk,gece gündüzz,bayaa zordu...
türkiyede ilac cok kolay veriyorlar heralde,burda mümkün degil dediler bana psikoterapi yapilir,zor ama bebegin icin katlanmalisin diyorlar hep
bundada Allah büyükk...nasil olacak bilmiyorum,ayin 20nde psklgda randevum var,ama sanki ben baya bi kötülestimm,hamilelik ilerledikce,sanki dahada kötülesiyorum,halsizlik,kas agrilarim,midemdeki sürekli sikinti,carpintii,uykusuzlukk.... ve daha devamii....insani panikletmek icin yetiyorr.....
insallah paylastikcaa azalacakk dertlerimizz....
Ayy kızlar.. Öyle çok ağlıyan bir bebeğim var ki... Gece gündüz hiiiiiiç uyumuyor, sürekli sürekli sürekli ağlıyor.. Eşimde bende mahvolduk.. Nöbetleşe bakıyoruz bebeğe.. Sadece 2 saat uyuyorum o kadar.. Sonra sabaha kadar bebeği susturmaya çalışmakla geçiyor zamanım.. Şu an varya, bacaklarımın ve kollarımın kemikleri ağrıyor.. Sanki grip olacakmışım gibi.. Yorgunluktan.. Delirmek üzereyim sanki.. Ama merak etmeyin panik manik kalmadı bebekle uğraşmaktan.. sabahlara, gecelere kadar deli gibi ne yaptığımı bilmeden uğraşıyorum susturmaya, ama susmuyor ne yazıkki.. Dün dr. kontrolümüz vardı.. Hiçbir derdi yok, huysuz bu dedi.. Çekecekmişim başka çaremde yokmuş.. Vay anam vay dedim.. Şimdi dua edip gün sayıyorum bebeğimin uslanması için.. Dua edin kızlar bana... Gerçekten zor böyle huysuz bebeğe bakmak..
benim ilk oğlumda böyleydi.. Sabahlara kadar bağıra bağıra ağlardı.. 10 dk uyurdu.. Bana hep dediler ki, bu binde br denk gelir.. Şİmdi bu da aynısı.. YaHU diyorum, diğer binde birde bana mı denk geldi.. Ben Furkanımı çok zor büyüttüm, ağlaya ağlaya.. O ağlardı, ben ağlardım.. Ne yapayım, susturamazdım, bende başlardım ağlamaya.. Şimdi buda aynısı.. Ne yapacağımı bilemiyorum.. Rabb'im hepimize uslu sağlıklı sıhhatli, bebişler nasip etsin.. Yoksa kafayı yememek işten bile değil......................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?