Aslında burda da kolay vermiyorlar ben hamileliğimin başından beri kullanıyorum... Ve 5-6 doktor gezdim..
İnsan o durumda olunca herşeyi göze alıyor gözüm birşey görmedi inan ki..
Riski %0.5 dedi psikiyatrim.. Kadın doğum doktorumda daha önce ne halde olduğumu gördüğü için onay verdi..
Çünkü aldıracaktım bebeğimi..( Aldırmaktansa ilaç kullanmak daha mantıklı..
Offf yazarken bile içim daraldı... Zaten Allah nasip etsin bunu sağlıkla doğurayım birdaha heralde tüplerimi falan bağlatırım...
Çok tuhaf bir hastalık anlatması zor.. Yaşaması daha da zor...
senin ilk bebegin heralde?insallah hic bir problem olmaz,bende adetim gelmeyince birakmistim,kendi kendime ilaci,ve sonrasi malum
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
biliyormusun ben normal dogumu yapamam diyordum,öyle bir olduki,esimde girdi benimle beraber,ve kizimi görünce hersey silinmisti aklimdan,sanki o cehennem gibi 9 ayi ben yasamamistim...sonra ilaclai kullanip biraz kendime gelince,olsun bir daha raziyim ayni seylerim yasamaya dedimm ve ben 2 aylik hamileyken kizim 2 yasina girdi...insallahh bu günlerde gececekk ama iste insan icinde oluncaa sanki hic bitmiycekk gibi geliyor...
senin 10 haftalik dimi,insallah 2.trimesterde rahatlarsin biraz,sonra doguma kadar belki biraz daha cekersin....
emin ol yawrunu koynuna aldiginda aldirmayi düsündügüne bile pisman olacaksin...benim öyle olmustu.... :)