Canım genel aneztezi yaptır.. Acaba daha iyi olmazmı yada doktorunla konuş epiduralde kötü olursam bayıltın de.. Zaten bayıltıyorlarmış duruma göre...
Tarih belli mi canım? Canım meyve yemeye çalış enerji verir aç kalırsan daha kötü olursun anksiyeteyi tetikliyor açlık sakın aç kalma...
Kıyamam sana yaa...İnan içim gidiyor ne yaşadığını anladığım için çok zor biliyorum... Sayılı günlerin kaldı sabret canım çok dua et yapabilecek tek şey dua...
sağol melekçim.birilerinin beni anladığını duymak bile rahatlatıyor inan.canım ben ilk doğumu genel oldum.o yüzden ne olduğunu biliyorum.kendime geldim ama narkozu çok zor attım.bir de ağrısı cabası.zor toparladım.o yüzden epidural diyorum.doktorum da öyle dedi.ama bilemiyorum.bu yaşadıklarımdan sonra ameliyatta nasıl olurum.ben toparladım diye seviniyordum.nerden çıktı bu şimdi.
zaten sadece meyve yiyebiliyorum.o da halsizliğimi almıyor.ne yapıcamı şaşırdım.yesem belki daha çabuk toparlıycam.
ben çok yalnız kaldım bu aralar.bu da bana yaramıyor.şimdi izne de ayrıldım.ne olacak nasıl olacak hiç bilemiyorum.
neyse canım ben biraz uzanıcam sonra yine görüşürüz.