Nisan, benim sütümde uykusuzluktan dolayı çok az.. Uyuyamadığım için sütüm olmuyor.. Mamaya başladım.. Aptamil fena kabız yaptı, gazdan delirdi bebeğim.. Dr, bebelacın gazlı bebekler için olanını verdi, rahatladık.. Ama gene gene gene ağlıyor durmadan.. Sen gene 3-4 saat iyi uyuyormuşsun.. Benim uykum asla 2 saati geçmiyor.. Ama senin işinde diğer çocuğunun küçük olması açısıdndan zor, Allah kolaylık versin.. Zaten insan yorgun, halsiz.. Birde 2 yaşında çocuk, çok zor...
ay cnm aynen benimde uykusuzluktan yorgunluktan hiç süütüm olmadı.gündüz ev işi gece bebek bak.gelen giden ye ye diyo yapacaksınki yiyeceksin ben yemek yapcak fırsat bulamıodumki Allaha şükür bir haftadır gece uyumaya başladı Allah bozmasın 2.5 aylık oldu anca düzene giriyo uykusu tabi oda tekrar değişmezse.aptamil benim bebişede kabızlık yaptı.saf zeytin yağıyla hallettik çok şükür.sen hiç kattınmı mamasına.günde bir çay kaşığı kadar.
bebiş nasıl kaç günlük oldu.dün benim kızı az emzirim süt oldugu kadar dedim bogazını aldırdı ödüm koptu elim ayagm titredi.bebek bakmak gerçekten çok zor.anneler demek bu y
zden kıymetlymiş.sabır küpü bütün anneler:)