Ayy kızlar.. Öyle çok ağlıyan bir bebeğim var ki... Gece gündüz hiiiiiiç uyumuyor, sürekli sürekli sürekli ağlıyor.. Eşimde bende mahvolduk.. Nöbetleşe bakıyoruz bebeğe.. Sadece 2 saat uyuyorum o kadar.. Sonra sabaha kadar bebeği susturmaya çalışmakla geçiyor zamanım.. Şu an varya, bacaklarımın ve kollarımın kemikleri ağrıyor.. Sanki grip olacakmışım gibi.. Yorgunluktan.. Delirmek üzereyim sanki.. Ama merak etmeyin panik manik kalmadı bebekle uğraşmaktan.. sabahlara, gecelere kadar deli gibi ne yaptığımı bilmeden uğraşıyorum susturmaya, ama susmuyor ne yazıkki.. Dün dr. kontrolümüz vardı.. Hiçbir derdi yok, huysuz bu dedi.. Çekecekmişim başka çaremde yokmuş.. Vay anam vay dedim.. Şimdi dua edip gün sayıyorum bebeğimin uslanması için.. Dua edin kızlar bana... Gerçekten zor böyle huysuz bebeğe bakmak..
benim ilk oğlumda böyleydi.. Sabahlara kadar bağıra bağıra ağlardı.. 10 dk uyurdu.. Bana hep dediler ki, bu binde br denk gelir.. Şİmdi bu da aynısı.. YaHU diyorum, diğer binde birde bana mı denk geldi.. Ben Furkanımı çok zor büyüttüm, ağlaya ağlaya.. O ağlardı, ben ağlardım.. Ne yapayım, susturamazdım, bende başlardım ağlamaya.. Şimdi buda aynısı.. Ne yapacağımı bilemiyorum.. Rabb'im hepimize uslu sağlıklı sıhhatli, bebişler nasip etsin.. Yoksa kafayı yememek işten bile değil......................
![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)