Ayni sekilde melegin sordugu soruya katiliyorum domestikus cok gecmis olsun tatlim allaha bin sukur atlattiniz sag salim kurtuldunuz gerisi hal olur allahin izniyle canim rabbim en kisa zamanda kucagina alip koklamak nasip etsin insallah kac haftalik dogmustu canim cok tutuyorlar ay bende az once cantami hazirlarken resmen fenaliklar basti nedense .
Amiinnn İnşallahh! 32 haftalık doğdu bebe çok şükür. Allah sana da kolaylıklar, sağlıklı doğumlar nasip etsin. Doktorun dediği, en az 35 hafta dolana kadar kalıcakmış.Allah'ım benimki de dahil, bebelere sağlık sıhhat versin. (Amin)
Amin canim allah razi olsun bebeginde saglikli ve iyi olsunda 35 haftaya kadar dursun sorun degil sende toparlanmis olursun herseyde vardir bi hayir. Emzirmeni felan istiyorlarmi canim mamami veriyorlar ay nasil kiz kucucuktur simdi o yumuk yumuk ne guzel . Kizmi erkekmi .
Bugün doğum doktorum da aynısını söyledi.Herşeyde vardır bir hayır.Allah büyüktür....Süt sağıyorum, eşim götürüyor.Milupa'nın prematüreler için bi maması varmış.Mama da değil de, annem sütüne kaıyorsun, süt daha besleyici oluyormuş.Prematürelere uygun hale geliyormuş.Süte ondan ekliyorlarmış.ilk bir kaç gün sadece anne sütü aldı.Bugün sordum da, daha emzirme zamanı gelmemiş.Bir süre daha bekliycem.Allah'ım sağlık sıhhat nasip et. (Amin)
Allah bagislasin canim uzun omurlu olsun insallah.ilk bebeginmi baska varmi varsa onun cinsiyeti ne. Benim bir kizim var nasip olursa bir tane daha kizim olacak ama muallakta nasip bakalim gorucez.
Allah bagislasin canim uzun omurlu olsun insallah.ilk bebeginmi baska varmi varsa onun cinsiyeti ne. Benim bir kizim var nasip olursa bir tane daha kizim olacak ama muallakta nasip bakalim gorucez.
Helen sen nasil oldun canim evde nasil geciyor gunun toparlayabildinmi.
Böyle dogum yapan annelerin yazdığı güzel seyler bizi de motive ediyor değil mı Gül ? Sende yakında bize güzel seyler yazacaksın Allah'ın izni ile
Ben bugün çok iyiyim hic olmadığım kadar Rabb'ime binlerce şükürler olsun daim etsin inşallah
Heleni bende merak ettim umarım çok iyidir iyi ki varsınız
Sizleri seviyorum kızlar yardımlarınız inanın sizin tahmin ettiğinizden çok daha büyük
Rabbim sizleri iyi ki çıkardı karşıma
seninkileride allah bağışlasın gül sen ilaç kullanıyomusun eğer kullanıyorsan ne kullanıyorsun doğumuna az kaldı allah kurtarsın sağlıkla inş.
biraz iyi biraz kötü idare etmeye çalışıyorum canım.dün kontrolüm vardı.bebek gayet iyi çok şükür.mide bulantılarım için şurup verdi doktor.biraz rahatladım gibi.iyi olacağız canım.buna inanınca rahatlıyorum.ama şu kötü düşünceler gelince onları bertaraf etmek zor.hamilelik bitince rahatlayacağım diyorum kendime.
senin normal olucak sanırım.bakalım önce kim doğuracak.benim sezeryan olucak.24ü istiyorum.bebek o zamana kadar durursa tabi.çünkü 40 hafta olacak o zaman.şimdilik sorun yok.bakalım ne nasıl olacak.hakkımızda hayırlısı canım.
nil allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun bebişin allah uzun ömürler versin.benim merak ettigim doguma yakın ilaçlarını kestiler mi canm?suanda bebegini emziriomusun ilaç kullanırken?
Ayni sekilde melegin sordugu soruya katiliyorum domestikus cok gecmis olsun tatlim allaha bin sukur atlattiniz sag salim kurtuldunuz gerisi hal olur allahin izniyle canim rabbim en kisa zamanda kucagina alip koklamak nasip etsin insallah kac haftalik dogmustu canim cok tutuyorlar ay bende az once cantami hazirlarken resmen fenaliklar basti nedense .
Ayy kızlar.. Öyle çok ağlıyan bir bebeğim var ki... Gece gündüz hiiiiiiç uyumuyor, sürekli sürekli sürekli ağlıyor.. Eşimde bende mahvolduk.. Nöbetleşe bakıyoruz bebeğe.. Sadece 2 saat uyuyorum o kadar.. Sonra sabaha kadar bebeği susturmaya çalışmakla geçiyor zamanım.. Şu an varya, bacaklarımın ve kollarımın kemikleri ağrıyor.. Sanki grip olacakmışım gibi.. Yorgunluktan.. Delirmek üzereyim sanki.. Ama merak etmeyin panik manik kalmadı bebekle uğraşmaktan.. sabahlara, gecelere kadar deli gibi ne yaptığımı bilmeden uğraşıyorum susturmaya, ama susmuyor ne yazıkki.. Dün dr. kontrolümüz vardı.. Hiçbir derdi yok, huysuz bu dedi.. Çekecekmişim başka çaremde yokmuş.. Vay anam vay dedim.. Şimdi dua edip gün sayıyorum bebeğimin uslanması için.. Dua edin kızlar bana... Gerçekten zor böyle huysuz bebeğe bakmak..
benim ilk oğlumda böyleydi.. Sabahlara kadar bağıra bağıra ağlardı.. 10 dk uyurdu.. Bana hep dediler ki, bu binde br denk gelir.. Şİmdi bu da aynısı.. YaHU diyorum, diğer binde birde bana mı denk geldi.. Ben Furkanımı çok zor büyüttüm, ağlaya ağlaya.. O ağlardı, ben ağlardım.. Ne yapayım, susturamazdım, bende başlardım ağlamaya.. Şimdi buda aynısı.. Ne yapacağımı bilemiyorum.. Rabb'im hepimize uslu sağlıklı sıhhatli, bebişler nasip etsin.. Yoksa kafayı yememek işten bile değil......................
Ayy kızlar.. Öyle çok ağlıyan bir bebeğim var ki... Gece gündüz hiiiiiiç uyumuyor, sürekli sürekli sürekli ağlıyor.. Eşimde bende mahvolduk.. Nöbetleşe bakıyoruz bebeğe.. Sadece 2 saat uyuyorum o kadar.. Sonra sabaha kadar bebeği susturmaya çalışmakla geçiyor zamanım.. Şu an varya, bacaklarımın ve kollarımın kemikleri ağrıyor.. Sanki grip olacakmışım gibi.. Yorgunluktan.. Delirmek üzereyim sanki.. Ama merak etmeyin panik manik kalmadı bebekle uğraşmaktan.. sabahlara, gecelere kadar deli gibi ne yaptığımı bilmeden uğraşıyorum susturmaya, ama susmuyor ne yazıkki.. Dün dr. kontrolümüz vardı.. Hiçbir derdi yok, huysuz bu dedi.. Çekecekmişim başka çaremde yokmuş.. Vay anam vay dedim.. Şimdi dua edip gün sayıyorum bebeğimin uslanması için.. Dua edin kızlar bana... Gerçekten zor böyle huysuz bebeğe bakmak..
benim ilk oğlumda böyleydi.. Sabahlara kadar bağıra bağıra ağlardı.. 10 dk uyurdu.. Bana hep dediler ki, bu binde br denk gelir.. Şİmdi bu da aynısı.. YaHU diyorum, diğer binde birde bana mı denk geldi.. Ben Furkanımı çok zor büyüttüm, ağlaya ağlaya.. O ağlardı, ben ağlardım.. Ne yapayım, susturamazdım, bende başlardım ağlamaya.. Şimdi buda aynısı.. Ne yapacağımı bilemiyorum.. Rabb'im hepimize uslu sağlıklı sıhhatli, bebişler nasip etsin.. Yoksa kafayı yememek işten bile değil......................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?