Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Amiinnn İnşallahh! 32 haftalık doğdu bebe çok şükür. Allah sana da kolaylıklar, sağlıklı doğumlar nasip etsin. Doktorun dediği, en az 35 hafta dolana kadar kalıcakmış.Allah'ım benimki de dahil, bebelere sağlık sıhhat versin. (Amin)

Amin canim allah razi olsun bebeginde saglikli ve iyi olsunda 35 haftaya kadar dursun sorun degil sende toparlanmis olursun herseyde vardir bi hayir. Emzirmeni felan istiyorlarmi canim mamami veriyorlar ay nasil kiz kucucuktur simdi o yumuk yumuk ne guzel . Kizmi erkekmi .

Bugün doğum doktorum da aynısını söyledi.Herşeyde vardır bir hayır.Allah büyüktür....Süt sağıyorum, eşim götürüyor.Milupa'nın prematüreler için bi maması varmış.Mama da değil de, annem sütüne kaıyorsun, süt daha besleyici oluyormuş.Prematürelere uygun hale geliyormuş.Süte ondan ekliyorlarmış.ilk bir kaç gün sadece anne sütü aldı.Bugün sordum da, daha emzirme zamanı gelmemiş.Bir süre daha bekliycem.Allah'ım sağlık sıhhat nasip et. (Amin)

Yazmayı unuttum, kızım oldu Allah'ın izniyle.

Allah bagislasin canim uzun omurlu olsun insallah.ilk bebeginmi baska varmi varsa onun cinsiyeti ne. Benim bir kizim var nasip olursa bir tane daha kizim olacak ama muallakta nasip bakalim gorucez.

Allah bagislasin canim uzun omurlu olsun insallah.ilk bebeginmi baska varmi varsa onun cinsiyeti ne. Benim bir kizim var nasip olursa bir tane daha kizim olacak ama muallakta nasip bakalim gorucez.

Amin İnşallah, herkesinkiyle beraber...

2009 Aralık ayında evlendim.Bu ilk çocuğum Allah'ın izniyle.Panik atak olmasa, bir tane daha düşünürdüm ama şu an düşünmüyorum. Allah olmayanlara, arayıp bulamayanlara nasip etsin (Amin)

Böyle dogum yapan annelerin yazdığı güzel seyler bizi de motive ediyor değil mı Gül ? Sende yakında bize güzel seyler yazacaksın Allah'ın izni ile
Ben bugün çok iyiyim hic olmadığım kadar Rabb'ime binlerce şükürler olsun daim etsin inşallah
Heleni bende merak ettim umarım çok iyidir iyi ki varsınız
Sizleri seviyorum kızlar yardımlarınız inanın sizin tahmin ettiğinizden çok daha büyük
Rabbim sizleri iyi ki çıkardı karşıma

Dogru soyluyorsun canim gercekten cok motive ediyor insani guzel seyler duymak. Insallah bende iyi seyler yasar iyi seyler yazarim tatlim . Iyi olmana cok sevindim en kotu gunun boyle olsun insallah keciler gelmesin hicbirimize:))))

seninkileride allah bağışlasın gül sen ilaç kullanıyomusun eğer kullanıyorsan ne kullanıyorsun doğumuna az kaldı allah kurtarsın sağlıkla inş.

Helen sen nasil oldun canim evde nasil geciyor gunun toparlayabildinmi.

biraz iyi biraz kötü idare etmeye çalışıyorum canım.dün kontrolüm vardı.bebek gayet iyi çok şükür.mide bulantılarım için şurup verdi doktor.biraz rahatladım gibi.iyi olacağız canım.buna inanınca rahatlıyorum.ama şu kötü düşünceler gelince onları bertaraf etmek zor.hamilelik bitince rahatlayacağım diyorum kendime.

senin normal olucak sanırım.bakalım önce kim doğuracak.benim sezeryan olucak.24ü istiyorum.bebek o zamana kadar durursa tabi.çünkü 40 hafta olacak o zaman.şimdilik sorun yok.bakalım ne nasıl olacak.hakkımızda hayırlısı canım.

melekçim sağol canım.merak etmişsin.daha iyiyim ve daha iyi olacağım inşallah.hafta sonu oğlum ve eşimden fırsat bulamıyorum.sadece yazılanları okudum.yazacak zaman bulamadım açıkçası.akşam da düğün vardı.malum izne ayrıldım ama o kadar çok iş var ki yapılacak.hangisini ne zaman yapsam nerden başlasam hiç bilemiyorum.strese giriyorum valla.........

seninkileride allah bağışlasın gül sen ilaç kullanıyomusun eğer kullanıyorsan ne kullanıyorsun doğumuna az kaldı allah kurtarsın sağlıkla inş.

Amin canim allah razi olsun. Ben ilac kullanmiyorum canim ama bir kac defa pasiflora surup ictim. Bana bitek onu verdiler cunku.

Allah iyilik versin canim . O kotu dusunceleri gondermek cok zor insan kendine anlam veremiyor baxen cok guzel pozitif seyler dusunurken birden bi bakiyosun hersey alt ust olmus. Benimde tek tesellim hamilelik bitince iyi olmak canim yoksa boyle cok zor ben birde kimseyle oturamamaya basladim panik yapiyor daha kotu oluyorum birilerinin yaninda buda ne kadar zorluyor beni . Herkez dariliyor gorusemiyoruz diye sizlerdede bu varmi ya hemen basim donmeye basliyor bayginlik hissi geliyor iki insan gorecek olsam. Dogumu normal istiyorum canim insallah allahim hepimizi sag salim kurtarsin insallah ama ben gec yazarim dogurunca hemen kayinvalideme gececem orda net yok .

Helencim daha iyi olmana sevindim az kaldı sabır hepsi bitecek hemilelik bitince

Gül aynı bende o şekildeyim birilerinin yanında daha kötü oluyorum içim daralmaya başlıyor başım dönüyor..
anksiyetenin sebep olduğu bir durum malesef ki...
Kimseyle görüşmüyorum asosyal oldum 1 aydır arkadaşlarımı da aramıyorum.. Ama anlamaları mümkün değil yaşamadıkları için...
Allahtan annem var onunla muhabbet ediyorum birde eşimle işte...

nil allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun bebişin allah uzun ömürler versin.benim merak ettigim doguma yakın ilaçlarını kestiler mi canm?suanda bebegini emziriomusun ilaç kullanırken?

Sağol canım, daha önce yazmıştım, kaçırdın herhalde.. İlaçlarmı hiç kesmediler benim.. 1 gün önce içmiştim zaten, sezeryan olduğum günde akşam yemek yedikten sonra içebilirdim ama ben kendim 1 gün çiçmedim, ertesi gün başladım tekrar.. Yani sadece 1 gün içmedim, o kadar... Evet, bebeğid de emziriyorum.. Zaten hala 10 mg kulanıyorum.. Eğer anne karnındayken ilaç kullanılıyorsa, doğunca da emzirme yoluyla bebeğe ilacı vermek va kademeli olarak kesmek lazımmış.. Yoksa bebekte, ilecı aniden bırakmanın verdiği rahatsızlıklar olabiliyormuş..

Ayy bendede aynıydı iştee.. Sadece 1 gün kendimi zorladım, bebeğin ve kendimi,n çantadını hazırladım, kii o zaman 7. ayımdaydım.. Bir daha da doğuma kadar bakmadım içine.. Çünkü her bakmaya kalktığımda içime fenalıklar basıyordu..
Dedim ya, bebek mağazalarına giremedim, kıyafet falan alamadım fazla.. Şimdi yetmiyor kıyafetler.. Çıkamıyorumda.. Ne gıcık işler yaaa...

Ayy kızlar.. Öyle çok ağlıyan bir bebeğim var ki... Gece gündüz hiiiiiiç uyumuyor, sürekli sürekli sürekli ağlıyor.. Eşimde bende mahvolduk.. Nöbetleşe bakıyoruz bebeğe.. Sadece 2 saat uyuyorum o kadar.. Sonra sabaha kadar bebeği susturmaya çalışmakla geçiyor zamanım.. Şu an varya, bacaklarımın ve kollarımın kemikleri ağrıyor.. Sanki grip olacakmışım gibi.. Yorgunluktan.. Delirmek üzereyim sanki.. Ama merak etmeyin panik manik kalmadı bebekle uğraşmaktan.. sabahlara, gecelere kadar deli gibi ne yaptığımı bilmeden uğraşıyorum susturmaya, ama susmuyor ne yazıkki.. Dün dr. kontrolümüz vardı.. Hiçbir derdi yok, huysuz bu dedi.. Çekecekmişim başka çaremde yokmuş.. Vay anam vay dedim.. Şimdi dua edip gün sayıyorum bebeğimin uslanması için.. Dua edin kızlar bana... Gerçekten zor böyle huysuz bebeğe bakmak..
benim ilk oğlumda böyleydi.. Sabahlara kadar bağıra bağıra ağlardı.. 10 dk uyurdu.. Bana hep dediler ki, bu binde br denk gelir.. Şİmdi bu da aynısı.. YaHU diyorum, diğer binde birde bana mı denk geldi.. Ben Furkanımı çok zor büyüttüm, ağlaya ağlaya.. O ağlardı, ben ağlardım.. Ne yapayım, susturamazdım, bende başlardım ağlamaya.. Şimdi buda aynısı.. Ne yapacağımı bilemiyorum.. Rabb'im hepimize uslu sağlıklı sıhhatli, bebişler nasip etsin.. Yoksa kafayı yememek işten bile değil......................

cnm benım ya rabbım kolaylık versın ınşalla
ne şanstır arkadaşım sendekı herşeyın zoru senı buluyo ama maşalla sen ustesınden gelıyosun ınşalla bunuda atlatıcaksın tatlım benım
ama sukurkı bebeışn aglama sebebı rahatszlık oldugundan degılmış
bu arada özledım be arkadaşım sohpetını kucuk faruk normale dönsun beklerız topiğe kış gelşdı kızlarla ordayız yıne aklşamları

Allah kolaylık versin nil inş.tez zamanda uslanır minik kuşş gaz sancısı vardır belkii gaz damlası kullanıyormusun bizde susturamazdık kızımı aç kurt gbiydi memeye yatınca kıyameti kopartıyordu hemşire gaz sancısı vardır o yüzden öyle yapar gaz sıkışması olmuştur dedi anca 3 ay sonra düzelmişti ama sen zaten tecrübelisin 2.çocuğunmuşş allah bağışlasın ikisinide olsun boşver kendini düşünecek fırsatın olmuyo en azından bunuda atlatırsın neler atlatmışsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…