Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Allah analı babalı büyütsün kızın biraz aceleciymiş olsun küvezde de büyür pıtırcık Allah kavuştursun maşallah maşallah :) darısı diğer arkadaşların başına...

Amiiinnn! Allah herkese sağlıklı, çocuklarıyla beraber yaşadığı, güzel yuvalar nasip etsin. (Amin) Evet beklemedi hatun. :)

Canim gecmis olsun gule gule buyut bebegini herseyde vardir bi hayir saglikli olmasi cok guzel insallah en kisa zamanda kavusursunuz saglikla.

Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.Evet hep onu diyorum.Bu şekilde olmasaydı, doğuma gitmek belki de benim için zor olacaktı. Bebek sağlıklı olsun da, doğum da bu şekilde olsun..Allah'ın kudretinden sual olunmaz derler.Aynen öyle.

evet canım gerçekten nil ve şu an yadıkları bana umut veriyor.ben de senin gibi düşünüyordum ama bu grip ve sonrası beni böyle yaptı sanırım.canım çok sıkkın.ilaç nasıl kullanıcaz canım emzirirken bu da aklıma takılıyor.her şeyi çok büyüttüm farkındayım.bitsin artık bu sıkıntılar.gerçekten çok yoruldum.

Allah kolaylık versin.İnşallah daha iyi hissediyorsundur.Ben 18. haftada At...x başlamıştım.Sonra Ci...m ve Di.....al kullanmaya başladım.Doğuma girerken sordular ilaç kullanıyor musun diye.Sonra narkozdan çıkınca hemşirelere söyledim, doktora sordular, ilaçlara devam ettim.Sadece narkozun etkisi iyice geçmeden içirmiyorlar ki etkisi fazlalaşmasın diye sanırım.Korkma.Doğumdan sonra ilaçlarını alabilirsin.Ya da B grubu ilaçlar alabilirsin.İçin daha rahat eder.

Aaaa.. hadi hayırlısı.. Allah'ım analı babalı büyütsün.. İnşaAllah bir an önce gelir annesinin kucağına... Çok geçmiş olsun..

Amin.Çok teşekkür ederim.Darısı gün sayanların başına.Sağlıkla sıhhatle İnşallah.

ben bugün çok kötüyüm kızlar.kendimi yorgun bıkkın hissediyorum.ben ikinci çocuğu nasıl kaldırıcam.hiç sevinemiyorum.doğru düşünemediğimin farkındayım.üç gündür evdeyim.evde daha çok bunaldım.ya ben bu psikolojiyle nasıl doğurucam.lohusalıkta halim ne olacak.kendime hayrım yok.bebeğe nasıl bakıcam.saçma bu düşünceler farkındayım.ama doğru düşünemiyorum.lütfen yardım kızlar.sakin olamıyorum.sürekli ağlamak geliyor içimden.çok güçlü sanırdım kendimi şu an o kadar düşmüş hissediyorum ki.

Helen olaya birde iyi yönünden bakmaya çalış bak ben neredeyse öğrendiğimden beri kötüyüm sen arasıra çok kötü oluyorsun...
Ben daha 9 haftalık hamileyim sen sonuna geldin..
Aynı senin gibi şimdi böyle isem doğumdan sonra yaşayacağım şeyleri düşünmek bile istemiyorum... Ama düşünüyorum işte iyice çıkmaza çıkıyorum...
Git 37. haftanda sezeryan ol kurtul bu düşüncelerinden ne olacağını da görmüş olursun kısa sürede ki eminim korktuğumuz hiç birşey olmayacak..
Ama gel gör ki beyinlerimize biz hükmedemiyoruz onlar bize hükmediyor...
Evet geçiyor evet geçecek...
Ama geçene kadar ne olacağız ben bilmiyorum bilemiyorum :((((

evet canım gerçekten nil ve şu an yadıkları bana umut veriyor.ben de senin gibi düşünüyordum ama bu grip ve sonrası beni böyle yaptı sanırım.canım çok sıkkın.ilaç nasıl kullanıcaz canım emzirirken bu da aklıma takılıyor.her şeyi çok büyüttüm farkındayım.bitsin artık bu sıkıntılar.gerçekten çok yoruldum.

Kullaniriz canim kullaniriz sute gecmeyen ilaclar var dedi bana doktor hele bi su donemi atlatalim hayirlisiylada .

Melekcim kalp rahatsizligin hakkinda bi bilgim yok ama bilen arkadaslar korkulacak birsey olmadini soylemis birde onu takip kendine dert etme canim . Hatta siz nasil anladiniz bilmiyorum ama belki bizdede vardir baktirsak dedim hemen kendime. Benim sadece bu carpintilar icin bir kere kalp grafisi cekildi onuda ben istedim :))

Kullaniriz canim kullaniriz sute gecmeyen ilaclar var dedi bana doktor hele bi su donemi atlatalim hayirlisiylada .

gül inan bana sabrımın son noktasında hissediyorum kendimi.tekrar başa döndüm.mide bulantılarım başladı.hiçbir şey yiyemiyorum.moral desen sıfır.başka bir boyuttayım sanki.bebek beni heyecanlandırmıyor,bazen diyorum ben bu ikinciyi kaldıramıycam.çok umutsuzluğa kapıldım ya.çıkamıyorum bunalımdan......

Helen olaya birde iyi yönünden bakmaya çalış bak ben neredeyse öğrendiğimden beri kötüyüm sen arasıra çok kötü oluyorsun...
Ben daha 9 haftalık hamileyim sen sonuna geldin..
Aynı senin gibi şimdi böyle isem doğumdan sonra yaşayacağım şeyleri düşünmek bile istemiyorum... Ama düşünüyorum işte iyice çıkmaza çıkıyorum...
Git 37. haftanda sezeryan ol kurtul bu düşüncelerinden ne olacağını da görmüş olursun kısa sürede ki eminim korktuğumuz hiç birşey olmayacak..
Ama gel gör ki beyinlerimize biz hükmedemiyoruz onlar bize hükmediyor...
Evet geçiyor evet geçecek...
Ama geçene kadar ne olacağız ben bilmiyorum bilemiyorum :((((

ben de 20li haftalarda başladı melek.çok çok iyi değildim düşe kalka geldim bugünlere.ama şu anki gibi değildim.çalıştığım içinde daha iyi sayılırdım.ben kötü düşünceleri hep öteledim.ikinci bebeği öğrendiğimde de benzer şeyler hissettim.ama zamanı geldi oğluma kardeş olsun diyerek hep telkin ettim kendimi.şimdi zaman daraldıkça ötelediğim olayları yaşamaya az kalınca bunaldım sanırım.çok saçma biliyorum ama sanki oğlum kadar sevemeyecekmişim gibi geliyor.kabullenemedim hala.oğluma hamileyken bunların hiçbirini zerresini yaşamadım.çok heyecanlıydım.ve ozaman ilaç kullanırken hamile kaldım ve hemen ilacı kestik.nasıl istemişsem bebek sahibi olmayı,terapi gibi gelmişti.ama bu hamilelikte olumsuz neler varsa hepsini yaşadım.ruhumun yaşlandığını hissediyorum.

sen ilaç kullandığın için daha rahat geçireceksin inan bana.sen bana bakma.ben ikinci bebeğe hazır olmadığım için bunları yaşadım ve yaşıyorum.doğum sonrası muamma ben de.bir bilinmezliğin içinde kaybolmuş gibiyim.allah yardımcımız olsun ne diyeyim.......

Melekcim kalp rahatsizligin hakkinda bi bilgim yok ama bilen arkadaslar korkulacak birsey olmadini soylemis birde onu takip kendine dert etme canim . Hatta siz nasil anladiniz bilmiyorum ama belki bizdede vardir baktirsak dedim hemen kendime. Benim sadece bu carpintilar icin bir kere kalp grafisi cekildi onuda ben istedim :))

Canım kalp beni çok rahatsız etmiyor zaten onu kafama da takmıyorum...
Çarpıntılarım çok azaldı bu aralar çok şükür
Şimdi kafayı hiç toparlayamıyorum hayattan zevk almıyorum sevdiğim şeyleri bile yapmak istemiyorum
Sizide çok bunalttım farkındayım kızlar... :(
Hep çözüm arıyorum ne çözüm bulabilirim diye düşünüyorum...

Helencim gercekten inan bana gecen haftalarda ayni sekilde bende oyleydim bu illet ne zaman gelip ne zaman gidecek belli olmuyor ayni seyleri hatta daha fazlasini dusunuyordum ama suan iyiyim sukur sabret gecicek o dusunceler beyninin seni yaniltmasi sadece. Birazda sona yaklastikca bizi daha zorluyor ama allah kolaylik verecek inaniyorum.

ben de 20li haftalarda başladı melek.çok çok iyi değildim düşe kalka geldim bugünlere.ama şu anki gibi değildim.çalıştığım içinde daha iyi sayılırdım.ben kötü düşünceleri hep öteledim.ikinci bebeği öğrendiğimde de benzer şeyler hissettim.ama zamanı geldi oğluma kardeş olsun diyerek hep telkin ettim kendimi.şimdi zaman daraldıkça ötelediğim olayları yaşamaya az kalınca bunaldım sanırım.çok saçma biliyorum ama sanki oğlum kadar sevemeyecekmişim gibi geliyor.kabullenemedim hala.oğluma hamileyken bunların hiçbirini zerresini yaşamadım.çok heyecanlıydım.ve ozaman ilaç kullanırken hamile kaldım ve hemen ilacı kestik.nasıl istemişsem bebek sahibi olmayı,terapi gibi gelmişti.ama bu hamilelikte olumsuz neler varsa hepsini yaşadım.ruhumun yaşlandığını hissediyorum.

sen ilaç kullandığın için daha rahat geçireceksin inan bana.sen bana bakma.ben ikinci bebeğe hazır olmadığım için bunları yaşadım ve yaşıyorum.doğum sonrası muamma ben de.bir bilinmezliğin içinde kaybolmuş gibiyim.allah yardımcımız olsun ne diyeyim.......

Ahh canım benim inan çok ama çok iyi anlıyorum yaşadıklarını... Sanki benim hislerime tercüman olmuş gibisin..
Benim ilk bebeğim evet ama istemedim, korktum kaçtım hep hamilelik öyle korkunç olmuş ki beynimde...
Birşey hissediyor muyum hayır hissetmiyorum hevesli miyim istekli miyim hayır değilim..
Nasıl özeniyorum hamileliğinde mutlu olanlara öğrenince havalara uçanlara...
benim şuan kafamda inan ki hamilelikte muamma... Doğum sonrası da muamma...
Bazen gözüm hiç birşeyi görmüyor bebekmiş, aile imiş, çocuk muş....
Sadece iyi olmak mutlu olmak hayattan zevk almak istiyorum BEN olmak istiyorum... Giden BEN geri gelsin istiyorum...
Dışarı çıkıyorum ama sanki ordaki ben değilmişim gibiyim... Yaptığım hiç birşeyi ben yapmıyorum rüya görüyor gibi yaşıyorum inan ki...
İlaca başlayalı 20 gün oldu olması gerektiği gibi hiç değilim...
Ama eminim ki bunlar sadece bizim kuruntularımız korkularımız doğum sonrası çok mutlu olacağız Nil gibi.....
Şuan eziyet ediyoruz ya kendimize ona yanıyorum ben... Keşke elimizde olsa da engellesek...

Melekcim yakalar muthis oluyor. Orda ne kadar fiyatlari burda 25 lira sanirim dun gordum tabi belki uzerine kullanilan boncuga gore degidsebiliyordur. Ay sen onlara pahada bicemezsin ben oyleyimdir satmak icin zor kiyamam yani . Tabi ben bi tane anca yaparim zaten belkide ondan kiyamiyorumdur :)))

Melekcim yakalar muthis oluyor. Orda ne kadar fiyatlari burda 25 lira sanirim dun gordum tabi belki uzerine kullanilan boncuga gore degidsebiliyordur. Ay sen onlara pahada bicemezsin ben oyleyimdir satmak icin zor kiyamam yani . Tabi ben bi tane anca yaparim zaten belkide ondan kiyamiyorumdur :)))

Canım çok teşekkür ederim kıyarım hiç sorun değil... Malum psikiyatrilere çok para döktük kocama destek olayım birde kafamı oyalıyayım istiyorum
20 tl ye satacağım ben canım çoğunu ama tabi nadiren 25 lira olanlarda olucak boncuğa göre dediğin gibi...
Satılırsa inşallah daha alan olmadı ben daha da şevkle yaparım eminim :))
Biraz daha yapıp çoğaltayım yollayacağım yerler var..

Canım çok teşekkür ederim kıyarım hiç sorun değil... Malum psikiyatrilere çok para döktük kocama destek olayım birde kafamı oyalıyayım istiyorum
20 tl ye satacağım ben canım çoğunu ama tabi nadiren 25 lira olanlarda olucak boncuğa göre dediğin gibi...
Satılırsa inşallah daha alan olmadı ben daha da şevkle yaparım eminim :))
Biraz daha yapıp çoğaltayım yollayacağım yerler var..

bende görmek isterim yakaları bi sakıncası yoksa fess adresini verirmisin arkadaş olarak eklemek isteyen olursa benim ki zeynep.altikulac82@hotmail.com

Sevvela arkadaşlık isteği yolladım sana canım..
Helen nasıl oldun? Umarım iyi olmuşsundur :(
Hayırlı cumalar diliyorum herkese...
Rabbim bu mubarek günde tüm sıkıntılarımızdan kurtarır inşallah...

amin canım hepimizin cuması mübarek olsun. yakalarda kesin satılır cok güzel oluyorlar fiyatta uygun hem sana bi meskale cıkmış olur.

sağol melekçim.hiç iyi hissetmiyorum kendimi.bugün işte son günümdü.yeni geldim eve.ama nasıl geldim gel bana sor.araba kullanırken her şeyi çift gördüm.bir mide bulantısı baş dönmesi.hemen biraz uzandım.şimdi biraz kendime geldim gibi.ama iki gündür bir şey yiyemiyorum doğru dürüst.o da halsizlik yapıyor.ben bu halde nasıl doğuma gidicem kızlar ya.bir de epidural düşünüyorum...

sağol melekçim.hiç iyi hissetmiyorum kendimi.bugün işte son günümdü.yeni geldim eve.ama nasıl geldim gel bana sor.araba kullanırken her şeyi çift gördüm.bir mide bulantısı baş dönmesi.hemen biraz uzandım.şimdi biraz kendime geldim gibi.ama iki gündür bir şey yiyemiyorum doğru dürüst.o da halsizlik yapıyor.ben bu halde nasıl doğuma gidicem kızlar ya.bir de epidural düşünüyorum...

Canım genel aneztezi yaptır.. Acaba daha iyi olmazmı yada doktorunla konuş epiduralde kötü olursam bayıltın de.. Zaten bayıltıyorlarmış duruma göre...
Tarih belli mi canım? Canım meyve yemeye çalış enerji verir aç kalırsan daha kötü olursun anksiyeteyi tetikliyor açlık sakın aç kalma...
Kıyamam sana yaa... :( İnan içim gidiyor ne yaşadığını anladığım için çok zor biliyorum... Sayılı günlerin kaldı sabret canım çok dua et yapabilecek tek şey dua...

Back