Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Elacim özlemisim seni ne zamandır yoktun
İyisindir umarım canım evet aynen oyle oluyor ve bu aralar neredeyse heran yasıyorum
Değişik birşey yasıyorum ya hamileyim ya psikolojim onu kabul edemiyor iste ne tuhaf bir insamisim ben anlamadım
iştahın nasıl Elacim ben çok iyiyim o konuda

tatlm babamda gelince giremedm pek nete ama gidiyorlar mecbur:(daha iyiyim tatlm artık ilaçta etki edio galiba yavastan.iştahımdada düzelme olmadı degil ama cokta iştahlı deglm.sennasılsn canm?cok normal 6.ayım bitti hala tam kabulenemedm hamileliği senin ki cok dogal yani.yabancılasma hisside zamanla gecicek bekliyorum beklemekten baska care yok düzelicezzzz düzelicezzzz hep böyle diyorum kendi kendime

ya ben çok kötüyüm canım.bir haftadır griptim.son üç gündür daha kötü oldum.bugün tekrar doktora gittim.sinüzüt ve faranjit varmış.ondan antibiyotiğe başladım.psikolojim de bozuk.ya diyorum ben bu haldeyken doğum başlarsa.naparım.sürekli yatıyorum.başımı kaldıramıyorum.3 gün evdeyim doktor rapor verdi.ama evde de çok kötü oluyorum yalnızken.kızlar napıcam ben ya.hiç böyle hasta olmamıştım.dua edin kızlar bir an önce toparlanayım.daha kötüye gitmek istemiyorum.

ya ben çok kötüyüm canım.bir haftadır griptim.son üç gündür daha kötü oldum.bugün tekrar doktora gittim.sinüzüt ve faranjit varmış.ondan antibiyotiğe başladım.psikolojim de bozuk.ya diyorum ben bu haldeyken doğum başlarsa.naparım.sürekli yatıyorum.başımı kaldıramıyorum.3 gün evdeyim doktor rapor verdi.ama evde de çok kötü oluyorum yalnızken.kızlar napıcam ben ya.hiç böyle hasta olmamıştım.dua edin kızlar bir an önce toparlanayım.daha kötüye gitmek istemiyorum.

hay allah ya acil şifalar diliyorum kuzum.herşey olacağına varacak öyle yada böyle önce Allah'a sonra drlara emanet olacaksın doğum herşekilde olur..sen kendine iyi bak bol c vitamini al..

hay allah ya acil şifalar diliyorum kuzum.herşey olacağına varacak öyle yada böyle önce Allah'a sonra drlara emanet olacaksın doğum herşekilde olur..sen kendine iyi bak bol c vitamini al..

sağol canım.inan on gündür ıhlamur,mandalina portakal yemekten gına geldi.bir an önce toparlıyım diye yapmadığım kalmadı.hastalık uzayınca psikolojim de bozuldu ister istemez.bu halde her gün işe bile gittim.ama artık bugün dayanamadım.neyse canım inşallah bebeğim bu durumdan etkilenmez.en buyük korkum bu.inşallah geçecek canım.....

sağol canım.inan on gündür ıhlamur,mandalina portakal yemekten gına geldi.bir an önce toparlıyım diye yapmadığım kalmadı.hastalık uzayınca psikolojim de bozuldu ister istemez.bu halde her gün işe bile gittim.ama artık bugün dayanamadım.neyse canım inşallah bebeğim bu durumdan etkilenmez.en buyük korkum bu.inşallah geçecek canım.....

Onlar çok güçlüler etkilenmezler sen merak etme..

merhaba sapphire hangi ilacı kullanıyorsun dr. kontrolündemi kullanıyorsun

merhaba, paxil 20mg kullanıyorum şu an. doktorum lustral veya prozac önermişti fakat düzenimi değiştiremedim. ilk aylarda 10mg kullandım. psikiyatri uzmanı 10mg a kadar sorun olmaz dedi ilk 3 ay için. allaha şükür bir problem yaşamadım. :)

24Eylülde adet olduktan sonra 5kasımda adet oldum. Adetim 12.günü gecikmeli olarak geldi ve normal seyrinde idi. Ancak adetimden 2gün önce sol kasık ağrısı ve akıntıda artma yaşadım adetim olunca herşey eskiye döndü normalim ama aklıma takıldığı için 2gün önce miratech gebelik testi yaptım ve sonuç negatifti buna rağmen hala gebelik mümkün müdür ? diye akşm bir soru sormuştum arkadaşlar diğer testin üzerinden 96saat yani 4gün geçtikten sonra bu akşam tekrar test yaptım idrar ile zaten gebelik olsa 9-10haftalık olucaktır ve idrarda kesin çıkıcaktır diye düşünyrm arkadaşlar öyle değil mi ?

Helen geçmiş olsun canım hamilelik sıkıntısının üstüne birde grip çok zor gerçekten
Ama istarahat etmen çok önemli işe gitme artık dinlenmen lazım sana bakabilecek biri var mı yanında?

Elacım Annenlerin gitmesi kötü olmuş keşke kalabilselerdi ama yine gelirler üzülme canım
6 ay hala alışamadıysan ben yanmışım ozaman :(((

Gül sen nasılsın senide merak ediyorum herşey yolundadır umarım...

Bibliyofil canım sen nasıl oldun dün kötüydün??

Benim bugün çok sıkıntılı geçti ama nedenini sonradan çözdüm.. :)
2. regli zamanım gelmiş o da bana çok sıkıntı yaptı
Bugün annemle yaka işlmeye karar verdik bir sürü boncuk aldık...
İnşallah zevk alırım ve oyalar beni..
Dışarı çıktığımda hep hamileleri görüyorum :)))
Diyorum bende mi böyle olucam çok tuhaf...
Aklımdan hiç çıkmıyor ya başka şeylere konsantre olmak hamileliği unutmak istiyorum...

24Eylülde adet olduktan sonra 5kasımda adet oldum. Adetim 12.günü gecikmeli olarak geldi ve normal seyrinde idi. Ancak adetimden 2gün önce sol kasık ağrısı ve akıntıda artma yaşadım adetim olunca herşey eskiye döndü normalim ama aklıma takıldığı için 2gün önce miratech gebelik testi yaptım ve sonuç negatifti buna rağmen hala gebelik mümkün müdür ? diye akşm bir soru sormuştum arkadaşlar diğer testin üzerinden 96saat yani 4gün geçtikten sonra bu akşam tekrar test yaptım idrar ile zaten gebelik olsa 9-10haftalık olucaktır ve idrarda kesin çıkıcaktır diye düşünyrm arkadaşlar öyle değil mi ?

adetin normal olduysa zannetmiyorum hamilelik olsun. siklus dönemi geçtikten sonra idrarda da çıkardı olsaydı. ama illa ki aklım kalmasın diyorsan kan testi yaptır bence.

Heheh.. Niiil, demiştin, dersin.. Aha da buraya yazıyorum...
Ben şu an sadece uykuuuuuuuuuuuuuuuu uykuuuuuuuuu diye geziyorum evde..

Haa, bu arada bugün sağlık ocağında izlemimiz vardı bizim.. Bebeğim kilo taakibi falan..
İlk defa yalnız dışarı çıktım kızlar bebeğimle.. Ama evden dışarı çıkıp 2 adım atınca bir sırt ve bel ağrısı tuttu ki sormayın.. Ama asıl diyeceğim şu.. Hamileliğimde yürüyemiyordum ya, hemen bayılacak gibi oluyrodum.. Çok korkuyordum, hamilelik geçerde bu baygınlık hissim kalırsa diye.. Allah'ıma binler şükür olsun, o da geçmiş.. Bugün sağlık ocağına gittim geldim, sadece bel ve sırt ağrısı vardı, halsizliğim yoktu.. İlgililere duyrulur kızlar.. Şu an yaşadığınız çoğu şey hamilelikten......... :34:

selam kizlar bugun nasilsiniz. Melekcim bebisin kalp atislari cok guzel oluyor. Hatta cikinca birdahaki randevuya odaklaniyorsun direk birdaha gorup duymak icin. Nil sen harikasin canim ya ne guzel seyler yaziyorsun oyle insallah bizimde tek derdimiz uykusuzluk olur umudumsun benim ya allah razi olsun boyle gir yaz bize arada mutlaka gercekten cok hora geciyor.

Ne imkansızlıklarda girip yazıyorum bir bilsen, gülcüğüm.. İnanmazsın...

Haa, bu arada bugün sağlık ocağında izlemimiz vardı bizim.. Bebeğim kilo taakibi falan..
İlk defa yalnız dışarı çıktım kızlar bebeğimle.. Ama evden dışarı çıkıp 2 adım atınca bir sırt ve bel ağrısı tuttu ki sormayın.. Ama asıl diyeceğim şu.. Hamileliğimde yürüyemiyordum ya, hemen bayılacak gibi oluyrodum.. Çok korkuyordum, hamilelik geçerde bu baygınlık hissim kalırsa diye.. Allah'ıma binler şükür olsun, o da geçmiş.. Bugün sağlık ocağına gittim geldim, sadece bel ve sırt ağrısı vardı, halsizliğim yoktu.. İlgililere duyrulur kızlar.. Şu an yaşadığınız çoğu şey hamilelikten......... :34:

Bunları duymak çok çok güzel elh..

Bunları duymak çok çok güzel elh..

Ne imkansızlıklarda girip yazıyorum bir bilsen, gülcüğüm.. İnanmazsın...

Allah razi olsun canim bizi merakta birakmiyor yaziyorsun zor gunler gecirdin onlarin ardindN bunlari duymak cok guzel rabbim dahada iyilik guzellik versin hersey gonlunce olsun.Melekcim cok sagol canim sukurler olsunki cok daha iyiyim canim sen nasilsin nasil bir yaka ve ne icin nasil birsey isleyeceksin cok merak ettim. Kolay gelsin simdiden tatlim .

nil önceki yazdıklarına bakıyorum çok zor günler atlatmışsın inş.adiğer arkadaşlarda atlatırlar biran önce bebeğin nasıl sarılığı düzeldimi. bel ve sırt ağrısıda bebiştendir merak etme Allah kolaylık versin canım sanada...

melekcim birşeylerle meşgul olman çok iyi gelir sana aklını beynini rahatlatır bende böyle şeyler yapınca kendimi çok iyi hissediyorum sıkıntılarım geçiyor...

senin adına çok seviniyorum nil.umarım ben de doğumdan sonra böyle güzel şeyler yazabilirim.ama insan yaşamadan bilemiyor tabii.hep böyle gidecekmiş gibi geliyor.bugün daha iyiyim çok şükür.antibiyotik işe yarıycak sanırım.bir an önce toparlanmak zorundayım.daha evde yapılacak o kadar çok iş var ki anlatamam.şu an doğum olsa yandım.

ben bu durumları ilk hamileliğimde yaşasaydım.ikinciyi hiç düşünmezdim herhalde.çok zorlu geçti.az kaldı ama ben dede sabır son noktada.ilaç da kullanmıyorum ya.

lohusalık da korkutuyor.düşündükçe korkacak bir sürü şey var.düşünmemek en iyisi.hayatı akışına bırakabilsem her şey çok güzel olacak.

Helen geçmiş olsun canım hamilelik sıkıntısının üstüne birde grip çok zor gerçekten
Ama istarahat etmen çok önemli işe gitme artık dinlenmen lazım sana bakabilecek biri var mı yanında?

Elacım Annenlerin gitmesi kötü olmuş keşke kalabilselerdi ama yine gelirler üzülme canım
6 ay hala alışamadıysan ben yanmışım ozaman :(((

Gül sen nasılsın senide merak ediyorum herşey yolundadır umarım...

Bibliyofil canım sen nasıl oldun dün kötüydün??

Benim bugün çok sıkıntılı geçti ama nedenini sonradan çözdüm.. :)
2. regli zamanım gelmiş o da bana çok sıkıntı yaptı
Bugün annemle yaka işlmeye karar verdik bir sürü boncuk aldık...
İnşallah zevk alırım ve oyalar beni..
Dışarı çıktığımda hep hamileleri görüyorum :)))
Diyorum bende mi böyle olucam çok tuhaf...
Aklımdan hiç çıkmıyor ya başka şeylere konsantre olmak hamileliği unutmak istiyorum...

çok teşekkür ederim melek.bugün daha iyiyim çok şükür.ama tam anlamıyla iyileşmek birkaç günümü alıcak.işte son haftam artık.haftaya izne ayrılıyorum.ama bunca zaman nasıl gidip geldim sen bana sor.4 yaşında bir oğlum var.sabahları onunla hazırlanıp çıkmak kabus gibi.her geçen günü şafak gibi saydım inan.neyse ki bitiyor.

annem burda değil canım.kayınvalidem var.ama o da hasta çok sağlıklı bir kadın değil.yine de allah razı olsun.her sıkıştığımda yardıma koşar.bugün yemek yapıp gönderecek.hafta sonu temizlik yapmaya geldi.çok şükür bu anlamda şanslıyım.

senin de daha iyi olmana sevindim canım.daha da iyi olacaksın inan buna.bak ben bunca sıkıntıya rağmen ilaçsız geldim bu güne.kolay mı oldu asla.ama şu bir gerçek ne kadar şikayet etsem ve yorulsamda çalışmak kafamı dağıttı.kendimi kötü hissttiğimde iyi şeyler düşünmeye çalıştım.sen ilaç yardımı da alıyorsun benden daha iyi olacaksın inan bana.....

Back