Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

kızlar geldim ama tek elle yazıyorum.. bebiş durmuyor, kucağımda pışpışlıyorum. ben ancak bugün biraz ayağa kalkabiidim.. çok zor bir ameliyattı benimki.. arıntıları anlatmak istemem açıkçası.. hiç hoş değildi.. bebeğim sürekli ağlıyor.. hiç durmuyor.. günlerdir uyku yok bende.. nete girememem hem bebekten hem ağrılarımdan.. benden şimdiilik bu kadar. beni soran merak eden herkesdfen allahım razı olsun.. ilk fırsatta ayrıntılı konuşuruz inş.

kızlar geldim ama tek elle yazıyorum.. bebiş durmuyor, kucağımda pışpışlıyorum. ben ancak bugün biraz ayağa kalkabiidim.. çok zor bir ameliyattı benimki.. arıntıları anlatmak istemem açıkçası.. hiç hoş değildi.. bebeğim sürekli ağlıyor.. hiç durmuyor.. günlerdir uyku yok bende.. nete girememem hem bebekten hem ağrılarımdan.. benden şimdiilik bu kadar. beni soran merak eden herkesdfen allahım razı olsun.. ilk fırsatta ayrıntılı konuşuruz inş.

nilcigim, hosgeldin, gecmis olsun.allah anali babali büyütmeyi nasip etsin.allah hayirli evlat etsin.tahtinida bahtinida güzel eylesin insallah.merak etmistim seni.kurtuldun allahin izniyle.ya ilk günlerin agrilari berbat oluyor, bende cok agir gecirdim bu ikincide.ilkimde sezeryandi ama onda cabuk topalanmistim nedense.genctim diyecegim ama 2 sene önceydi.agri kesici aliyormusun?bize hastanede günde 3x ibuprofen verdiler 400mg. birde günde2x voltaren.o kadar agri kesiciye ragmen bende cok aci cektim.zaman bu isin tek ilaci canim.yara iyilesiyor ama bicak yarasi iste, yasamayan bilemez, toparlanirsin insallah.

ne koydun oglunun adini? kilosu kacti merak ettim, hep iri demislerdi doktorlar.epiduralmi genel anastezimi aldin? benim bebegimde cok huysuz, kök söktürüyor bana.9 haftalik oldu, 9 haftadir 4 saat uyuyuyorum günlük.iste oda 2 ile 6 arasinda.günde 4 saat uyuyarakta yasaniyormus diyorum soranlara.ama bu uykusuzluk extrasistollerime ve ataklarima hic iyi gelmiyor tabiki.bitkisel ilaclarimi aliyorum halen.neurolog bir bayan doktor buldum ona gidiyorum.simdilik ilaci tavsiye etmedi, cocuklarin cok kücük,kendini uyusturma diyor.terapi yapalim diyor.

kendine iyi bak nilcigim.diger tüm arkadaslarada selamlar sevgiler.Allah yar ve yardimciniz olsun.

nisan

Nil iyi olduğunu duymak çok güzel...
Allah bizede nasip etsin bu günleri görmeyi..
Çok şükür bitti canım.. Kendine çok dikkat et..

Neden sende yaşayacaksın? Eğer hamilelik korkun yoksa ve bebeği çok istiyorsan belki iyi bile gelir...
Mesela ben hayatımda iyi yönde bile olsa değişiklik olduğu zaman bunları çok kötü yaşıyorum
Belki senin öyle olmaz... :(

ilaç kullanıyorum canım kullanmadığım zamanlarda oldu bırakmayı denedim ama olmadı direnemedim.şimdi ise bebek çok istiyoruz ama korkuyorum normalde ilaç içmediğimde ölüyorsam hamile kalınca neler yaşıcam düşünmesi bile korkutuyo beni:(:(:(

ilaç kullanıyorum canım kullanmadığım zamanlarda oldu bırakmayı denedim ama olmadı direnemedim.şimdi ise bebek çok istiyoruz ama korkuyorum normalde ilaç içmediğimde ölüyorsam hamile kalınca neler yaşıcam düşünmesi bile korkutuyo beni:(:(:(

Bu engel değil canım bende şuan ilaç kullanıyorum 7 haftalık hamileyim...
doktorum sadece %0.5 risk var dedi
Eğer çocuk çok istiyorsan bu riski almaya değer...
Burda çok ilaç içerken doğuran sağlıklı bebekleri olan insanlar var
Sebep sadece buysa hallolur canım... sıkma canını..

kızlar geldim ama tek elle yazıyorum.. bebiş durmuyor, kucağımda pışpışlıyorum. ben ancak bugün biraz ayağa kalkabiidim.. çok zor bir ameliyattı benimki.. arıntıları anlatmak istemem açıkçası.. hiç hoş değildi.. bebeğim sürekli ağlıyor.. hiç durmuyor.. günlerdir uyku yok bende.. nete girememem hem bebekten hem ağrılarımdan.. benden şimdiilik bu kadar. beni soran merak eden herkesdfen allahım razı olsun.. ilk fırsatta ayrıntılı konuşuruz inş.[/Qg

Geçmiş olsun nil cim.Allah analı babalı büyütsün.çok şükür atlattın ve ikiniz de sağlıklısınız.bebişini kokla benim için ne güzel cennet kokuyordur şimdi..inşaalah bir an önce düzelirsin..

canım seni o kadar merak ettim ki anlatamam.iyi olmana çok sevindim .bebişinde hayırlı ,uğurlu,sağlıklı evlat olur inşallah.kurtulmana çok sevindim.sezeryan sonuçta ameliyat canım.ama işte herkesin bünyesi bir olmuyor.olsun o da geçicek.bundan sonra herşey çok daha güzel olucak canım.inan buna.ayrıntıları en kısa zamanda bekliyoruz .ama önce bebeğin ve sen iyi ol.kendine çok dikkat et....

canım ya ne güzelll kurtuldunuz kıyamam zor olmuş ama çok şükür kurtuldunuz inan bebek kucagımda pişpişliyorum felan kulaga o kadar hoş geliyorki rabbim uzun ömürlü olsun hiç ayırmasın inşallah iyi işte bebişle ugraşmaktan hastalık ilaç hiçbiri aklına gellmiyordur çok mutlu oldum ya ne güzel bebişin nasıl foto koyabilirsen ikinizi koysana. çok geçmiş olsun canım.

canım ya ne güzelll kurtuldunuz kıyamam zor olmuş ama çok şükür kurtuldunuz inan bebek kucagımda pişpişliyorum felan kulaga o kadar hoş geliyorki rabbim uzun ömürlü olsun hiç ayırmasın inşallah iyi işte bebişle ugraşmaktan hastalık ilaç hiçbiri aklına gellmiyordur çok mutlu oldum ya ne güzel bebişin nasıl foto koyabilirsen ikinizi koysana. çok geçmiş olsun canım.

canım arkadaşım şükürler olsun sende atlattın faceden sana msj attım ilk fırsatta oku tatlım Allah ım kolaylıklar versin...

kızlar kusura bakmayın giremiyorum bu cadı kızım yüzünden artık... inşallah herkes iyidir..
melekçim nasıl oldun ilaç fayda etti mi??
aday, nisan ,efrah ve diğerleri sizlerde iyisinizdir umarım...
benim bebiş çok huysuzlaştı yardım edende yok kaynanam anca sevmeye geliyor ağlar ağlamaz hemen kaçıyor tek başımayım kısacası fırsat buldukça girmeye çalışıyorum işte:((

Hamile olduğumu öğrenmeden 2 hafta önce bırakmıştım cipralex kullanıyordum iyiydim
Şimdi verdiği ilacı çok önceleri kullanmıştım...
Hamile olduğumu öğrenince tekrar nüks etti...
Ahh ahh heyecana hiç gelemiyorum ben :(
Canım senin yiyememen ilaçtan dolayı geçecek inan bana...
Yanında biri olsa sana meyve suyu falan sıkacak birşeyler verecek
Belki ozaman yersin...

aynen bende vücudumda yada hayatımda olan degişikliklere hiç gelemiyorumm ne tuhaf bi bünyem varmıs.gece uyuyamadm sıkıntıdan mıdr ilacın yan etkisimidir allah yardımcımız olsun ama gececek ben eminim

kızlar kusura bakmayın giremiyorum bu cadı kızım yüzünden artık... inşallah herkes iyidir..
melekçim nasıl oldun ilaç fayda etti mi??
aday, nisan ,efrah ve diğerleri sizlerde iyisinizdir umarım...
benim bebiş çok huysuzlaştı yardım edende yok kaynanam anca sevmeye geliyor ağlar ağlamaz hemen kaçıyor tek başımayım kısacası fırsat buldukça girmeye çalışıyorum işte:((

duygucum msjnı aldm cok sagol.seninde allah yardımcn olsun ama bunlar güzel yorgunluklar:).canm bide sana sorum doğuma yakın ilacını kestiler mi bebekte yoksunluk sendromu olmasın diye

ayy ne güzel en sonunda bitti gecti allah uzun ömür versin bebegine canm.allah bizede nasip etsn o günleri görmeyi buarada merak ettigim sezeryandan önce ilacını kestiler mi

Ey burnu kanasa hemen kadere küsüp yüzünü ekşiten!
Gülden hiç ders almıyor musun?
Bütün yaprakları tek tek yolsan gül yine de gülmekten vazgeçmez.
Hale razı oluş şükürdür.
Gül de daimi bir şükür makamındadır.
Hem bilmez misin ki başına gelen sıkıntılar aslında daha büyük bir sıkıntıya set olur da başındaki belayı def ederler.
O halde yüzün gülsün.

Mevlana Celaleddin-i Rumi

(Mevlana'nın bu sözünü çok severim hepimize gelsin... Paylaşmak istedim)

Teşekkürler Gül sana da...
Kızlar nerelerde kimsenin sesi soluğu çıkmıyor..
Ben 2 gündür daha iyiyim..
Sizler nasılsınız?

duygucum msjnı aldm cok sagol.seninde allah yardımcn olsun ama bunlar güzel yorgunluklar:).canm bide sana sorum doğuma yakın ilacını kestiler mi bebekte yoksunluk sendromu olmasın diye

yok cnm kesmediler gerçi erken doğum yaptım cnm ben 33+3 de doğum yaptım.. ama bende senin gibi düşünmüştüm o yüzden daha önce hem anestezi doktoruma hemde kadın doğumcuma sormuştum kesicekmiyiz diye onlar da hayır gerek yok demişlerdi cnm ilaçtan ilaca değişiyor mu bilmiyorum ama için rahat olsun problem olmuyor o tarz ilaçlar...

Back