- 26 Aralık 2020
- 1.096
- 474
Siz hamilemisinizİlk 3 ayda kullandınız mı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz hamilemisinizİlk 3 ayda kullandınız mı.
Hamilelegin kacinci haftasında başladınız ikacaBen citoles ve ativan kullandım . Korkmayın . Selectra biraz yavaş etki eden bir ilaç . Ben doğum yaptım oğlum altı aylık. Çok da sağlıklı .
Henüz değil ama olabilirdeSiz hamilemisiniz
Hamilelegin kacinci haftasında başladınız ikaca
Henüz değil ama olabilirde
Hamilelegin kacinci haftasında başladınız ikaca
Hamileligimin 25 ci haftasinda baslamak zorunda kaldim..sizi anliyorum endiseleniyorsunuz suanHamilelegin kacinci haftasında başladınız ikaca
Ben üçüncü ayimda selectra kullandım çok yan etki yaptı kullanmadım . Daha sonra yedinci ayda citoles ve ativan kullandımHamilelegin kacinci haftasında başladınız ikaca
Selectranin yan etkisi ne olduBen üçüncü ayimda selectra kullandım çok yan etki yaptı kullanmadım . Daha sonra yedinci ayda citoles ve ativan kullandım
Merhaba . Biraz geç yazıyorum teşekkür ederim cevabınız icin. Hangi haftalarda başladınız xanax a ve ne kadar kullanıyorsunuz ben şuan 16 haftalik gebeyim toplasam 5 kere icmisimdir. Bu beni çok korkutuyor.Hayır takmayın ben gebeliğimde de doktorumun önerisiyle kullanıyorum kötü olduğum zamanlarda ki zaten düzenli selectra kullanan biriyim. Rahat olun
Benim var bu ara kullandığım ilaçlardan dolayı bebegime bisey olurmu korkusu var . Yarik damak yarık dudak olabiliyormus o korkuttu birazMerabalar anneler nasil geciriyosunuz bu sureci sizde bebeyime birsey olur korkusu varmi
Bazen benimde.oyle ama nasil ilaclar iciyosunuzBenim var bu ara kullandığım ilaçlardan dolayı bebegime bisey olurmu korkusu var . Yarik damak yarık dudak olabiliyormus o korkuttu biraz
Sadece atak anında xanaxBazen benimde.oyle ama nasil ilaclar iciyosunuz
Anladim sanirim burda icen anneler var okumustum bSadece atak anında xanax
Hayırlı olsun ataksız bir hamilelik diliyorumMerhaba! Biraz once hamile oldugumu ogrendim baya panikledim atagim geldi benim durumda olan var mi nasil geciyor hamilelik
Tesekkur ederimm aminn insallhhhyok ilac kullanmiyordum ama ilk hamileligimde mecbur kaldim kullandim cok zor hamilelik gecirdimbununda oyle olmasindan cok korkuyorum suan sizin hamilelik baya ilerlemis ne guzel insallh bnimkide agir olmazzHayırlı olsun ataksız bir hamilelik diliyorum
17.haftamdayim haftada 2 3 kez atak geliyor ağır olarak değil . Ilac iciyormuydun
Merhaba bende hamileyim bebeğimin detaylı ultrasonda çıkan bir sağlık sorundan dolayı doktorların yüzünden panik atak oldum. Yoğun atak yaşadığım gece kadın doğum doktorum psikiyatrı ilaç başlayabilirsin stres bebeğe zarar vermesin dedi. Ağır atak geçirdim yerimde duramıyordum. Atarax verdi doktor hafif ve hamilelikte kullanılan bir ilaçmış. Ben gündüz ataklarımı genellikle yendim. Ama bu atakları gece uykuda yaşadığım için akşam saatine doğru stres panik sıkıntı kaplıyor içimi çünkü uykudan korkuyorum. Sadece bu kaldı bende ki bu da önemli birşey bir aydır uyumuyorum. Uyusamda ki çok zor bir saat sonra stres ve kaygıyla uyanıyor yataktan fırlıyorum. Gündüz ataklarıma iyi gelen şey yazmak oldu ve stresimi paylaşmak oldu. Atak geldikçe bir defter edindim ve yazdım gündüzleri iyiyim ama akşam olmaya yaklaşıp gece olunca tükenıyor çok stres doluyorum. Uyku sorununa çözüm sadece ilaç almak oluyorMerhaba! Biraz once hamile oldugumu ogrendim baya panikledim atagim geldi benim durumda olan var mi nasil geciyor hamilelik
Gece uyku sorunu yoksa gündüz gelen atakları yönetmek daha kolay bu nedenle ilaca yönelmek değilde atakları kontrol etmek gerekiyor. Yazmayı deneyin saçma geliyor ama her Atak geldiğinde defterime sığınıyor herşeyi o an yaşadığım duyguyu neden şuan bunu yaşadığımı yazıyordum. Bol dua bol zikir bunlarde iyi geldi. Birde nefes egzersizi faydasız görünse bile kesinlikle gün içinde aklına geldikçe yap 4 al 7 tut 8 saniye ver şeklinde panik geldiğinde de yap sakinim de ve nefesine odaklan. İşe yaramıyor gibi geliyor ama gündüz ataklarım böyle düzeldi.Hayırlı olsun ataksız bir hamilelik diliyorum
17.haftamdayim haftada 2 3 kez atak geliyor ağır olarak değil . Ilac iciyormuydun
Tesekkur ederim dediklerinizi uygulucam..kesınlıkle sıze katılıyorum gece atak ve uyku sorunu olmazsa gunduzu yonetmek daha kolay..nefes egzersızı gercekten ıyı gelıyor denemıstım..kac haftalıksızın suan?Gece uyku sorunu yoksa gündüz gelen atakları yönetmek daha kolay bu nedenle ilaca yönelmek değilde atakları kontrol etmek gerekiyor. Yazmayı deneyin saçma geliyor ama her Atak geldiğinde defterime sığınıyor herşeyi o an yaşadığım duyguyu neden şuan bunu yaşadığımı yazıyordum. Bol dua bol zikir bunlarde iyi geldi. Birde nefes egzersizi faydasız görünse bile kesinlikle gün içinde aklına geldikçe yap 4 al 7 tut 8 saniye ver şeklinde panik geldiğinde de yap sakinim de ve nefesine odaklan. İşe yaramıyor gibi geliyor ama gündüz ataklarım böyle düzeldi.
Xanax veya benzeri ilac kullandiniz mi acabaTesekkur ederimm aminn insallhhhyok ilac kullanmiyordum ama ilk hamileligimde mecbur kaldim kullandim cok zor hamilelik gecirdimbununda oyle olmasindan cok korkuyorum suan sizin hamilelik baya ilerlemis ne guzel insallh bnimkide agir olmazz
Ben 29 haftalığım canım benimde korkum bu sıkıntılardan dolayı bebeği kabullenememe ya da ileri seviye bir lohusalık Yaşar mıyım? İlk bebeğinde oldu mu böyle bir durum sen kaç haftalıksınTesekkur ederim dediklerinizi uygulucam..kesınlıkle sıze katılıyorum gece atak ve uyku sorunu olmazsa gunduzu yonetmek daha kolay..nefes egzersızı gercekten ıyı gelıyor denemıstım..kac haftalıksızın suan?