Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

bende kullanıyordum ilaç hem yeşil x***x birde L*****L die gebeliğimi öğrenince hemen kesti pskytr fakat bırden kesıncemı yoksa gebelıkten kaynaklımı bılemedım ama gunde en az 4-5 nöbet geçiriyodum kabus gibi :/ tekrar gittim ilaç yok dedi psko terapi nefes teknikleri vs bir sürü dırı vırı hiç biri işe yaramadı artık ölmeyi diler olmuştum bu arada başka başka dr gittim bi ilaç başladı ama en tesirlisi sanırım dua tesbihatlar hergün 100 defa '' La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim'' tesbihatını öğrendim derin hocalardan şuan şükürler olsunki herşey yolunda çarpıntı hissetmeye başladığımda elime tesbihi alıyorunm ve dua ediyorum dünya dualarla ayakta buna inananlardanım inanırsanız sizde rahatlıyacaksınız eminim Allahın izniyle.

nil senin adına çok sevindim.sen kurtulacaksın allahın izniyle.darısı başımıza.ben de zaman yaklaştıkça çok kötüleştim.tansiyon tavan.3-4 gündür 14-9 u gördüm.tansiyonu ölçtükçe paniği tetikledi.gebelik zehirlenmesi mi yaşıyorum neyim.bugün idrar biriktirdim.yarın hastaneye götürücem.

ya arkadaşlar bu nasıl bir haldir ya.her şey gözümde dağ.bebek beni heyecanlandırmıyor.zorluklarını düşündükçe ben yapamıycam bakamıycam diyorum.sanki ilk hamileliğim.ama tansiyon yükselince bebeğe mi bir şey oldu deyip panikliyorum.bu ne yaman çelişkidir.nil senin gibiyim canım ya.ne olur doğumu ve her ayrıntıyı yaz burdan.
kimseyle paylaşmıyorum bunları.güçlü görünücem diye kendimi yıpratıyorum.ama nasıl olucak bilmiyorum.daha lohusalık var.offfff allahım sen yardım et.bu düşünceler yiyip bitiriyor beni....

Evet, en yakın benim.. rabb'im hepimizi kolaylıkla kurtarsın, tadına vardırsın evlatlarımızın...

Canım tabiiki gebeliğin so aylarında bir miktar tansiyon artışlı oluıyormuş .. Ama hergün düzenli ölç.. İhmale gelecek birşey değil.. 14/9 bebeği etkilemezde, üstü önemli.. Bunun içinde sen sürekli takip edeceksin.. Benimde aşırı düşüyor tansiyonum.. Günde 3-4 kez ölçüyorum.. Çok düşünce tuz yiyorum.. Direk tuz yani düşün.. herkeste ayrı oluyor..

Rabb'im korusun esiirgesin bizide, bebişlerimizide.. Güçlü görünmeye neden çalışıyorsun ki.. Ben artık oturamıyorum bile.. Çünkü, oturmaya gücüm yok.. Sürekli yatıyorum.. Nasıl bir hamilelikti bu anlayamadım.. Oysa oğlumda hiç bilmem böyle şeyler..

Bende dün gece bir atak geçirdim.. Zaten akşamdan beri iyi değildim.. bebekte bir hareketli ki, canımın acısından duramıyordum.. Birden göğsüme bir yanma geldi.. Anında kalp atışlarım artmaya başladı.. Çıktı... çıktı... çıktı... Saniyeler içinde kaçlara çıktı bilmem.. Ben tabi gene nefes alamamalar.. Sakin olmaya çalışmalar.. Sonra Rabb'im yardım ettide, kalbim tekrar sakinleşti..

Eee ne yapalım, bu hastalık hep bizimle, kanka oldu.. Rabb'im uzaklaştırsın.. Hepimize ferahlık versin, bunu hak edenlerden eylesin...

canım arkadaşım benimmm az kaldı bol bol dua ediyorum senin için o günde edicem...
anestezi doktoru halt etmiş bence bende aldım narkoz hiçte bulantı falan yapmamış teknikler çok gelişti çok nadir oluyor öyle şeyler onları düşünüp moralini bozma tatlım...
hem sen neler atlattın bunuda atlatıcaksın Allah ın izniyle...
şükürler olsun sende kurtuluyorsun artık...

Ah be canım, inşaAllah bende sorunsuzca atlatırım.. İnsan krkuyormuş gerçekten..
Bu yükten kurtulacağıma, normal hayatıma döneceğime seviniyorum ama
ameliyat belirsizliği beni nasıl boğuyro anlatamam..
Allah'ıma güvendim, O'na tevekkül ettim..
Bakalım mevlam neyler...

Evet, en yakın benim.. rabb'im hepimizi kolaylıkla kurtarsın, tadına vardırsın evlatlarımızın...

Canım tabiiki gebeliğin so aylarında bir miktar tansiyon artışlı oluıyormuş .. Ama hergün düzenli ölç.. İhmale gelecek birşey değil.. 14/9 bebeği etkilemezde, üstü önemli.. Bunun içinde sen sürekli takip edeceksin.. Benimde aşırı düşüyor tansiyonum.. Günde 3-4 kez ölçüyorum.. Çok düşünce tuz yiyorum.. Direk tuz yani düşün.. herkeste ayrı oluyor..

Rabb'im korusun esiirgesin bizide, bebişlerimizide.. Güçlü görünmeye neden çalışıyorsun ki.. Ben artık oturamıyorum bile.. Çünkü, oturmaya gücüm yok.. Sürekli yatıyorum.. Nasıl bir hamilelikti bu anlayamadım.. Oysa oğlumda hiç bilmem böyle şeyler..

Bende dün gece bir atak geçirdim.. Zaten akşamdan beri iyi değildim.. bebekte bir hareketli ki, canımın acısından duramıyordum.. Birden göğsüme bir yanma geldi.. Anında kalp atışlarım artmaya başladı.. Çıktı... çıktı... çıktı... Saniyeler içinde kaçlara çıktı bilmem.. Ben tabi gene nefes alamamalar.. Sakin olmaya çalışmalar.. Sonra Rabb'im yardım ettide, kalbim tekrar sakinleşti..

Eee ne yapalım, bu hastalık hep bizimle, kanka oldu.. Rabb'im uzaklaştırsın.. Hepimize ferahlık versin, bunu hak edenlerden eylesin...
bugün tansiyonum daha iyi çok şükür.11-7 di en son.idrar verdim bugün sonucu yarın alıcam.bakalım ne çıkıcak sonuç.ama en küçük şey beni etkiliyor.hemen her şeyin kötüsünü düşünüyorum.normal düşünemiyorum zaman daraldıkça.o yüzden stresten de yükselmiş olabilir.bakalım takip edicem.

bugün neyi farkettim biliyor musun?kayınvalideme uğradım.bebeğin kıyafetlerini almıştı yıkayıp ütüleyeyim diye.gittiğimde ütü yapıyordu,hastane çıkışlarını.onları görünce mutlu hissettim kendimi.ne bileyim nil ya.karmakarışığım.bazen güzel şeyler hayal ediyorum bazen de bir o kadar kötü.anneme anlattığımda hep diyor ki yüzünü görünce bütün bu düşüncelerin silinecek.şu an öyle gelmese de bugün umutlandım sanki.
bebeğime haksızlık yapıyorum gibi geliyor.kendimi mutsuz hissettikçe.neyse yaşayıp görücez artık.allah hepimizin yardımcısı olsun.güzel şeyler yaşatsın inşallah...

evet cnm gebelik zehirlenmesi geçrirdim ben...
öncelikle tansiyon takibi çok önemli cnm 14 ün üstüne çıkmaması lazım normalde çok önemli değil ama hamilelikte 14-9 un üzerine çıkması riskli eğer çıkarsa onun üzerine tahliller yapılıyor ordan anlaşılıyor ama bende tahlil bile yapılmadı çok yüksekti tansiyonum çünkü:((
helencim 33+3 te gece suyum geldi hemen hastaneye gittik suyum normal gözüküyordu doktorum birkaç gün daha tutmaya çalışalım bebeği dedi kadınıda apar topar hastaneye getirdik o saatte doktorum harika bir insan ve mükemmel bir doktor...
sonra nst ye bağlayıp yatırdılar beni doktorum tansiyonu ölçüldümü diye hemşireye sordu ama ölçmemişlerdi doktorum hemen tansiyon istedi hemşire inanamadı ekin hn birde siz ölçün bir yanlışlık olmalı dedi ekin hanım 3 kere üst üste tansiyonumu ölçtü ve kendimi 10 dk içinde ameliyathanede buldum çıktığımda öğrendim ki ilk ölçtüğünde 17-10 ikincide 20-14 üçüncüde 23-18 5 dk içinde aşırı tansiyonum yükselmiş:(( zaten 17 nin üzerine çıkınca beklenmezmiş tahlil falan direkt teşhis sebebiymiş cnm...
öncelikle sakin ol ve benimki baş ağrısı falan hiçbişey yapmadı kendini iyi hissetsende sürekli tansiyonunu kontrol et!!!
belirti vermeyebiliyormuş çünkü anlatmak istemiyorum sonucunu bebeğe yada sana bişey olabilirmiş kısacası suyumun gelmesi Allah ın bir hikmeti doktorum öyle söyledi...
tek tedbiri tansiyon takibi!!!
geçmiş olsun helencim korkma o kadar tansiyondan bişey olmaz ama tedbiride elden bırakma doktorunun sözünden çıkma!!!

sağol canım ya.bugün çok şükür daha normal tansiyonum.her gün ölçüyorum 3 kez.tahlillerim iyi çıktı.bir tek bugün 24 saatlik idrar biriktirmiştim onu verdim.sonuç yarın çıkacak.doktor stresten de yükselmiş olabilir dedi.bilmiyorum ki duygu sebep ne.ama benim tansiyon normalde hep düşüktür.birden 14-9 görünce panik oldum.hemen kötü senaryolar.tahmin edersin işte.zaman daraldıkça panik ve stres de artıyor.inşallah atlatıcaz.destekleriniz için çok sağolun...

sağol canım ya.bugün çok şükür daha normal tansiyonum.her gün ölçüyorum 3 kez.tahlillerim iyi çıktı.bir tek bugün 24 saatlik idrar biriktirmiştim onu verdim.sonuç yarın çıkacak.doktor stresten de yükselmiş olabilir dedi.bilmiyorum ki duygu sebep ne.ama benim tansiyon normalde hep düşüktür.birden 14-9 görünce panik oldum.hemen kötü senaryolar.tahmin edersin işte.zaman daraldıkça panik ve stres de artıyor.inşallah atlatıcaz.destekleriniz için çok sağolun...

geçmiş olsun cnm sen tedbirini elden bırakma sürekli takip et yinede!!!
az kalmış bak bu zamana kadar gelmişsin sık sişini sende aramıza katılıcaksın Allah ın izniyle:))

Merve gecmis olsun bana da ilaç vermiyorlar daha çok yeni çünkü 5 haftalık benim ama çok zor günler ve geçiriyorum doktor kaçıncı haftada ilaç verdi? Ve ne ilacı verdigini mesaj atarsan çok sevinirim

Nil herseyin bitmesine az kaldı zorlu yollarin bitti Rabbim ve melekler yanında olsun arkadaşım Rabbim bize de göstersin o gunleri

bugün tansiyonum daha iyi çok şükür.11-7 di en son.idrar verdim bugün sonucu yarın alıcam.bakalım ne çıkıcak sonuç.ama en küçük şey beni etkiliyor.hemen her şeyin kötüsünü düşünüyorum.normal düşünemiyorum zaman daraldıkça.o yüzden stresten de yükselmiş olabilir.bakalım takip edicem.

bugün neyi farkettim biliyor musun?kayınvalideme uğradım.bebeğin kıyafetlerini almıştı yıkayıp ütüleyeyim diye.gittiğimde ütü yapıyordu,hastane çıkışlarını.onları görünce mutlu hissettim kendimi.ne bileyim nil ya.karmakarışığım.bazen güzel şeyler hayal ediyorum bazen de bir o kadar kötü.anneme anlattığımda hep diyor ki yüzünü görünce bütün bu düşüncelerin silinecek.şu an öyle gelmese de bugün umutlandım sanki.
bebeğime haksızlık yapıyorum gibi geliyor.kendimi mutsuz hissettikçe.neyse yaşayıp görücez artık.allah hepimizin yardımcısı olsun.güzel şeyler yaşatsın inşallah...

Canım bende hep diyorum.. Bu kadar ağrılı, sızılı, bu kadar zor bir hamilelik olur muymuşş.. O kadar ağrılarım varki, karnımın içi acıyor.. Dün gene atak geçirdim ben.. Çarpıntım saatler sürdü.. Geçmeyince eşim bana zorla çarpıntı için ilaç içirdi.. Aslında hiç içmek istemedim ama mecbur kaldım.. İçimde öyle bir sıkıntı var ki, sadece Allah'ım bilir.. Asla ama asla mutlu değilim.. Dedikleri gibi bebeiş doğunca fikirlerim, duygularım değişir mi bilmem..
Birde, evde hala iş var, ben yapamıyorum.. Hem bu kadar ağır bir hamilelişk geçiriyorum hemde yapayalnızım.. Hastanede yanımda kim kalacak hala bilmiyorum.. Eltim falan kalsada, gece falan ikide bir bana bebeği uzatta karnını doğurayım diyemem hiç.. ben çok çekinirim.. Eşim olsa neyse.. Bu ayrıntılarla kafayı yiyorum geceleri... sabahları... Ama asıl gerçek olan, doğum rahat geçsinde.. Gerisi gerçekten boş iş....

Merve gecmis olsun bana da ilaç vermiyorlar daha çok yeni çünkü 5 haftalık benim ama çok zor günler ve geçiriyorum doktor kaçıncı haftada ilaç verdi? Ve ne ilacı verdigini mesaj atarsan çok sevinirim

Nil herseyin bitmesine az kaldı zorlu yollarin bitti Rabbim ve melekler yanında olsun arkadaşım Rabbim bize de göstersin o gunleri

Ayy canım evet.. İnşaAllah sizinde çabucak geçer günleriniz.. Son günlerde insan daha mı sabırsız, tahammülsüz oluyr bilemedim.. Sanki bana öyle oldu.. Dayanacak gücüm kalmadı sanki.. İlk oğlum 41 hafta dolunca doğmuştu.. Onda nasıl sabretmişim diyorum.. Ama o bu kadar sorunlu değildi..
Dualarınızı esirgemeyin ne olur.. Şu an en çok ihtiyacım olan şey dua....................:54:

Kızlar bugün son kontrolüme gittim.. Bebek 3600 olmuş nerdeyse.. Bebek açısından herşey yolunda daaa..
ben bugün saat 3 e kadar tam 3 kere çarpıntı yaşadım.. Dr.a giderken bile çarpıntım vardı..
Tansiyonumun düşüklüğünü sordum dr.... Bazı gebeliklerde tansiyon çok düşermiş...
Doktora dayanaamıyorum eğer çokta önemli değilse ayın 9 unda sezeryan olsa dedim..
İstersen yaparım ama 12 si olması daha iyi olur dedi, gene kıyamadım bebeğe tamam dedim..
Yani 12.11.2012 kesin tarih oldu..
Yinede dayanamazsan, gel, hemen yaparım dedi, içim rahatladı...
Sabah 08:30 da yapacak sezeryanı....

Anestezi dr.u da istediğin şekilde yapayım dedi..
Ben durumumu anlattım, genel yapalım seni o zaman dedi..
İllaki bulantı, acı olur dedi.. Ama ne kadar olur, o bünyeyle alakalı dedi..
Benim takıldığım yered orası zaten.. O ameliyuat sonrası....
Allah'ım yardım et ne olur.. Çektirme.... Kimseye de, bana da.........

meleğim, yavrum.. İlaç kullanmak zorundasın sen canım.. Gördüğün her psikyatriste git canım..
Ben hem devlet hast. gittim.. Hem özele gittim.. Hem araştırmaya gittim...
Sende öyle yap.. Hangisi kafana yatarsa ona devam et. Çünkü seni anlayanm bir psikiyatr çok önemlidir..
Zaten gebe olupta ilaç söz konusu olduğunda hepsi özel ilgileniyor, merak etme...
Ama kararlı olduğunu göster onlara.. Yani kesinlikle ilaç kullanacağım, aksi halde bu hamileliği geçiremem diye
kesin konuş.. Allah yardım etsin, bir tanem.. Bu yolculuk zor.. Meşakkatli.. Rabb'im kolaylaştırsın..
İnşaAllah sende ilaçla rahatlarsın.. Buradaki, panikduygu da senin gibi başlarda kullanmıyordu,
sonradan 20 mg. pa..il kullandı, en azından rahatladı.. Sende rahatlarsın inşaAllah...

bnm gibi pzt sabah 9 da seninde :) Herşey çok iyi geçecek bu bebek şifana vesile olacak inş.Senin de çarpıntıların çok arttı Nil ya..Bitiriyor insanı hele de hamileyken zaten bu kadar ağırken..Allah herkese yardım etsin.
Benim de dün çarpıntım vardı hem de gayet sakin otururken yemek yerken bi anda fırladı atışlarım neyseki kısa sürdü ama bni alt üst etmeye yetti ya.Anneme diorum gidicem başlıycm ilaca ama şu bebeğe anne sütü vermek istiyorum :( Allahım bizi kurtarsın bu hallerden..

Son düzenleme:
Ayy canım evet.. İnşaAllah sizinde çabucak geçer günleriniz.. Son günlerde insan daha mı sabırsız, tahammülsüz oluyr bilemedim.. Sanki bana öyle oldu.. Dayanacak gücüm kalmadı sanki.. İlk oğlum 41 hafta dolunca doğmuştu.. Onda nasıl sabretmişim diyorum.. Ama o bu kadar sorunlu değildi..
Dualarınızı esirgemeyin ne olur.. Şu an en çok ihtiyacım olan şey dua....................:54:

Bak şuan burda yaarken sana ean okunuyor canımmm benim geçicek son günler herşey sorunsu geçecek dualarım inan ki seninle....

slm kızlar nasılsınız? hekes iyi olmaya çalışıyodur heralde benim gibi:( Yüce Rabbim gönlümüze ferahlık versin inşallah... melekcim yanlış hatırlamıyorsam sen bursadaydın. bende bursadayım. psikiyatrist sormuşsun ben hamile kaldığımdan beri hiç gitmedim ilaçta kullanmadım. açıkcası onunla olan konuşmaları kocamlada yapıyorum çok boşuna paralar verdim. mithat sertele gidiyodum özeline 300 yakın her muayene. şimdi doğumdan sonra devlet hastanelerine bi bakıcam. bende zorlanmaya başladım zaman daraldıkça ama öldürmüyo güldürmüyoda bu illet.

helen benimde tansiyonum özellikle kadındoğumcuya gidince yükseliyor.13-9 gibi. doktorumda farkında. daha yükselir elin ayağında şişlik ödem yani olursa zehirlenmeden şüpheleniliyor galiba. benim ki stresten galiba. bu zamana ilaç kullanmadan gelmek zorluyo beni.

nilcim az kaldı seninde hayırlısıyla bu vakitlere geldin bunada çok şükür. Allahım bi kuvvet verir o zamanda hepimize inşallah. sana bi sorum olacaktı. bu çarpıntı ve ekstralarla hamilelikte karşılaştım ben bunlarda beni panik yapıyor. doğum için bu duruma doktorların ne dedi. yani aneztesi falan olabilirmiyiz. ben bu kalbimden korkuyorum artık doğumdan değil inan.

rabbim hepimize önce sağlık, sonra huzur versin kızlar.

selam kizlar nasilsiniz kac gundur giremiyorum hepiniz iyisinizdir insallah nil canim kiyamam ben sana ya hic dusunme canim hele bi sag salim dogsun onun senin basinda kalicak biri mutlaka olur hem eltin bile gelse niye cekineceksin o zaten onun icin gelecek sana yardimci olmaya dusunme bunlari sakin olmaya calis haydi arkadaslar isteyen herkez nil arkadasimiz icin 100 er ya şafi cekelim.saglikla kalin .

Organ gelişimini bitirmesini beklemen gerek 12. haftada veriyor normalde ben biraz ağır olduğum için sanırım 8. haftada başlamak zorunda kaldı biri bitkisel bi şurup ki pek bi faydası yok diğeride hap isim vermiyeyim kafana göre kullanırsın günahına girmiş olurum. benim durumum biraz farklı ben kalp krizi sonrasında olmuşum panik atak lanetki ikisinin belirtiside birbirinin kopyası ben gene kriz geçirdiğimi düşünüyordum her atak geldiğinde kısmen ayırd edebiliyorum şimdi en azından atak sonun da kendimi yol ortasında bulmuyorum. bunada şükür demekten başka çare kalmıyor bitmiyor ama hafifletio işte ilaçlar kökten kurtuluruz inşaallah.

merhaba kızlar.. uzun zamandır giremiyorum nete.nasılsınız? bebekler nasıl ?Nil cim çok az zamanın kalmış dualarım seninle..aramıza yeni hamiş arkadaşlar katılmış.Allah hepinizi hayırlısıyla kurtarsın.hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşaallah.daha öncede dediğim gibi ew taşıdık.inanın anca anca yerlesebiliyorum bebekle.taşınmak gercekten de çok zormuş.fırsatım oldukça aranızdayım inş..öpüyorum hepinizi şimdilik..

Organ gelişimini bitirmesini beklemen gerek 12. haftada veriyor normalde ben biraz ağır olduğum için sanırım 8. haftada başlamak zorunda kaldı biri bitkisel bi şurup ki pek bi faydası yok diğeride hap isim vermiyeyim kafana göre kullanırsın günahına girmiş olurum. benim durumum biraz farklı ben kalp krizi sonrasında olmuşum panik atak lanetki ikisinin belirtiside birbirinin kopyası ben gene kriz geçirdiğimi düşünüyordum her atak geldiğinde kısmen ayırd edebiliyorum şimdi en azından atak sonun da kendimi yol ortasında bulmuyorum. bunada şükür demekten başka çare kalmıyor bitmiyor ama hafifletio işte ilaçlar kökten kurtuluruz inşaallah.

Canım geçmiş olsun ama ben hapı kullanmak için değil gerçekten antidepresan olup olmadığını anlamak için istedim ismini yoksa kafama göre asla ilaç kullanmam...Yani bitkisel banada verdiler ama pek işe yaramıyor. psikiyatrilere göre ben iyiyim herşey beynimde bitiyor... İyi olsam heralde o kadar para verme2dim onlara.. Sabıırrr sabıırrr diyorum bu da bi2im sınavımı2... Ne 2or olduğunu yaşayan biliyor ancak...

Şu altta gebelik takvimi varya onu bile yapamıyorum içim fena oluyor ya :( Neden böyle??

Son düzenleme:
bnm gibi pzt sabah 9 da seninde :) Herşey çok iyi geçecek bu bebek şifana vesile olacak inş.Senin de çarpıntıların çok arttı Nil ya..Bitiriyor insanı hele de hamileyken zaten bu kadar ağırken..Allah herkese yardım etsin.
Benim de dün çarpıntım vardı hem de gayet sakin otururken yemek yerken bi anda fırladı atışlarım neyseki kısa sürdü ama bni alt üst etmeye yetti ya.Anneme diorum gidicem başlıycm ilaca ama şu bebeğe anne sütü vermek istiyorum :( Allahım bizi kurtarsın bu hallerden..

Ay canım benim yaa.. Rabb'im hepimizi şifa verrip kurtarsın bu çarpıntılardan, sıokıntılardan.. Kıyamam sana, bebeğinde var..
Ama hamilelikle kıyaslarsan, belki daha rahat atlatmışsındır he.. Bana şu an çarpıntı geldiğinde birde bu ağırlıktan rahat harekette edemiyorum ya.. hepten batıyor, herşey birbirine giriyor.. Ne bileyim, doğurunca da çarpıntın varken bebek ağlarsa ne yapacağım, onuda bilmiyorum yaa.. Off bu senaryolar.. Allah'ım yardım ety ne olur, şu mübarek gece hürmetine hepimize...

nilcim az kaldı seninde hayırlısıyla bu vakitlere geldin bunada çok şükür. Allahım bi kuvvet verir o zamanda hepimize inşallah. sana bi sorum olacaktı. bu çarpıntı ve ekstralarla hamilelikte karşılaştım ben bunlarda beni panik yapıyor. doğum için bu duruma doktorların ne dedi. yani aneztesi falan olabilirmiyiz. ben bu kalbimden korkuyorum artık doğumdan değil inan.

rabbim hepimize önce sağlık, sonra huzur versin kızlar.

Kızlar tansiyonunuzu iyi takip edin.. Bakın benim hiç tansiyon sorunum yokken bile takip ettim hergün..

Valla anestezi doktoruna özellikle söyledim, kaıdn hiç sorun yokmuş gibi konuştu benimle.. Sadece panik atağın varsa,
uyutayım seni o zaman dedi.. Zaten çarpıntı ve ekstralarda narkozun etkisi olacağını snamıyorum, düşünsene, en ağır kalp ameliyatlarında bile narkoz veriliyor.. Böyle düşün..

merhaba kızlar.. uzun zamandır giremiyorum nete.nasılsınız? bebekler nasıl ?Nil cim çok az zamanın kalmış dualarım seninle..aramıza yeni hamiş arkadaşlar katılmış.Allah hepinizi hayırlısıyla kurtarsın.hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşaallah.daha öncede dediğim gibi ew taşıdık.inanın anca anca yerlesebiliyorum bebekle.taşınmak gercekten de çok zormuş.fırsatım oldukça aranızdayım inş..öpüyorum hepinizi şimdilik..

Ayy evet rukiye, çok ihmal ettin bizi.. Eee taşındığına göre ara sıra uğra buraya tamam mı..

Ayy evet rukiye, çok ihmal ettin bizi.. Eee taşındığına göre ara sıra uğra buraya tamam mı..

kızımdan fırsat buldukca uğrayacağım nil cim.ama sizi merak etmiyor değilim.acaba nil doğum yaptı mı diye aklımdan geçiyordu bazen.Allah kimsye altından kalkamayacağı yük yüklemezmiş.tewekkeltü Allah..hayırlısıyla herseyin üstesinden geleceksin.sen güçlü bir kadınsın..

Back