Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Hosbulduk inşallah güzel günler görürüm yolun başındakim henüz....nil eski konularını okudum ne zor günler geciissin canım ya :(

Merhaba arkadaşlar.. Bende hamile olduğumu 2 gün önce öğrendim... Anksiyete hastasıyım ilaç kullanıyordum ve ilaçlarıda 2 hafta önce bırakmıştım..
Süpriz bir hamilelik oldu.. Ve gebelik korkum vardı benim.. Hala var..
2 gündür çok kötüyüm ben.. :(((
Korku, endişe yaşıyorum ellerim sürekli terli.. Boğazımda bir düğüm var.. Terapiye gidiyorum ve bu akşamda gideceğim..
Bana yardım ederseniz yaşadıklarınızı paylaşırsanız çok seveniceğim.. Çok zor bir durummuş bu :(
9 ay nasıl geçer?? Doğum nasıl geçer??
Allahımm şöyle oluruna bırakmak istiyorum herşeyi..

Bazen korkunç nöbetler geçiriyorum şuanda geçiriyorum ve bu öyle 5-10 dkm sürmüyor.. Saatler hatta 1 gün bile sürebiliyor...
İnsan bu durumda herşeyi gözdden çıkarır Ne olur bana da dua edin..

melekçim merhaba burda hepimiz senin gibiydik ama şükürler olsun birçoğumuz sağa sağlim atlattık...
bende 8 -9 yıldır panik atak hastasıyım ve hamileliğimde ilaç kullanmak zorunda kaldım kendini kesinlikle yalnız hissetme... biz nasıl başardıysak sende başarıcaksın!!!
hamilelikten korkun nedir biraz açarsan tecrübelerimizi o yönde aktaralım sana...
başarıcaksın sende tıpkı bizim gibi!!!!

Ben ne yapacağımı şaşırmış durumdayım... Titremekten bacaklarım ağrıyor hiç durmuyor titremesi hiç...
Hamile olduğumu keşke daha geç öğrenseydim öğrendikten sonra başladı..
Bu akşam eşime öyle kötü şeyler söyledim ki
Aldıralım ve boşanalım dedim.. Hem bağırdım hem ağladım..
Geçsin bu durum Allah'ımm ne olur geçsin.. Herşey düzelsin
Hamile olduğum için mutlu olayım.. Çok acı...

Bugün doktora gittim ultrasonda kese göründü 4+2 imiş...
Yine çok fena oldum.. Gece hiç ama hiç uyumadım..
Doktor psikitriye yönlendirdi psikiyatrı onay vermezse aldıracağım malesefki..
Çünkü yemek bile yeyemiyorum... Sürekli ve hiç geçmiyor boğazımdaki düğüm...

melekçiiimm okumaya biraz geriden başladım geç gördüm aldırmayı düşündüğünü sakın öyle birşey yapmaaa o yükü kaldıramazsın!!!
nill sana zaten o kadar güzel şeyler yazmış ki üstüne pek bişey kalmamış...
ama inan yemin ederim sana bende eşime aynı şeyleri söylemiştim şimdi kızıma baktıkça utanıyorum!!!
bende aynı şeyleri yaşadım hatta ölsemde kurtulsam artık bile dedim hergün ölmektense 1 kere öliyim dedim:((((
nil gibi bende hamileliğim boyunca ilaç kullandım ve şükürler olsun meleğimi sağa sağlim kucağıma aldım hatta ve hatta gerileri biraz okursan gebelik zehirlenmesi geçirip erken doğum yaptım ben 23 tansiyonla ameliyata aldılar beniii ölüm riskim o kadar yüksekti kiii imza attırdılar bana sorumluluğu alıyorum diyee ama inan Rabbim ne yazdıysa o oluyor sen stres yaptığınla kalıyorsun!!!
geçicek görüceksin bak burda hepimiz bu yollardan geçtik sende başarıcaksın!!!
ben bebeğimden fırsat buldukça hergün girmeye çalışıyorum destek olmak için elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım...
bol bol dua et tatlım hamilenin duası kabul oluyor gerçekten...
benimde bundan sonra sende dualarımdasın...

kuzum sen harika bir insansın iyi ki tanımışım seni gerçekten yaaaa!!!
ne kadar güzel şeyler yazmışsın melek için...
dualarım ve aklım hep sende nilim sayılı günün kaldı canım arkadaşım bizi habersiz bırakma...
şükürler olsun sende kurtuluyorsun Allah ın izniyle sağa sağlim artık...

melekçim merhaba burda hepimiz senin gibiydik ama şükürler olsun birçoğumuz sağa sağlim atlattık...
bende 8 -9 yıldır panik atak hastasıyım ve hamileliğimde ilaç kullanmak zorunda kaldım kendini kesinlikle yalnız hissetme... biz nasıl başardıysak sende başarıcaksın!!!
hamilelikten korkun nedir biraz açarsan tecrübelerimizi o yönde aktaralım sana...
başarıcaksın sende tıpkı bizim gibi!!!!

Teşekkür ederim hamilelikten korkum aslında klasik herkesin yaşadığı korkular ama tabi bizler bütün korkuları en üst seviyede yaşadığımız için bunu hamilelik korkusu olarak nitelendirdim.. Mesela yeni bir başlangıç bu beni çok korkutuyor.. Ne yaşayacağımı bilmiyorum bilinmezlik beni korkutuyor.. Karnımın büyüyecek olması, içimde bir canlı olması içimi ürpertiyor..
Ama bu sefer bende canı gönülden inanmak istiyorum herşey istediğim gibi olmayacak evet ama Allah benim yardımcım olacak...
Ben bütün korkularımı yendim mesela işe başlayamadım çok uzun süre öyle bir giriş yaptım ki sonuna kadar gittim..
Tatile gidemedim uzağa gitme korkusu oluştu onu da kendi gayretimle yendim
Yani yazarken böyle ''Korktum, yendim'' kolay yazılıyor ama..
Kelimeler bile yetersiz kalır yaşadığım anksiyetelere...
En zoru gebelikti benim için çünkü uzun bir süreç bu Aslında uzun değil ama bu hastalık için uzun...
Şimdi yine Yarabbime sığındım beni geri çevirmeyecek buna inanıyorum...
Bu hastalığı yaşayan kimseyi geri çevirmesin Rabbim..
Ben bu hastalığı yaşayan insanların temiz kalpli, iyi niyetli olan insanlar olduğunu düşünüyorum
Çünkü hassaslık, aşırı duygusallık doğuruyor bu anksiyeteleri..
Rabbim hepimizin yanında olsun arkadaşlar... Sizler gibi bende bu sıkıntılardan sonra mutlu günler görebileyim...

merhaba...bende panık atak hıkayemı paylaşmak ıstıyor ve desteklerınızı beklıyorum

.. gecen yıl eylül ayında tutuldum bu ıllet hastalığa...anne olamyı erteledım..9 ay ılaç kullandım ıyıydım ılacı kestım ve 3 ay sonra hamıle kadlım...suan 18 haftalık hamıleyım bır kızım olacak ınsallah...ılk 3 ay panık ataktan yana hıc sıkaytım olmadı kusmalar baş ağrıları vs onlarla uğraştım..sımdı tam vucudum bebeğime alıştı pattt panık atak gedlı ..ıyıydım nasıl oldu bılmıyorum ama nasıl geldı...cıldırcam aklıma yıtırcem..anneme sevdıklerıme zarar verıcem korkusu,ya gece uykumda eşımı boğarsam..aslında karıncayı bıle ıncıtemeyen bırıyım...ilk panık olduğumda boyle değildım...elım ayağım kesılıyorum fena oluyorum dıyordum nefesım daralıyordu sımdı cok farklı bır boyut..yada dusunuyorum yınemı basa donucem dıye..ya donersem ne yaparım ılaç ıcıp yavruma zarar veremem ...bu aptal hastalık yuzunden ona bırsey olursa yıkılırım....arkadaşlar benım gıbı cıldırma,zarar verme korkusu yasaşan varmı...yada cıldıran varmıı...neyapıcam bılmıyorum evladımı cok sevıyorumm...cokkkkkkk uzuluyorummm....napıcamm...rabbım hepımıze yardım etsın..

merhaba öncelikle çok geçmiş olsun ve şükürler olsun neredeyse yolu yarılamışsın zaten!!!
ilaç kullanmakla bebeğe zarar vericem derken bu halinle bebeğe zarar vericeksin bence:(((
hamilelikte kullanılabilen birçok ilaç var bir doktora danışmalısın kesinlikle sen iyi olucaksın ki bebeğinde iyi olsun!!!
bu arada bende hamileliğimde ilk 4-5 ay panik atağı unutmuştum bulantılardan ama geçince hoooopppp tekrar hortladı ne yazık ki:(((
hamileliğimi ilaç kullanarak geçirdim ve ne bebeğim nede ben bir zarar görmedik şükürler olsun...
doktorunla görüşmelisin bu konuyu...

melekçiiimm okumaya biraz geriden başladım geç gördüm aldırmayı düşündüğünü sakın öyle birşey yapmaaa o yükü kaldıramazsın!!!
nill sana zaten o kadar güzel şeyler yazmış ki üstüne pek bişey kalmamış...
ama inan yemin ederim sana bende eşime aynı şeyleri söylemiştim şimdi kızıma baktıkça utanıyorum!!!
bende aynı şeyleri yaşadım hatta ölsemde kurtulsam artık bile dedim hergün ölmektense 1 kere öliyim dedim:((((
nil gibi bende hamileliğim boyunca ilaç kullandım ve şükürler olsun meleğimi sağa sağlim kucağıma aldım hatta ve hatta gerileri biraz okursan gebelik zehirlenmesi geçirip erken doğum yaptım ben 23 tansiyonla ameliyata aldılar beniii ölüm riskim o kadar yüksekti kiii imza attırdılar bana sorumluluğu alıyorum diyee ama inan Rabbim ne yazdıysa o oluyor sen stres yaptığınla kalıyorsun!!!
geçicek görüceksin bak burda hepimiz bu yollardan geçtik sende başarıcaksın!!!
ben bebeğimden fırsat buldukça hergün girmeye çalışıyorum destek olmak için elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım...
bol bol dua et tatlım hamilenin duası kabul oluyor gerçekten...
benimde bundan sonra sende dualarımdasın...

Çok geçmiş olsun canım ya.. Yavrunla bundan sonra güzel günler görürsün inşallah..
Evet Nil sağolsun bana destek oluyor.. Allah ondan da razı olsun...
Çok teşekkür ederim duaya gerçekten ihtiyacım var...

Teşekkür ederim hamilelikten korkum aslında klasik herkesin yaşadığı korkular ama tabi bizler bütün korkuları en üst seviyede yaşadığımız için bunu hamilelik korkusu olarak nitelendirdim.. Mesela yeni bir başlangıç bu beni çok korkutuyor.. Ne yaşayacağımı bilmiyorum bilinmezlik beni korkutuyor.. Karnımın büyüyecek olması, içimde bir canlı olması içimi ürpertiyor..
Ama bu sefer bende canı gönülden inanmak istiyorum herşey istediğim gibi olmayacak evet ama Allah benim yardımcım olacak...
Ben bütün korkularımı yendim mesela işe başlayamadım çok uzun süre öyle bir giriş yaptım ki sonuna kadar gittim..
Tatile gidemedim uzağa gitme korkusu oluştu onu da kendi gayretimle yendim
Yani yazarken böyle ''Korktum, yendim'' kolay yazılıyor ama..
Kelimeler bile yetersiz kalır yaşadığım anksiyetelere...
En zoru gebelikti benim için çünkü uzun bir süreç bu Aslında uzun değil ama bu hastalık için uzun...
Şimdi yine Yarabbime sığındım beni geri çevirmeyecek buna inanıyorum...
Bu hastalığı yaşayan kimseyi geri çevirmesin Rabbim..
Ben bu hastalığı yaşayan insanların temiz kalpli, iyi niyetli olan insanlar olduğunu düşünüyorum
Çünkü hassaslık, aşırı duygusallık doğuruyor bu anksiyeteleri..
Rabbim hepimizin yanında olsun arkadaşlar... Sizler gibi bende bu sıkıntılardan sonra mutlu günler görebileyim...

görüceksin melekçim sende iyi günler görüceksin Allah ın izniyle...
inancını sakın yitirme!!!
nelerle başetmişsin bak bununlada baş ediceksin gör bak...
Allah gerçekten yardım ediyor inan ben doğuma girerken inan bana aklıma panik atak falan hiç gelmedi hatta kendime geldiğimde eşim dedi ki ya atak tutarsa diye korkuyordun benden daha sakindin dedi:))
demesi kolay biliyorum ama bende aynı şeyleri yaşamış biri olarak söylüyorum bunlarıı kesinlikle destek almalısın gerekirse ilaç kullamalısın kullanırkende hiç olumsuz düşünme sen iyi olmalısın ki bebeğinde iyi olsun bende ilaçlı geçirdim hamileliğimi şükürler olsun bebeğimde bende gayet iyiyiz...
inan bana birgün sende tecrübelerinde burda birçok insana ışık olucaksın...

Çok geçmiş olsun canım ya.. Yavrunla bundan sonra güzel günler görürsün inşallah..
Evet Nil sağolsun bana destek oluyor.. Allah ondan da razı olsun...
Çok teşekkür ederim duaya gerçekten ihtiyacım var...

şükürler olsun geçti o günler melekçim çok teşekkür ederimm..
sende yavrunla çok güzel günler görüceksin Allah ın izniyle...

cavap yazdığın için çok teşekkür ederim.gerçekten bu durum çok canımı sıkıyo.hamile kaldığını ne zaman öğrendin acaba.ilacı bırakmakta geç kalmış olmamdan korkuyorum:(

tatlım hiç korkma ben 1 aylıkken hamile olduğumu öğrendim ilaçtan korkma o kadar doktor kontrolünde kullanabileceğin birçok ilaç var ki ben 4. ayımda tekrar başladım hiçte birşey olmadı şükürler olsun!!1

Ya son 10 gün...
Amöa kızlar berbat durumdayım...
Sizi rahatlatıyordum ama şimdi ben aynı durumdayım ve kendimi telkin edemiyorum.................

:14::14::14::14::14::14:

nilim kuzum noldu sen ne kadar stres olmuşsun face dende yazdım tatlım sana!!!
inan o an Rabbim gücünü veriyor ben doğuma girerken ki neler yaşadığımı sen çok iyi biliyorsun eşim bana çıktığımda sn ne kadar sakindin ben panik atak oldum burda demişti :)))
geneli tavsiye ederim kuzum hiçbişey anlamadan bitiyor milyonda 1 riski var anestezinin normal doğumdada zaten o kadar risk var yani...
hiç korkma bebeğim yaaa ben 23 tansiyonla narkoz aldım sağa sağlimde çıktım ki tansiyon yüksekken uyanamama riskin fifti fifti oluyor ben bile çıktım sende başarıcaksın kuzum...
hem düşün bak ne güzel bu zamanlara geldin ve sonunda sende kurtuluyorsun!!!

görüceksin melekçim sende iyi günler görüceksin Allah ın izniyle...
inancını sakın yitirme!!!
nelerle başetmişsin bak bununlada baş ediceksin gör bak...
Allah gerçekten yardım ediyor inan ben doğuma girerken inan bana aklıma panik atak falan hiç gelmedi hatta kendime geldiğimde eşim dedi ki ya atak tutarsa diye korkuyordun benden daha sakindin dedi:))
demesi kolay biliyorum ama bende aynı şeyleri yaşamış biri olarak söylüyorum bunlarıı kesinlikle destek almalısın gerekirse ilaç kullamalısın kullanırkende hiç olumsuz düşünme sen iyi olmalısın ki bebeğinde iyi olsun bende ilaçlı geçirdim hamileliğimi şükürler olsun bebeğimde bende gayet iyiyiz...
inan bana birgün sende tecrübelerinde burda birçok insana ışık olucaksın...

:))) Ayy içim açıldı Allah razı olsun canım yaa....
Herkese ne soruyorum biliyormusun? Herşey iyi olacak demi.. Herşey düzelecek demi...
Annem, eşim eminim bu soruyu duymaktan bıktı ama her soruşumda bana güzel sözler söylüyorlar sağolsunlar...
Duymaya çok ihtiyacım çünkü... Sanki güç alıyorum..
Sizlerde aynı şekilde sizlerdende duymaya çok ihtiyacım var özellikle yaşamış, atlatmış mutlu olanlardan...
Desteğiniz için milyonlarca teşekkür ediyorumm..
Her sıkıntının sonu hayırlı biter değilmi arkadaşlar?

Herkese ne soruyorum biliyormusun? Herşey iyi olacak demi.. Herşey düzelecek demi...
Annem, eşim eminim bu soruyu duymaktan bıktı ama her soruşumda bana güzel sözler söylüyorlar sağolsunlar...
Sizlerde aynı şekilde sizlerdende duymaya çok ihtiyacım var özellikle yaşamış, atlatmış mutlu olanlardan...

açılsın kuzum açılsın yalnız değilsin hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz bizide sınamak için Rabbim bunu uygun görmüş Allah ım beterinden korusun dermansız dert vermesin...
herşey düzelicek canım emin ol buna ben şimdi ne varmış o kadar stres yamışım diye kendime kızıyorum ama yaşanması gerekiyormuş demek ki yaşandı...
sende atlatıcaksın aile desteği çok önemli bak ne güzel onlarda sana destek oluyor...
aynen öyle seninde dediğin gibi...

GECENİN EN KARANLIK ANI SABAHIN İLK IŞIKLARINA EN YAKIN ANIDIR tatlım bu söz sana ilham olsun...

sen güçlü bir kadınsın meleğini düşün bebek mağazalarına git netten bakımıyla ilgili araştırmalar yap işe yaricak gör bak en azından yardımcı olucaktır sana...

sana bişey diyim mi içimden bir ses kızın olucağını söylüyor:))

açılsın kuzum açılsın yalnız değilsin hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz bizide sınamak için Rabbim bunu uygun görmüş Allah ım beterinden korusun dermansız dert vermesin...
herşey düzelicek canım emin ol buna ben şimdi ne varmış o kadar stres yamışım diye kendime kızıyorum ama yaşanması gerekiyormuş demek ki yaşandı...
sende atlatıcaksın aile desteği çok önemli bak ne güzel onlarda sana destek oluyor...
aynen öyle seninde dediğin gibi...

GECENİN EN KARANLIK ANI SABAHIN İLK IŞIKLARINA EN YAKIN ANIDIR tatlım bu söz sana ilham olsun...

sen güçlü bir kadınsın meleğini düşün bebek mağazalarına git netten bakımıyla ilgili araştırmalar yap işe yaricak gör bak en azından yardımcı olucaktır sana...

sana bişey diyim mi içimden bir ses kızın olucağını söylüyor:))

Yazdığın söze bayıldım hatta facebookta bile paylaştım..
Elimden geleni yapacağım onun için..
İnan ben cinsiyet öğrenirken hiç heyecanlanmam heralde
Çünkü hiç ama hiç farketmez.
Facebooktanda eklersen memnun olurum seni gördükçe konuşmak isterim oradan da..

Yazdığın söze bayıldım hatta facebookta bile paylaştım..
Elimden geleni yapacağım onun için..
İnan ben cinsiyet öğrenirken hiç heyecanlanmam heralde
Çünkü hiç ama hiç farketmez.
Facebooktanda eklersen memnun olurum seni gördükçe konuşmak isterim oradan da..

seve seve eklerim tatlım özeldn yazıcam şimdi sana istek gönder sende bana olur mu??

[sağol canım allah razı olsun....ya bu hastalık süreklı şekıl değiştirıyor...ne ıllet rabbım ..ben duacıım herkee yarım etsın rabbım..

merhaba öncelikle çok geçmiş olsun ve şükürler olsun neredeyse yolu yarılamışsın zaten!!!
ilaç kullanmakla bebeğe zarar vericem derken bu halinle bebeğe zarar vericeksin bence:(((
hamilelikte kullanılabilen birçok ilaç var bir doktora danışmalısın kesinlikle sen iyi olucaksın ki bebeğinde iyi olsun!!!
bu arada bende hamileliğimde ilk 4-5 ay panik atağı unutmuştum bulantılardan ama geçince hoooopppp tekrar hortladı ne yazık ki:(((
hamileliğimi ilaç kullanarak geçirdim ve ne bebeğim nede ben bir zarar görmedik şükürler olsun...
doktorunla görüşmelisin bu konuyu...

ilaç kullanmak istemıyorum:(sen doğum yaptınmı?

kuzum sen harika bir insansın iyi ki tanımışım seni gerçekten yaaaa!!!
ne kadar güzel şeyler yazmışsın melek için...
dualarım ve aklım hep sende nilim sayılı günün kaldı canım arkadaşım bizi habersiz bırakma...
şükürler olsun sende kurtuluyorsun Allah ın izniyle sağa sağlim artık...

Ya arkadaşlar, demeyin bana öyle şeyler.. Buradaki herkes böyle değilmi zaten.. Bak ben yazın memlekete gitmiştim 1 ay, beni nasıl fellik fellik aradın unutmadım hiç.. Nerde bu nil diye.. Canımsın sen yaa.. Panikim duygum, acayip seviyorum ben seni.. Bu gurbet yerde kardeşim, arkadaşım sizsiniz benim.. :54::54::54:

tatlım hiç korkma ben 1 aylıkken hamile olduğumu öğrendim ilaçtan korkma o kadar doktor kontrolünde kullanabileceğin birçok ilaç var ki ben 4. ayımda tekrar başladım hiçte birşey olmadı şükürler olsun!!1

nilim kuzum noldu sen ne kadar stres olmuşsun face dende yazdım tatlım sana!!!
inan o an Rabbim gücünü veriyor ben doğuma girerken ki neler yaşadığımı sen çok iyi biliyorsun eşim bana çıktığımda sn ne kadar sakindin ben panik atak oldum burda demişti :)))
geneli tavsiye ederim kuzum hiçbişey anlamadan bitiyor milyonda 1 riski var anestezinin normal doğumdada zaten o kadar risk var yani...
hiç korkma bebeğim yaaa ben 23 tansiyonla narkoz aldım sağa sağlimde çıktım ki tansiyon yüksekken uyanamama riskin fifti fifti oluyor ben bile çıktım sende başarıcaksın kuzum...
hem düşün bak ne güzel bu zamanlara geldin ve sonunda sende kurtuluyorsun!!!

Yaa hem nasıl stres oldum, sorma.. Aynı frah gibi oldum.. Ya atak gelirse.. Ya çarpıntım tutarsa.. Kendimide, doktorumuda reezil edersem.. Aklımdan çıkmıyor bunlar.. Sezeryanı düşündükçe , hatta bak şimdi konuştuk ya, şimdi bile içime şöyle sıcak sıcak bir korku yayılıyor.. Anaaam.. İyiydyim ben yaa.. Ne olduda gene böyle oldum, anlamadım gitti..
Sanırım annemin gitmesi.. Abiminn ameliyat olması .. Çarpıntılarımın son hafta artması.. hepsi beni çok etkiledi..
Olsun be... Rabb'im var benim.. O'na tevekkül ediyorum....

Yarın son kontrolüm var kızlar.. Anestezi uzmanıyla da görüşeceğim.. Bakalım ne diyecekler, neye karar verecekler.. Tam 1 haftam kaldı.. Ama ben bu cuma olsun bile diyebilirim.. Zira bu çarpıntılara ve ağrılara, nefes alamamalara dayanamıyorum artık.. Zaten doktorumda demişti, istersen 9. unda alayım diye.. 3 günü bile kar sayıyorum kendi açımdan.. ama bebeğim için haksızlık mı ediyorum diye düşünmekten kendimi de alamıyorum.. Kararsızım yani.. Hayırlısı neyse o olsun..

Bu arada .. Aday............................
Yavrum yoklamalarda hiç uyoksun sen..
Devamsızlıktan sınıfta kalacaksın haberin olsun.....
Ve nisan... Ve efrah......
Hepiniz bana söz vermiştiniz.. Beni yalnız bırakmayacaktınız....................:14::14::14:

Canım dikkat et bak.. Çok şükür ki, bu hastalığın şöyle iyi bir yanı var.. Atak geliyor, 1 saat.. 2 saat.. artık her ne kadarsa işte..Kalıyor, sonra gdiyor..
YA HİÇ GİTMESE.............................:34::34::34:

kızlar ben çok sık yazamıyorum ama okuyorum yazdıklarınızı.kendimi kandırmaya çalışıyorum bu günlerde.çok iyiyim diye.aslı öyle olmasa bile.ben hala çalışıyorum.bu ay sonuna kadar da çalışacağım.doğum iznimi sonraya aktarmak için.ama kendimi eve nasıl atıyorum anlatamam.her şey çok zor geliyor kızlar.ev temizliği yemek iş.bir de oğlum.bazen diyorum.şimdi bu kadar zor geliyor.doğumdan sonra ne halde olucam.yine iştahsızlık ve mide bulantılarım başladı.başım sürekli dönüyor.ama ben bu durumu çözemiyorum artık.psikolojik mi yoksa gerçekten hastamıyım diye.kırgınlık var.faranjitim azdı.vs vs....

nilcim doğum öncesi hepimiz aynı durumdayız sanırım.çünkü zaman azaldıkça benim panik artıyor.ama ben hem doğumdan hem de sonrasından çok korkuyorum.yani lohusalık nasıl olur diye.doğum ve sonrası yaşadıkların benim için çok önemli.yani neler yaşadığını anlatırsan kendimi görücem sende.çünkü son zamanlarım senin yaşadıklarına çok benziyor.bizi habersiz bırakma her şeyi yaz olur mu?

melek yazdıklarını okudum canım.gördüğün gibi yalnız değilsin.insan yaşarken sanıyor ki sadece ben böyleyim,yapayalnızım.ama öyle değil işte.insanın içini sadece kendi biliyor.o yüzden kendini yalnız hissetme.ilaç kullanman gerekirse kullan canım.bak kullanan arkadaşlar var.böyle düşün.
güzel günler yakın buna inanmak istiyorum.ama bazen kendimi öyle bir girdapta hissediyorum ki,çıkmak imkansız.elbet bu günler de geçecek.neler geçmedi ki.....

Back