- 23 Mart 2021
- 65
- 50
- 38
canım öncelikle delirmiyorsun merak etme tecrübeyle sabit.Senin bu düşündüklerini yaşadıklarını ara ara 10 senedir yaşıyorum.Ama muhtemelen eşinden dolayı atak geçiriyorsun.Çünkü konuşmazsan anlatmazsan bedenin sana tepki verir.Yani terapilerden öğrendiklerim kadarıyla bedenin eşinin bu tavrını kabul etmiyor .Mutlaka ve mutlaka bunu eşinle konuşmalısın.Bunun bir rahatsızlık olduğunu ve onun desteği olmadan geçmeyeceğini söyle.Hatta aile terapistine ikna et.Onun bu zamanlarda sana davranması gerektiğini öğrenmesi gerek .Kizlar bu gruba ilk defa girdim hamile değilim ama ben de panik atak hastasiyim'2 kere kürtaj oldum ilaç kullanıyorum diye sonra da çocuğum olmadı istediğimde ve bir acı olarak kaldı içimde çocuk sevdasi'size sormak istediğim su:yıllardır atak gecirmiyordum sadece takıntılarım vardi'su anda hayatımda yaşadığım olumsuzluklardan ayaklarım başladığı de ben de ataklardan sonra delirme korkusu kaldi'evliyim ve eşim bu konularda hiç anlayışlı degil'hic hastalık sevmez'kendimi onun yanında farklı hissediyorum ve kompleks yapiyorum'ataklar gelince utaniyorum'belli etmemeye calisiyorum'biraz önce de delirme korkusu geldi 'deli olucam rezil olucam ona karşı rezil olucam diye korktum ve daha doğru düzgün atak bile başlamalısın korkumdan xanax aldim'hastalaninca onun yanında hiç rahat degikim'boyke bir ömür geçer mi?Ne yapmamı tavsiye eder siniz?Benim durumumda olan var mizacım yardımlarınızı bekliyorum'yazacak bi grup daha vardı ama sanırım orası kullanılmıyor cvp gelmediğinden buraya yazdım kusuruma bakmayın lutfen'cok uzun oldu bu arada da