Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ooo masallhh canimm masallhh🧿 bizde sukur iyiyiz Turkiyedeyiz🥰 oglusum bu aralar biraz huysuz díş cikariyor ugrasip duruyoruz..sen nasilsin bebisin nasil🥰
Ataklar bıraz benı yoruyor ılacı 25 mg düşürdük şimdide 12,5 düşürmeyı denıyorumm bebişş ii cok gazlı azda huysuz gece kuşu ama ıdare edıyoruz turkiyenin tadını cıkar cok sevındım ıyı gelmıstır sana atakların nasıl diş zordur Rabbım kolaylıgını verir ihşallah

Ataklar bıraz benı yoruyor ılacı 25 mg düşürdük şimdide 12,5 düşürmeyı denıyorumm bebişş ii cok gazlı azda huysuz gece kuşu ama ıdare edıyoruz turkiyenin tadını cıkar cok sevındım ıyı gelmıstır sana atakların nasıl diş zordur Rabbım kolaylıgını verir ihşallah
Gecmic olsun canim evt gaz problemi oluyor bnm oglanda cok gazliydi zor zamanlardi ama 2 ci ay bittikten sonra yavas yavas azaldi..valla biri bitio biri basliyor her aya bir sey cikiyor..evt canim ya valla iyi geldi Turkiye guzel geciyor zamanim bebisede bakiyo annem kardeslerim falan bn dinleniyorum☺️ataklarim sukur yok canim arada vesvese geliyor oda gecse ah ne guzel olur..sen suan lohusaligin tam icindesin 5 6 ci ayda bnce dahada iyi olursun toparlarsin..

Merhaba, ilaç kullanıyorsanız diye soruyorum (ben de doğumdan sonra ilaç kullanmayı düşünüyorum) bu süreçte emziriyor musunuz? Doktor emzirme üzerine bir etkisini söyledi mi size acaba

Merhaba..doktor kontrolunde uygun ilaclarla hamileliginizi gecirebilirsiniz burada cogumuz oyle gecirdik..ama ilk 12 hafta onermiyor doktorlar ilk 3 ayi attilatiginizda uygun ilacla devam edersiniz ertelemeyin bence zor bir surec olucak ama degicek buna emin olun..
Merhaba bebeğiniz baya büyümüş olmali ,bebehinizde fiziksel ya da bilişsel bir sorun oldu mu acaba

Merhaba, ilaç kullanıyorsanız diye soruyorum (ben de doğumdan sonra ilaç kullanmayı düşünüyorum) bu süreçte emziriyor musunuz? Doktor emzirme üzerine bir etkisini söyledi mi size acaba
Gebelikte kullaniyor musunuz,ben su an perişanım

Gebelikte kullaniyor musunuz,ben su an perişanım
Yok kullanmıyorum bugüne kadar ite kaka ilerledim.son zamanlarda panik atak arada uğruyor ama idare ediyorum şükür. Size de geçmiş olsun:KK43: doktorlar ilacı son çare gösteriyorlar. Dayanabildiğiniz yere kadar dayanın

Yok kullanmıyorum bugüne kadar ite kaka ilerledim.son zamanlarda panik atak arada uğruyor ama idare ediyorum şükür. Size de geçmiş olsun:KK43: doktorlar ilacı son çare gösteriyorlar. Dayanabildiğiniz yere kadar dayanın
Masallah gene cok guzel gelmişsiniz,benim kadin dogumcum psikiyatriste yonlendirdi kullanabilecegin ilaçlar var dedi o kadar rahat soylediki ben de kendime eziyet mi ediyorum diyorum

Masallah gene cok guzel gelmişsiniz,benim kadin dogumcum psikiyatriste yonlendirdi kullanabilecegin ilaçlar var dedi o kadar rahat soylediki ben de kendime eziyet mi ediyorum diyorum
Ben de şey duymuştum, ilac konusunda kâr-zarar oranı yapıyolar. Yani her gününüz berbat geçiyosa hayat kalitenizi epey düşürüyorsa kullanabilirsiniz diyolar. Benim şu zamana dek öyle bir durum olmadı diye de tavsiye etmemiş olabilir

Tesekkr ederim 25 haftada baslamistim doguma kadar kullandim..siz kullaniyormusunuz?
Ben de direniyorum su an eninde sonunda başlayacağım ama ne kadar geç olursa o kadar iyi olur diye direniyorum,hangi ilacı kullandınız acaba

Ben de direniyorum su an eninde sonunda başlayacağım ama ne kadar geç olursa o kadar iyi olur diye direniyorum,hangi ilacı kullandınız acaba
Gecmis olsun..bnde sizin haftalarinizdayken cok kotuydum direndim ama sonunda dayanamadim mecbur basladim cunku rahatsizligim baya baya artmisti gucum tukenmisti..sertaline(lustral selectra) kullandim..

Gecmis olsun..bnde sizin haftalarinizdayken cok kotuydum direndim ama sonunda dayanamadim mecbur basladim cunku rahatsizligim baya baya artmisti gucum

Gecmis olsun..bnde sizin haftalarinizdayken cok kotuydum direndim ama sonunda dayanamadim mecbur basladim cunku rahatsizligim baya baya artmisti gucum tukenmisti..sertaline(lustral selectra) kullandim..
Teşekkürler

Doktorum da destekledi aslında kullanmamı ama ben hostesim şirket rapor istedi ben de o esnada uçuştan yer görevine geçtim öyle kaldı.Ben de bekleyim 12.haftayi dedim canım.
Merhaba gebeliginizin sonuna gelmişsiniz masallah ben de su an cok kötüyüm acaba ilaca başlasam mi

Selam kızlar, bulantı kusma yaşayan arkadaslara bizzat yaziyorum. Eğer antidepresan aldığınızda kesiliyorsa bulantı kusma vs muhtemelen ilaç yoksunluğudur. Gecmiyo hafifliyo gibi oluyosa ilk 3 ay mide bulantısı yaşıyorsunuzdur.

bebek beslenemez mi diye düsünmeyin. 2 ay aç yaşadim, ekmek bile yiyemiyordum. Bulantı ve ilaç yoksunluğundan. Paxili birakmistim ben de. Ben 6 kg verdim ama bebek hep kilo aldı, büyüdü, gelişti.

9. hafta ilaca basladim ama insan gibi yemek yiyebilmem 15-16 haftamı buldu. Sonra da hızlı kilo aldim eski halime döndüm.

hepsi geçiyor ve bişey olmuyor. Su an aranızda en erken haftasında ilaç kullanan bir hamile olarak belirteyim, doktorunuzun önerip tavsiye ettiği hiçbir ilaçta sorun olmuyor. Kendinizi paralamayin ben çok yıprattım çok ağladım bu 9 ay nasi geçecek diye ama haftalar geçip gidiyo yeter ki umudunuzu kaybetmeyin.

ilaçlarnız gerekliii ise kullanın ve birakmayin. Çoğumuz düsük dozda ilaç kullanıyoruz, bir şey olmuyor Allahın izniyle bebekler çok güvenli bir yerde, vücudumuz onları bizden daha iyi koruyor emin olun. Bu hastalığın üstesinden gelmek icin önce moralinizi yüksek tutun ki bedeniniz büyük tepkiler vermesin. Ben kafaya eskisi gibi takmayacağım dediğim an bulantılarım da hafifledi emin olun düşünce gücü de işe yariyor
Merhaba kaçıncı haftada hangi ilacı içmeye başladınız acaba

Ben emziriyorum ve celectra içiyorum 100 mg 150 den 100 e düştük. Hamilede kullandım. Emzirirken bebeğe geçen % 1 bile değil. Çocuk doktorum ve Psikiatri söyledi. 3.5 aylık hamile başladım doğurdum emzirdim hiç bırakmadım

Ben emziriyorum ve celectra içiyorum 100 mg 150 den 100 e düştük. Hamilede kullandım. Emzirirken bebeğe geçen % 1 bile değil. Çocuk doktorum ve Psikiatri söyledi. 3.5 aylık hamile başladım doğurdum emzirdim hiç bırakmadım
Oh bir nebze de olsa içim rahatladı gerçekten.. sizin adınıza da cok sevindim🥰 benim eski doktor felaket tellalıydı resmen bebege de geçer uyku yapar demişti. Şimdi iki gün sonra baska bir uzmanla randevum var o ne diycek bakalım. Dediklerini buraya yazarım baska arkadaşlara fikir olması açısından. Sağlıklı günler diliyorum:)

X