Nilcim dogum tarihinin belli olmasina cok sevindim sorun cikmadan sag salim kurtulun insallah ben inaniyorum ya hicbir sorun cikmicak hersey cok guzel olacak insallah.
selam kızlar nasılsınız bayramınız nasıl geçti??
ben giremedim bayram nedeniyle kızımla bayram ziyaretlerimizi yaptık:))
nilim 37. hafta dedin dedin bak 37. haftaya geldin Allah ın izniyle kuzum:))
keyifler ne alemde kızlar bebişler nasıl??
AAaa gerçekten bende 37 oldum artık he? Gerçi 37, haftayı yaşıyorum şu an ya neyse.. Orada 37 yazdı ya.. Şükür Rabb'ime..
Yok anacım, bizden adam olmaz.. Dün gece yatapğa yattım.. Aklıma anestezi olyı takıldı kaldı.. Önce epidural olduğumu hayal ettim.. Karnım tahta gibi olmuş güya ama kestiklerini hissediyorum.. Acımasada ben orayı kestiklerini biliyorum ya, fenalıklar bastı bana daha düünürken.. Yok yok dedim, ben epidural falan yapamam..
Sonra yine ameliyathanede yattıpğımı ve beni uyuttuklarını düşündüm.. Genel anestezi için.. Ya uyku esnasında fenalık gelirse, hani korkunç bir kabus görürsünüz ya, ee anesteziden ötürü uyanamamda.. Ayy başladı nefesim daralmaya.. Yok dedim ben genelde olamam..
Normal mi doğursam dedim inanın hee.. Bu nasıl bir psikolojidir yaa.. Allah'ım daraltma kullarını.. REsmen daralmanın alasını yaşıyorum.. Hiçbirşey düşünmüyorum şu an..............
Ne doğumu................ Kİm doğum yapacakmış...................
Ben mi.................. Modundayım şu an...