Ne kullaniyorlar kac mil kullaniyorlar cnm vicdan azabı çekiyorum bebisini öp benim yerimeForumda yoklar ama benim kullanan arkadaslarimda var emzirirken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kullaniyorlar kac mil kullaniyorlar cnm vicdan azabı çekiyorum bebisini öp benim yerimeForumda yoklar ama benim kullanan arkadaslarimda var emzirirken
Canim bnm bir arkadas selecktra kulaaniyor..digeride selecktra sonrada paxera kullandi..tm canim operim sende benim yerime op bebisiniNe kullaniyorlar kac mil kullaniyorlar cnm vicdan azabı çekiyorum bebisini öp benim yerime
Evet bende bu sorunun cevabını bekliyorum çünkü gucludurmak ile kullandığımız dozlar aynı 150mg sertralin etken maddeli ilaç. Eğer sorabilirseniz nazan hocaya burdan kaç kişi için faydalı olur. Kullandığımız ilaç bebekte kilo alımını etkiler mi diyeSen nasilsin canım iyi misin? Emzirirken devam edecek misin ilaca Nazan hoca ne diyor?
Canım kilo alımını etkilemez bence çünkü kullanan arkadaşlar var farklı ilaç farklı dozlar. Bebekler normal kilo alıyor. Bebeğinin yapısı ile alakalı olabilir bazısı çok alır bazısı az alırEvet bende bu sorunun cevabını bekliyorum çünkü gucludurmak ile kullandığımız dozlar aynı 150mg sertralin etken maddeli ilaç. Eğer sorabilirseniz nazan hocaya burdan kaç kişi için faydalı olur. Kullandığımız ilaç bebekte kilo alımını etkiler mi diye
Normal aliyor kilosunuz Ben 35 haftaligim gayet iyi icin rahat olsunEvet bende bu sorunun cevabını bekliyorum çünkü gucludurmak ile kullandığımız dozlar aynı 150mg sertralin etken maddeli ilaç. Eğer sorabilirseniz nazan hocaya burdan kaç kişi için faydalı olur. Kullandığımız ilaç bebekte kilo alımını etkiler mi diye
Sevgilim arkadasim nazan Hoca bana 150 Mg celectra ceyrek rivotril emzirdigin sirada kullanacaksin dedi. Hatta cocuk doktorlari Hayir kullanma derse bile Durumu anlatip kullanacaksin dedi. Hamileligin son ayinda dozuda dusurmeyecegim. Ceyrek rivotril 150 mg Celectra ile devam edeceksin dedi. Hatta rivotrili kasmayacağız ihtiyaç halinde yarım bile alınabilir dedi. Tam olarak bana soyledikleri budur.Evet bende bu sorunun cevabını bekliyorum çünkü gucludurmak ile kullandığımız dozlar aynı 150mg sertralin etken maddeli ilaç. Eğer sorabilirseniz nazan hocaya burdan kaç kişi için faydalı olur. Kullandığımız ilaç bebekte kilo alımını etkiler mi diye
Fena sayilmam canim devam edecegim 150 mg olarak ceyrek te rivotril cocuk doktorlarina dahi anlatacaksin kullanacaksin dedi bana. IciyorumSen nasilsin canım iyi misin? Emzirirken devam edecek misin ilaca Nazan hoca ne diyor?
Sadece 1 Gün yogun bakimda tedbir amacli kalmasini istiyorum dedi. Neden dedim tedbir amacli dedi. Sonra arastirdim yurt disinda ilac kullanan anneler is bebeklerine Boyle yapiyorlar mis. Dogum doktoruma soyledim tamam ama bebek Normal neden dedi nazan Hoca istedi dedim tedbir amacli imis dedim anlattim tamam dedi. Bunuda yaZmak istedimEvet bende bu sorunun cevabını bekliyorum çünkü gucludurmak ile kullandığımız dozlar aynı 150mg sertralin etken maddeli ilaç. Eğer sorabilirseniz nazan hocaya burdan kaç kişi için faydalı olur. Kullandığımız ilaç bebekte kilo alımını etkiler mi diye
Cevap için çok teşekkür ederim canım ama ben doğumumu yaptım bebeğim 2 aylık oldu bile hamileyken bendede herşey normaldi kilo alımı falanNormal aliyor kilosunuz Ben 35 haftaligim gayet iyi icin rahat olsun
Kızlar merhaba ben panik atak tedavisi görürken süpriz gebelik yaşadım 60mg paxera kullanırken hemen bırakmak zorunda kaldım ve ancak 15 hafta dayanabildim. ben gebeliğimin 15.haftasından itibaren lustral kullandım 50ile başlayıp 150 mg kadar çıktık 36.haftada ilacı bile kesmeye fırsatım olmadan kanamam oldu ve doğum yaptım çok şükür bebeğimde hiçbir sorun olmadı doğum sırasında ve sonrasında hatta ilacı doğum olacağı gün içme demişti doktorum fakat acil sezeryana alınınca son gün bile içmiş oldum hiçbir sıkıntı yaşanmadı bunu okuyan hamile arkadaşlar rahatlar inşallah. Yine psikiyatristim emzirirken kullanabilirsin aynen devam demişti bende hiç bırakmadan devam ediyorum ilacıma ama şöyle bir durum var bebeğim 2 aylık oldu sütüm aşırı fazla hatta sağıp atmak zorunda kalıyorum bebeğimde çok güzel emdiği halde aylık sadece 600gr aldı ilk ve ikinci ay. Sütüm çok ve çok güzel emdiği halde en alt sınırda kilo alması bana acaba lustralden dolayımı kilo alamıyor düşüncesini oluşturdu. Bu ikinci bebeğim yani tecrübeli bir anneyim ilk çocuğumda ilaç hiç kullanmamıştım aynen bu çocuğumda ki kadar sütüm vardı ve emiyodu ama ayda 1 kilo alıyordu. Ama şimdi en alt sınırda alınca acaba lustraldenmi kaynaklanıyor diye düşündüm.doktorum yok diyor ama yinede benzer şeyler yaşayan ilaç kullanıp emzirip çocuğu kilo almayan varmı diye merak ettimNormal aliyor kilosunuz Ben 35 haftaligim gayet iyi icin rahat olsun
Çok teşekkür ederim cevabın için canım. Rabbim seninde sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.diyorum ya 150mg kullanırken 36.haftada acil ameliyata alındım hiç bırakmadım ilacı yinede hiçbir sıkıntı olmadı bin şükür.tüm bu sıkıntıları yaşayan annelerin hamilelerin allahım yardımcısı olsunSadece 1 Gün yogun bakimda tedbir amacli kalmasini istiyorum dedi. Neden dedim tedbir amacli dedi. Sonra arastirdim yurt disinda ilac kullanan anneler is bebeklerine Boyle yapiyorlar mis. Dogum doktoruma soyledim tamam ama bebek Normal neden dedi nazan Hoca istedi dedim tedbir amacli imis dedim anlattim tamam dedi. Bunuda yaZmak istedim
Canım sende kilo alımı hariç bi yan etki gözlemledin mi? Uyku hali ya da huysuzluk vb. Doğumdan beri kullanıyor musun? Ben de kullanmak istiyorum ama kafam çok karışıyor vicdan yapiyorumÇok teşekkür ederim cevabın için canım. Rabbim seninde sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.diyorum ya 150mg kullanırken 36.haftada acil ameliyata alındım hiç bırakmadım ilacı yinede hiçbir sıkıntı olmadı bin şükür.tüm bu sıkıntıları yaşayan annelerin hamilelerin allahım yardımcısı olsun
Hayır hiçbir yan etki gözlemlemedim canım ilk hafta bebek çok uyuyordu ama diyorumya tecrübeli anneyim bu ikinci çocuğum acaba ilaçtanmı bu uyku hali dedim sonra aklıma geldi ki ilk kızımda öyleydi 10 gün falan zorla uyandırmıştık uykudan emzirmek için. 10gün falan sonra bu bebeğimde normal uyandı emdi uyudu.yani hiçbir yan etki gözlemlemedim.Şuan bebeğim 2 aylık cin gibi maşallah çok hareketli huzurlu mutlu bir bebek. Benim içimi kemiren işte kilo almama durumu çünkü çok emiyor sütümde çok maşallah ama 2800 dopan kızım ilk ve ikşnci ay sadece 600er gram aldı en alt sınırda yani. Şuan 4 kiloCanım sende kilo alımı hariç bi yan etki gözlemledin mi? Uyku hali ya da huysuzluk vb. Doğumdan beri kullanıyor musun? Ben de kullanmak istiyorum ama kafam çok karışıyor vicdan yapiyorum
Evet hiç kesemeden doğuma girdim ve hiç bırakmadan emziriyorum 150mg lustral ileCanım sende kilo alımı hariç bi yan etki gözlemledin mi? Uyku hali ya da huysuzluk vb. Doğumdan beri kullanıyor musun? Ben de kullanmak istiyorum ama kafam çok karışıyor vicdan yapiyorum
Canım eğer doktor ilaç kaynaklı değil dedi ise takılma derim. Doz düşürebiliyosan düşür bi de öyle gözlemle emin olmak istersen eğer tabi.Hayır hiçbir yan etki gözlemlemedim canım ilk hafta bebek çok uyuyordu ama diyorumya tecrübeli anneyim bu ikinci çocuğum acaba ilaçtanmı bu uyku hali dedim sonra aklıma geldi ki ilk kızımda öyleydi 10 gün falan zorla uyandırmıştık uykudan emzirmek için. 10gün falan sonra bu bebeğimde normal uyandı emdi uyudu.yani hiçbir yan etki gözlemlemedim.Şuan bebeğim 2 aylık cin gibi maşallah çok hareketli huzurlu mutlu bir bebek. Benim içimi kemiren işte kilo almama durumu çünkü çok emiyor sütümde çok maşallah ama 2800 dopan kızım ilk ve ikşnci ay sadece 600er gram aldı en alt sınırda yani. Şuan 4 kilo
Öperim teyzesi ben yuz kullaniyorum fazla gelir diye korkuyorumCanim bnm bir arkadas selecktra kulaaniyor..digeride selecktra sonrada paxera kullandi..tm canim operim sende benim yerime op bebisini
Cok cok az geciyormus canim bnm yasadigim ulkedede boyle soyluyorlar..bnde suan kullanmiyorum dogdu dogali ama pekte iyi sayilmam.. nasil olacak bilmiyorum belki gecer lohisalik biterse diye sabrediyorum 100 mg in faydasi oluyor mu peki?bn hamilelikte kullandim 3 bucuk ay selecktra 50 mg faydasi oluyordu ama tam degildiÖperim teyzesi ben yuz kullaniyorum fazla gelir diye korkuyorum
Çok teşekkür ederim cevabın için canım. Rabbim seninde sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.diyorum ya 150mg kullanırken 36.haftada acil ameliyata alındım hiç bırakmadım ilacı yinede hiçbir sıkıntı olmadı bin şükür.tüm bu sıkıntıları yaşayan annelerin hamilelerin allahım yardımcısı olsun
Evet okudum arkadaşım çok teşekkür ederim. Hastalığımız malum herşeyden şüphe duyuyor insan . Ne yapalım bizde böyleyiz .Allahım evlatlarımızı korusunSevgilim arkadasim nazan Hoca bana 150 Mg celectra ceyrek rivotril emzirdigin sirada kullanacaksin dedi. Hatta cocuk doktorlari Hayir kullanma derse bile Durumu anlatip kullanacaksin dedi. Hamileligin son ayinda dozuda dusurmeyecegim. Ceyrek rivotril 150 mg Celectra ile devam edeceksin dedi. Hatta rivotrili kasmayacağız ihtiyaç halinde yarım bile alınabilir dedi. Tam olarak bana soyledikleri budur.
Bunuda yazmıştım tamamen emzirme sürecinde kullanma ile ilgili okudun mu canım