Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim tesekkurler guzel dileklerin icin..yok suan evdeyiz sukur..dogum guzel gecti ben normal dogumdan cok korkuyodum hicc normal dogum dusunmemistim hep sezaryan istiyordum..esimin ve doktorun israriyla normal doguma karar verdim..bide benm yasadigim ulkede hemen dogumu baslatmiyorlar..yatisim yapildi ve introduction(hazirlik baslangic) baslatildi..once fitil biraktilar acilmasi icin 24 saat durdu..ama o 24 saatte baya sanci cektim yani tabi olur o kadar..sonra doguma aldilar canim suni sancida verdiler..epidural normal dogum yaptigimdan gram aci hissetmedim..sadece suni sanciyi verince ıkınicaksin o kadar..10 15 dk da dogum gerceklesti..sonra sevindim inan iyiki sezaryan olmamisim dedim..Sağlıkla büyüt inşallah ,Rabbim sana bağışlasın. şuan hastanede mi peki nasıl geçti doğum biraz detaylı anlatırsan bende çok istiyorum normal doğum
Sagol canim darisi sana olsun insallh..bende 13 yildir panik atak var ama ben ilac kullanmiyordum..ara ara hayatimda degisiklik oldugunda anksiyete geliyordu..gecene kadar kullanip birakiyordum..hamileligimde nüksetti..cokk zor bir hamilelik gecirdim..halen o gunler aklima gelince kotu oluyorum..ama size tevsiyem ertelemeyin..korkunuzla yuzlesin..kolay degil biliyorum goze almak ama evlat sahibi olmak istiyorsaniz zorluguna katlanacaksiniz..ve suna inanin Allah yardim ediyor..kara gun kararip kalmiyor..Allah bağışlasın. Bende gebelik istiyorum misol kullanıyorum. Ama bırakamıyorum. Siz nasıl yaptınız
Cokk tesekkr ederim canim Allah razi olsun darisi sana insallhhAyy canım cok sevınndımm hayırlı olsun balım güle güle büyüt ihşallah dilerimki
Canım sana mesaj attim ama görmedin herhalde cok gecmis olsun bütün sıkıntılar bebegine sarildiğin gibi bitmiştir umarim. Sağlıklı mutlu ömür diliyorum ikinize de.Cokk tesekkr ederim canim Allah razi olsun darisi sana insallhh
Maşallah ya çok sevindim ne güzel ilerlemiş Darısı kalan bizlere inşallahAmin canim tesekkurler guzel dileklerin icin..yok suan evdeyiz sukur..dogum guzel gecti ben normal dogumdan cok korkuyodum hicc normal dogum dusunmemistim hep sezaryan istiyordum..esimin ve doktorun israriyla normal doguma karar verdim..bide benm yasadigim ulkede hemen dogumu baslatmiyorlar..yatisim yapildi ve introduction(hazirlik baslangic) baslatildi..once fitil biraktilar acilmasi icin 24 saat durdu..ama o 24 saatte baya sanci cektim yani tabi olur o kadar..sonra doguma aldilar canim suni sancida verdiler..epidural normal dogum yaptigimdan gram aci hissetmedim..sadece suni sanciyi verince ıkınicaksin o kadar..10 15 dk da dogum gerceklesti..sonra sevindim inan iyiki sezaryan olmamisim dedim..
Amin canim cok tesekkur ederim darisi sanada insallh..k.bakma inan firsat bulamadimCanım sana mesaj attim ama görmedin herhalde cok gecmis olsun bütün sıkıntılar bebegine sarildiğin gibi bitmiştir umarim. Sağlıklı mutlu ömür diliyorum ikinize de.
Aminn canim insallhhMaşallah ya çok sevindim ne güzel ilerlemiş Darısı kalan bizlere inşallah
Çok denedim olmuyor strese giriyorum okadar yogun ki stresten hasta oldum. Sürekli takıntı geliyor hasta olsugumu düşünüyorum fibromiyalji oldum. Kullanarak devam etmek sakat mı olur cocugumSagol canim darisi sana olsun insallh..bende 13 yildir panik atak var ama ben ilac kullanmiyordum..ara ara hayatimda degisiklik oldugunda anksiyete geliyordu..gecene kadar kullanip birakiyordum..hamileligimde nüksetti..cokk zor bir hamilelik gecirdim..halen o gunler aklima gelince kotu oluyorum..ama size tevsiyem ertelemeyin..korkunuzla yuzlesin..kolay degil biliyorum goze almak ama evlat sahibi olmak istiyorsaniz zorluguna katlanacaksiniz..ve suna inanin Allah yardim ediyor..kara gun kararip kalmiyor..
selamlar hamilemisin yoksa hamileligemi cesaret edemiyosun benim gibiÇok denedim olmuyor strese giriyorum okadar yogun ki stresten hasta oldum. Sürekli takıntı geliyor hasta olsugumu düşünüyorum fibromiyalji oldum. Kullanarak devam etmek sakat mı olur cocugum
Hayır hamile değilim misol kullanıyorum bu şekilde denicem sonrası hayırlısıselamlar hamilemisin yoksa hamileligemi cesaret edemiyosun benim gibi
Yok canim niye sakat olsun ki oyle dusunme..insanlar ne ilaclar kullaniyorlar hamilelikte..bence iyi bir doktor bul mesela istanbuldaysan prof dr Nazan Aydin var ona gidebilirsin..instegramida var mj yazdiginda donus yapiyor..Nazan Hocanin onerdigi bir instegram sayfasi vardi bana oda hastasiymis eliniuzatanne(taze anne gunlugu) isminde..bana yardimci olmustu..onuda takibe alip paylasimlarina bakabilirsin..Çok denedim olmuyor strese giriyorum okadar yogun ki stresten hasta oldum. Sürekli takıntı geliyor hasta olsugumu düşünüyorum fibromiyalji oldum. Kullanarak devam etmek sakat mı olur cocugum
Çok teşekkür ederim bakıcam hemenYok canim niye sakat olsun ki oyle dusunme..insanlar ne ilaclar kullaniyorlar hamilelikte..bence iyi bir doktor bul mesela istanbuldaysan prof dr Nazan Aydin var ona gidebilirsin..instegramida var mj yazdiginda donus yapiyor..Nazan Hocanin onerdigi bir instegram sayfasi vardi bana oda hastasiymis eliniuzatanne(taze anne gunlugu) isminde..bana yardimci olmustu..onuda takibe alip paylasimlarina bakabilirsin..
Tm canim..kendinide yipratma..Allaha guven ve hayallerini erteleme..kaderde ne varsa basa o gelir ne yaparsak yapalim kaderden kacamayiz..ne cok insan var agri kesici bile kullanmadan dogum yapip bebegi engelli dogan hasta dogan..o yuzden once Allaha sonra doktorlara guven..haa zor olucak ama sonunda evladin olacak ne guzel bir duygu..zaten annelik anne olmak kolay olsaydi Cennet annelerin ayagi altinda olmazdi..Çok teşekkür ederim bakıcam hemen
Ben dogum yaptim yapali kullanmiyorum canm..ama surec nasil ilerler bilmiyorum..bnde merak ediyorum emzirirken ilac kullannan var mi acaba bu formda?merak ediyorum sute ne kadar geciyorKızlar selam doğum yapan anneler bebeğinizi emziriyorsunuz değil mi ? İlaçla alakalı gözlemlediğiniz durumlar var mı?
Aa ne iyi durabiliyorsan mesele yok. Ama senin doktorlar kullanabilirsin demişti diye hatırlıyorum benBen dogum yaptim yapali kullanmiyorum canm..ama surec nasil ilerler bilmiyorum..bnde merak ediyorum emzirirken ilac kullannan var mi acaba bu formda?merak ediyorum sute ne kadar geciyor
Yani suan cok yeniyim 12 gundur kullanmiyorum canm..evt canim kullan diyorlar haftaya yine mental hemsire gelecek evime..oda bana demisti kullan diye ilac bebege cok az gecer cunku ilac vucudunda dagiliyor demisti..hatta dogumdan sonra hastaneden cikarken doktorda kullan ilacini dedi..ama iste ne bilim acikcasi kuanmak istemiyirum..sanki kimyasal bebegime gecicek gibi hissdiyorum vicdan yapiyorum zor bir durumAa ne iyi durabiliyorsan mesele yok. Ama senin doktorlar kullanabilirsin demişti diye hatırlıyorum ben
Annelik içgüdüsü işte seni cok iyi anlıyorum. Ama en güvenilir ilaçlrdan birini içiyorsun zaten. Baktın zorlanıyorsun hemşire ile de konuşup tekrar baslarsin canım. İnşallah ihtiyaç duymazsin tabi. Bebeğin nasıl uslu ise daha rahat olur sanaYani suan cok yeniyim 12 gundur kullanmiyorum canm..evt canim kullan diyorlar haftaya yine mental hemsire gelecek evime..oda bana demisti kullan diye ilac bebege cok az gecer cunku ilac vucudunda dagiliyor demisti..hatta dogumdan sonra hastaneden cikarken doktorda kullan ilacini dedi..ama iste ne bilim acikcasi kuanmak istemiyirum..sanki kimyasal bebegime gecicek gibi hissdiyorum vicdan yapiyorum zor bir durum
Aynn canim insallh duymam ama biraz ruh halimde dalgalanmalar var 2 gundur..gece ataklar yokluyor..gercekten cok zor insan vicdan yapiyor..hemsireye gelince bir sorayim bakalim ne dicek o zaten kullan diyordu bana..dogum icin hastaneye yatisim yapildiginda bile ebeler gelip hergun soruyorlardi ilacini aldin mi diye..al kesinlikle aksatma diyorlardi..ama sancidan ruh halin umruna gelmio o an..Annelik içgüdüsü işte seni cok iyi anlıyorum. Ama en güvenilir ilaçlrdan birini içiyorsun zaten. Baktın zorlanıyorsun hemşire ile de konuşup tekrar baslarsin canım. İnşallah ihtiyaç duymazsin tabi. Bebeğin nasıl uslu ise daha rahat olur sana