Çok şükür geçer inşallah sevindim senin adinaBugun daha iyiyim sükür yavas yavas atlatıcam sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür geçer inşallah sevindim senin adinaBugun daha iyiyim sükür yavas yavas atlatıcam sanırım
Benim ruh halim bir iyi bir kötü :) selectraya başlayalı 20 gün oldu bir gün kalkıyorum baya iyiyim diyorum ertesi gün bi tuhaf senin tam olarak etkisini gösterdi mi ilacın iyi misinKizlar nasilsiniz nasil gidiyor hamilelik insallh iyisinizdir..burasi baya sessiz kalmis yazayim dedim
Ayni durum bendede var malesef tm iyi oldum diyorum 2 ci gun bir garibim..galiba hamilelikte tam bir iyilik hali yok..yani tam olarak etkisini gostermedi 1 aydir kullaniyorum bende..Benim ruh halim bir iyi bir kötü :) selectraya başlayalı 20 gün oldu bir gün kalkıyorum baya iyiyim diyorum ertesi gün bi tuhaf senin tam olarak etkisini gösterdi mi ilacın iyi misin
Şükrediyorum yine önceki halime göre depresif halim kalmadı en azından :) bakalım yarın randevum var ne diyecek doktorAyni durum bendede var malesef tm iyi oldum diyorum 2 ci gun bir garibim..galiba hamilelikte tam bir iyilik hali yok..yani tam olarak etkisini gostermedi 1 aydir kullaniyorum bende..
Oyle bu halimize sukurr..benm randevumde 4 martta psikiytriye..kac haftalik oldunuz siz?Şükrediyorum yine önceki halime göre depresif halim kalmadı en azından :) bakalım yarın randevum var ne diyecek doktor
18 olduk sizin daha ileride sanırımOyle bu halimize sukurr..benm randevumde 4 martta psikiytriye..kac haftalik oldunuz siz?
29 haftaligim bende..18 olduk sizin daha ileride sanırım
Bence hic oyle dusunme annenin gelmesi senin icin iyi olacaktir..sana yardimci olur destek olur moral verir cunku bu hastalik yalnizligi sevmiyor daha cok dusunup kaygilaniyor insan yalniz oldugunda..pozitif dusunmeye calis elinden geldigi kadar..Selam kızlar, güncel haberlerim ile geldim. Remeron kullanıyordum ama sadece uyutma hem de fazlası ile uyutma etkisi sebebiyle doktora başvurdum. O kadar çok uyuyorum ki sabah baş ağrısı ile uyaniyorum kalitesiz yani. Nispeten işimi gücümü yapiyorum ama bir isteksizlik hali genel. Remeron kullananlar bilir deli gibi iştah açar o etkisini bile yapmadı, sadece ^yiyebiliyorum^ Bazen canım hiçbişey istemiyor, bazen de idare eder modunda takılıyorum. Kendi islerimi halledebiliyorum çok şükür ama kaygı belirtileri var maalesef. İsteksiz olmaktan çok yoruluyorum çünkü.
Neyse doktor ile konuştum bugün, zestat yanına ek olarak citoles verdi. 5 mg ile başlayacagim. Aslında ikinci bir antidepresan baslamak istemiyordum ama sosyal hayattan kendimi çok çektim, kimseyle konuşasım yok, evde zaten yalnızım. Annem gelecek yarin Allah affetsin o bile gözümde büyüyor, ya beni kaygılı görüp üzülürse ya yine bu sıkıntılı halimş görürse diye beynim konuşuyor. Bu anksiyete depresyon degil de nedir? Hamilelik hiç stabil olmayan bir süreç, bizim gibi alışkanlıklarına bağlı, düzen sevenler için ekstra zor geçiyor sanki.
citoles kullanmıs olan var mi aranızda, iyi midir kendileri yan etki vb cok yapmaz umarim onlarla uğraşacak halim bile yok. (Cipralex muadili cipralex kullannlar da fikir belirtebilir.) herkese hayirli hamilelikler diliyorum.
Siz ilaç kullanmış mıydınız hamileyken ve emzirirken?Çok şükür geçer inşallah sevindim senin adina
Hamilelik hormonlarından malesef ki ilaçlar etkisiz kalıyor. Zaten karaciğer normalde içtiğimiz hapın %25ini alırmış vucuda 75 i kalırmış gebelikte daha da düşüyormuş doktorum söylemişti. Zira ben 21.haftadan beri ilaç içiyorum doğuracağım artık hala tam iyileşemedim.Ayni durum bendede var malesef tm iyi oldum diyorum 2 ci gun bir garibim..galiba hamilelikte tam bir iyilik hali yok..yani tam olarak etkisini gostermedi 1 aydir kullaniyorum bende..
Hayır ben doğum sonrası depresyona lohusa depresyonu yaşadımSiz ilaç kullanmış mıydınız hamileyken ve emzirirken?
Merhaba. Ben hamile değilim ama citoles 10 mg kullanıyorum. Kullanmadan önce sürekli ağlayan, elini kaldıramayan, stresten karnına ağrılar giren biriydim. O hallerim çok azaldı. Ama benim asıl sorunum dışarıya çıkmakta zorlanıyorum. Onda çok etkili olmadı. Aslında olamadı demek daha doğru korona sebepli ben de üzerine gitmedim bu durumun. Allah hepimize şifalar nasip etsin..Selam kızlar, güncel haberlerim ile geldim. Remeron kullanıyordum ama sadece uyutma hem de fazlası ile uyutma etkisi sebebiyle doktora başvurdum. O kadar çok uyuyorum ki sabah baş ağrısı ile uyaniyorum kalitesiz yani. Nispeten işimi gücümü yapiyorum ama bir isteksizlik hali genel. Remeron kullananlar bilir deli gibi iştah açar o etkisini bile yapmadı, sadece ^yiyebiliyorum^ Bazen canım hiçbişey istemiyor, bazen de idare eder modunda takılıyorum. Kendi islerimi halledebiliyorum çok şükür ama kaygı belirtileri var maalesef. İsteksiz olmaktan çok yoruluyorum çünkü.
Neyse doktor ile konuştum bugün, zestat yanına ek olarak citoles verdi. 5 mg ile başlayacagim. Aslında ikinci bir antidepresan baslamak istemiyordum ama sosyal hayattan kendimi çok çektim, kimseyle konuşasım yok, evde zaten yalnızım. Annem gelecek yarin Allah affetsin o bile gözümde büyüyor, ya beni kaygılı görüp üzülürse ya yine bu sıkıntılı halimş görürse diye beynim konuşuyor. Bu anksiyete depresyon degil de nedir? Hamilelik hiç stabil olmayan bir süreç, bizim gibi alışkanlıklarına bağlı, düzen sevenler için ekstra zor geçiyor sanki.
citoles kullanmıs olan var mi aranızda, iyi midir kendileri yan etki vb cok yapmaz umarim onlarla uğraşacak halim bile yok. (Cipralex muadili cipralex kullannlar da fikir belirtebilir.) herkese hayirli hamilelikler diliyorum.
Emzirirken mi başladınız citolese? Dışarı çıkma korkusu için paxera öneriyorum yine her zamanki gibi. 6 sene önce ben anneanneme bile gidemezdim paxera geçirdi bunu.Merhaba. Ben hamile değilim ama citoles 10 mg kullanıyorum. Kullanmadan önce sürekli ağlayan, elini kaldıramayan, stresten karnına ağrılar giren biriydim. O hallerim çok azaldı. Ama benim asıl sorunum dışarıya çıkmakta zorlanıyorum. Onda çok etkili olmadı. Aslında olamadı demek daha doğru korona sebepli ben de üzerine gitmedim bu durumun. Allah hepimize şifalar nasip etsin..
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Ben de bir dönem çıkamıyor, çıkmak istemiyordum. Onun için malesef ilaç bir yere kadar etki ediyor kendinizi zorlayıp ilk adımı siz atmalısınız malesef. Kronikleşmesine izin vermeyin. Her gün 5 dakika bahçeye çıkın en kötü bir tur atın geri girin. Bu şekilde yavaş yavaş süreleri artırın. İnan dışarıya adım atabildigim gün bir daha girmek istemedim yürüdüm yürüdüm yürüdüm. Başarma hissi baska bir şey. Ne kadardır kullanıyorsunuz ilacı? Sizi rahatsız eden yan etkisi vb oldu mu ve ne kadar sürede geçti? Amin, Allah şifa isteyen herkesin dualarını duysun.Merhaba. Ben hamile değilim ama citoles 10 mg kullanıyorum. Kullanmadan önce sürekli ağlayan, elini kaldıramayan, stresten karnına ağrılar giren biriydim. O hallerim çok azaldı. Ama benim asıl sorunum dışarıya çıkmakta zorlanıyorum. Onda çok etkili olmadı. Aslında olamadı demek daha doğru korona sebepli ben de üzerine gitmedim bu durumun. Allah hepimize şifalar nasip etsin..
Maşallah az kalmış sizin ,bir avazda kurtulur sağlıkla alırsınız inşallah kucağına bebişini :) burda doğum ve sonrasını da konuşalım inşallah..29 haftaligim bende..
Ne olduysa bana hamilelikte oldu daha önce hiç kullanmadım ben ilaç bir de etki etmiyor ne kötüHamilelik hormonlarından malesef ki ilaçlar etkisiz kalıyor. Zaten karaciğer normalde içtiğimiz hapın %25ini alırmış vucuda 75 i kalırmış gebelikte daha da düşüyormuş doktorum söylemişti. Zira ben 21.haftadan beri ilaç içiyorum doğuracağım artık hala tam iyileşemedim.
Size yazacağıma başka arkadaşa yazmışım.. İlaca emzirirken mi başladınız?Hayır ben doğum sonrası depresyona lohusa depresyonu yaşadım