Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Yan etki çok normal, bende de yapmıştı aynısını. Evet hamilelikte hele bulantı iştahsızlık zaten olduğu için bir de ilacınkiyle uğraşmak istemiyorsın bende çok çektim de malesef ilk günlerin bedeli bu canım. Yani 1-2 hafta katlanmalısin bence bak ben yemek yiyemiyordum gene katlandım. Bildiğin yemiyordum açtım bu arada. Karar senin bişey diyemem tabi ben olsam sabrederdim

Sonrasinda iyi olcaksam devam edicem tabi yeter ki isteksizligim mutsuzlugun gitsin . Bendede su durum var eger bugun kotuysem hic gecmicekmis gibi geliyor hep ayni kalacagim gibi dusune dusune dahada kotu oluyorum. Simdi yok yemek yiyiyemezsem bebege bisi olursa yemedim diye besle
nemezse diye dusunuyorum

Yan etkiler zamanla gecer. Sakin birakma. Iki ayda etki edecek en gec. Simdi tuttu biraktin ilerleyen zamanlarda baslarsa bir iki aya daha ihtiyacin olcak. Karnın buyuduğu zamanlarda ilaç hastalığını geçirmiş olacak. Yılma hepsi gececek

E öyle gelir tabi mutlu hissettiğin günler de sanki hiç kötü hissetmemişsin gibi gelir.. insan olmayla alakalı cok doğal bir his yaşadıkların. Bak sen de Agustosta doğum yapacaksin. Bizim grupta 20li hadtalarında olup halen bulantıdan yiyemeyen, dkktorun verdiği vitaminleri bile içemeyenler var günde 1 öğün beslenenler var. 2 gün az yedin diye bişey olmaz bebeğe korkma. Uzun vadede devam ederse sıkıntı olur zaten o zaman da kimse sana zorla ilacı kullan demez. Biraz bekle bakalım daha 3 gün yaa.. antibiyotik bile 3 günde etki etmiyor

Canım bende de tansiyon düşüklüğü yaptı. 9larda geziyor tansiyonum. Normalde hep 12/8 olurdu

Canım bende de tansiyon düşüklüğü yaptı. 9larda geziyor tansiyonum. Normalde hep 12/8 olurdu
Vallaha anlamadım bende. Günde sabah akşam alfemed tansiyon ilacı içiyorum. Doktor senin panikten keseriz yakında dedi. Panik anında bir ölçüyorum. 14.8 14.9
Geçince ölçüyorum 12.8 11.7 anlık ölçmüyorum artık. Çünkü daha kötü oluyoruö

Geçer merak etme hepsini yaşadım ilk hafta İshal aşırı mide bulantısı ve iştahsızlık sonra geçti iştahım açıldı şimdi :) sabretmen gerek

Kizlar simdide ishal oldun gran bisi sokamiyorum agzima
Senin ishal ne kadar surdu bu aksam tek bisi yiyemedim ya acaip sarsti beni
geçer tabi bir kaç gün sürdü normalde doğum doktorumun verdiği kan ilacı ve vitamin kabız yapıyordu iyi oldu :) bir haftaya tüm yan etkileri geçer doktor öyle dedi ve öyle oldu ben ilk kez kullanıyorum antidepresan

Kizlar ben bu öğlen dogum yaptım. Sezaryan gününü beklemedi benim kız. İyiyiz ikimizde
Aaa yatmadan bakayım derken gelen habere bak. Geçmiş olsun canım kavuştunnuz nasıl bir his anne olmak.. normal doğum mu oldu? Doğum nasıldı? Toparlanınca anlat hikayeni detaylı :)

Aaa yatmadan bakayım derken gelen habere bak. Geçmiş olsun canım kavuştunnuz nasıl bir his anne olmak.. normal doğum mu oldu? Doğum nasıldı? Toparlanınca anlat hikayeni detaylı :)
Spinal sezaryan. Anne olmayı henüz anlayamadım rüyada gibiyim uyanıcam ve hamile devam edicem gibi bi his. Aniden oldu her sey şoktayım sanırım. Perş diye beklerken öğlen dogum yaptım

Spinal sezaryan. Anne olmayı henüz anlayamadım rüyada gibiyim uyanıcam ve hamile devam edicem gibi bi his. Aniden oldu her sey şoktayım sanırım. Perş diye beklerken öğlen dogum yaptım
Dile kolay 9 ay alıştın artık hamileliğe ve birden olması apar topar sana gercek dışı geliyordur. Düşünsene dün gece yoktu yaninda bugün var mucize şok karmaşa değil de ne :) kendini kötü hissetme sakın hele bi evine geç beşiğine faln yatır bildigin güvenli huzurlu ortamında bak bir de bebeğine daha iyi hissedeceksin. Allah analı babalı büyütmek sağlıkla büyütmek nasip etsin

Kizlar ben bu öğlen dogum yaptım. Sezaryan gününü beklemedi benim kız. İyiyiz ikimizde

MaşAllah ne güzel darısı tüm adayların başına

Ben bulantidan uyuyamadim bile hicbisi yiyemiyorum hala ise gidemedim bugun baya kotuyum ya bu derece sarsmasi dusundurdu beni doktoru aradim ilac ishal.yapmaz devm et dedi:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…