- 21 Eylül 2015
- 61
- 21
- 35
Bana önerdiğini yapsana hemen az üşüyecek şekilde yürümeli olan. Hem gündüz az dışarıda yürüsen. Etraftaki şeylere bakarken az dikkatini dağıt. Bi de psikologum bana piyano çalmaya çalış demişti, zor parçalara çalış beyninin mantıklı ve mantıksız kısımlarını iletişime sok o zaman kiltlenmez beyin mantıklı düşüncelere yer açılır dedi. Sen de kafanı zorlayacak bişi dener misin?Ben cok kotuyum yine intihar dusuncem var. yattigim hastaneye gittim servis dolu yatmaman lazim dediler. Ozeldeki doktoruma gittim yatirilman lazim iyi degilsin dedi. Edirne tip fakultesine gitmeyi dusunuyoruz. Onerisi olan var mi. Istanbul edirne tekirdag civarlarinda
Bakıyorum da bu yazdıklarım çok saçma oldu galiba, sıkıntın büyük olunca. Umarım daha kötü olmamışsındır. Hastane bulabildin mi haber et e mi?Bana önerdiğini yapsana hemen az üşüyecek şekilde yürümeli olan. Hem gündüz az dışarıda yürüsen. Etraftaki ....
Canım.pasifloea kullaniomusun nasıl geliyorAnladim canim insallh iyi olursun oluruz..ama bnce 1 ay daha bekle...12 haftalik olunca git..1 ay daha bebegin icin katlan zor cok zor biliyorum bnde yasiyorum benimki 10 hafyalikken basladi direne direne suan 21 haftaligim..dayandigim yere kadar mucadele edicem cok zor geciyor ama ne yapayim..12 13 cu haftaya kadar doktoruna soyle bnce bitkisel surup olan pasiflora kullan..bide canim gece yatmadan once sicak süt iç..bn oyle yapiyorum biraz dinginleştiriyor..
Yok hic kullanmadim..ama kuzenimin esi hamileliginde kullandi 7 8 kutu bitirmis..pek bir faydasi olmuyormus..Canım.pasifloea kullaniomusun nasıl geliyor
Bende panik atak var 17 haftalik hamileyim ben basladn bakalmYok hic kullanmadim..ama kuzenimin esi hamileliginde kullandi 7 8 kutu bitirmis..pek bir faydasi olmuyormus..
Belki sana iyi gelebilir canim..suan nasilsin peki?Bende panik atak var 17 haftalik hamileyim ben basladn bakalm
Benim yattigimda baslio canım bi carpinti bi daralma bi bogulma uykusuzm kaç zamandır biraz önce icrm ilaci bakalm nasıl olck bugunBelki sana iyi gelebilir canim..suan nasilsin peki?
Anladim canim kullan bakalim belkide iyi gelir sana..bide canim gece yatarken telefondan dualar ac insirah suresi falan sesini kis basucuna koy uyandikca yeniden ac..Rabbim kalbimize ferahlik verr insallhBenim yattigimda baslio canım bi carpinti bi daralma bi bogulma uykusuzm kaç zamandır biraz önce icrm ilaci bakalm nasıl olck bugun
Yapıorum canım da yinede uyuyanyrn hu saat oldu Uyumadn yineAnladim canim kullan bakalim belkide iyi gelir sana..bide canim gece yatarken telefondan dualar ac insirah suresi falan sesini kis basucuna koy uyandikca yeniden ac..Rabbim kalbimize ferahlik verr insallh
Pasifloraya bugun mu basladin canm?Yapıorum canım da yinede uyuyanyrn hu saat oldu Uyumadn yine
Canim sen ilaç kullanıyor musun? Dozu düsük sanırım yetersiz geliyo sana doktorun ne diyo? Bi de intihar düsüncesi nasıl bi düsünce oluyo, yani gerçekten kendine zarar veriyomusun Kendini kaybedip? Bazen bende de olurdu ölme isteği, hiç kendime bisey yapmadım ama panik atak falan geçirirken allahım ölsem de kurtulsam bu hislerden bu hastalıktan dediğim cok oldu. Ruhumun daraldığı, caresiz kaldıgım. Yada intihar edenleri duyunca nasıl boğulduklarını ne hisler yaşadıklarını anlayabiliyorum. Ölmekten değil bu şekilde yasamak zorunda olmaktan, hiç geçmemesinden korkuyodum ben. Hic gecmeyecek gibi gelirdi anksiyete boğardı. Sende ne sekilde?Ben cok kotuyum yine intihar dusuncem var. yattigim hastaneye gittim servis dolu yatmaman lazim dediler. Ozeldeki doktoruma gittim yatirilman lazim iyi degilsin dedi. Edirne tip fakultesine gitmeyi dusunuyoruz. Onerisi olan var mi. Istanbul edirne tekirdag civarlarinda
Evet canım ama hala Uyumadn 7 oldu saat bide üstüne bagrsaklarmi çok çalstrdi onub disinda bi etkisi olmadiPasifloraya bugun mu basladin canm?
Doktor çarpıntısı hemen geçirir uyursn demişti uyuyamadmPasifloraya bugun mu basladin canm?
Canim belki yeni basladigindandir..hemen etki etmez..1 2 hafta kullan..ama pasiflora zaten uyku getirmez sadece biraz sakinlestirir ben oyle biliyorum..benm bir arkadas kullandi..doktor hem pasiflora hemde uyku ilaci vermisti..Evet canım ama hala Uyumadn 7 oldu saat bide üstüne bagrsaklarmi çok çalstrdi onub disinda bi etkisi olmadi
Psikiyatri verdi demi?Doktor çarpıntısı hemen geçirir uyursn demişti uyuyamadm
Evet canım psikiyatri kustum zaten biraz oncePsikiyatri verdi demi?
Anladim canim gece ataklarin mi oluyor ondan mi uyuyamiyorsun? Hani umudunu kesmek asla istemem bnm cevremde 2 kisi kullandi faydasini gormediler..bence tek sorunun uykusuzluksa doktorunla gorus uyku ilaci versin..Evet canım psikiyatri kustum zaten biraz once
Aynı benim düşüncelerim. Paxera bunları geçiriyor Allahtan ama daha etkisi tam gelmedi 10.gündeyim bi 5 günüm daha var sanıyorumCanim sen ilaç kullanıyor musun? Dozu düsük sanırım yetersiz geliyo sana doktorun ne diyo? Bi de intihar düsüncesi nasıl bi düsünce oluyo, yani gerçekten kendine zarar veriyomusun Kendini kaybedip? Bazen bende de olurdu ölme isteği, hiç kendime bisey yapmadım ama panik atak falan geçirirken allahım ölsem de kurtulsam bu hislerden bu hastalıktan dediğim cok oldu. Ruhumun daraldığı, caresiz kaldıgım. Yada intihar edenleri duyunca nasıl boğulduklarını ne hisler yaşadıklarını anlayabiliyorum. Ölmekten değil bu şekilde yasamak zorunda olmaktan, hiç geçmemesinden korkuyodum ben. Hic gecmeyecek gibi gelirdi anksiyete boğardı. Sende ne sekilde?
Evet paxera gerçekten geçiriyor cünkü o bunaltılar ataklar kesilince bunları düsünmemeye hayattan zevk almaya baslıyosun. Düsünsene baska bir hastalıgı olan biri bile aynı seyler düsünür sürekli yaşadıkça. Aslında normal.. kronik hastalık yasayanlar cok kez ölsem de kurtulsam demiştirAynı benim düşüncelerim. Paxera bunları geçiriyor Allahtan ama daha etkisi tam gelmedi 10.gündeyim bi 5 günüm daha var sanıyorum
Passiflora bir seye yaramıyor ya papatya cayıyla aynıdır etkisi.Doktor çarpıntısı hemen geçirir uyursn demişti uyuyamadm