Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Aynı benim düşüncelerim. Paxera bunları geçiriyor Allahtan ama daha etkisi tam gelmedi 10.gündeyim bi 5 günüm daha var sanıyorum
Beni de paxera rahatlatıyordu ama o ilaç hamilelik için iyi değil diye başka ilaca döndürmüşlerdi beni, bebek işlerinden elimi çektiğim gibi paxeraya sarılacağım:KK43: sizin doktorlar paxerayı bıraktırmadı mı ilk hamile kalınca?

Beni de paxera rahatlatıyordu ama o ilaç hamilelik için iyi değil diye başka ilaca döndürmüşlerdi beni, bebek işlerinden elimi çektiğim gibi paxeraya sarılacağım:KK43: sizin doktorlar paxerayı bıraktırmadı mı ilk hamile kalınca?
Ben en basından beri içiyorum paxera hiç kesmedim sadece dozunu azalttik. 30 iciyordum hamile kaldığımda, 8. Haftaya kadar 10mg a kdr yavas yavas düsürdü.(doktorum 8. Haftaya kadar plasentadan bebege kan akısı olmuyor en önemli haftalar 8-12 arasi demişti o yüzden düsük doz verdi.) O ara ilaç değiştirmeyi denedik ama olmadi ağır ataklar geçirdim, cipralexi denemiştik, lustral zaten icemiyorum yan etkisi çok bana. Geri döndük paxeraya. 12. Haftadan sonra 15 mg a ciktik ve 17. Haftada 20 mg a ciktik. Son zamanlarıma geldim hala 20 lik iciyorum.

Canim buna doktor karar verir belki düsük dozda bir ilaç yazar. Uyku veren rahatlatan, icilebilen ilaçlar var bana vermişti.
Vallami.sana ne vermişti canım yazmio ya benimki hamilelikte her ilaç kotu dio ama.gunduz iş akşam uykszlk 17 haftadym artk bayildim bayılcam

Vallami.sana ne vermişti canım yazmio ya benimki hamilelikte her ilaç kotu dio ama.gunduz iş akşam uykszlk 17 haftadym artk bayildim bayılcam
Haftan ileriymiş aslında. Dr değiştir bence hic uğraşma onla. Zaten ilaci söylesem de dr yazmadan alınmıyor.

20sinde kadin doguma gitcem ondan sonea degstrcm kuzu
Rahat edersin sonra insallah. Uyku için prilam dr bulantı hapı da iyi geliyor kullandın mı? Hamilelere özel zaten reçetesiz alınıyor. Hem bulantı kesiyor hem uyku yapıyor gece iciliyor. Onu dene istersen bi kadın dogumcuna sor da, o yazarsa ücretsiz alırsın

Rahat edersin sonra insallah. Uyku için prilam dr bulantı hapı da iyi geliyor kullandın mı? Hamilelere özel zaten reçetesiz alınıyor. Hem bulantı kesiyor hem uyku yapıyor gece iciliyor. Onu dene istersen bi kadın dogumcuna sor da, o yazarsa ücretsiz alırsın
Prilam verdi kusmam durunca icmemstm canim

Onu da deniyim olmadi

Ah ben ne çektim paxerayı bıraktırdılar tabikide şak diye hem de. ben yeni başladım eski msjlarımda var bakabilirsiniz. 21.haftada ilaca başladım selectraya 100lüğe kadar çıktım yanında rexapin ve seroquell ile birlikte tam 10 hafta içtim ama boşa içtim hiçbir iyileştirme yapmadı. 31.haftada mecbur paxeraya başladım.

Evet paxera gerçekten geçiriyor cünkü o bunaltılar ataklar kesilince bunları düsünmemeye hayattan zevk almaya baslıyosun. Düsünsene baska bir hastalıgı olan biri bile aynı seyler düsünür sürekli yaşadıkça. Aslında normal.. kronik hastalık yasayanlar cok kez ölsem de kurtulsam demiştir😞 21 günden sonra iyice görürsün etkisini geçicek hepsi ♥️
Inşallah bekliyorum sabırsızlıkla eski günlerimi bi daha da paxeramı bırakmam ♥️

Ben en basından beri içiyorum paxera hiç kesmedim sadece dozunu azalttik. 30 iciyordum hamile kaldığımda, 8. Haftaya kadar 10mg a kdr yavas yavas düsürdü.(doktorum 8. Haftaya kadar plasentadan bebege kan akısı olmuyor en önemli haftalar 8-12 arasi demişti o yüzden düsük doz verdi.) O ara ilaç değiştirmeyi denedik ama olmadi ağır ataklar geçirdim, cipralexi denemiştik, lustral zaten icemiyorum yan etkisi çok bana. Geri döndük paxeraya. 12. Haftadan sonra 15 mg a ciktik ve 17. Haftada 20 mg a ciktik. Son zamanlarıma geldim hala 20 lik iciyorum.
8-12 de diğer ilaçları mı deniyordun? 4 haftada etki gösteremiyorlar ki genelde:KK43:((
ben de çok geriliyorum 20 mg citalopram kullanıyorm 8-12 arası da kullanacağım mide ilacımla ( pantos) beraber.

Ah ben ne çektim paxerayı bıraktırdılar tabikide şak diye hem de. ben yeni başladım eski msjlarımda var bakabilirsiniz. 21.haftada ilaca başladım selectraya 100lüğe kadar çıktım yanında rexapin ve seroquell ile birlikte tam 10 hafta içtim ama boşa içtim hiçbir iyileştirme yapmadı. 31.haftada mecbur paxeraya başladım.
Gerçekten çok enteresan paxeranın yerini tutmuyor hiçbişi:KK43:( ben de bir yığın ilaç denedim olmadı ama tam iyi olmasam da psikolog eşliğinde citalopramla devam ediyorum.

kızlar peki mide ilacı kullanan var mı ilk 12 haftada? Ve bebeği sağlıkla gelişmiş arkadaşlar varsa böyle güzel örnekler çok güzel olur.

Doğum yaptım mi ne kadar oluyor sağlıkla büyüt insallah nasılsınız bebeğin sen
Yaptım canım 4vaylık oldu bebeğim kızım iyi çom şükür sağlıklı ben pisikolojik olarak biraz rahatladım ama hala devam ediyor hamilelikteki kadar olmasada zaten önceden de vardı kafaya takacak bişey buluyorum nedense epeydir girmiyorsun sende sen nasılsın sıkıntıların geçmişti senini ilaç almadan doğumdan sonra bebeğin nasıl iyimisiniz

8-12 de diğer ilaçları mı deniyordun? 4 haftada etki gösteremiyorlar ki genelde:KK43:((
ben de çok geriliyorum 20 mg citalopram kullanıyorm 8-12 arası da kullanacağım mide ilacımla ( pantos) beraber.
Hayır 8-12 de 10 luk paxera ictim. 8 de birkaç gün cipralexe geçtim cok atak geçirdim olmadı birinden diğerine direk geçince.paxeraya döndük hemen.

X