Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Son aylar daha da zor geçiyor zaman duruyor sanki bende şafak sayarak geçirdim çok şükür geçti gitti seninde gidicek insallah

Kaçıncı haftanız bende bu tarz sıkıntılar yaşadım hamd olsun sağlıklı bebeğim de bende yani yolun sonunda ışık var hiç korkmayın
Bu arada nasılsınız hepiniz
Sağolun bunları duymak içimi rahatlatıyor. 21.haftadayım. İlaç kullanmış mıydınız siz de, xanax aldınız mı?

Son aylar daha da zor geçiyor zaman duruyor sanki bende şafak sayarak geçirdim çok şükür geçti gitti seninde gidicek insallah
Aynen inan gün sayıyorum sayılı gün çabuk gecmiyo kesinlikle dahada buyuyo iki gün çok sitresliydim hiç sevmediğim insanları davetsiz misafirleri bide bu koronada misafir etmek zorunda kaldım bebeğimin hareketleri azaldı resmen bugün dinlencem

Sağolun bunları duymak içimi rahatlatıyor. 21.haftadayım. İlaç kullanmış mıydınız siz de, xanax aldınız mı?
Ben 7.ayımda 1 ay kadar misol kullandım bıraktım 1 ay rexapin aldım akşamları uyku sorunu yaşadığım akşamlarda zestad çeyrek aldım bunu toplam 3 4 kez almışımdır benim ilaç geçmişim biraz karışık yan etki yapıp bıraktıklarimda var bebeğim 4 ayını doldurdu herhangi bir ilaç kullanmıyorum gayette saglikliyiz arada yokluyor tamamen gitmiyor ama şükür bugünüme kabus gibi geçen 9 ayın ardından size moral olması adına yazdım geçicek inanın

Sevmediğin istemediğin insanlarla olmakta çok etkiliyor bişeyde diyemiyosun

Çok sevindim adına konuşuyorduk kotuydun hamileyken

Arkadaşlar merhaba .bende de anksiyete var daha önce hiç ilaç kullanmadım.ve ikiz bebeklerime hamileyim .27.haftadayım .napacam bilmiyorum bu aralar çok kötüyüm .ilaç kullanmak istiyorum.çünkü erken doğrum riskim var bi taraftan da bu stres de bence onu tetikliyor. Strese girdiğimde karnım semsert oluyo . Bebeklerime de eziyet ediyorum onlar için çok üzülüyorum benim yüzümden eziyet yaşıyorlar resmen .nolacak hiç bilmiyorum .ilaç kullanmak için geç mi kaldım acaba ?

Kullananlar var cnm ben kullanmıyorum ama bazen yanlismi yaptım diyorum kullansaydim da diyecektim aynı şeyi seni çok iyi anlıyorum benim sitres yapınca karnım ağrıyor çok üzülüyorum belki kullanmaliydim diyorum off kararsızlık

Hiç sorma cnm bilmiyorum iyi mi kötü yaptım ama bu zamana kadar dayandım. 30 a bi ulaşsam şimdilik hedefim o .sen güzel ilerlemişsin ama maşallah az kalmış canım .

Çok kötü bişey .Allah yardımcımız olsun .beni hiçbişey bu kadar zorlamadı hayatımda .aslında ben de ilk Pandemi ile başladı sonra yaygınlaştı .artık herşeye takar oldum kafayı .en yakınlarım dahil insanlara karşı müthiş bir sinirim var . Her dediklerine alınıp kafayı takıyorum nasıl olacak bilmiyorum

İlaç hakkında ne düşünüyorsun

Ya aslında başından beri ilaç kullanmak istiyorum ama bi cesaret edemedim şimdi de acaba geç mi kaldım diyorum .şimdi başlasam en fazla bi ay kullanabilirim .doğuma yakın da bırakma durumu oluyo herhalde.bu bi ayda da anca etki gösterir zaten .kaç günde etki etmeye başlıyo ilaçlar sen biliyo musun?

Cnm benim kullandiklarim iki hafta sonra başlardı aşağı yukarı bir ay diyelim bazı arkadaşlar var doğuma kadar sadece dozunu düşürüp kullancaklarmis gonulluysen bir pisikyatriye başvur bence o daha iyi bilgi verir ben gittim 18 haftada bir ay kala keseriz dedi kanama riski oluyo dedi her doktor farklı bir şey soyluyo kimi kesmeyip dozu azaltiyo belki sende öyle uygun gorulurse üç ay icersin

Teşekkür ederim canım . Yani hamilelikte ne kadar gidebilirsem bebeklerim için kardır .o yüzden de bi ayımı bile rahat geçirsem süper olur benim için yoksa böyle devam edemiycem gibi. Allah sağlıklıca yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Daha zamanın çok kuzum doktor onay verirse senin rızan varsa niye olmasın mutlu bir gebelik gibi yok son aylarda sağlıklı bir birey bile pisikolojik bakımdan depresyon yasiyo ki bizler zaten rahatsiziz daha'da artiyo tabi senin fıstıklar ikizmi masallah kuzulara

Evet canım Allah nasip ederse ikiz kızlarım olacakİkiz olması da biraz tetikte bekletiyo insanı .panik oluyoruz bişey oldu mu korkuyoruz hemen . Ben galiba ilaç kullanırım doktor gittikten sonra inşallah faydası olur da .

Hakkında hayırlısı olsun inşallah doktoruna erken doğum riskini şöyle pisikyatrine yazarsa kullanırsın

Mesajı yazdığınızın üzerinden aylar geçmiş, fakat sizi merak ettim,umarım sizde bebeğinizde iyisinizdir, inşallah çocuğunuzun hiç bir sıkıntısı olmadan doğmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…