Son aylar daha da zor geçiyor zaman duruyor sanki bende şafak sayarak geçirdim çok şükür geçti gitti seninde gidicek insallahCnm tabiri caizse perişanım nasıl diyorsun inan sanki bı otuz haftam daha var gibi benimde dakikalar bile boğuyor beni bazen aşırı sinirlilik yaşıyorum yoğun sitres yaşıyorum bebeğim erken doğacak diye ödüm kopuyonormal insanlara o kadar özeniyorum ki pisikolojik rahatsızlığı olmayan cnm ben çekmeyi seçtim bu göze aldım ilacı alamıyorum dayanmaya çalışmak daha doğru bence neticede ilaç kimyasal ve bebeğe geciyo emzirincede geçecek ha hiç kaldiramiyorsan pisikyatriye git istersen ben cekicem bu cilemi Allah yardım etsin hepimize
Sağolun bunları duymak içimi rahatlatıyor. 21.haftadayım. İlaç kullanmış mıydınız siz de, xanax aldınız mı?Kaçıncı haftanız bende bu tarz sıkıntılar yaşadım hamd olsun sağlıklı bebeğim de bende yani yolun sonunda ışık var hiç korkmayın
Bu arada nasılsınız hepiniz
Aynen inan gün sayıyorum sayılı gün çabuk gecmiyo kesinlikle dahada buyuyo iki gün çok sitresliydim hiç sevmediğim insanları davetsiz misafirleri bide bu koronada misafir etmek zorunda kaldım bebeğimin hareketleri azaldı resmenSon aylar daha da zor geçiyor zaman duruyor sanki bende şafak sayarak geçirdim çok şükür geçti gitti seninde gidicek insallah
Ben 7.ayımda 1 ay kadar misol kullandım bıraktım 1 ay rexapin aldım akşamları uyku sorunu yaşadığım akşamlarda zestad çeyrek aldım bunu toplam 3 4 kez almışımdır benim ilaç geçmişim biraz karışık yan etki yapıp bıraktıklarimda var bebeğim 4 ayını doldurdu herhangi bir ilaç kullanmıyorum gayette saglikliyiz arada yokluyor tamamen gitmiyor ama şükür bugünüme kabus gibi geçen 9 ayın ardından size moral olması adına yazdım geçicek inanınSağolun bunları duymak içimi rahatlatıyor. 21.haftadayım. İlaç kullanmış mıydınız siz de, xanax aldınız mı?
Sevmediğin istemediğin insanlarla olmakta çok etkiliyor bişeyde diyemiyosunAynen inan gün sayıyorum sayılı gün çabuk gecmiyo kesinlikle dahada buyuyo iki gün çok sitresliydim hiç sevmediğim insanları davetsiz misafirleri bide bu koronada misafir etmek zorunda kaldım bebeğimin hareketleri azaldı resmenbugün dinlencem
Evet cnm malesefSevmediğin istemediğin insanlarla olmakta çok etkiliyor bişeyde diyemiyosun
Çok sevindim adına konuşuyorduk kotuydun hamileykenBen 7.ayımda 1 ay kadar misol kullandım bıraktım 1 ay rexapin aldım akşamları uyku sorunu yaşadığım akşamlarda zestad çeyrek aldım bunu toplam 3 4 kez almışımdır benim ilaç geçmişim biraz karışık yan etki yapıp bıraktıklarimda var bebeğim 4 ayını doldurdu herhangi bir ilaç kullanmıyorum gayette saglikliyiz arada yokluyor tamamen gitmiyor ama şükür bugünüme kabus gibi geçen 9 ayın ardından size moral olması adına yazdım geçicek inanın
Kullananlar var cnm ben kullanmıyorum ama bazen yanlismi yaptım diyorum kullansaydim da diyecektimArkadaşlar merhaba .bende de anksiyete var daha önce hiç ilaç kullanmadım.ve ikiz bebeklerime hamileyim .27.haftadayım .napacam bilmiyorum bu aralar çok kötüyüm .ilaç kullanmak istiyorum.çünkü erken doğrum riskim var bi taraftan da bu stres de bence onu tetikliyor. Strese girdiğimde karnım semsert oluyo . Bebeklerime de eziyet ediyorum onlar için çok üzülüyorum benim yüzümden eziyet yaşıyorlar resmen .nolacak hiç bilmiyorum .ilaç kullanmak için geç mi kaldım acaba ?
Gün geçmiyor be cnm fark etmiyor ki her saniye ölüyorumHiç sorma cnm bilmiyorum iyi mi kötü yaptım ama bu zamana kadar dayandım. 30 a bi ulaşsam şimdilik hedefim o .sen güzel ilerlemişsin ama maşallah az kalmış canım .
İlaç hakkında ne düşünüyorsunÇok kötü bişey .Allah yardımcımız olsun .beni hiçbişey bu kadar zorlamadı hayatımda .aslında ben de ilk Pandemi ile başladı sonra yaygınlaştı .artık herşeye takar oldum kafayı .en yakınlarım dahil insanlara karşı müthiş bir sinirim var . Her dediklerine alınıp kafayı takıyorum nasıl olacak bilmiyorum
Cnm benim kullandiklarim iki hafta sonra başlardı aşağı yukarı bir ay diyelim bazı arkadaşlar var doğuma kadar sadece dozunu düşürüp kullancaklarmis gonulluysen bir pisikyatriye başvur bence o daha iyi bilgi verir ben gittim 18 haftada bir ay kala keseriz dedi kanama riski oluyo dedi her doktor farklı bir şey soyluyo kimi kesmeyip dozu azaltiyo belki sende öyle uygun gorulurse üç ay icersinYa aslında başından beri ilaç kullanmak istiyorum ama bi cesaret edemedim şimdi de acaba geç mi kaldım diyorum .şimdi başlasam en fazla bi ay kullanabilirim .doğuma yakın da bırakma durumu oluyo herhalde.bu bi ayda da anca etki gösterir zaten .kaç günde etki etmeye başlıyo ilaçlar sen biliyo musun?
Daha zamanın çok kuzum doktor onay verirse senin rızan varsa niye olmasın mutlu bir gebelik gibi yok son aylarda sağlıklı bir birey bile pisikolojik bakımdan depresyon yasiyo ki bizler zaten rahatsiziz daha'da artiyo tabi senin fıstıklar ikizmi masallahTeşekkür ederim canım . Yani hamilelikte ne kadar gidebilirsem bebeklerim için kardır .o yüzden de bi ayımı bile rahat geçirsem süper olur benim için yoksa böyle devam edemiycem gibi. Allah sağlıklıca yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Evet canım Allah nasip ederse ikiz kızlarım olacakDaha zamanın çok kuzum doktor onay verirse senin rızan varsa niye olmasın mutlu bir gebelik gibi yok son aylarda sağlıklı bir birey bile pisikolojik bakımdan depresyon yasiyo ki bizler zaten rahatsiziz daha'da artiyo tabi senin fıstıklar ikizmi masallahkuzulara
Hakkında hayırlısı olsun inşallahEvet canım Allah nasip ederse ikiz kızlarım olacakİkiz olması da biraz tetikte bekletiyo insanı .panik oluyoruz bişey oldu mu korkuyoruz hemen . Ben galiba ilaç kullanırım doktor gittikten sonra inşallah faydası olur da .
Mesajı yazdığınızın üzerinden aylar geçmiş, fakat sizi merak ettim,umarım sizde bebeğinizde iyisinizdir, inşallah çocuğunuzun hiç bir sıkıntısı olmadan doğmuşturMerhabalat 36 haftalık hamileyim. Ama sıkıntılı bi gebelik geciriyorum bebegimin kalbinde bir problem var doğumdan sonra belli olcak bircok sey. 22. haftadan beri kaygiliyim. Dogum icin ankaraya sevk ettiler ve ailemle kalıyorum bu surecte daha 1 hafta oldu ve asla geçinemiyoruz bide 4 yasinda oglum var. Kurulu duzenim bozuldu tabi. Oglumla surekli araya giriyolar ve ben kotu bi anneymisim de oğlum kotu olsun diye yapıyormusum gibi davraniyolar bir cok seyi. Evime geri donmek istiyorum ama doguma 2 haftam kaldi. Kendimi odaya kapattim çıkmıyorum surekli ağlıyorum. Psikolojim berbat halde kafayi yemek uzereyim napicami sasirdim. Dogum korkusu bebek kaygisi derken. Hic kimse tarafindan anlasilmadigimi dusunuyorum. Surekli abartma diyen bi aile. Bide korono yuzunden yaşadığım stres de cabasi. Nasil devam etcem evime donmelimiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?