O zaman ilaç yanlıstır eksiktir vs. Tedaviden vazgeçmeyin. Tek ilacla tedavi olamayan hasta da cok. Ben paxera 30mg icerek atlatmıstım panik atağı. simdi cipralex 10 mg iciyorum. İlacı bırakmaya calısınca cok atak geçirdim onlar daha tehlikeli ruh gibi oluyorum. Önce paxerayı azaltıp sonra cipralexe geçirdi doktorum. Bebek de cok sağlıklı masallahİlaçsız duramıyorum ilaç içerken de iyi değildim ah iyi gelse seve seve içerim paxera mı kullsnıyorsun başından beri bende paxera kullandım bir ara idare ediyo rdu bebek istediğim için bıraktım boş gebelikgebelik yaşadım kürtaj oldum sonra paxera 40mg bile işe yaramadıyaramadı 2sene dir iyi olamadım
İyi yaptın sonunda gittin. İlk aylarda da düsük riskinden dolayı tercih edilmiyo bebek gelisimi durmasın diye. Sükür ki benim bebegim iyi. Bundan sonra rahat edersin insallahMerhaba arkadaşlar soran olmadı ama ben burda birilerine bilgi olsun diye yazacağım bugün pisikyatriye gittim OKB takıntı hastasıyım hamileyim 18 haftalık doktor biz aslında hamilelikte hiçbir ilacı önermiyoruz ama çok ihtiyaç olunan durumda azaltsin rahatsizligi diye güvenirliği daha iyi bilinen ilaç veriyoruz dedi lutsral gebeliğin ilk özellikle 10 haftasında ilaç riskli olabilir organlar çok hızlı gelişiyor ve sitres te eğer çok yüksekse zeka geriliği çok küçücük bir ihtimal olabiliyormuş yani bebek buyukken sitres etkilemiyormus öyle dedi lutsral 50 yazdı üç hafta iç gel dedi doğuma yakın keseriz kanama yapma ihtimali oluyormuş aklınızda bulunsun son ay haftalarda kesilmesi lazımmış boyle defi doktorum çok iyi bir doktordu çok çok memnun kaldım bunun dışında yüzümde sitres olunca kirmizilasma yanma ve kirisma oluyordu sitresin çok arttığı için oluyor dedi ben ilacı kullanınca geçiyor bir süre sonra başlıyor bunu söyledim kontrole geleceksin dozu ona göre artıracağız bakacağız yada azaltacagiz dedi 25 mg bir işe yaramiyo dedi elli verdi bu arada selektra ve lutsral güvenilir diğer ilaçlara göre dedi bana OKB terapi adında bir kitap ismi yazdı verdi bulunduğum yerde terapi olmadığı için bunu uygularsan biter dedi ben kitabı alicam ilacı çok daha fenalasmadikca icmiycem burda bilgi olsun inşallah diye yazdım merak eden olursa diye sitres etki etmiyormus ilk aylar hariç ilk aylarda çok çok düşük bir ihtimal son aylarda ilaç kullananlar için söyleyeyim bebek büyük olduğu için risk daha bı az bir ihtimal ama risk az Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
İnşallah cnm benim çok şükür iyi olsun hiç bir anne acı yaşamasın insallah bugünlerde geçecek inşallahİyi yaptın sonunda gittin. İlk aylarda da düsük riskinden dolayı tercih edilmiyo bebek gelisimi durmasın diye. Sükür ki benim bebegim iyi. Bundan sonra rahat edersin insallah
Slm cnm bugün ilaca başlamak zorunda kaldım şiddetli sıkıntı ve baş ağrısı yaşadım ağrı kesici fayda etmedi yüzüm berbat haldeydi dualar sureler okuyup içtimİyi yaptın sonunda gittin. İlk aylarda da düsük riskinden dolayı tercih edilmiyo bebek gelisimi durmasın diye. Sükür ki benim bebegim iyi. Bundan sonra rahat edersin insallah
Bisey olmaz cnm ilk baslarda olur öyle bende bugun yogun bi panik atak geçirdim maalesef. İlacin dozu az ama mecbur dayancazSlm cnm bugün ilaca başlamak zorunda kaldım şiddetli sıkıntı ve baş ağrısı yaşadım ağrı kesici fayda etmedi yüzüm berbat haldeydi dualar sureler okuyup içtiminşallah birşey olmaz bebeyime
Cnm alerji yaptım bir tane içip bıraktımBisey olmaz cnm ilk baslarda olur öyle bende bugun yogun bi panik atak geçirdim maalesef. İlacin dozu az ama mecbur dayancaz
25 lik icmiyo muydun zaten?Cnm alerji yaptım bir tane içip bıraktım
Cnm selektra 25 içtim bir ay hamile kalana kadar diye başlamıştım onda alerjim olmadı doktor lutsral 50 verdi ikiye bölüp içtim bir parça nefes alamadım alerjide yaptı bıraktım dün kadın dogumcuma sordum kullanabilirsin başka bir ilaç dedi25 lik icmiyo muydun zaten?
Cnm zaten 12.haftayi doldurunca iyi bir doz vermiyorlarmi ? Niye hala 10 çok az sakinleştirici iyi geliyorsa onla idare et bence başka doktora da git 10 mg çok az başından beri kullanıyorsun diye az vermiştir belki burda bir bayan var belki biliyon tüp bebek yapmisti sanırım başından beri lutsral 50 iciyo doğumuna az kaldı sağlığı iyiydi risk yoksa başka doktora da Daniş bence guvenilir se değiş belki 25 lik iyi gelir tabi doktor önerirseOf of ne güzel 2 haftadır iyiydim bugun yine panik atak geçirdim. Zaten uyandıgımda iç sıkıntılı uyandım belliydi sonrası. Cok zordu. İlaç ictigim halde oluyor nerelere gideyim allahım ya sen sabır verAtes basmasi sersemlik carpıntı bulantı wc istedi korku panik hali, kendini bayılcak gibi kötü hissetme falan. Tansiyon düsmesi gibiydi ama tansiyonum iyiydi. Cok korkuyorum kötü oluyorum bunu yasayınca. Yorulup uykusuz kaldıgım bi haftaydı sanırım o da tetikledi. 10 mg ilaç da yetmiyo tabi eskiden 30 lugunu iciyordum iyiydim. 13. Haftamdayım. 20 haftaya falan gelsem dozu artircak doktor napsam böyle sakinleştirici aldım daha iyiyim. dr um böyle anlarda almak icin sakinleştirici yazmıstı. bide üstüne misafirim de vardı sabah. Onlarin yanında caktırmamak icin binbir hale girdim. Tabi hamilelikte de böyle seyler de normal ama elimde degil cok panikliyorum kötü oluyorum. Nasıl gecirdiniz bitirdiniz panik atak anksiyete gecirenler hamileligi merak ediyorum.. hic bitmeyecek gibi allahım sen bebegimi koru
Arkadaşın kullandığı 10 mg ilaç lustral 50 ye eşit. Ben de 10 mg kullanıyorum citoles ordan biliyorum.Cnm zaten bebek 12. Haftayı
Cnm zaten 12.haftayi doldurunca iyi bir doz vermiyorlarmi ? Niye hala 10 çok az sakinleştirici iyi geliyorsa onla idare et bence başka doktora da git 10 mg çok az başından beri kullanıyorsun diye az vermiştir belki burda bir bayan var belki biliyon tüp bebek yapmisti sanırım başından beri lutsral 50 iciyo doğumuna az kaldı sağlığı iyiydi risk yoksa başka doktora da Daniş bence guvenilir se değiş belki 25 lik iyi gelir tabi doktor önerirse
Bilgim yok cnm elliye denk geliyorsa öyle kalmali bence doz arttıkça riskde artiyo bu hastalıklar çok zor kimse hiçbir koşulda içmek istemez mecburiyet olunca elden birşey gelmiyor malesefArkadaşın kullandığı 10 mg ilaç lustral 50 ye eşit. Ben de 10 mg kullanıyorum citoles ordan biliyorum.
Aynen öyle bende de panik atak var. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Bilgim yok cnm elliye denk geliyorsa öyle kalmali bence doz arttıkça riskde artiyo bu hastalıklar çok zor kimse hiçbir koşulda içmek istemez mecburiyet olunca elden birşey gelmiyor malesef
Bnm ilacın dozları öyle gidiyo canım 10-20 falan. 50 ligi 100 lügü yok yani. En cok 40 galiba. Böyle giderse 20 ye geçerim zaten söylerim doktora. Sakinlestirici iyi geliyo bi nebze rahatladım. Sen naptın ne iciyosun simdiCnm zaten bebek 12. Haftayı
Cnm zaten 12.haftayi doldurunca iyi bir doz vermiyorlarmi ? Niye hala 10 çok az sakinleştirici iyi geliyorsa onla idare et bence başka doktora da git 10 mg çok az başından beri kullanıyorsun diye az vermiştir belki burda bir bayan var belki biliyon tüp bebek yapmisti sanırım başından beri lutsral 50 iciyo doğumuna az kaldı sağlığı iyiydi risk yoksa başka doktora da Daniş bence guvenilir se değiş belki 25 lik iyi gelir tabi doktor önerirse
Aynen öyle. Ama yetersiz malesefArkadaşın kullandığı 10 mg ilaç lustral 50 ye eşit. Ben de 10 mg kullanıyorum citoles ordan biliyorum.
İyi geliyorsa gerektiğinde kullan cnm inşallahBnm ilacın dozları öyle gidiyo canım 10-20 falan. 50 ligi 100 lügü yok yani. En cok 40 galiba. Böyle giderse 20 ye geçerim zaten söylerim doktora. Sakinlestirici iyi geliyo bi nebze rahatladım. Sen naptın ne iciyosun simdi
Amin cnm inşallahAynen öyle bende de panik atak var. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?