• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Valla aynen öyle canım kafan iyi olmayınca daha doğrusu gerçekten fizik ve ruhsal sağlık olmayınca hiç birşey olmuyormuş bunu net gördüm yani. Herşeyi deniyorum bende hani stres atmak için oyun oynuyorum telefondan bu seferde iyice telefona bağımlı olup dahada etkiliyor bende basliycam hiç kullanmadim ama cidden hayatımı etkiliyor işte. Sen ilacı hamilelikte kullanmiyormusun neden ?
Şöyle ben iki senedir kullanıyordum sonra tüp bebek için transfer olunca bırak dedi doktor hani o zaman tutacak mı tutmayacak mi onun derdindeydik iyiydim de sonra bıraktım bebek de tuttu çok.sukur zaman geçti biraz bunalım başladı iste sonra psikaytr a gittik dokuz haftalıkken ilaç vermiyim de üç ay geçsin bu arada spor yap falan dedi ama ben de hiçbir şey için istek yok ne sporu yan odaya bile gitmek istemiyorum kalkip her şey gözüme sinir bozucu geliyor ev,kıyafetlerim,mutfak, tuvalet,saçma ama böyle ist şimdi üç ay oldu ama doktora gitmey bile isteğim yok

Merhabalat 36 haftalık hamileyim. Ama sıkıntılı bi gebelik geciriyorum bebegimin kalbinde bir problem var doğumdan sonra belli olcak bircok sey. 22. haftadan beri kaygiliyim. Dogum icin ankaraya sevk ettiler ve ailemle kalıyorum bu surecte daha 1 hafta oldu ve asla geçinemiyoruz bide 4 yasinda oglum var. Kurulu duzenim bozuldu tabi. Oglumla surekli araya giriyolar ve ben kotu bi anneymisim de oğlum kotu olsun diye yapıyormusum gibi davraniyolar bir cok seyi. Evime geri donmek istiyorum ama doguma 2 haftam kaldi. Kendimi odaya kapattim çıkmıyorum surekli ağlıyorum. Psikolojim berbat halde kafayi yemek uzereyim napicami sasirdim. Dogum korkusu bebek kaygisi derken. Hic kimse tarafindan anlasilmadigimi dusunuyorum. Surekli abartma diyen bi aile. Bide korono yuzunden yaşadığım stres de cabasi. Nasil devam etcem evime donmelimiyim.

Merhabalat 36 haftalık hamileyim. Ama sıkıntılı bi gebelik geciriyorum bebegimin kalbinde bir problem var doğumdan sonra belli olcak bircok sey. 22. haftadan beri kaygiliyim. Dogum icin ankaraya sevk ettiler ve ailemle kalıyorum bu surecte daha 1 hafta oldu ve asla geçinemiyoruz bide 4 yasinda oglum var. Kurulu duzenim bozuldu tabi. Oglumla surekli araya giriyolar ve ben kotu bi anneymisim de oğlum kotu olsun diye yapıyormusum gibi davraniyolar bir cok seyi. Evime geri donmek istiyorum ama doguma 2 haftam kaldi. Kendimi odaya kapattim çıkmıyorum surekli ağlıyorum. Psikolojim berbat halde kafayi yemek uzereyim napicami sasirdim. Dogum korkusu bebek kaygisi derken. Hic kimse tarafindan anlasilmadigimi dusunuyorum. Surekli abartma diyen bi aile. Bide korono yuzunden yaşadığım stres de cabasi. Nasil devam etcem evime donmelimiyim.
Ben olsam evimde kalırım aile destek değil huzyrsuzsun evinde kalman daha iyi degilmi canını sıkma bebek için iyi olacaktır insaah tıp çok ilerledi

17.haftadayim bu hafta gidicem mutlaka ama mutlaka Allah'ın izniyle benden buraya kadar ölü gibiyim yüzümde renk kalmadı artık gerçekten doktor ne verse kullanicam 17 haftalık küçük küçük tekmeler de başladı çok arttı sitresim bebeye zarar veriyor eminim bende 25 etki etmiyo en azından 35 olmalı insallah bebislerimize birşey olmaz antidepresandan dolayı ben buraya k

huzurunuz yoksa bence dönün evinize..2hafta ızum süre kendınızı odaya kapatıp yaşamayın 4yaşındaki bi çocugun da psikolojısı ıcınde kötü bir durum kendi eviniz nerde??yaşadıgınız yerde doğum yapmanın ne sakıncası oldugunu düşünüyorsunuz ankara’ya geldiniz??

Bugun yine iyi değilim atak geçirdim ağır bi sekilde. Sanırım yeni ilac yetersiz geliyor napıcam böyle bilmem cok zorlandım cok :KK43: bebek de daha küçük. Ağlayıp duruyorum ve biliyorum bu stres bebege daha cok zararli
Slm cnmilacin iyi gelmeye basladimi ? Konuların başına baktimda eskidende gebeliginde ilaç almışsın durumun bebeyin nasıl bende ilaca basliycam yani ne verse icicem artık eşimle dahi konuşmuyorum hiç iyi değilim

Slm cnmilacin iyi gelmeye basladimi ? Konuların başına baktimda eskidende gebeliginde ilaç almışsın durumun bebeyin nasıl bende ilaca basliycam yani ne verse icicem artık eşimle dahi konuşmuyorum hiç iyi değilim
İyiyim cok şükür. 10 gündür falan eskiye döndüm. Sana hep söyledim ama gitmedin 25 az geliyordur 50 iç selectra içen cok

İyiyim cok şükür. 10 gündür falan eskiye döndüm. Sana hep söyledim ama gitmedin 25 az geliyordur 50 iç selectra içen cok
İyiye dönmene sevindim cnm masallah ❤️ basliycam kaldıramıyorum yüzüm bile değişti artık üzüntüden sitresten artık ne olursa dayanamiycam isticem cnm elli verse elli icicem gerçekten yaşamiyorum Allah büyük 🙏 bebeyim iki gündür tekme atmaya başladı bu arada😄bide iyi birşey olsun artik

Evet kullanıyorum basından beri
Çok soru sordum canım hangi ilacı kullanıyordun bende 1sene oluyo ilacı bırakalı kızım var çok şükür 9yaşına gircek 2.ye cesaret.edemiyorum ilacada direniyorum hamileliğide karar veremiyorum benimde anksiyetem iç sıkıntımsıkıntım ağlamalarım oluyo

Çok soru sordum canım hangi ilacı kullanıyordun bende 1sene oluyo ilacı bırakalı kızım var çok şükür 9yaşına gircek 2.ye cesaret.edemiyorum ilacada direniyorum hamileliğide karar veremiyorum benimde anksiyetem iç sıkıntımsıkıntım ağlamalarım oluyo
Tedavi olmadan hamile kalmanızı önermem ben tedavim sırasında hamile kaldım ilaci bırakamadım malesef. Benim de ic sıkıntı vs vardı sonra panik atağa cevirdi arada atak seklinde de geliyodu sıkıntı terleme carpıntı vs. İlacla baya düzelmiştim hamile kaldım sonra bırakırken ilaci tekrar çok kötü oldum dr mecbur devam dedi bebege daha zararlı cünkü öyle olmak

Tedavi olmadan hamile kalmanızı önermem ben tedavim sırasında hamile kaldım ilaci bırakamadım malesef. Benim de ic sıkıntı vs vardı sonra panik atağa cevirdi arada atak seklinde de geliyodu sıkıntı terleme carpıntı vs. İlacla baya düzelmiştim hamile kaldım sonra bırakırken ilaci tekrar çok kötü oldum dr mecbur devam dedi bebege daha zararlı cünkü öyle olmak
Geçmiyor canım malesef biliyosun bazen yıllarını alıyor ilaç kullanmak ne zaman tedavinin biteceği meçhul 2senedir erteliyorum bakalım hayırlısı

Bugün pisikyatriye gidicem randevu aldım insallah ilaç verir doktor çok ihtiyacım var vermeyen varmıdır?

İlac kullanmadan durabiliyorsan iyisin demektir malesef benim icmeme gibi bi secenegim yoktu
İlaçsız duramıyorum ilaç içerken de iyi değildim ah iyi gelse seve seve içerim paxera mı kullsnıyorsun başından beri bende paxera kullandım bir ara idare ediyo rdu bebek istediğim için bıraktım boş gebelikgebelik yaşadım kürtaj oldum sonra paxera 40mg bile işe yaramadıyaramadı 2sene dir iyi olamadım

Back