• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Merhaba, kızlar öncelikle hamilelere ve doğum yapacaklara İnşallah rahat kolay doğum nasip eder rabbim... Bende hamileyim ikinci gebeliğim ilk çocuğumda şuan bir bucuk yaşında 9 haftalık hamileyim çok erken oldu ikinci çok üzücü oldu ama kısmet. Bu başlığı görünce Allah'ım dedim ya yanlız değilmişim rabbim diye çok kötüyüm bende kızlar yani anksiyete panik atak depresyon ucu var sanki bende ucu :( bende panik atak 8 ay önce başladı hamile kalmadan önce ve gecmek bilmiyor umursamamaya çalışıyorum yine buluyor ilk zamanlar başım aşırı dönerdi hergun ya hergun başım dönüyordu görmediğim doktor kalmadı beyin dahiliye kardiyoloji birşeyin yok diye gönderiyorlar :( çarpıntı olurdu başladığında şimdi hamilelikte azaldı ataklarim ama arada yokluyor böyle nabzimi kalbimi kontrol ediyorum of onun ziyadesinde vardır ya TUKENMİSLİK SENDROMU resmen o bitkin iş yapamaz yataktan çıkmak istemiyorum :'( ah çocuğumla bile düzgün ilgilenemez hale geldim biraz çocuğuma bişey olucak kaygısı da yasamamdan oldu bunlar sanırım ve emziriyorumda birakmamlazim :( tam sevdiği zamanlar çok zor bı donm atlatiyorum anliycaginiz :( oturup kaç kere ağladım halime çocuğuma haddi hesabı yok ve cocuugumda etkilendi eminim çok ağlıyor bişey istemiyor onun ruh halini bile etkiledim :(( diyceksiniz kimse yokmu yardım edicek sana yok malesef :( kendimi yanlız olmadigimamami sevineyim sizinde yasadiginizami üzüleyim bilemedim Allah hepimizi bu illetten kurtarsın rabbim :( ve hiç ilaç kullanmadım pişmanlık duyuyor hamile kalmadan önce alsaydim ilaç diye ama hamilelikte kullanlar varsa gidip almlicam yoksa başa cikamiyorum sonum hastanelik olucak :'( bira uzun oldu ama içimi dökmek istedim...

Merhaba, kızlar öncelikle hamilelere ve doğum yapacaklara İnşallah rahat kolay doğum nasip eder rabbim... Bende hamileyim ikinci gebeliğim ilk çocuğumda şuan bir bucuk yaşında 9 haftalık hamileyim çok erken oldu ikinci çok üzücü oldu ama kısmet. Bu başlığı görünce Allah'ım dedim ya yanlız değilmişim rabbim diye çok kötüyüm bende kızlar yani anksiyete panik atak depresyon ucu var sanki bende ucu :KK43: bende panik atak 8 ay önce başladı hamile kalmadan önce ve gecmek bilmiyor umursamamaya çalışıyorum yine buluyor ilk zamanlar başım aşırı dönerdi hergun ya hergun başım dönüyordu görmediğim doktor kalmadı beyin dahiliye kardiyoloji birşeyin yok diye gönderiyorlar :KK43: çarpıntı olurdu başladığında şimdi hamilelikte azaldı ataklarim ama arada yokluyor böyle nabzimi kalbimi kontrol ediyorum of onun ziyadesinde vardır ya TUKENMİSLİK SENDROMU resmen o bitkin iş yapamaz yataktan çıkmak istemiyorum :'( ah çocuğumla bile düzgün ilgilenemez hale geldim biraz çocuğuma bişey olucak kaygısı da yasamamdan oldu bunlar sanırım ve emziriyorumda birakmamlazim :KK43: tam sevdiği zamanlar çok zor bı donm atlatiyorum anliycaginiz :KK43: oturup kaç kere ağladım halime çocuğuma haddi hesabı yok ve cocuugumda etkilendi eminim çok ağlıyor bişey istemiyor onun ruh halini bile etkiledim :KK43:( diyceksiniz kimse yokmu yardım edicek sana yok malesef :KK43: kendimi yanlız olmadigimamami sevineyim sizinde yasadiginizami üzüleyim bilemedim Allah hepimizi bu illetten kurtarsın rabbim :KK43: ve hiç ilaç kullanmadım pişmanlık duyuyor hamile kalmadan önce alsaydim ilaç diye ama hamilelikte kullanlar varsa gidip almlicam yoksa başa cikamiyorum sonum hastanelik olucak :'( bira uzun oldu ama içimi dökmek istedim...
Allah yardımcın olsun canım Evet yanlız değilsin hepimiz aynı kaygıları yaşıyoruz biraz sık dişini en azından 12 haftayı doldursan organ gelişimi için önemli demişti dr bana sonrasında belki terapiyle toparlarsın ilaca bile gerek kalmaz bak atakların azalmış belkide gebeligin ilerleyen günleri iyi geçicek ki insallah öyle olur

Ben canim .Iki gebeligimde de emzirme donemlerimde de 50 mg.lustral kullandim.Agustosta 4 yasinda olacak oglum yeni yeni cumle kurmaya basladi.Biraz ilactan mi konusamadi diye ara ara stres yapiyorum ama babasi da 4 yasindan sonra konusmus.16 aylik oglum da sadece anne diyor simdilik.Gelisimlerinde,zekalarinda problem yok dedi dr.lari.
Onun ilaçla alakalı olduğunu sanmıyorum canım erkek çocuklarının biraz geç konuştuğu söylenir ki 2 tanıdığımda da bunu gördüm ve ikisininde psikolojik rahatsızlıkla ve ilaçla alakası yok.4 yaş normal bence benim tanıdığım okula başlayacağı zaman rehabilitasyonla ancak başladı konuşmaya

Merhaba, kızlar öncelikle hamilelere ve doğum yapacaklara İnşallah rahat kolay doğum nasip eder rabbim... Bende hamileyim ikinci gebeliğim ilk çocuğumda şuan bir bucuk yaşında 9 haftalık hamileyim çok erken oldu ikinci çok üzücü oldu ama kısmet. Bu başlığı görünce Allah'ım dedim ya yanlız değilmişim rabbim diye çok kötüyüm bende kızlar yani anksiyete panik atak depresyon ucu var sanki bende ucu :KK43: bende panik atak 8 ay önce başladı hamile kalmadan önce ve gecmek bilmiyor umursamamaya çalışıyorum yine buluyor ilk zamanlar başım aşırı dönerdi hergun ya hergun başım dönüyordu görmediğim doktor kalmadı beyin dahiliye kardiyoloji birşeyin yok diye gönderiyorlar :KK43: çarpıntı olurdu başladığında şimdi hamilelikte azaldı ataklarim ama arada yokluyor böyle nabzimi kalbimi kontrol ediyorum of onun ziyadesinde vardır ya TUKENMİSLİK SENDROMU resmen o bitkin iş yapamaz yataktan çıkmak istemiyorum :'( ah çocuğumla bile düzgün ilgilenemez hale geldim biraz çocuğuma bişey olucak kaygısı da yasamamdan oldu bunlar sanırım ve emziriyorumda birakmamlazim :KK43: tam sevdiği zamanlar çok zor bı donm atlatiyorum anliycaginiz :KK43: oturup kaç kere ağladım halime çocuğuma haddi hesabı yok ve cocuugumda etkilendi eminim çok ağlıyor bişey istemiyor onun ruh halini bile etkiledim :KK43:( diyceksiniz kimse yokmu yardım edicek sana yok malesef :KK43: kendimi yanlız olmadigimamami sevineyim sizinde yasadiginizami üzüleyim bilemedim Allah hepimizi bu illetten kurtarsın rabbim :KK43: ve hiç ilaç kullanmadım pişmanlık duyuyor hamile kalmadan önce alsaydim ilaç diye ama hamilelikte kullanlar varsa gidip almlicam yoksa başa cikamiyorum sonum hastanelik olucak :'( bira uzun oldu ama içimi dökmek istedim...
Baş dönmesi demişsiniz ya bende hiç anksiyetinin adı yokken .... normal Ken..ey gidi günler ne kadar güzelmiş o günler:( o zamanbende kaç kez emara girdim baş dönmesi yüzünden.stres deyip yolladı doktorlar. Ama anksiyete nedir bilmezdim ta kiiii uc yıl öncesine kadar..adı bile kötü neyse ya.rabbim bizlere yardım etsin hepimize.insallah unuturuz ileride yaşadığımız kötü günleri.bu arada bende emzirirken kullanıyorum şuan .bırakmıyorum emzirmeyi.arti hamilelikte kullandım skma canini. Git doktora

Merhaba cnm geçmiş olsun inşallah evet yanlız değilsin bende OKB takıntım var oyleki sitresten karnım ağrıyor bugün nasip olur bir aksilik olmazsa hastaneye gideceğim sitres karnıma vuruyo bu pisikolojik rahatsızlıklar en çok hamileyken bizi vuruyo elden birşey gelmiyor hamilelikte ilaç kullansak bir dert kullanmazsam ayrı kullananlar var başından okursan bende basliycam inşallah idare edemiyorum eğer dsyanabiliyorsan organ gelişimine kadar dayan daha çok dayanabilirsen dörde kadar bende geç başlamak istiyorum elimden geldiğince hastayız mecbur kalıyoruz bebeginle lütfen ilgilenmeye çalış bende ikinci oğlum doğduğunda hiç ilgilenemedim öpüp sevemedim şimdi çok pişmanım elinden geldiğince op sarıl geçecek bu günlerde inşallah 💓

Allah yardımcın olsun canım Evet yanlız değilsin hepimiz aynı kaygıları yaşıyoruz biraz sık dişini en azından 12 haftayı doldursan organ gelişimi için önemli demişti dr bana sonrasında belki terapiyle toparlarsın ilaca bile gerek kalmaz bak atakların azalmış belkide gebeligin ilerleyen günleri iyi geçicek ki insallah öyle olur
İyiki danismisim size tabi yine kadın doğum doktoruma sorup gideyim hiç kullanmadigim için bilmiyordum. Terapi için devlette varmıdir? bilmiyorum özele gidemem maddi durumlardan.

Baş dönmesi demişsiniz ya bende hiç anksiyetinin adı yokken .... normal Ken..ey gidi günler ne kadar güzelmiş o günler:KK43: o zamanbende kaç kez emara girdim baş dönmesi yüzünden.stres deyip yolladı doktorlar. Ama anksiyete nedir bilmezdim ta kiiii uc yıl öncesine kadar..adı bile kötü neyse ya.rabbim bizlere yardım etsin hepimize.insallah unuturuz ileride yaşadığımız kötü günleri.bu arada bende emzirirken kullanıyorum şuan .bırakmıyorum emzirmeyi.arti hamilelikte kullandım skma canini. Git doktora
Kulak burun bogazada gitmiştim büyük bir üzüntümü yaşadın demişti aslında şöyle bir bakınca hep geriye atmışım yaşadığım seyleri. Bırakmaya çalışıyorum olmuyor :) üzülüyorum onada yine dayanamayıp veriyorum :)

Merhaba cnm geçmiş olsun inşallah evet yanlız değilsin bende OKB takıntım var oyleki sitresten karnım ağrıyor bugün nasip olur bir aksilik olmazsa hastaneye gideceğim sitres karnıma vuruyo bu pisikolojik rahatsızlıklar en çok hamileyken bizi vuruyo elden birşey gelmiyor hamilelikte ilaç kullansak bir dert kullanmazsam ayrı kullananlar var başından okursan bende basliycam inşallah idare edemiyorum eğer dsyanabiliyorsan organ gelişimine kadar dayan daha çok dayanabilirsen dörde kadar bende geç başlamak istiyorum elimden geldiğince hastayız mecbur kalıyoruz bebeginle lütfen ilgilenmeye çalış bende ikinci oğlum doğduğunda hiç ilgilenemedim öpüp sevemedim şimdi çok pişmanım elinden geldiğince op sarıl geçecek bu günlerde inşallah 💓

Aynen ya kullansak bir dert kullanmazsak bir dert birazda bu endişe ediyor beni kullanınca sanki bişey olucak ama mecburum artık yani tamam ilk başlarda kolay di şimdi aldı başını gidiyor panik azalsa bu sefer anksiyete ve depresyon devreye giriyor.Dedigin doğru canım bebeklerimize bağlanmamiz lazım sıkı sıkı anladım ki anne iyiyse bebekte çocukta iyi anne kotuyse onlarda etkileniyorki su bir ay kadar dişimi sıkayim başlayacağım

Teşekkür ederim kızlar cevaplariniz için ❤️🙏

İyiki danismisim size tabi yine kadın doğum doktoruma sorup gideyim hiç kullanmadigim için bilmiyordum. Terapi için devlette varmıdir? bilmiyorum özele gidemem maddi durumlardan.

Kulak burun bogazada gitmiştim büyük bir üzüntümü yaşadın demişti aslında şöyle bir bakınca hep geriye atmışım yaşadığım seyleri. Bırakmaya çalışıyorum olmuyor :) üzülüyorum onada yine dayanamayıp veriyorum :)

Aynen ya kullansak bir dert kullanmazsak bir dert birazda bu endişe ediyor beni kullanınca sanki bişey olucak ama mecburum artık yani tamam ilk başlarda kolay di şimdi aldı başını gidiyor panik azalsa bu sefer anksiyete ve depresyon devreye giriyor.Dedigin doğru canım bebeklerimize bağlanmamiz lazım sıkı sıkı anladım ki anne iyiyse bebekte çocukta iyi anne kotuyse onlarda etkileniyorki su bir ay kadar dişimi sıkayim başlayacağım

Teşekkür ederim kızlar cevaplariniz için ❤🙏
Rica ederim cnm kaç haftalık hamileydin evet çok kötü dsyanmasi zor ilaç içmesi zor ben ilaç içerken hamile kaldım onada endişem var 😔 inşallah bir sikinti olmamıştır bebeyin küçükse metlaka dayanmani ilk üç ay en azından kullanmamani tavsiye ederim onların hayatını da düşünmemiz lazım ah hastalık çok zor bugün bebeyimi görmeye gidicem inşallah herşey yolundadır

Slm kizlar üç gundu karnım çok ağrıyordu taş gibi olmuştu bugün hastaneye gittim inanın ultrasyona girdiğimde doktor bebeyin olmuş diyecek diye ödüm koptu öldüm öldüm dirildim şimdi şükür iyi olduğunu söyledi elleri ayaklarını gösterdi kalp atışını duyduk eşimle neredeyse aglayacaktim çok şükür iyi sitresten uzak durmaya çalışın kizlar karnım sitresten ağırdı biliyorum doğum tarihi 28.01.2021yaziyordu ilk utrasyonda başka doktor 02.02.2021 yazıyordu birbirini tutmuyor mutluluğumu paylasmaya geldim bebeyim iyi 😆❤️❤️❤️❤️🙏🙏🙏🙏

Slm kizlar üç gundu karnım çok ağrıyordu taş gibi olmuştu bugün hastaneye gittim inanın ultrasyona girdiğimde doktor bebeyin olmuş diyecek diye ödüm koptu öldüm öldüm dirildim şimdi şükür iyi olduğunu söyledi elleri ayaklarını gösterdi kalp atışını duyduk eşimle neredeyse aglayacaktim çok şükür iyi sitresten uzak durmaya çalışın kizlar karnım sitresten ağırdı biliyorum doğum tarihi 28.01.2021yaziyordu ilk utrasyonda başka doktor 02.02.2021 yazıyordu birbirini tutmuyor mutluluğumu paylasmaya geldim bebeyim iyi 😆❤❤❤❤🙏🙏🙏🙏
Maşallah canım güzel haber 🙏❤️ :) bende 9 haftaligim :)

Baş dönmesi demişsiniz ya bende hiç anksiyetinin adı yokken .... normal Ken..ey gidi günler ne kadar güzelmiş o günler:KK43: o zamanbende kaç kez emara girdim baş dönmesi yüzünden.stres deyip yolladı doktorlar. Ama anksiyete nedir bilmezdim ta kiiii uc yıl öncesine kadar..adı bile kötü neyse ya.rabbim bizlere yardım etsin hepimize.insallah unuturuz ileride yaşadığımız kötü günleri.bu arada bende emzirirken kullanıyorum şuan .bırakmıyorum emzirmeyi.arti hamilelikte kullandım skma canini. Git doktora
Aynen bnmde öyle hicbisey yokken bas dönmesi vardi yillar yillar önce sonra anksiyete en sonda panik atak geldi :(

ben de panik atak yaşadım v eaştım. neyse ki panik atak hamileyken olmadı. aşılabiliyor ama mutlaka yardım alınmalıı

Salı günü yaptım canım iyi olmaya çalışıyorum
Gözün aydın canım 😁 bak çok şükür neler ne sıkıntılar yasadin hamilelikte geçti bak çok şükür bundan sonra daha iyi olacak inşallah çoğu bitti azı kaldı inşallah bebise odaklan

hamileliginizde hiç kaygı yasamadinizmi doğum sonrası nasildi
valla hamilelikte olmadı. hamilelikten sonra oldu. ama hamilelikle ya da çocukla ilgisi yoktu benimkisi. galiba eşimle bazı sorunlar vardı bir dönem onunla ilgiliydi. olaylardan sonra biraz kötü olmaya başlamıştım. olayları aştık aştıktan sonra oldu. hatta biraz kendini de sorumlu tutmuştu ki tutmalıydı da.

Merhaba herkese bende panik atak hastasıyım yaklaşık 2 yıldır evliyim ve artık çoçuk sahibi olmak istiyorum ama bu panik atak yüzünden yapasımda gelmiyor bi taraftan çünkü hazırmıyım değilmiyim diye kendime sürekli soruyorum evhamlanıyorum içimde bi varlık hissedeceğim onun endişesi filan oluyor çok tuhafıma gidecek diyorum kendime ya istemezsem sonra çoçuğu diyorum bu istemsiz düşünceler oluşuyor kafamda oysa insanlar genelde istiyorum diyip hiçbir düşünceye kapılmadan yapiyor kimisi daha düşünmeyip hamile kalıyor ama durumdan çok mutlu oluyor ben pişman olurmuyum acaba diyorum endişem bu 😞 bu durumu yaşayanlar oldumu ?

Back