- 2 Eylül 2018
- 349
- 258
- 33
- 29
Merhaba, kızlar öncelikle hamilelere ve doğum yapacaklara İnşallah rahat kolay doğum nasip eder rabbim... Bende hamileyim ikinci gebeliğim ilk çocuğumda şuan bir bucuk yaşında 9 haftalık hamileyim çok erken oldu ikinci çok üzücü oldu ama kısmet. Bu başlığı görünce Allah'ım dedim ya yanlız değilmişim rabbim diye çok kötüyüm bende kızlar yani anksiyete panik atak depresyon ucu var sanki bende ucu bende panik atak 8 ay önce başladı hamile kalmadan önce ve gecmek bilmiyor umursamamaya çalışıyorum yine buluyor ilk zamanlar başım aşırı dönerdi hergun ya hergun başım dönüyordu görmediğim doktor kalmadı beyin dahiliye kardiyoloji birşeyin yok diye gönderiyorlar çarpıntı olurdu başladığında şimdi hamilelikte azaldı ataklarim ama arada yokluyor böyle nabzimi kalbimi kontrol ediyorum of onun ziyadesinde vardır ya TUKENMİSLİK SENDROMU resmen o bitkin iş yapamaz yataktan çıkmak istemiyorum :'( ah çocuğumla bile düzgün ilgilenemez hale geldim biraz çocuğuma bişey olucak kaygısı da yasamamdan oldu bunlar sanırım ve emziriyorumda birakmamlazim tam sevdiği zamanlar çok zor bı donm atlatiyorum anliycaginiz oturup kaç kere ağladım halime çocuğuma haddi hesabı yok ve cocuugumda etkilendi eminim çok ağlıyor bişey istemiyor onun ruh halini bile etkiledim ( diyceksiniz kimse yokmu yardım edicek sana yok malesef kendimi yanlız olmadigimamami sevineyim sizinde yasadiginizami üzüleyim bilemedim Allah hepimizi bu illetten kurtarsın rabbim ve hiç ilaç kullanmadım pişmanlık duyuyor hamile kalmadan önce alsaydim ilaç diye ama hamilelikte kullanlar varsa gidip almlicam yoksa başa cikamiyorum sonum hastanelik olucak :'( bira uzun oldu ama içimi dökmek istedim...