• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ilk 3 ayın dolmasına son 1 haftan kalmis canım ya sabır sonrasında dr un vereceği ilaçla saha güzel bi hamilelik geçirirsin insallah
İnşallah cnm bebeyim sağlıklı olsunda ondan başka bir isteğim yok dusuncelere on verince çok rahazsiz oldum vermiycem elimden geldiğince idare edip ilaca basliycam küçücük bedenine ilaç vermek zorunda olmam 😔 beni öldürüyor nasıl bir anneyim diyorum icmesem ayrı içsem ayrı dert 😔😔seninde bitti şükür canım gözün aydın darısı başımıza inşallah bebekler muhteşem bir mutluluk büyük bir fedakarlık

İnşallah cnm bebeyim sağlıklı olsunda ondan başka bir isteğim yok dusuncelere on verince çok rahazsiz oldum vermiycem elimden geldiğince idare edip ilaca basliycam küçücük bedenine ilaç vermek zorunda olmam 😔 beni öldürüyor nasıl bir anneyim diyorum icmesem ayrı içsem ayrı dert 😔😔seninde bitti şükür canım gözün aydın darısı başımıza inşallah bebekler muhteşem bir mutluluk büyük bir fedakarlık
Keyfî degilki kontrolsüz bi hastalık bu Rabbim düşmanıma vermesin sanırım hamilelik hormonlarıda tetikliyor çünkü hamileliğimden önce çok iyiydim bu derece hiç zorlanmamistim Rabbim senin de yardımcın olsun tahmidiye duası duydunmu canım okuyabilirsen rahatlatır seni birde euzu besmele düşürme dilinden

Keyfî degilki kontrolsüz bi hastalık bu Rabbim düşmanıma vermesin sanırım hamilelik hormonlarıda tetikliyor çünkü hamileliğimden önce çok iyiydim bu derece hiç zorlanmamistim Rabbim senin de yardımcın olsun tahmidiye duası duydunmu canım okuyabilirsen rahatlatır seni birde euzu besmele düşürme dilinden
Benim hamileligimde azaldı yoksa çok daha kotuydum çünkü sersem gibiyim hergun kusuyom ve uykum var onlar azaldıkça eskiye dönüyorum aynen canım zor hastalıklar malesef Allahim kimseye vermesin bizim çevrede bı ben böyleyim hayatım tabutta geciyo resmen azıcık daha büyüsün mutlaka basliycam hiç kimse kullanıp olumsuz yorum yazmamış inşallah bende öyle atlatirim çok yazılar okudum kimsede şükür birşey çıkmamış demekki o kadar da zararlı değil inşallah hayırlısı ile

Evet hamileyken de cioraleks 10 mg kullandim tan etki etmedi. Ya aslında ilaç tam geçirmedi bendekini..ve o yüzden icmeseydim keşke bile diyorum çok şükür bebeğim iyi ama genelde annelik işte
Çok düşük dozmus gerçekten bir işe yaramamasi normal o derece ilaç içince iyi olacak olsak zaten hamileyken ilaca baş vurmayiz en az otuz iyi gelir diye düşünüyorum çok şükür bebeyin sağlıklı darısı başımıza inşallah

Canım tespit değil bütün belirtileri yaşadım yüzüm çizgi doluyo kirisiyo bu yaşta birebir belirtilerin var ondan dolayı kendimce eminim doktora gitmedim depresyon ilacı kullanınca sitres azalınca elim yüzüm duzeliyo doğumdan sonra artık gidicem
Bende bazen kortizon yüksekliğinden şüpheleniyorum damardan yüksek doz kullandım 2defa gözüm için çok kötü yapıyo beni acaba diye bazen kafamda kuruyorum

İyi geceler hanımlar bugün çok sitres yaptım takintilarimdan dolayı karnım feci sancilanfi bebeyime birşey olacak diye çok korkuyorum sitresten karnım hala çok agriyo bu hafta inşallah mutlaka gidip ilaç alicam 😔daha önceden ilaç kullanmış hanımlar lütfen destek olun içimi rahatlatmak istiyorum ilaç konusunda
Canım regl haftanmi ilk 3 ayda regl tarihlerinde karin ağrısı normal öyle bi ağrımi seninki

Birde çok soru soruyorum ama tam olarak neydi rahatsızlığınız.benim neden geçmiyor paxera ile.ilk hastalandığında cioraleks geçirmişti o fayda etmedi şimdi paxera..daha iyim ama eskisi gibi deilim.haka korkularım kaygılarım var ve en çok şundan rahatsız oluyorum...mesela kızım yemek yerken aklımdan ya boğazında kalırsa geçiyor inşallah kelimesi geçiyor tövbe tövbe diyorum...yani takıntı sanırım bu..kötü düşünce düşünmeme takıntısı mi bilmiorum.kaza yapacağız geçiyor mes la ona inşallah geçiyor.yani olumsuza insallah geçiyor tövbe tövbe diyorum.halbuki ben canlarima ins dermiyim herseyim onlar benim. Anne diyor oğlum .annesiz kal geçiyor mesela.ben küçükken annem çok derdi bana kızınca.ondanmi bilmiyorum ama neden geçiyor diye düşüncelerine takiirum.onceden ağlardım.simdi aglamiorum.yani ilaç bir nebze atlatmami sagladi.ama hala aynı dusunceler le bosgusma var...namaz kılıyorum önümde oyuncak var oyuncağı alıyorum oyu çağa tapmisim gibi olur diorum.doktora anlattım güldü saçma biliorsun ama rahatsız ediyor seni dedi.ya doktorlarda mi anlamio bilmiorum
Bence bunu yapan ilaç ne zamandır böylesin ilaçtan öncede bu kadar varmıydı

Bence bunu yapan ilaç ne zamandır böylesin ilaçtan öncede bu kadar varmıydı
CNm ben ikinci kez bu hastalığa yakalandığı dan beri var...ilkinde yoktu..ikinci kez ilacı bırakınca oldum ama şarkı takıntıları başlamıştı kafamda hep şarkı çalıyordu tekrar yani çok rahatsız oluyordum...neyse o geçti bu başladı farklı takıntılar ama bu gecmio.bazen şarkıda devam edip ama şarkıyı artık takmuorum.doktorum dediki ne güzel bedava müzik dinliosun.ama gel gör sen onu bana sor surekli şarkı yat kalk şarkı.baya kafa yer gibi olmuştum

Çok düşük dozmus gerçekten bir işe yaramamasi normal o derece ilaç içince iyi olacak olsak zaten hamileyken ilaca baş vurmayiz en az otuz iyi gelir diye düşünüyorum çok şükür bebeyin sağlıklı darısı başımıza inşallah
İnşallah cnm..ama şu oluyor mesela bebeğim oksurdumu ilaçtan biliyorsun..zaten evhamlı insanlarız ...herşeyi ilaçtan biliyoruz:)

Cnm sen kaç mg kullaniyordun hangisini kullanıyordun peki.simdi neye başlayacaksın.hamilelikte bana doktor zorlanirsqn 15 e çık ama 20 ye çıkmamaya çalış demişti bilgin olsun

Cnm sen kaç mg kullaniyordun hangisini kullanıyordun peki.simdi neye başlayacaksın.hamilelikte bana doktor zorlanirsqn 15 e çık ama 20 ye çıkmamaya çalış demişti bilgin olsun
Dikkate alırım cnm elli lutsral kullanan çok onu istiycem diye düşünmüştüm şuan icmiyom

Back