- 12 Mart 2019
- 194
- 182
- 53
- 32
Şuan 19 haftanın içindeyiz 5 aylık olucaz nerdeyse canımCanım kaç ayliksin başından beri iciyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan 19 haftanın içindeyiz 5 aylık olucaz nerdeyse canımCanım kaç ayliksin başından beri iciyorsun
Maşallah canım Allah'ım kuzunu korusun inşallah bende bı turlu cesaret edemedim bı doktora gidicem ikna ederse basliycam sanırımŞuan 19 haftanın içindeyiz 5 aylık olucaz nerdeyse canım
Dayanabiliyorsan başlama bence.Ilk 3 ay dayandıysan 2.trimesterde hayli hayli dayanırsın.Ben doktor yönlendirmesiyle ilaçla hamile kaldım ve kullandım.Ama her içtiğimde korkuyorum vicdan azabı çekiyorum.Ya bebeğime bişey olursa nasıl yaşarım bu vicdan azabıyla korkusu var.Sanırım sağlıkla kucağıma almadan içim rahat etmeyecek.Maşallah canım Allah'ım kuzunu korusun inşallah bende bı turlu cesaret edemedim bı doktora gidicem ikna ederse basliycam sanırım
Alırsın inşallah canım bunları düşünme doktor iyi diyorsa iyidir ben artık dayanamıyorum cnm birinci tirmesir bitti ama neler çektim sitres yapıyorum yüzüm artan sittesle çizgiler doldu karnım ağrıyor dayanamıyorum artık Pazartesi ilk iş gidicem acikmi bilmiyom artık hastane şuan müsait değilim sitreste zarar veriyo ki bir örnekte sensin başından beri kullanıyorsun ilaca başlayacağım zaman 14 haftalık olacak mecburum artıkDayanabiliyorsan başlama bence.Ilk 3 ay dayandıysan 2.trimesterde hayli hayli dayanırsın.Ben doktor yönlendirmesiyle ilaçla hamile kaldım ve kullandım.Ama her içtiğimde korkuyorum vicdan azabı çekiyorum.Ya bebeğime bişey olursa nasıl yaşarım bu vicdan azabıyla korkusu var.Sanırım sağlıkla kucağıma almadan içim rahat etmeyecek.
Bencede biran önce görün psikoloğa falan yönlendirir belki.Terapi de iyi geliyor.Gidince beni de haberdar eder misin?İlaç verip vermediğini verdiyse ne verdiğini.Alırsın inşallah canım bunları düşünme doktor iyi diyorsa iyidir ben artık dayanamıyorum cnm birinci tirmesir bitti ama neler çektim sitres yapıyorum yüzüm artan sittesle çizgiler doldu karnım ağrıyor dayanamıyorum artık Pazartesi ilk iş gidicem acikmi bilmiyom artık hastane şuan müsait değilim sitreste zarar veriyo ki bir örnekte sensin başından beri kullanıyorsun ilaca başlayacağım zaman 14 haftalık olacak mecburum artık
Veririm cnm pisikyatriye gidicem yanlız bulunduğum yerde pisikolog yok malesef ilaç istiycem bakalım veriyomu senin pisikolog mu verdi ilacı ?Bencede biran önce görün psikoloğa falan yönlendirir belki.Terapi de iyi geliyor.Gidince beni de haberdar eder misin?İlaç verip vermediğini verdiyse ne verdiğini.
İlacı psikiyatri verir psikolog sadece terapiyle ilgilenirVeririm cnm pisikyatriye gidicem yanlız bulunduğum yerde pisikolog yok malesef ilaç istiycem bakalım veriyomu senin pisikolog mu verdi ilacı ?
Anladim cnm hakkımızda hayırlısı sağ saglim inşallahİlacı psikiyatri verir psikolog sadece terapiyle ilgilenir
Ben de basından beri kullanıyorum. Kullanırken gebe kaldım dozu yavas yavas azalttık ama bırakmadık. 9. Haftadayım şu an hersey yolunda inş böyle gider. Bnm de icim rahat değil ama bırakınca nasıl oldugumu bildigimden bırakamıyorum ki zaten kaygılarım epey arttı.. atak da geçirdim. Bnm dr larımda icmem gerektigini söylüyor atak geçirmek o stres bebege cok zararlıymış. İnş sağ salim kavuşuruz. Bn burda da cok kişiyle tanıstım en bastan beri kullanan. Bnmki lustralde değilKadın doğumcum ve psikiyatristim bırakmamamı önerdi.Şuan daha iyiyim Kadın doğum doktorum doğuma kadar yavaş yavaş bırakalım artık dedi.Zaten ilacı bıraktığımda çok kötü olduğum için doktorum lustralle hamile kal dedi.En güvenli ilaçmış gebelikte antidepresan olarak öyle söyledi iki doktorumda.Bırakmaya başlayacağım yavaş yavaş.Bebeğin gelişimiyle ilgili bi sıkıntı görülmedi şuana kadar.Gelişimi gayet iyi hatta doktorum önden bişe gidiyor gelişimi dedi.Kalp atışları falan gayet iyi durumdaymış.Tabi detaylı ultrasona girince daha net belli olur.Dua edin kızlar.Kendimi suçluyorum.Ilaç kullandığım için.
Ne kullanıyorsunuz acaba ben bıraktım transferim olunca ve çok zorlanıyorum kalbimde düzensiz atimlar varBen de basından beri kullanıyorum. Kullanırken gebe kaldım dozu yavas yavas azalttık ama bırakmadık. 9. Haftadayım şu an hersey yolunda inş böyle gider. Bnm de icim rahat değil ama bırakınca nasıl oldugumu bildigimden bırakamıyorum ki zaten kaygılarım epey arttı.. atak da geçirdim. Bnm dr larımda icmem gerektigini söylüyor atak geçirmek o stres bebege cok zararlıymış. İnş sağ salim kavuşuruz. Bn burda da cok kişiyle tanıstım en bastan beri kullanan. Bnmki lustralde değil
Canım ben de ilacımı bıraktım su an 3 aylık hamileyim ben de anksiyete hastasıyım ama benim depresyona çevirdi ilaç bırakınca su an çok kötü bir depresyon yaşıyorum psikaytra gittim ama ilaç vermedi biraz sabret dedi üç hafta önce gittim ben 12 hafta olmadan ilaç vermiyoruz dedi zaten çok taraftar değil vermeye iyisin falan dedi çekmeyen anlamaz tabi sen de git gebelikte çok.kotu olursan üç ay sonra gebelikte kullanılan ilaçlar varKızlar merhaba bende anksiyete bozukluğu var nefes aclığı yaşıyorum heran boğulacak mışım gibi sürekli derin nefes alıyorum esniyorum 9 haftalık hamileyim ilacımı da öğrenince bıraktım aranızda benim gbi olan var mı yemek bile yiyemiyorum. Yatıyorum sürekli ne yapsam bilemedim kafayı yemek üzereyim
Psikiyatrimde önermedi 3 ay çok kötü olursan gel ama başlarız dedi. Kadın doğumcumda başla dedi. Ama ben çok korkuyorum ya bebeğim. Nefes darlığı beni bitirdi. Heran boğuluyor gibi yaşamak çok zor tıkanıyorum ağlıyorum sürekli bi çaresi yok mu anlamıyorum ömrümün sonuna kadar ilaçla mı yasayacaktım.bebeğimi 2 haftalık gibi cok erken sürecte öğrendim 7 haftadır dayanıyorum 9 haftalık olduk. 3 hafta daha dayanamam tükendim.artık canıma tak etti günden güne artıyor. Allahım bugünde kolaylık ver dediğim hergün daha ağırlasıyorum. Çok çaresizimCanım ben de ilacımı bıraktım su an 3 aylık hamileyim ben de anksiyete hastasıyım ama benim depresyona çevirdi ilaç bırakınca su an çok kötü bir depresyon yaşıyorum psikaytra gittim ama ilaç vermedi biraz sabret dedi üç hafta önce gittim ben 12 hafta olmadan ilaç vermiyoruz dedi zaten çok taraftar değil vermeye iyisin falan dedi çekmeyen anlamaz tabi sen de git gebelikte çok.kotu olursan üç ay sonra gebelikte kullanılan ilaçlar var
Canım ıhlamur icebilirsin düzenli kullanımda sakinlestiriyo ve doğal bir antidepresan kadın dogumcum icebilirsin dedi kk de sordum günde üç dört tane içen var doğuma kadar sabah erken saatlerde ve akşam güneş batmadan iç etkili ben denedim o zamana kadar dayanirsin hafif ve orta dereceli depresyon için bir bardak suda bir tutam ıhlamuru beş dk kaynat iç duzenli içince baş ağrısı bile kalmiyoPsikiyatrimde önermedi 3 ay çok kötü olursan gel ama başlarız dedi. Kadın doğumcumda başla dedi. Ama ben çok korkuyorum ya bebeğim. Nefes darlığı beni bitirdi. Heran boğuluyor gibi yaşamak çok zor tıkanıyorum ağlıyorum sürekli bi çaresi yok mu anlamıyorum ömrümün sonuna kadar ilaçla mı yasayacaktım.bebeğimi 2 haftalık gibi cok erken sürecte öğrendim 7 haftadır dayanıyorum 9 haftalık olduk. 3 hafta daha dayanamam tükendim.artık canıma tak etti günden güne artıyor. Allahım bugünde kolaylık ver dediğim hergün daha ağırlasıyorum. Çok çaresizim
Ben de 9 haftalık hamileyim en basıdnan beri ilaç kullanıyorum dayanılcak gibi değil cnkü benim dertlerim de doktorlarım onaylıyor sükür bebegim de iyiPsikiyatrimde önermedi 3 ay çok kötü olursan gel ama başlarız dedi. Kadın doğumcumda başla dedi. Ama ben çok korkuyorum ya bebeğim. Nefes darlığı beni bitirdi. Heran boğuluyor gibi yaşamak çok zor tıkanıyorum ağlıyorum sürekli bi çaresi yok mu anlamıyorum ömrümün sonuna kadar ilaçla mı yasayacaktım.bebeğimi 2 haftalık gibi cok erken sürecte öğrendim 7 haftadır dayanıyorum 9 haftalık olduk. 3 hafta daha dayanamam tükendim.artık canıma tak etti günden güne artıyor. Allahım bugünde kolaylık ver dediğim hergün daha ağırlasıyorum. Çok çaresizim
Cnm şuan kaç mg hangisini içiyorsunBen de 9 haftalık hamileyim en basıdnan beri ilaç kullanıyorum dayanılcak gibi değil cnkü benim dertlerim de doktorlarım onaylıyor sükür bebegim de iyi
Hangi ilacı kullanıyorsunuzBen de 9 haftalık hamileyim en basıdnan beri ilaç kullanıyorum dayanılcak gibi değil cnkü benim dertlerim de doktorlarım onaylıyor sükür bebegim de iyi
Bu yaşadıkların da bebeğe zarar verebilir kar zarar durumu yapıp ilaca karar vermen gerekir sen git psikiyatra ilacı yazsin sonra kadın dogumcuna bildir o da kullan ya da kullanma der benimki öyle yap diyor ama ben su an idare ediyorum yoga yap nefes için bir dene bakalimPsikiyatrimde önermedi 3 ay çok kötü olursan gel ama başlarız dedi. Kadın doğumcumda başla dedi. Ama ben çok korkuyorum ya bebeğim. Nefes darlığı beni bitirdi. Heran boğuluyor gibi yaşamak çok zor tıkanıyorum ağlıyorum sürekli bi çaresi yok mu anlamıyorum ömrümün sonuna kadar ilaçla mı yasayacaktım.bebeğimi 2 haftalık gibi cok erken sürecte öğrendim 7 haftadır dayanıyorum 9 haftalık olduk. 3 hafta daha dayanamam tükendim.artık canıma tak etti günden güne artıyor. Allahım bugünde kolaylık ver dediğim hergün daha ağırlasıyorum. Çok çaresizim
Cipralex 10 mg, yalnız plansız gebelik oldugu icin paxera iciyodum en baslardaHangi ilacı kullanıyorsunuz
Cipralex 10 mgCnm şuan kaç mg hangisini içiyorsun