• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Geçmiş olsun cnm benim hem takıntı hem sitres zorlayıcı ölüm daha güzel inan şuan hamileyim çok zor geciyo biraz daha dişimi sıkıp ilaca başlamak istiyorum ilacida göze alamıyorum
Dayanabildigin kadar dayanmaya calis.Baktin olmuyor bebek te etkilenecek bu durumdan son care cok dusuk dozda kullanirsin.

Yani 12. Haftadan sonramı içtiniz demek istedim bide hangi ilaç kaç mg tereddutlerimi kırmak için soruyorum 😔
Ilk gebeligimde 8.haftamda bakirkoy ruh ve sinir'e gittim.Dr.ilac veremem dedi yatmak ister misin dedi.Yattim ama ertesi gun gonderdiler😁orada 1 mg.risperdal vermislerdi asiri sinir ve esime takinti da vardi ondan sanirim.Risperdal antipsikotik bir hap cunku.12.haftamda da 50 mg.lustral baslandi.ikinci gebeligimde de 12.haftada 50 mg.lustral baslandi.

Ah beni anlatmıssın allah affetsin gerçekten🙏 Rabbim icimize bu sıkıntıları veriyorsa dermanini da verir
Ben 40 yasinda hamile kaldim ilk ogluma evliligimin 8.ayiydi kaldigimda.8 ayda neler cekmistim cocugum olmaz mi yasim buyuk mu diye.Her testim normaldi ama korkudan dualarla aglamalarla kahroluyordum.Zaten anne olmak icin 39umda evlenmistim.O buyuk hayalim gercek oldu hamile kaldim amaaa 7.haftamda basladi rahatsizliklar.Bittim tukendim evlat sahibi olmak icin cirpinan ben gittim baskasi geldi.ilk uc aydan sonra ilac kullanmaya basladim rahatlatti ama asla diger hamileler gibi olamadim.Tebrik edenlere rol yaptim.Elimi karnima goturup sevemedim dogru durust.Hayaller kuramadim.Son ay internetten alisveris yaptim.Elimde degildi ki.Ta ki dogup ta kucagima alana kadar.Boyle bir mutlulugu ben 40 yasima kadar hic yasamamistim.O gece sevincten uyuyamamistim.Yuzune bakip bakip bu benim i simdi diyordum.Hepsi gecip gidecek.Bir daha hayatta tovbeee diyordum.Ikinciyi dogurdum 42 de😂Onda da surundum ilk uc ay.Sonrasi ilk cocugumda oldugu kadar zor degildi ama.Yasim elverse ucuncuyu de yapardim.Unutuluyor canim.Onlarin anne deyisi,oynayislari,sarilmalari,gulmeleri ah ahhhh😍 hepsi gececek.

Ilk gebeligimde 8.haftamda bakirkoy ruh ve sinir'e gittim.Dr.ilac veremem dedi yatmak ister misin dedi.Yattim ama ertesi gun gonderdiler😁orada 1 mg.risperdal vermislerdi asiri sinir ve esime takinti da vardi ondan sanirim.Risperdal antipsikotik bir hap cunku.12.haftamda da 50 mg.lustral baslandi.ikinci gebeligimde de 12.haftada 50 mg.lustral baslandi.
Geçmiş olsun cnm çocukların sağlıklı dimi inşallah Allah başka dert vermesin 🙏

Ben 40 yasinda hamile kaldim ilk ogluma evliligimin 8.ayiydi kaldigimda.8 ayda neler cekmistim cocugum olmaz mi yasim buyuk mu diye.Her testim normaldi ama korkudan dualarla aglamalarla kahroluyordum.Zaten anne olmak icin 39umda evlenmistim.O buyuk hayalim gercek oldu hamile kaldim amaaa 7.haftamda basladi rahatsizliklar.Bittim tukendim evlat sahibi olmak icin cirpinan ben gittim baskasi geldi.ilk uc aydan sonra ilac kullanmaya basladim rahatlatti ama asla diger hamileler gibi olamadim.Tebrik edenlere rol yaptim.Elimi karnima goturup sevemedim dogru durust.Hayaller kuramadim.Son ay internetten alisveris yaptim.Elimde degildi ki.Ta ki dogup ta kucagima alana kadar.Boyle bir mutlulugu ben 40 yasima kadar hic yasamamistim.O gece sevincten uyuyamamistim.Yuzune bakip bakip bu benim i simdi diyordum.Hepsi gecip gidecek.Bir daha hayatta tovbeee diyordum.Ikinciyi dogurdum 42 de😂Onda da surundum ilk uc ay.Sonrasi ilk cocugumda oldugu kadar zor degildi ama.Yasim elverse ucuncuyu de yapardim.Unutuluyor canim.Onlarin anne deyisi,oynayislari,sarilmalari,gulmeleri ah ahhhh😍 hepsi gececek.
Ay darısı basıma insallah canım😍 ben de cok istiyodum hamile kalmak şimdi zor geliyor valla hic sevinemicekmisim gibi

Cok sukur 12 haftan dolmak uzere.Benim major depresyondu agir kusmalarim mide bulantilarim da vardi.Hep serum takiliyordu.Evde tavana bakili yatiyordum.Hicbirsey yapamiyordum.Major depresyon ruhun kanseridir.Strese bile raziydim.Yasayan oluydum.Nasil gecti gitti hepsi sukurler olsun.Buyugu bir ay sonra 4 yasinda olacak,kucugu 16 aylik.Izliyorum izliyorum oyle buyuk bir mutluluk ki gecti gitti iste diyorum
major depresyon ne cnm..yani anksiyetemi oda. Nasıl geçti hangi ilaçla ben emziriyorum ama hala geçmiyor ilaç alıyorum 20 paxera

Merhaba ben gebeliklerimde de emzirme donemlerimde de kullandim.Buyuk oglum 4 yasina girecek 4 Agustosta.Ikinci oglum 16 aylik su anda da emziriyorum.
Hala lustrallimi emziriyorsanız..bırakmadımi emmeyi cnm.kusura bakmayın bende paxera yirmi ile emziriyorum on aylık devam etmelimiim emzirmeye sizce

Birde çok soru soruyorum ama tam olarak neydi rahatsızlığınız.benim neden geçmiyor paxera ile.ilk hastalandığında cioraleks geçirmişti o fayda etmedi şimdi paxera..daha iyim ama eskisi gibi deilim.haka korkularım kaygılarım var ve en çok şundan rahatsız oluyorum...mesela kızım yemek yerken aklımdan ya boğazında kalırsa geçiyor inşallah kelimesi geçiyor tövbe tövbe diyorum...yani takıntı sanırım bu..kötü düşünce düşünmeme takıntısı mi bilmiorum.kaza yapacağız geçiyor mes la ona inşallah geçiyor.yani olumsuza insallah geçiyor tövbe tövbe diyorum.halbuki ben canlarima ins dermiyim herseyim onlar benim. Anne diyor oğlum .annesiz kal geçiyor mesela.ben küçükken annem çok derdi bana kızınca.ondanmi bilmiyorum ama neden geçiyor diye düşüncelerine takiirum.onceden ağlardım.simdi aglamiorum.yani ilaç bir nebze atlatmami sagladi.ama hala aynı dusunceler le bosgusma var...namaz kılıyorum önümde oyuncak var oyuncağı alıyorum oyu çağa tapmisim gibi olur diorum.doktora anlattım güldü saçma biliorsun ama rahatsız ediyor seni dedi.ya doktorlarda mi anlamio bilmiorum

İyi geceler hanımlar bugün çok sitres yaptım takintilarimdan dolayı karnım feci sancilanfi bebeyime birşey olacak diye çok korkuyorum sitresten karnım hala çok agriyo bu hafta inşallah mutlaka gidip ilaç alicam 😔daha önceden ilaç kullanmış hanımlar lütfen destek olun içimi rahatlatmak istiyorum ilaç konusunda

Ne güzel yazmışsınız moral oldu doğuma son 2 günüm doğumdan sonra herşeyin geçeceğini umut ederek geçirdim hamileliğimi çok zor günler geçirdim çok

İyi geceler hanımlar bugün çok sitres yaptım takintilarimdan dolayı karnım feci sancilanfi bebeyime birşey olacak diye çok korkuyorum sitresten karnım hala çok agriyo bu hafta inşallah mutlaka gidip ilaç alicam 😔daha önceden ilaç kullanmış hanımlar lütfen destek olun içimi rahatlatmak istiyorum ilaç konusunda
KortiZon hormonunu yüksek demiştin canım nasıl tesbit ettiler tedavisi varmı

Canım tespit değil bütün belirtileri yaşadım yüzüm çizgi doluyo kirisiyo bu yaşta birebir belirtilerin var ondan dolayı kendimce eminim doktora gitmedim depresyon ilacı kullanınca sitres azalınca elim yüzüm duzeliyo doğumdan sonra artık gidicem

Tümör boyutuna gelince ameliyat ilaç falan veriliyormus stres boyutundaysa hiç birşey pisikolojik ilaç iyi gelir deniyo doğumdan sonra gidicem

Merhaba ben gebeliklerimde de emzirme donemlerimde de kullandim.Buyuk oglum 4 yasina girecek 4 Agustosta.Ikinci oglum 16 aylik su anda da emziriyorum.
Hamileliginizde neler yaşadınız doğumunuz nasıl oldu sonrasında lohusaliginiz nasıl geçti biraz anlatırmısınız

Tümör boyutuna gelince ameliyat ilaç falan veriliyormus stres boyutundaysa hiç birşey pisikolojik ilaç iyi gelir deniyo doğumdan sonra gidicem
Ilk 3 ayın dolmasına son 1 haftan kalmis canım ya sabır sonrasında dr un vereceği ilaçla saha güzel bi hamilelik geçirirsin insallah

Back