Ben 40 yasinda hamile kaldim ilk ogluma evliligimin 8.ayiydi kaldigimda.8 ayda neler cekmistim cocugum olmaz mi yasim buyuk mu diye.Her testim normaldi ama korkudan dualarla aglamalarla kahroluyordum.Zaten anne olmak icin 39umda evlenmistim.O buyuk hayalim gercek oldu hamile kaldim amaaa 7.haftamda basladi rahatsizliklar.Bittim tukendim evlat sahibi olmak icin cirpinan ben gittim baskasi geldi.ilk uc aydan sonra ilac kullanmaya basladim rahatlatti ama asla diger hamileler gibi olamadim.Tebrik edenlere rol yaptim.Elimi karnima goturup sevemedim dogru durust.Hayaller kuramadim.Son ay internetten alisveris yaptim.Elimde degildi ki.Ta ki dogup ta kucagima alana kadar.Boyle bir mutlulugu ben 40 yasima kadar hic yasamamistim.O gece sevincten uyuyamamistim.Yuzune bakip bakip bu benim i simdi diyordum.Hepsi gecip gidecek.Bir daha hayatta tovbeee diyordum.Ikinciyi dogurdum 42 de
Onda da surundum ilk uc ay.Sonrasi ilk cocugumda oldugu kadar zor degildi ama.Yasim elverse ucuncuyu de yapardim.Unutuluyor canim.Onlarin anne deyisi,oynayislari,sarilmalari,gulmeleri ah ahhhh
hepsi gececek.